Innhold

 1. Designfunksjoner og ergonomi
 2. Spesifikasjoner
 3. Kostnaden
 4. Fordeler og ulemper

Xiaomi Mi 9 Pro smarttelefon - fordeler og ulemper

Xiaomi Mi 9 Pro smarttelefon - fordeler og ulemper

Det ledende merkevaren Xiaomi gleder stadig brukerne med nye modeller av smarttelefoner. Høstsesongen i 2019 var ikke noe unntak, som la til arsenalet av produkter som tilbys av merket et nytt flaggskipnivå - Xiaomi Mi 9 Pro, som vil bli diskutert i denne artikkelen.

Designfunksjoner og ergonomi

Modellen med avrundede kanter har et presentabelt utseende og passer komfortabelt i brukerens håndflate. Bak- og frontflatene på telefonen er utstyrt med beskyttende briller med buet Gorilla Glass 6. Tilkoblingselementet er en aluminiumsramme.

På frontpanelet, hvor hovedområdet var okkupert av skjermen, kan du finne den nåværende dråpeformede utskjæringen for frontkameraet. I tillegg er det plassert en fingeravtrykkssensor på skjermen.
Det bemerkelsesverdige trekk ved bakpanelet er det avanserte nybegynner trippelkameraet øverst til venstre.

På endene av enheten er det knapper som gjør det mulig å slå på, samt kontrollere lyden.

Forbrukeren får muligheten til å velge mellom to diametralt motsatte fargevariasjoner:

 • Dream White (hvit drøm);
 • Titanium Black (svart titan).

Vekten av strukturen, tilsvarende de totale dimensjonene på 157,2 mm * 74,6 mm * 8,5 mm (parametere for henholdsvis høyde, bredde, tykkelse), er 196 gram.

Spesifikasjoner

ParameterKarakteristisk
ViseSuper Аmoled, 6,39 ", FullHD +
BrikkesettSnapdragon 855+
Video akseleratorAdreno 640
operativsystemAndroid 10
Random access memory (RAM) / innebygd lagring (ROM) 8/128 (256) Gb; 12/256 (512) Gb.
Hovedkamera tre sensorer: 48 MP / 16 MP / 12 MP
Frontkamera 20 megapiksler
Batteri4000 mAh, tilstedeværelse av hurtiglading
Xiaomi Mi 9 Pro smarttelefon

Skjerm

Enheten er utstyrt med en berøringsskjerm fra den anerkjente produsenten Samsung, laget med Super AMOLED-teknologi. Matrisetypen som brukes er preget av utmerket kvalitet på det viste bildet og store synsvinkler, i forbindelse med hvilke telefonen oppnår komfortabel visning av video, tekst og grafisk informasjon, samt spillbehovene til mobile spillere. Skjermoppløsningen tilsvarer FullHD + -kvalitetsparameteren (2340 * 1080 piksler). Pikseltettheten er 403 ppi, noe som også har den beste effekten på bildets kvalitet og lysstyrke. Diagonalen er 6,39 tommer.

Plassen okkupert av skjermen fra hele frontflaten i prosentforhold er lik 85,5% med sideforholdet 19½ til 9. Slike verdier har best effekt på den visuelle oppfatningen av det viste innholdet av eieren av enheten. Også et praktisk alternativ er funksjonen "alltid på skjermen": den lar deg se de viktigste samtalene, meldingene og andre varslene.

Plattform

Et nytt proprietært MIUI 11-skall basert på det ferske Android 10. operativsystemet har funnet anvendelse i smarttelefonen. Det er fra denne versjonen brukeren forventer å få forbedret ytelse både i å løse hverdagsproblemer og til spill.Forbrukeren er også interessert i den globale nattmodusen, som gjør det mulig å lagre enhetens kostnad og dermed øke varigheten på det autonome arbeidet.

Telefonenheten bruker en høyytelses Snapdragon 855+-brikke, og derfor kan forbrukeren også stole på ytelse og ingen bremser. Octa-core brikkesettet er produsert ved hjelp av en 7 nanometer prosess teknologi. Gaming - Adreno 640 vil gi et godt nivå av videoavspilling og spill.

Hukommelse

Intern lagring av informasjon er representert av flere konfigurasjoner (henholdsvis RAM / ROM-verdier):

 • 8/128 GB;
 • 8/256 GB;
 • 12/256 GB;
 • 12/512 GB.

Brukeren vil kunne velge det alternativet som mest tilfredsstiller hans behov. Det bør bemerkes at det ikke fungerer å utvide tilgjengelige ressurser ved hjelp av en ekstern kilde: enheten gir ikke et spor for et minnekort.

Batteri

Mi 9 Pro har den vanlige batterilevetiden for enheter på dette nivået. Det ikke-flyttbare litiumpolymerbatteriet har en indikator på 4000 mAh. Med standard bruk av en elektronisk enhet vil en slik kapasitet være nok til å holde dingsen i god stand i to dager.

Imidlertid, selv om batteriet plutselig er utladet, kan en 40W lader med hurtigladeteknologi bidra til å fylle på. Ifølge produsenten er batteriet fulladet på 48 minutter.

I tillegg kan smarttelefonen lades trådløst ved hjelp av 30W trådløs lading. I dette tilfellet skjer prosedyren for påfylling av den tapte ladningen med omtrent samme hastighet: 2000 mAh på et kvarter.

Og til slutt, ved å bruke enheten, kan du lade en annen gadget trådløst, siden det er et alternativ for omvendt lading (10 W strøm) - for eksempel kan du bruke den når du lader trådløse hodetelefoner.

Kameraer

Hovedkameraet er utstyrt med en sensor med tre moduler, som består av:

 • hovedsensoren med en oppløsning på 48 MP, som har et vidvinkelobjektiv med en blenderåpning på f / 1,8;
 • ultravidvinkelsensor med en oppløsning på 16 MP og blenderåpning på f / 2.2;
 • 12 megapikslers modul (f / 2.2 teleobjektiv).

Det bakre kameraet har en LED-blits til disposisjon, fungerer i modus for høyt dynamisk område, implementerer panoramafotografering, spiller inn video i følgende formater:
2160p @ 30 / 60fps, 1080p @ 30/120/240 fps, 1080p @ 960fps.

Selfie-kameraet, som har valgt vanndråpet på fronten, disponerer en enkelt sensor med en oppløsning på 20 megapiksler og en f / 2.0 blenderåpning. Den gir videoopptak i 1080p @ 30fps-modus.

Nettverk og grensesnitt

Smarttelefonen har et spor for 2 enheter nano-SIM-kort som fungerer i vekslende modus.
Modellen implementerer standardstandarder for moderne smarttelefoner - overføring og mottak av filer via Wi-Fi (standard 802.11 a / b / g / n / ac) og Bluetooth 5-versjon.

Informasjon om distribusjonsstedet på kloden blir tilgjengelig takket være satellittnavigatoren A-GPS, Glonass, Galileo, BDS, QZSS.

Ved hjelp av enheten kan du foreta kontaktløse betalinger ved hjelp av en smarttelefon som reisebillett eller bankkort. Dette er mulig på grunn av tilstedeværelsen av den nåværende NFC-brikken.

Gadget fungerer både i kjente kommunikasjonsstandarder (2,3, 4G) og i 5. generasjons nettverk - 7 antenner er plassert i smarttelefonhuset for å opprettholde kommunikasjonsstabilitet.

Tilkobling til adapter og andre elektroniske enheter leveres via USB Type-C 1 og USB On-The-Go.

En infrarød port er til stede, men en FM-radio er ekskludert.

Lyd

Gadget støtter 3D-lydteknologi Dolby Atmos, takket være hvilken lyden blir mer realistisk, blir lydvolumet opprettet. Både høyttalere og mikrofon sørger for god hørbarhet og taleoverføring. I tillegg har mikrofonen et godt aktivt støydempingssystem.

Tilleggsfunksjoner

For å sikre sikkerheten til dataene som er lagret i telefonenheten og forhindre uautorisert tilgang til filer og applikasjoner på smarttelefonen, brukes en sensor som reagerer ved å låse opp enheten eller begrense tilgangen når du leser et fingeravtrykk.

Den anvendte Amoled-matrisen gjør det mulig å plassere fingeravtrykkssensoren på skjermen.
Også arsenalet til gadgets observasjonsutstyr inkluderer akselerometeret, som er kjent for moderne mobile enheter, som lar deg spore strukturens svinger og et gyroskop som bestemmer posisjonen til mekanismen i tre plan.

Kostnaden

Prisen på modellen, avhengig av minneversjon, er:

 • 8/128 GB - $ 520;
 • 8/256 GB - $ 534;
 • 12/256 GB - $ 577;
 • 12/512 GB - $ 605.

Fordeler og ulemper

Generelt er det nesten umulig å se minusene i den nye modellen: hver av egenskapene er godkjent. Når det gjelder Mi 9 Pro, oppveier fettplussene langt mindre minus.

Fordeler:
 • utmerket ytelsesnivå;
 • oppdatert programvareversjon;
 • kvaliteten på informasjonen som vises på en praktisk skjerm;
 • muligheter for den viktigste, som inkluderer tre sensorer, kameraer;
 • tilstedeværelsen av trippel hurtiglading, implementering av gjenoppretting av ladning på kortest mulig tid;
 • RAM og ROM som ikke er dårlig for å møte brukerens presserende behov;
 • støtte for en NFC-modul som tillater kontaktløse betalinger;
 • stilig design og ergonomi av produktet;
 • den billigste prisen blant representantene som støtter femte generasjons nettverk.
Ulemper:
 • utvidelsen av de tilgjengelige parametrene til det interne minnet på bekostning av et eksternt minnekort er ikke gitt.

En oversikt over de tekniske egenskapene og egenskapene til det nye produktet fra Xiomi lar deg danne et første inntrykk av det. Denne modellen har anstendig funksjonalitet og ytelse. Eksternt ligner den nye smarttelefonen, som en tvillingbror, på Mi 9 som ble utgitt i begynnelsen av året. Alle forskjellene er inne i saken.

Smarttelefonen vil interessere både fans av amatørbilder og videoer, og fans av aktive spillprosesser. Starten på salget viste interesse for enheten fra forbrukeren: den første begrensede batchen ble utsolgt på få minutter.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet