Innhold

  1. Hva er Samsung Galaxy J6

Samsung Galaxy J6 (2018) smarttelefon - fordeler og ulemper

Samsung Galaxy J6 (2018) smarttelefon - fordeler og ulemper

Hva er Samsung Galaxy J6

I mai 2018 lanserte Samsung nye varer på markedet, inkludert budsjett-smarttelefonen Samsung Galaxy J6. De selger den til en pris på 15 tusen rubler, hvis du ser på den offisielle prislappen: ifølge mange kjøpere koster dette en premium-smarttelefon. For Samsung er dette en lav pris, og fortsetter å kjempe for en plass i rangering av kvalitetsenheter, for den slags penger tilbyr de et pålitelig merke, tilhørende garantier og en flaggskipslinje med egenskaper som er enklere og billigere enn de ledende modellene.

Galaxy J6 har en anstendig lading, har rike skjermfarger, muligheten til å jobbe i to vinduer samtidig, et brukbart kamera, en fingeravtrykkskanner og ansiktslåsing. Det er muligheter både brattere enn gjennomsnittet og noen ulemper. For eksempel mangel på en NFC-brikke eller en plastkoffert.

Likevel legemliggjorde J6 den klassiske Samsung-representanten med fordeler og ulemper.

Utstyr

Telefonen kommer med hodetelefoner - en fin bonus som mange av de beste produsentene ignorerer. 1 amp strømadapter og USB-kabel - populær hurtiglading støttes ikke. Lengden på USB-kabelen er 1 meter. I boksen finner du også dokumentasjon og et klipp for å fjerne SIM-kortsporet.

j6_2

Når du kjøpte smarttelefoner, bemerket noen kjøpere mangelen på hodetelefoner. Tilsynelatende er det versjoner av konfigurasjonen der hodetelefonene ikke er inkludert, og det er bedre å avklare dette når du kjøper.

Design

Det er fire kroppsfarger å velge mellom: svart, sølv, gull og lilla. Sistnevnte er imidlertid sjelden tilgjengelig. Når du velger hvilken farge som er bedre å kjøpe, bør du sørge for at den er i salg.

Den monolitiske kroppen er plast på grunn av prisen, men den visuelle forskjellen med metallmodellene er ubetydelig. Plast er ikke lett tilsmusset og lett. Skjermglasset er beskyttet av et oleofobt belegg av høy kvalitet mot fingeravtrykk og støv, noe som også hjelper med å skyve fingrene over skjermen. Materialene er behagelige å ta på.

Formen på smarttelefonen er langstrakt - den er liten i bredden, men i lengde overgår den de vanlige standardene. Dette skyldes skjermformatet 18.5: 9, som er praktisk sett fra informasjonspresentasjonen - skjermen kan deles i to proporsjonale deler og vise to vinduer med forskjellige applikasjoner. Dessuten holder telefonen i dette forholdet tryggere i hånden, til tross for dimensjonene. Selv om det ikke alltid er praktisk å strekke fra bunn til topp. Det er viktig her at skjemaet ikke er et innfall av designere, men en forståelig voksende trend i smarttelefonmarkedet.

På baksiden er det et kamera, blits og en fingeravtrykkskanner. Området på skanneren er uvanlig lite, men det er umulig å bestemme dette til fordel eller ulempe - et spørsmål om smak.

Det er ingen knapper på forsiden, bare et kamera med blits, øreplugg, nærhet og lyssensorer. Alle disse modulene er plassert i den øvre rammen over skjermen.j6_5

5,6-tommers skjerm tar det meste av plassen, innrammet i tynne rammer - ikke mer enn 3 mm på sidene, rosa bred topp og bunn. Mekaniske knapper bare på ribbeina. De avrundede kantene på glasset, kombinert med tynne rammer, formidler effekten av en konveks skjerm godt.

På venstre kant av volumkontrollknappen er det også to spor - dual-sim med to rom for et SIM-kort og en flash-stasjon, og det andre - et enkelt for et SIM-kort. Sims støttes i nanoSIM-format, minnekort - microSD, microSDHC, microSDXC opptil 256 GB, noe som ikke er dårlig. SIM-kort fungerer bare i vekslende modus.

j6_11

På høyre kant er av / på-knappen og hovedhøyttaleren. Når det gjelder høyttaleren, er løsningen ikke-standard, men brukere roser lyden på enheten, og det er ingen negativ innflytelse fra dette arrangementet.

Nederst er en microUSB-port for lading og dataoverføring, samt en 3,5 mm hodetelefonkontakt. Den øvre ribben forble ubrukt.

j6_6

Designet er en typisk Samsung Galaxy de siste årene. Den langstrakte kroppen, strømlinjeformet glass og proporsjoner av rammene minner om de populære Samsung-modellene.

Skjerm

Det du trenger å vite om skjermen først og fremst - det er en super AMOLED-matrise med PenTile-teknologi, 5,6-tommers diagonal, muligheten til å jobbe i 2-skjermmodus og HD + -oppløsning på 720 x 1440 piksler. Dette betyr at fargene er veldig rike, lysstyrken er høy, kontrasten er også høy, men pikslene kan sees hvis ønskelig - og alt dette på en stor skjerm.

Hovedtrekkene i AMOLED-teknologien i kombinasjon med PenTile: et bredt utvalg av overførte farger, god sikt fra forskjellige vinkler, høy lysstyrke og kontrast, samtidig, minimalt strømforbruk og rask responsbehandling.

j6_7

Den svarte fargen på en slik skjerm er dyp, avgir ikke lys og kaster ikke bort energi, mens lyse farger kan falme over 6-10 år og fargegjengivelsen endres. Skjermen vil glede fans av et saftig bilde.

Fargemodi kan tilpasses - det er et blått filter og andre innstillinger for fargebalanse. Så hvis bildet virker litt tøft, kan du justere det etter eget ønske.

j6_8

Det er ingen automatisk lysstyrke. Denne innstillingen kan bare justeres manuelt.

I solen er bildet lett å lese, maksimal lysstyrke tillater. I mørket kan minimum lysstyrke virke utilstrekkelig, bare på grunn av den kraftige fargegjengivelsen.

Bildet på skjermen er delt i to takket være App Pair-funksjonen og sideforholdet på nesten 2 til 1. Dette lar deg åpne to applikasjoner i like store vinduer og jobbe i dem samtidig på samme skjerm. Se for eksempel på YouTube og rediger et dokument i google dox.

En annen fordel med AMOLED-matrisen er at sensorlaget er lagt på toppen av matrisen, noe som gjør sensoren mer følsom. I J6 godtar berøringsskjermen opptil 5 berøringer med en behagelig naturlig respons.

Ytelse og spill

Hvis du ser på kundeanmeldelser om klikkrespons, merker folk at det er merkbart hvordan telefonen gjør et forsøk på å behandle informasjon. For eksempel starter applikasjonen med en ny forsinkelse, men jevnt. Vi snakker ikke om frysing, men en viss forsinkelse i svaret ved oppstart, applikasjonene er stabile i drift.

Smarttelefonen kjører på den nye Android 8.0 OREO og er utstyrt med Samsungs proprietære 8-kjerneprosessor - Samsung Exynos 7870, grafikk mali-T830.

Prosessoren takler daglige oppgaver og arbeidsbelastninger, samtidig som den er veldig energieffektiv. Takket være dette kan det hende at telefonen ikke lades ut lenge, selv ikke i sammenligning med smarttelefoner fra andre selskaper, men med lik batterikapasitet. På grunn av optimaliseringsprosesser og en enkel prosessor er dette ikke den raskeste telefonen, men takket være det store minnet går alt på skinner.
Det innebygde minnet er 32 GB, og RAM-en kommer i 2 eller 3 GB-alternativer. Det er en ekstra mulighet til å bruke en flash-stasjon på opptil 256 GB, som fjerner minneproblemet. Generelt fine egenskaper for en statsansatt.

j6_9
Selv om smarttelefonen ikke er posisjonert som en enhet for aktive spill, vil en betydelig del av spillene kjøre med høye grafikkinnstillinger. Krevende spill kan ledsages av frysing, men ved lave innstillinger bør det ikke være noen problemer - prosessoren er kraftig nok til å tåle arbeidsmengden, selv om den er langt fra den kraftigste.

Grensesnitt

Grensesnittet er også proprietært - Samsung Experian 9.0. Enkelt og intuitivt, med enkle ikoner, moderne design og muligheten til å tilpasse interaksjonen med enheten for deg selv.

Rutenettet med ikoner kan tilpasses.Programmer kan klones for å logge på fra en under en bruker, og fra en annen under en annen. Du kan aktivere enhåndsoperasjon eller gestkontroll. Det er fargefiltre for skjermen - lesemodus, nattmodus og til og med noen få fargerike temaer.

Det blir lagt stor vekt på tastaturet - 4 fargetemaer, nye uttrykksikoner, muligheten til å flytte elementer.

Praktisk standardsøk i filsystemet - resultatene vises i form av kort, og de forespurte avinstallerte applikasjonene fra Google Play vises også for videre nedlasting.

Det er et helseovervåkingsprogram Samsung Health, der du kan overvåke vaner, mat og søvn.

Funksjonaliteten er godt dekket med muligheten til å tilpasse brukervennligheten for deg selv. De som er kjent med Galaxy vil være kjent.

Kamera

Samsungs fordel fremfor andre statsansatte er kameraet, noe som kan rettferdiggjøre populariteten til produsentens modeller. For de som blir ledet av slike utvalgskriterier som kvaliteten på bilder og videoer, vil smarttelefonen være spesielt interessant.

Bakre 13 megapiksel kamera med f / 1,9 blenderåpning, blits og autofokus. En verdi på 1,9 for kameraets blenderåpning er en god indikator som garanterer anstendig lysfølsomhet.

Sammenlignet med hvordan den gjennomsnittlige budsjett-smarttelefonen tar bilder, vinner denne i kvalitet. Detaljert fargegjengivelse og detaljer i dagslys, utmerket kontrast og skarphet, autofokus - det lille som lar deg sette et pluss på en smarttelefon. Selv nattfotografering med dette kameraet er mulig. Brukerne er fornøyde med hvordan telefonen tar bilder om natten - for eksempel er bildet ikke fantastisk, men balansert, detaljert uten å miste gjenstander fra synet.

Kameraet har tilstrekkelig antall moduser: det er bakgrunnsuskarphet, hvitbalanse, HDR, profesjonell fotograferingsmodus.

Frontkameraet er 8 megapiksler, med LED-tilpasset blits og f / 1,9 blenderåpning - også over gjennomsnittet i segmentet. Selfies viser seg å være av høy kvalitet selv i svakt lys. Det fremre kameraet er også ledsaget av en rekke moduser, inkludert muligheten til å uskarpe bakgrunnen og bruke forskjellige animerte masker. Fokusering mislykkes ikke.

En av de klare fordelene over kinesiske smarttelefoner i sitt segment, ifølge vurderinger, er videoopptakskvaliteten. Maksimal videooppløsning er 1080 piksler med en maksimal hastighet på 30 bilder per sekund. Selv om det ikke er noen stabilisering, fungerer autofokus og andre autojusteringer, og lyden overføres klar og skarp.

Kameraet kan med sikkerhet kalles fordelen med modellen.

Lyd

Lydkvalitet er vanskelig å definere unikt. Høyttaleren og mikrofonen er på et nivå - samtalepartneren vil høre godt eieren av enheten, og eieren vil helt forstå samtalepartneren.

Høyttalervolumet er optimalt, du kan ikke høre anropet når det er høyt trafikkstøy, hvis du er i episenteret. I andre tilfeller vil samtalen bli hørt.

Når du lytter til musikk gjennom en ekstern høyttaler, er det ikke noe ubehag, lyden er klar, uten uvanlig støy. For den kresne lytteren, hvis den ikke virker voluminøs nok, så høres den full og høy kvalitet ut i hodetelefonene.

Når du vurderer høyttalerne, er det viktig at kvaliteten er god, men ikke enestående.

Autonomi

J6 fungerer lenge uten lading. Takket være den optimaliserte proprietære prosessoren og den økonomiske AMOLED-skjermen, forbruker batteriet veldig sakte. Til tross for at batteriet med den vanlige kapasiteten er 3000 mAh, er resultatene av batteriets levetid imponerende.

I inaktiv modus vil den ikke slå seg av på en uke, og fulladning er nok for 17 timers kontinuerlig videovisning eller 21 timers aktiv samtale.

Det er viktig å ikke sammenligne billige enheter med lignende batterikapasitet her, fordi alle funksjonene og funksjonene til denne telefonen er optimalisert for energisparing. Som et resultat kan denne smarttelefonen konkurrere med flaggskip innen lang batterilevetid.

Låser opp

Heldigvis forlot Samsung både fingeravtrykkskanneren og ansiktsskanneren, begge funksjonene fungerer stabilt, men de har noen klager.

j6_10

Fingeravtrykkskanneren er plassert på baksiden ganske praktisk og reagerer stabilt, men fungerer med en viss forventning. Forsinkelsen er ikke kritisk.

Ansiktsskanneren fungerer ikke i mørket og krever tydelig veiledning. Her innrømmer mange brukere at funksjonen er en fin bonus, men ikke veldig praktisk.

Kommunikasjon og standarder

Utvalget av støttede standarder er bredt. Alt som finnes på de fleste telefoner er inkludert i J6.

ParametereSpesifikasjoner
Kommunikasjonsstandard:GSM (2G), EDGE (2.9G), UMTS (3G), HSPA (3.5G), HSPA + (3.75G), LTE (4G)
Internettilgang:GPRS, KANT, 3G, LTE (4G)
Wi-Fi:Wi-Fi 802.11n, Wi-Fi Direct
Navigasjon:GPS / GLONASS / BeiDou

Bluetooth 4.2, USB støttes.
FM-radio er også inkludert.

Kontaktløse betalinger

Ikke støttet. Siden budsjettprodusenter ofte ekskluderer NFC-brikken, har Samsung også ekskludert den fra monteringen av denne modellen. Kontaktløs betaling vil derfor ikke fungere. Samsung Pay ble ikke lagt sammen med NFC.

Hvor får man kjøpt

Den offisielle prisen på en smarttelefon i Russland er 14 990 rubler. Nettbutikker kan selge til redusert pris - ifølge Yandex Market er gjennomsnittsprisen i dag 12 890 rubler. Den omtrentlige prisen i Kasakhstan er 89.990 tenge. Det er bedre å sjekke med selgeren hvordan du velger riktig modell - utstyret kan avvike fra den erklærte.

Samsung Galaxy J6

Fordeler:

- Bra kamera;
- Videoopptak av høy kvalitet;
- Fargefunksjoner på skjermen;
- Optimalisert strømforbruk og batterilevetid.

Ulemper:

- Mangel på NFC;
- Forsinkelser i svaret;
Ustabil ansiktslåsing.

Nå vet mange kjøpere allerede hvilket selskap som er den beste smarttelefonen for deres behov, og Samsung Galaxy J6 er en telefon primært for merkeelskere som stoler på Samsungs kvalitet, men som ikke er klare til å betale mer enn 15 tusen. En høykvalitets telefon som fungerer lenge uten lading, ledsaget av garantier fra et kjent merke, med godt kamera, grensesnitt og standardinnstillinger.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet