Innhold

 1. Generell informasjon
 2. Fordeler og ulemper:
 3. Konklusjon

Smartklokke Samsung Galaxy Watch Active 2

Smartklokke Samsung Galaxy Watch Active 2

Nylig får de såkalte "smarte klokkerne" stadig mer popularitet. Populariteten til slike klokkemodeller skyldes at de ikke bare tillater sporingstid, men også overvåking av menneskers helse, samt overvåking av aktivitet. Slike klokker er egnet for å overvåke helsestatus under sport, aktive spill, men vanlige mennesker vil også oppdage mange nyttige funksjoner i dem. Samsung Galaxy Watch Active 2 er ikke noe unntak.

Samsung er en av de beste moderne husholdningsapparater og elektronikkprodusenter, alt fra TV-er og mikrobølgeovner til smarttelefoner. Smartklokker er et eget område der dette firmaet også har utmerket seg. Brukere satte pris på Samsung Galaxy Watch-linjen, som har vunnet suksess ikke bare på grunn av funksjonalitet, utmerket kvalitet og pålitelighet, men også den rimelige prisen sammenlignet med Apple Watch.

Generell informasjon

Nyheten er en fortsettelse av den første generasjonen Samsung Galaxy Watch Active, den kommer på markedet om seks måneder etter den første premieren. Utgivelsen av enheten er planlagt til september 2019, forhåndsbestilling vil være tilgjengelig fra den 6. Gadgeten presenteres i to varianter: med en diagonal på 40 mm og 44 mm. Kjøperne får muligheten til å velge ikke bare størrelsen, men også utformingen av smartklokken - etui i rustfritt stål med lærrem eller aluminium med plast. Siden enheten må være konstant tilgjengelig og i kontakt med forskjellige medier - vann, støv, har den en klasse motstand mot mekanisk belastning og andre eksterne faktorer MIL-STD-810G (IP 68 for vann- og støvmotstand, og trykkmotstand på 5ATM ).

På grunn av det faktum at for mange kjøpere var et av hovedkriteriene for å velge smartklokker tilstedeværelsen av en ramme - et roterende element som lar deg bevege deg fra en menyseksjon til en annen, ble den elektroniske motstykket lagt til nyheten. Takket være dette fungerer grensesnittet til Tizen-operativsystemet mer riktig. Ved hjelp av vibrasjonsfeedback får brukeren følelsen av å samhandle med enheten, som om det var en mekanisk ramme. I tillegg bruker gadgeten lydeffekter som simulerer rotasjonen av rammen, de såkalte "haptics".

I tillegg til de nevnte endringene ble en EKG-sensor med en EKG-sensor lagt til den nye modellen (som vil kunne fungere senere - etter utgivelsen av den tilsvarende firmware), samt en forbedret pulssensor og akselerometer. Mengden RAM, ifølge produsenten, er doblet.

Spesifikasjoner:

IndeksVerdi
Farge, kroppsmaterialeAluminiumsveske: Cloud Silver, Aqua Black, Pink Gold med fluorelastomerrem (FKM)
Veske i rustfritt stål: Sølv, svart, gull med lærrem
Dimensjoner, vektAluminiumsveske, diagonalt - 44mm Modell: 44 x 44 x 10,9 mm, 30g
Aluminiumsveske, 40mm diagonal Modell: 40 x 40 x 10,9 mm, 26g
Veske i rustfritt stål, diagonalt - 44mm Modell: 44 x 44 x 10,9 mm, 44g
Veske i rustfritt stål, 40 mm diagonalt Modell: 40 x 40 x 10,9 mm, 37 g
Vise44 mm modell: 1,4-tommers (34 mm) 360 x 360 Super AMOLED, full farge alltid på skjermen, Corning Gorilla Glass DX +
40 mm modell: 1,2-tommers (30 mm) 360 x 360 Super AMOLED, full farge alltid på skjermen, Corning Gorilla Glass DX +
StroppBegge versjonene har 20 mm, utskiftbar
Batteri44mm modell: 340mA ∙ h
40mm modell: 247mA ∙ t
prosessorExynos 9110 dual-core 1,15 GHz
operativsystemTizen
Hukommelse768 MB + 4 GB
KommunikasjonBluetooth 5.0, Wi-Fi b / g / n, NFC, A-GPS / GLONASS / Galileo / Beidou
SensorerPulssensor (med 8 fotodioder), elektrokardiogram (EKG), akselerometer (målegrense - 32g), gyroskop, barometer, lyssensor
LaderTrådløs, WPC-standard
Beskyttelse mot ytre påvirkninger5atm + IP68 / MIL-STD-810G
KompatibilitetAndroid: Android 5.0 eller høyere, RAM fra 1,5 GB
iOS: iPhone 5 og nyere, iOS 9.0 og nyere

Utseende

Urets utforming er ikke så forskjellig fra den forrige modellen - det runde displayet har økt litt i diameter, på høyre side er det to knapper, den øvre er rektangulær, den nedre er rund med en rød ramme, begge er malt i fargen på enhetsdekselet. Det er et mikrofonhull mellom dem. Klokkearmbåndet er avtakbart, slik at det kan byttes ut med hvilket som helst annet, med en landingsstørrelse på 20 mm.

På baksiden av enheten er det fotosensorer (8 stykker) som sporer hjertefrekvensen og er designet for å ta EKG-målinger etter at denne funksjonen blir tilgjengelig.

Skjermbildet kan stilles inn etter brukerens preferanser, og det er fem fargestiler å velge mellom. Det er mulig å sette fargeskjemaet i samsvar med valgt klesstil, for dette er det nok å ta et bilde av det på telefonen og sette et passende tema på klokken.

Skjerm

Produsenten, når han utviklet denne modellen, tok hensyn til behovene til mennesker med ikke bare smale, men også brede håndledd, for hvem han utviklet 44- og 40 mm-versjoner av klokker. Dermed er det nå et godt alternativ til Galaxy Watch.

Sammenlignet med den forrige modellen har skjermdiameteren økt noe - i 40 mm og veier den 1,2 tommer, i 44 mm - 1,4.

Utseendet til skjermen har ikke endret seg, den bruker fortsatt en Super AMOLED (360 x 360) skjerm dekket med støtbestandig Gorilla Glass DX + glass. Sammenlignet med den forrige modellen har dette glasset bedre motstand mot mekaniske skader og er mer motstandsdyktig mot solskinn.

De taktile opplevelsene når de samhandler med skjermen er hyggelige, responstiden er minimal. Multi-touch-funksjon støttes. Berøringsrammen på skjermen kan roteres i begge retninger. For å forbedre tilbakemeldingen når du kommuniserer med gadgeten, gis det en vibrasjonsrespons som gjør det mulig å forstå om klokken har reagert på en bestemt handling.

Synligheten i solen er tilfredsstillende, du må dekke skjermen mot direkte sollys for å se små tegn. Produsenten garanterer god skjermskarphet når du ser på innhold.

Batteri

På grunn av økningen i størrelsen på skjermen, samt på grunn av det faktum at nye energiforbrugende sensorer er integrert i denne modellen, har produsenten økt batterikapasiteten: i den forrige modellen ble det brukt et 230 mAh batteri, i den nye modellen med et 40 mm tilfelle - 247 mAh, i enheten med en 44 mm kropp - 340 mAh.

Samsung Galaxy Watch Active 2 støtter, som den første modellen, trådløs lading. Til tross for den korte batterilevetiden, vil det ifølge testere være mulig å lade gadgeten ved hjelp av Wireless PowerShare-teknologi direkte fra en smarttelefon.

Ifølge produsenten er smarte klokkers autonomi minst to dager. Ved økonomisk bruk av batteriet er det mulig å forlenge denne perioden opptil 5 dager ved hjelp av de innebygde strømspareprogrammene. For at enheten skal kunne lade lenge, bør du nekte, eller begrense bruken av funksjoner som GPS og kontinuerlig pulskontroll under trening.

Opptreden

Smartklokken styres av en kraftig og kraftig dual-core Exynos 9110-prosessor med en frekvens på 1,15 GHz. Minnekapasitet - 4 GB, RAM 768 MB (for versjonen med LTE-støtte - 1,5 GB). Det innebygde minnet etter installasjon av systemet etterlater bare 1,5 GB ledig.

Av de nyttige alternativene kan vi merke tilstedeværelsen av NFC-modulen, som lar deg foreta betalinger uten fysisk tilstedeværelse av et bankkort.

Operativsystemet Tizen basert på One UI-grensesnittet gjør betjeningen av enheten enkel og grei. Brukere vil være interessert i funksjonen Watch Camera Controller, som lar deg kontrollere telefonens kamera fra en smart klokke. Med hjelpen kan du ta en selfie, slå av / på videoopptak, se fotografiene som er tatt, angi linsens responstid, og også bytte fra hovedkamera til frontkamera, sette opp autofokus.

Enheten støtter merketjenester Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay og andre. En uvanlig funksjon i klokken er muligheten til å oversette tekst- eller talemeldinger online. Det vil i stor grad lette brukerens kommunikasjon under kontakter med utlendinger (for eksempel på ferie).

Fortsetter gjennomgangen av Samsung Galaxy Watch Active 2, kan man ikke unnlate å nevne utseendet til LTE-funksjonen i enheten, som tidligere ikke var tilgjengelig. Tatt i betraktning de estimerte kostnadene for enheten, kan dette alternativet være det mest egnede for brukere som ser etter den beste verdien for pengene. I vurderingen av smartklokker av høy kvalitet vil den aktuelle enheten ifølge eksperter ta en av de ledende stedene.

Støtte for Bluetooth 5.0 gir raskere dataoverføring, et bredere spekter av interaksjon mellom en smarttelefon og en klokke, og forbedrer også kvaliteten på kommunikasjonen mellom dem. Mange brukere vil sette pris på integrasjonen med Internett-tjenester som YouTube og Twitter. Enheten har tilgang med ett klikk til sosiale nettverk. Brukeren kan svare på meldinger og se små videoer direkte fra klokken. Musikkelskere kan kontrollere musikken og radioen på telefonen fra klokken.

Funksjoner for idrettsutøvere

Hovedformålet med smarte klokker er ikke bare å kontrollere tid, men også å overvåke tilstanden til menneskekroppen under sport og andre aktiviteter.

Sammenlignet med den første versjonen ble det ikke funnet noen vesentlige endringer i Galaxy Watch Active 2. Vi kan bare merke tilstedeværelsen av muligheten til å ta EKG-målinger, men for øyeblikket kan ikke enheten utføre slike målinger på grunn av ufullkommen programvare. I tillegg lar gadgeten deg spore 39 typer treningsøkter, inkludert løping, sykling, svømming, turgåing, etc. Noen av dem kan aktiveres automatisk. Tilstedeværelsen av en GPS-sensor lar deg planlegge en rute når du går eller løper, og sporer posisjonen din.

Blant de nyttige "triksene" er stressovervåking, søvnkvalitetsovervåking (disse funksjonene er tilgjengelige som en del av Samsung Health-pakken).

Standardfunksjonene til klokken inkluderer trinn for teller, tilbakelagt avstand og kaloriforbrenning, og låser opp en smarttelefon.

Priser og konfigurasjon

Smartklokken kan forhåndsbestilles fra 6. september 2019 med salgsstartdato 27. september 2019. Hvis de forhåndsbestiller på Samsung.com, vil kunden motta en gratis trådløs lader som gjør at de kan være uavhengige av ledningslengden.

En modell med en 40 mm sak vil koste ca 280 USD, og ​​gjennomsnittsprisen for en 44 mm versjon vil være ca 300 USD. Prisene på modellen med LTE-funksjonalitet er ennå ikke kunngjort.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Det er ikke så lett å velge hvilken modell som er bedre å kjøpe - Galaxy Watch Active av første eller andre generasjon, fordi produsenten allerede har redusert prisen på forgjengeren til den aktuelle gadgeten, og kostnaden er litt mer enn $ 200 (og hvis du søker bra, kan du kjøpe den her og der enda mer lønnsomt).

Fordeler og ulemper:

Fordeler:
 • lagt til EKG-sensor;
 • sporer nesten 40 typer treningsøkter;
 • kvalitetsmaterialer og montering;
 • elektronisk ramme;
 • en populær modell som det blir gitt ut mange anmeldelser, samt bruksanvisninger;
 • det er en mulighet for Internett-tilgang.
Ulemper:
 • prisen er ikke i det hele tatt budsjett;
 • det er ennå ikke mulig å ta EKG-målinger (denne funksjonen er under testing).

Konklusjon

For de som velger hvilket selskap smartklokke som er bedre, anbefaler vi å fokusere først og fremst på listen over oppgaver som den kjøpte dingsen skal utføre.Markedet for smarte gadgets er allerede fullt av forskjellige modeller og modifikasjoner, så enhver kjøper vil finne en passende enhet for seg selv.

En viktig faktor er hvor mye denne eller den andre modellen koster, og her må du forstå i hvilken periode enheten blir kjøpt, og om kjøperen har gratis midler. Hvis det økonomiske problemet ikke haster, vil Galaxy Watch Active 2 være det perfekte valget, ellers kan du se etter en billigere modell. Den første modellen vil være et utmerket valg for de som ikke bryr seg om EKG-funksjonen, og dessuten tilbyr produsenten allerede en god rabatt på den.

Hvis du er interessert i den aktuelle modellen, anbefaler vi at du venter litt, i det minste til rush-etterspørselen etter den avtar og prisen når sitt gjennomsnittlige nivå. Vi håper at vår anmeldelse vil hjelpe deg med å ta det riktige valget!

Datamaskiner

Sport

skjønnhet