Innhold

 1. Historien om modellens utseende
 2. Attraktiv design og funksjoner
 3. Fordeler og ulemper
 4. Utfall

Smarttelefon Xiaomi Mi Mix 2S - fordeler og ulemper

Smarttelefon Xiaomi Mi Mix 2S - fordeler og ulemper

Etter å ha bosatt seg i Kina, India og langt utenfor dets grenser, kommer ikke Xiaomi til å stoppe. Siden 2011 har selskapet gitt ut over 50 smarttelefoner, flere bærbare datamaskiner og nettbrett. Xiaomi Mi Mix 2S-smarttelefonen dukket opp på markedet våren 2018. I følge resultatene fra tredje kvartal 2018 er selskapet blant de fem beste blant globale produsenter av mobilt utstyr.

Historien om modellens utseende

For første gang ble Mi Mix 2s presentert for allmennheten 27. mars 2018. Det ble en ny, forbedret versjon av Mi Mix 2, utgitt i 2017. 2s mottok en kraftig prosessor og et oppdatert Android 8 Oreo-operativsystem. Alle keramiske kroppsdeler ble designet av den franske industridesigneren Philippe Starck. Nedenfor vil vi vurdere funksjonene til smarttelefonen og en spesiell begrenset versjon.

Attraktiv design og funksjoner

Av alle eksisterende Xiaomi-linjer har Mix-serien alltid vært den mest gjenkjennelige. 2-årene utfyller forgjengeren MI Mix2. En stor skjerm, et keramisk deksel på baksiden - smarttelefonens utseende tiltrekker øyet. Når det først vises ut av esken, tiltrekker enheten seg med designet - det blir umiddelbart klart at dette er en premium-enhet.

Langs omkretsen er smarttelefonkroppen laget av metall, bakdekselet er laget av keramikk, og skjermen er laget av herdet Corning Gorilla Glass. Dette materialutvalget gir telefonen originalitet, sammenlignet med smarttelefoner fra konkurransedyktige merker som foretrekker å bruke glass som hovedmateriale. En sak følger med smarttelefonen for å beskytte det keramiske bakpanelet.

Designet på det doble kameraet på smarttelefonen er veldig likt IPhone X. Det skiller seg ikke ut fra smarttelefonens generelle utseende og passer sømløst inn i designet. Dette er den eneste merkbare likheten med Apples modell. På toppen av skjermen er det ingen "smell", som IPhone X - dette er på det beste, fordi den "rammeløse" av smarttelefonen kjennes mer fullstendig.

Telefonen er stor i størrelse, men skiller seg ikke ut fra konkurrentene når det gjelder dimensjoner. Solid og ryddig. Vekten er ganske tung.

Den nederste rammen på smarttelefonen er større enn den øverste, noe som gjør enheten uforholdsmessig. Dette forklares med det faktum at alle sensorene og frontkameraet er plassert på bunnen.

Smarttelefonen er tilgjengelig i to grunnleggende farger - hvit og svart. Beskjeden og smakfull.

En annen begrenset utgave er gitt ut for fans av merket og de som elsker å male og er interessert i kunst.
Den begrensede utgaven får navnet Xiaomi Mi Mix2s Art Special Edition. Tusen takk til British Museum for fremveksten av en eksklusiv versjon av smarttelefonen.

Modellen vil bli produsert i rik svart med 8 GB RAM og 256 GB internt minne.
Den eksklusive serien er preget av en gylden ramme langs konturen til det doble hovedkameraet, den inngraverte British Museum-inskripsjonen, originalemballasjen og et unikt etui, som er dekorert med bilder av italiensk keramikk ved hjelp av Majolica-teknikken.

Den begrensede versjonen vil bare variere i utseende, "fyllingen" av smarttelefonen forblir den samme som i originalen. Kostnaden vil være høyere, men prisen er muligheten til å være nærmere kunsten.

Skjerm

Skjermen mottok en diagonal på 5,99 tommer og en IPS LSD-matrise. Det er verdt å merke seg at konkurrenter satser på Super-AMOLED- og OLED-skjermer til samme pris. Skjermoppløsning 2160 x 1080 piksler. Sideforholdet er 18: 9, visningsvinklene er maksimale. Bildemetningen er litt overvurdert, men denne funksjonen forstyrrer ikke komfortabel bruk.

Det er en justering av visningen av skjermfarger fra varmere nyanser til kaldere. Brukeren kan velge den mest optimale bruksmåten. Justering av lysstyrken på bildet kan senke bakgrunnsbelysningsnivået til den maksimalt tillatte verdien, og ta vare på brukerens syn.

Lyd og hodetelefoner

Hva som vil være lyden i hodetelefonene, vil ikke brukeren umiddelbart forstå, fordi det ikke er noe hodetelefonkontakt. Produsenten bestemte seg for å beholde "mini-jack" -kontakten, 3,5 mm i størrelse. gir ingen mening, og forlot den.

For å løse dette problemet kan du bruke et Bluetooth-headset, eller ha adapteren med deg hvor du enn er, og sørge for at den ikke går seg vill. Så som så perspektiv, selvfølgelig.

Med tilkoblede tredjepartshodetelefoner er lyden imponerende. Volumetriske, saftige, alle frekvenser er perfekt hørbare, noe som betyr at du vil kunne nyte favorittkomposisjonene dine med stor komfort. For en mer presis justering av brukerens lydpreferanser, er det en equalizer med avanserte innstillinger innebygd i skallet.

Ekstern høyttaler

Hovedhøyttaleren er plassert på bunnen av skapet. Under en innkommende samtale spilles melodien ikke bare gjennom den eksterne høyttaleren, men også gjennom øretelefonen. Det viser seg veldig høyt, det vil være vanskelig å ikke høre det innkommende anropet. Når det spilles musikk, gir den eksterne høyttaleren mange høye frekvenser - øret gjør ikke vondt, men merkbart.

Hoved- og frontkamera

Plasseringen av frontkameraet i en smarttelefon kan være forvirrende. Ikke bare er den plassert nederst i saken, men for å begynne å bruke den, må telefonen snus. Det er veldig ubehagelig. De flyttet "fronten" ned av en grunn - dette trinnet ble gjort til fordel for en helt rammeløs skjerm. Kameramodul - 5MP. Til tross for den uvanlige plasseringen, kan smarttelefonen ta gode bilder.

Hovedkameraet har en dobbel sensor - 12 + 12MP. Telefonen kan med rette kalles en "kameratelefon". Det bakre kameraet har utmerket fargegjengivelse. Gjengir levende, rikt og naturlig farger på fotografier. Kunstig intelligens forbedrer skarpheten og forbedrer fargegjengivelsen.

 • Hvis du fotograferer arkitektur eller landskap, kan du slå på HDR-modus for å øke skarpheten og klarheten;
 • Hvis makrofotografering er involvert, kan autofokusen skifte helt i den retningen forfatteren dirigerte den. I dette tilfellet vil manuell konfigurering hjelpe.

Et eksempel på hvordan du tar bilder om dagen:

Nattbilder er også gode, gjenstander kan skilles og ikke uskarpe.

Et eksempel på hvordan du tar bilder om natten:

Portrettmodus er til stede, og den gir anstendige bilder. Du kan ta bilder med bokeh-effekten når bakgrunnen på bildet er vakkert uskarpt, noe som er veldig populært nå. Det er sant at du bare må ta slike bilder i god belysning, i dårlig lys - rammen blir uskarp.

Videoopptak i 4K-format. Det er optisk stabilisering, og fargene er behagelige med metning. Men lydopptaket i videoen er opprørende - mikrofonen forvrenger lydens renhet. For eksempel, når du spiller inn en konsert på en smarttelefon, risikerer brukeren å ikke høre noe.

Prosessor og RAM

Mi Mix 2s er utstyrt med den kraftigste Qualcomm Snapdragon 845-prosessoren for 2018, Adreno 630-brikken er ansvarlig for grafikken.

RAM i smarttelefonen 6 GB, innebygd 128 GB. Et slikt volum er veldig praktisk, siden det ikke er spor for å utvide minnet i smarttelefonen. Ja, dette er en dobbel sim, og du kan bruke to tall, men du kan ikke sette inn et microSD-kort. Utviklerne har frarøvet brukerne denne gleden.

Alle testede spill, det være seg Tanks eller Ships, fløy med maksimale innstillinger, men noen ganger var det små ulemper. Hvis du ikke finner feil med dette, er generelt alt bra.
Alle andre applikasjoner, for eksempel YouTube, direktemeldere og sosiale nettverk, fungerer raskt og effektivt.

I den syntetiske testen gir Antutu Benchmark ut 262645 poeng, men etter å ha bestått flere nivåer i "Tanks", lastet ned applikasjoner og sett på videoer, har testresultatet allerede vist 136 042 poeng.
Vi kan bare håpe på ytterligere forbedringer, men i spill og enhetsdrift ble denne nedtellingen i antall ikke følt på noen måte. En enkel bruker merker kanskje ikke engang forskjellen.

Takket være det keramiske lokket er det ingen sterk oppvarming av enheten under spill - dette er et pluss.
Til tross for den kraftigste prosessoren på tidspunktet for utgivelsen av smarttelefonen, fra de eksisterende på markedet - viste den ikke resultater som kunne sjokkere. Og til og med tapt for OnePlus 5T. Optimalisering av fastvaren spiller en viktig rolle her. Ting kan bli mye bedre i de neste oppdateringene.

Operativsystem og grensesnitt

Smarttelefonen er installert Android 8 Oreo, "på toppen" av det er det proprietære skallet Xiaomi MIUI 9. Grensesnittet er enkelt å bruke og intuitivt. Inneholder mange funksjoner og nyttige funksjoner.

Kvaliteten på talemeldinger i MI Mix 2s er på et veldig høyt nivå. Hørt høyt, tydelig og uten støy.

Gestkontroll er veldig praktisk her. En utmerket læringsfunksjon i innstillingene vil hjelpe deg raskt og enkelt å mestre gestkontroll, selv for de som aldri har brukt den før.

Det er mulig å deaktivere Android-kontrollknappene på bunnlinjen (meny, nylige apper og baksiden), og bare kontrollere med bevegelser. Denne teknikken vil bidra til å gjøre smarttelefonen helt rammeløs.

Det er en interessant funksjon ved automatisk opptak av innkommende anrop. For å aktivere funksjonen er det bare å merke av i innstillingene en gang, så blir hver samtale registrert automatisk. Dette alternativet er nyttig for å løse mindre kontroversielle problemer. For eksempel når en person savnet en avtale, og hevdet at du gjorde en avtale for en helt annen tid. Slå på opptak fra taleanrop - og hør på hvem som tok feil.

Det er bedre å bruke funksjonen nøye av etiske grunner. Og bruk mer for din sjelefred enn for tvisteløsning.

Det er mulig å ta et skjermbilde med tre fingre. Dette alternativet er ikke nytt, men veldig praktisk. Ved hjelp av bevegelser er det også mulig å starte kameraapplikasjonen.

Generelt fungerer grensesnittet bra, men det var svake systemfrysinger - det var avganger fra Internett, periodiske omstart, tilbakestilling av innkommende anrop.

Autonomi

Smarttelefonen støtter trådløs ladefunksjon. Fra 0 til 100% vil det ta litt mer enn 3 timer å lade.

Batterikapasitet 3400 mAh. Telefonkostnaden skal være nok for hele dagen med gjennomsnittlig bruk. Hvis du bruker den aktivt, må du lete etter et uttak. Du kan lade enheten med en komplett lader på halvannen time.


Etter å ha sett videoer på YouTube i en halv time, ble enheten utladet med 8%. Med en ti-minutters kamp i "World of Tanks" - med 6%. Disse resultatene var litt opprørende.

Utstyr

Standardutstyret inkluderer:

 1. Smarttelefon;
 2. Bruksanvisning;
 3. Lader;
 4. Datakabel;
 5. Adapter;
 6. Et klipp for å fjerne SIM-kort;
 7. Dekke.

Spesifikasjoner

KarakteristiskVerdi
Skjermdiagonal5,99 tommer
Skjermoppløsning2160 x 1080px, IPS-matrise; Corning Gorilla Glass beskyttelse
Vanntettikke
3,5 mm lydkontaktikke
Micro SD-sporikke
Innebygd minne64 eller 128 GB
prosessor Qualcomm Snapdragon 845
GrafikkbrikkeAdreno 630
RAM6 GB
OperativsystemAndroid 8 Oreo, med MIUI 9 proprietært skall
Ryggekameradobbelt; 12MP (f / 1.8) + 12MP (f / 2.4), autofokus med Dual Pixel-teknologi
Dual Sim-støttedet er
Trådløse grensesnittBluetooth 5.0; Wi-Fi; NFC; USB type-c.
FM - radioikke
Batteri3400 MAH; ikke-flyttbar.
Rask ladestøttedet er
Vekt191 gram
Overordnede dimensjoner150,9 x 74,9 x 8,1 mm.
Kroppsfargehvit svart

Pris

Du kan kjøpe en smarttelefon med 64 GB internminne til en pris fra 35 999 til 39 000 rubler.

Modellen med 128 GB vil være dyrere - fra 42 500 til 45 899 tusen rubler. Kostnaden kan variere.

Xiaomi Mi Mix 2S

Fordeler og ulemper

Etter å ha gjennomgått hovedfunksjonene og utseendet til enheten, kan vi markere de positive og negative egenskapene til denne modellen.

Fordeler:
 1. Design;
 2. Keramisk kropp;
 3. Opptreden;
 4. Kamera;
 5. Evnen til å kontrollere bevegelser;
 6. Pris.
Ulemper:
 1. Det er ingen beskyttelse mot vanninntrengning;
 2. Ingen 3,5 mm lydkontakt for tilkobling av hodetelefoner;
 3. Vekt;
 4. Lydkvalitet når du tar opp video;
 5. Det er ingen infrarød port for å kontrollere husholdningsapparater.

Utfall

Etter all informasjonen som er beskrevet, vil det ikke være vanskelig å oppsummere.
Mi Mix 2s er rask, vakker og billig å fylle. Mix-linjen har en smarttelefon med et utmerket kamera, trådløs lading, høy lyd fra en ekstern høyttaler.

Men når du bestemmer deg for å kjøpe Xiaomi Mi Mix 2s, må du huske på manglene, forberede deg på noen kompromisser under bruk.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet