Innhold

 1. Huawei i markedet for håndleddetaljer
 2. Watch 2 (2018) - med et øyeblikk
 3. Generelle egenskaper
 4. Jern
 5. Ernæring
 6. Vise
 7. Telefoni i timer
 8. I tillegg
 9. Sportsmålinger
 10. Fordeler og ulemper

Huawei Watch 2 (2018) - veldig smart og vakker klokke

Huawei Watch 2 (2018) - veldig smart og vakker klokke

Vitsen "Verden har blitt gal" sirkulerer på Internett om at en person ringer på klokken, snakker med et nettbrett, bruker telefonen sin for å se tiden. Faktisk, i dag dupliserer gadgets hverandre, det er ingen differensiering i funksjonalitet, den som vil, så blir de installert i neste boks. Vekkerklokke gir råd, hva er denne tingen? Hvorfor er det etterspurt? Tilsynelatende er det noe i dette. La oss finne ut av det, og ta Huawei Watch 2 (2018) smartklokke som et eksempel.

Smartklokker er en ganske ny mekanisme. De første ringer med programmerbart minne dukket opp i verden i 1982, modellen lagret 24 sifre! I dag er smartklokke et fullverdig datamaskinprodukt, som utvikler seg og blir mer komplisert fra år til år. De første eksemplarene, i tillegg til å telle minuttene, kunne tjene som en kalkulator, en primitiv spillerenhet. I dag, de som ønsker å bære en hel mini-datamaskin på hendene. Ja, du kan svare på samtaler, sende SMS og e-post ved å bruke disse gjennomgangene.

Hvorfor, hvis alt dette kan og en smarttelefon? Når du for eksempel sitter bak rattet, er telefonen upraktisk å bruke, og klokken på håndleddet piper, viser informasjon og hjelper deg med å kommunisere “uten å forlate rattet”. Siden 2013 har enheter vært frittstående enheter som kan fungere i applikasjoner, til og med spill. Og når den er paret med en smarttelefon, øker funksjonaliteten til tilbehør mange ganger.

Huawei i markedet for håndleddetaljer

Alltid på gulvet foran saken, var det kinesiske selskapet engasjert i håndleddetilbehør før Smart Huawei Watch dukket opp. Først i 2014 var det et treningsarmbånd. Året etter ble det første smarte produktet annonsert på utstillinger i Barcelona, ​​Tyskland, men det begynte å bli masseprodusert mye senere. I dag produserer Huawei treningssporere, sportsklokker og smartklokker.

Hvordan skiller Huawei seg fra andre merks smarte klokker? Først og fremst design. Noen til fordel for futuristiske proporsjoner eller ansiktsløs likegyldig, dukket det opp en rund klokke her. Det er allerede flere serier i salg, den nye sesongen Smartklokke Huawei Watch 2 (2018).

Watch 2 (2018) - med et øyeblikk

La oss starte med det faktum at funksjonaliteten til den nye modellen ikke er mye forskjellig fra Huawei Watch 2. Men det kom til forbrukeren i tre versjoner. Basert på hvorfor en person trengte en smart klokke, kan du velge enten:

 • Bluetooth-støtte;
 • 4G og et spor for nano-SIM;
 • 4G eSIM med eSIM-kort.

Versjonen med SIM-kort åpner tilgang til webtjenester, musikkstreaming. På kroppen er det to knapper, snarveier for å raskt bruke forskjellige funksjoner.

Hovedoppgaven til et kronometer er å vise tiden. Dial design kan velges fra flere dusin, vanlig med en pil, elektronisk, streng, barn. Du kan stille ukedagene, kalenderen, været og endre utformingen på gadgeten din hver måned.

I tillegg til tradisjonell GPS dukket Beidou, et kinesisk satellittnavigasjonssystem, opp her. Alarmen overvåker hjertefrekvensen og søvnparametrene. Det er en sensor med galvanisk hudrespons, den vil grafisk vise aktiviteten til det autonome nervesystemet. Nå kan du betale for varer i butikkene.

Før du kjøper tilbehør, er det viktig å oppfylle to betingelser:

 • definere nøyaktig oppgavene som enheten skal utføre;
 • sørg for at den er kompatibel med enhetene den vil fungere med.
Huawei Watch 2 (2018)

Generelle egenskaper

For avanserte brukere og de som nettopp har begynt å studere et IT-håndleddsprodukt, la oss gå gjennom de eksterne og interne indikatorene til den nye Huawei-modellen. Før vi nøye undersøker dingsen, la oss sørge for at den er kompatibel med smarttelefonene, iPhones, spillere osv. Watch 2 (2018) har et operativsystem som fungerer like enkelt med iOS, bortsett fra utdaterte Apple-modeller.

Android er i utgangspunktet et mye brukt RAM, fordi enheter fra Sony, Samsung, LG, etc. vil være kompatibel. Men det er spesifikke konvensjoner for individuelle enheter: klokken er opprettet for en bestemt smart, eller telefonen har ikke kompatibel Bluetooth. Sørg for å studere dette spørsmålet først.

Boliger

Materiale - plast, ramme - aluminium. Plast er praktisk med lav varmeledningsevne, varmer ikke eller kjøler ikke hånden på forskjellige tider av året. Det korroderer ikke, er ikke dårligere enn metall i styrke, veier mindre og reduserer kostnadene.

Nivået av støv- og fuktighetsbeskyttelse er IP 68. I følge avkodingen ekskluderer Huawei-dingsen inntrenging av støv (6), gjør det mulig å holde seg i vann i lang tid (8). Avtakbar gummirem. Vekt med stropp - 57 g.

Forbindelse

Kontakt med mobilen skjer gjennom fjerde generasjon trådløs kommunikasjon - Bluetooth v.4. Hvis den andre versjonen kunne koble til dingser som ikke var mer enn 10 meter fra hverandre, ble den tredje mer energieffektiv, og de fire forbedret begge disse indikatorene. Kommunikasjonsområdet, som gir en parameter på 100 meter og gir kommunikasjonsstabilitet av høy kvalitet, vil spesielt være tilfreds.

Jern

OS

Operativsystemet i tilbehøret er Android Wear / v2. En versjon designet spesielt for håndleddetilbehør, men forbedret alvorlig: strengere forbindelse med Google Now (taletjeneste), proaktive varsler, et redesignet grensesnitt.

Nå kan den smarte be seg om den faktiske informasjonen for øyeblikket uten forespørsel. Som sekretær-arrangør vil de minne deg på det planlagte møtet på forhånd og som en bonus trekke den beste ruten til det punktet der arrangementet er planlagt.

Android Wear lar deg bruke standardapplikasjoner, laste ned flere programmer. På skjermen kan du se været, administrere musikkfiler på smarttelefonen din, lese nyheter. Du kan laste opp enkle leker til gadgeten din.

prosessor

Vanligvis, for reklameformål, skriver de klokkefrekvensen til prosessoren. Den bestemmer kraften og hastigheten til gadgeten. Men dette er ved første øyekast. Disse indikatorene avhenger av flere parametere - antall kjerner, operativsystem, minne. En høy frekvens gir raske beregninger, men uten de andre nødvendige punktene garanterer den ikke maksimal hastighet.

Watch 2 (2018) er utstyrt med en Qualcomm Snapdragon Wear 2100-prosessor, klokket på 1100 MHz. Eksperter anbefaler: ikke studer denne indikatoren, ikke sammenlign. I disse dingsene avhenger ytelsen lite av prosessoren, RAM, minne, den er den samme i alle kronometre med forskjellige spesifiserte data. Hvis enheten plutselig begynner å bremse, er dette ikke en svakhet i prosessoren, dette er et problem i programvaren.

Prosessoren er firekjerne, noe som betyr at den samtidig kan håndtere flere oppgaver. Dette forbedrer ytelsen, men igjen garanterer ikke ytelsen. Alt avhenger av brikken: en avansert 2-kjerne kan fungere raskere enn en gammel firekjern.

RAM

Huawei-klokke 2018-versjonen har 768 MB RAM. Dette er en av hovedparametrene for systemets hastighet. Det er enkelt - jo mer lagringsplass, jo lettere enheten takler oppgaver, flere applikasjoner kan brukes.Men hvert operativsystem har sine egne RAM-krav. Derfor er det feil og meningsløst å sammenligne denne indikatoren med modeller av andre programvareplattformer.

Innebygd minne - 4 GB. Det fører en logg over samtaler og SMS, data om fysisk aktivitet. Når du fyller ut, erstattes den gamle informasjonen med den nye. Dette er ikke en smarttelefon, store volumer er ikke så relevante her. Og mer romslige stasjoner vil øke kostnadene for enheten.

Ernæring

Batteri

Mini-datamaskinen drives av et ikke-flyttbart 420 mAh batteri. Den har et Li-Ion-teknologielement, som gir god kapasitet med minimale dimensjoner. I tillegg er litiumion pålitelig og krever ikke spesielt vedlikehold. Denne teknologien er den klart mest populære innen bærbar elektronikk, selv om litiumpolymer allerede driver den.

Jo mer energi batteriet kan lagre, jo lenger fungerer enheten. Det er sant at det er en direkte avhengighet av lasten: jo mer vi laster og bruker, desto raskere tømmes batteriet. Og når du velger, er det bedre å ikke se på mikroampere, men på den angitte maksimale batterilevetiden. Huawei Watch 2 (2018) i aktiv modus på en lading fungerer i 48 timer. Eierne av innretningen testet indikatoren: Hvis du ser på tiden, av og til sjekker innkommende varsler på smart, er det definitivt to dagers arbeid. Hvis du slår på pulsmåleren, GPS og løper, vil batteriet være 25% utladet. 10% forsvinner over natten.

Lader

Laderen til gadgeten er en proprietær holder - et stativ med en kontakt koblet til en stikkontakt. Smartklokkeholderen er ordentlig festet. Det koster mer enn en USB-kabel, men ser mer verdig ut. Utviklerne forsikrer at batteriet lades på 100 minutter. Kontrolltest av spesialister bekrefter tilstedeværelsen av hurtiglading: på 30 minutter - - 55%, 45 - 80%, 60 - 94%. Naturligvis trenger du bare å bruke dine egne ledninger og blokker.

Samlet sett scorer Watch 2 bra med to hele dager med daglig bruk, fire timers trening og en times lading. Ulempen manifesterer seg i turer der det ikke er noen måte å koble til strømnettet.

Vise

Glasset på urskiven er en berøringsskjerm for flere kontrollalternativer. Matrisetype - AMOLED, som gjør det mulig å produsere fargeskjermer med god oppløsning. Matrisens særegenhet er at ingen bakgrunnsbelysning er nødvendig, pikslene lyser av seg selv og reduserer strømforbruket. Lys skjerm, utmerket fargegjengivelse, gode synsvinkler, men det koster mer enn TFT-teknologi.

Diagonalen er 1,2 tommer, maksimum i slike dingser er 1,7, men disse vil være veldig massive og tunge. Skjermoppløsning 390 x 390 piksler. I en verden av håndleddetaljer er 320 x 320 ansett som et anstendig bildenivå for en premiumklasse. Tettheten av poeng på Watch 2 (2018) -skjermen - 326

Skiven er beskyttet av et gjennomsiktig Gorilla Glass-belegg, det er støtbestandig og ripebestandig.

Telefoni i timer

SIM-støtte

En ganske ny type SIM-kort som dukket opp i 2016, tilbys i Watch 2 (2018) smartklokke - eSIM. Egentlig er denne miniatyrmodulen opprinnelig innebygd i kroppen og spiller rollen som et SIM-kort. Bekvemmeligheten ligger i det faktum at når du bytter mobiloperatør, slipper du å kjøpe kortet. Parametrene vil bli skrevet til den innebygde eSIM og byttet. Men ikke alle mobiloperatører jobber fremdeles med dette nye produktet, du må avklare før du kjøper om det er preferanser for et bestemt mobilfirma.

Lydsignaler

 1. Varsler om samtaler: informerer om en samtale til telefonen (som den er koblet til), en samtale til selve innretningen. Med en viss innstilling kan den vise påskriften "telefonen ringer", vise nummeret til den som ringer, godta eller avvise en samtale.
 2. SMS-varsling: lar deg øyeblikkelig finne ut om meldingen som kom til smarttelefonen din, vise avsenderens data for å forstå - en presserende SMS eller kan vente med svar. På samme måte varsler de om SMS kom til hånden. Meldingen kan leses og til og med besvares via skjermen.
 3. Stemmeassistent: en praktisk måte å kommunisere med dingsen din på, fordi skjermen er liten, berøringshandlinger er vanskelige.Assistenten gjenkjenner forespørsler som å sende en talemelding til en bestemt abonnent, søke etter en tabell med resultater i fotballmesterskap, ringe og ringe en spesifisert abonnent, etc.
 4. Lyder: innebygd høyttaler, i stand til å produsere individuelle lyder, spille musikkfiler. Hvis klokken tas av hånden (om natten), vil den fungere som en vekkerklokke ved å lage forhåndsvalgte lyder. På jobb, møter, vil vibrasjoner være å foretrekke.
 5. Vibrasjon: signalet ligner på en mobiltelefon. Veldig behagelig, plager ikke noen, det kjennes med en gang. Vibrasjon bruker opp batteriet raskere enn pip.
 6. Mikrofon: hør verden rundt deg uten ekstra enheter. Lar deg kommunisere i Skype, snakke i telefon via smartklokken. Gjennom det kan du gi kommandoer til stemmeassistenten, diktere SMS, spille inn tale som en diktafon.
 7. Høyttalertelefon: Høyttaler og mikrofon aktiverer håndfri modus. Det er mer praktisk enn med en mobiltelefon som må tas ut og åpnes ... Høyttalerkraften er liten, men det er nok til å snakke et stille sted.

I tillegg

Huawei Watch 2 (2018) har en lyssensor, akselerometer, gyroskop, kompass, barometer, Wi-Fi, NFC, GPS-navigasjonsmodul. Trådløst wi-fi kan ikke bare åpne tilgang til Internett, men også erstatte Bluetooth for tilkobling til en mobil.

Akselerometeret i enheten er ansvarlig for orienteringen av bildet på skjermen, det fungerer som en sensor når du teller de vandrede trinn-kilometerne. Den kan brukes til å kontrollere: risting, snu, banking.

Med gyroskopet kan du kontrollere enheten ved hjelp av bevegelser, for eksempel ved å håndhilse kan du avvise en samtale.

NFC er den mest populære standarden for trådløs kommunikasjon for elektroniske betalinger. I dag, ved å bruke denne standarden, kan du betale for kjøp, reise med offentlig transport, bruke den som en nøkkel eller identifikator i stedet for en elektronisk billett.

Sportsmålinger

Siden denne klokken opprinnelig ble oppfunnet for å registrere sportsmålinger, er det alltid mange slike målinger i dem. Watch 2 (2018) har følgende målinger:

 • puls;
 • antall trinn;
 • tilbakelagte kilometer;
 • bevegelsesfart;
 • kaloriforbruk;
 • aktivitetstid;
 • smart vekkerklokke.

Om den siste funksjonen: vekkerklokken bestemmer ønsket vekkefase. De beste oppvåkningsfasene beregnes ut fra kroppstemperatur, puls osv. Et avvik kan oppstå i 30 minutter, men i retning av en tidligere økning: dette elektroniske miraklet lar deg ikke sove.

Fordeler og ulemper

Eierne av Huawei Watch 2 (2018) sier at produktet er anstendig. Vi fant ut at den skiller seg fra den forrige versjonen på flere punkter: et nyere brikkesett, tilstedeværelsen av NFC, SIM-mindre - kanskje alle endringene. Og de skiller seg betydelig fra Huawei Watch 2 Classic til det bedre.

Fordeler:
 • rund skjerm, høy oppløsning, ingen døde soner på skjermen;
 • i utseende - de beste klassiske stilklokkene;
 • ikke-flyttbart eSIM-kort;
 • smart vekkerklokke;
 • teller trinn og handlinger mer nøyaktig;
 • talekommandoer, bevegelser for kontroll.
Ulemper:
 • prisen med minimale endringer kan være lavere;
 • vugge på veien - upraktisk lading;
 • ingen hodetelefonkontakt;
 • i kulde kan det avta.

Smart klokke er ikke en vesentlig ting, karriere eller lønn er ikke avhengig av dem. Vær derfor spesielt oppmerksom på følelsene dine når du velger. Den interne fyllingen av alle selskaper er lik, ingen har vist kunnskap ennå. Design og pris er de viktigste indikatorene når du velger. Og likevel oppdateres håndleddgadgete langsommere enn smarttelefoner, ytelsesløpet har ennå ikke blitt observert.

Når det gjelder Huawei Watch 2 (2018) - utmerket kvalitet, kult utseende med muligheten til å velge dekselens farge, urskive, stropp, bjeller og fløyter. Batterilevetiden sammenlignet med dingser fra andre selskaper er veldig anstendig, rund skjerm, jevn meny. Huawei Watch-eiere anser dem for å være den beste smartklokken på markedet.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet