Innhold

 1. Hva er en gaming-smarttelefon?
 2. [box type = "note" style = "rounded"] Smarttelefon Xiaomi Black Shark Helo - fordeler og ulemper [/ box]
 3. Smarttelefonfunksjoner
 4. Telefonpris

Xiaomi Black Shark Helo-smarttelefon - fordeler og ulemper

Xiaomi Black Shark Helo-smarttelefon - fordeler og ulemper

Teknisk gigant Xiaomi bestemmer seg for å kaste agnet sitt i en annen bransje. Spillverdenen er ekstremt mangfoldig og fascinerende, og det kinesiske selskapet har ikke forbigått fans av mobilspill i serien med å presentere Black Shark Helo-smarttelefonen.

Mange dingser har lenge vært kjent for spillets ytelse og prosesseringskvalitet. De er enorme, kraftige og, viktigst av alt, etterspurt i markedet.

Spørsmålet oppstår, har de fleste flaggskiptelefoner produsert av globale merker rett til å bli kalt spill? De har også toppegenskaper, kraftig maskinvare og så videre.

Hva er en gaming-smarttelefon?

Forestillingen om en spilltelefon handler om eksklusive løsninger som gjør at de kan brukes til spill. Det er ikke bare imponerende mengder RAM og en kraftig prosessor. I en spillutstyr må du fokusere på andre punkter. Det er mulig at iPhone eller Samsung S9 vil slå alle rekorder i programmer som Antutu, men samtidig, med langvarig bruk, er det en merkbar oppvarming av prosessoren eller et fall i driftshastighet. Det er i disse aspektene du trenger å se etter den nøyaktige definisjonen av en spilltelefon.

De viktigste kriteriene for en spilltelefon:

 • Kraftig batteri;
 • Imponerende tekniske egenskaper;
 • Tilsvarende programvare;
 • Tilstedeværelsen av et individuelt ytelsesstøttesystem.
 • Kraftig kropp.

Dette problemet er perfekt analysert hos Xiaomi Corporation. De tok alle grunnleggende funksjoner i telefoner, kvittet seg med unødvendige funksjoner og økte vekta på individuell utvikling for hver modell. Dette tillot Xiaomi Black Shark Helo å bli introdusert til verden veldig snart. En utrolig og attraktiv gadget som er klar til å stolt erklære at det virkelig er "gaming".

Xiaomi Black Shark Helo-smarttelefon - fordeler og ulemper

Telefonen kom ut bare seks måneder senere enn forgjengeren Xiaomi Black Shark. Imidlertid var enheten tidligere fokusert på hjemmemarkedet, og det var derfor det bare var mulig å tenke på kraft og skjønnhet i Kina. En litt modifisert telefon med Helo-prefikset er ment for det internasjonale markedet.

Utseende

Den er laget i klassisk svart. Grove kantete linjer viser aggresjonen, mens sidelysene gir litt dynamikk. Midt på bakpanelet er det et flerfarget firmasymbol for linjen. Den blinkende bakgrunnsbelysningen i hovedstaden S hjelper deg med å skille den ut fra mengden. Litt over ikonet er det bakgrunnsbelysning med to kameraer. For ekstra brukervennlighet utvides sidekantene litt mot midten. Frontpanelet er praktisk talt ikke forskjellig fra mange andre telefoner. Hovedmaterialet er plast.

Den mellomstore enheten er perfekt for selvsikre menn med en konstant kjærlighet til svarte klassikere.

Kamera

Et dobbeltkammer dannet bak i midten. Den første modulen er representert med 13 megapiksler, og den andre - 20. På grunn av dette kan du ta gode bilder, inkludert portrettmodus. Bilder kommer av høy kvalitet, og fokus fungerer umiddelbart. Et anstendig kamera for de som bruker det til det tiltenkte formålet.Dessverre vil dette ikke være nok for ivrige fotografer som elsker, kjennere av øyeblikkelig kunst. Hvis du ikke finner feil med kvaliteten under ideelle forhold, vil det komme ut normale rammer under nattopptak eller i svakt lys. De er ikke vakre, de er bare normale.

Selfie-kameraet lar deg ta bilder i 20 megapiksler. Du kan også finne feil med arbeidet hennes. Den har de samme problemene som hovedmodulen. Selfie-fans finner neppe et kamera som dette.

prosessor

Smarttelefonen har en topp-end Snapdragon 845 og en Adreno 630 GPU.Kvaliteten på produksjonsbildet er imponerende. I denne forbindelse gjorde det kinesiske selskapet det rette. Med et så kraftig par trenger du ikke bekymre deg for kompleksiteten og kapasiteten til dine nedlastede spill og programmer. Qualcomm-brikken fungerer i uoverkommelige høyder og tåler utrolige belastninger. Takket være sitt arbeid blir telefonen praktisk talt ikke varm. For øyeblikket vil dette brikkesettet takle alle eksisterende programmer i applikasjonsbutikken. Er ikke dette en ekte glede for en spiller.

Xiaomi Black Shark Helo

Batteri

Det er klart at et så kraftig jern må mates med et imponerende batteri. I dag får ønsket om å passe flere funksjoner i en gadget produsenter til å ofre andre, mindre betydningsfulle dimensjoner. Ta den iPhone. Inntil den siste linjen som kom ut, ble volumet på batteriet avtagende, fordi de nye funksjonene krevde mer plass, og det var ingen vits å ofre størrelsen. Xiaomi møter ikke et slikt problem. Han forfølger ikke den minste tykkelsen på smarttelefonen, eller dens superletthet. Tvert imot, de gjorde bevisst saken litt tykkere for å få plass til et anstendig batteri etter dagens standarder. Et stort 4000 mAh batteri er skjult under bakpanelet. Dette ville imidlertid være nok for et flaggskip eller en gjennomsnittlig budsjettansatt. En spilltelefon med maksimal ytelse spiser opp dette volumet på 5-6 timer. Og jeg vil gjerne se et større batteri i fremtidige modeller.

Vise

Den viktigere rollen for klienten spilles ikke av prosessoren, eller til og med batteriet, men skjermen. I en spillsmarttelefon er det ikke nok å sette inn en lys AMOLED og hevde at den er nok til spill. Først og fremst bør du forstå at det er ubeleilig for en leketøyelsker å hele tiden justere lysstyrken. Han ønsker å ha en lyssterk skjerm av høy kvalitet på forhånd uten ekstra batteriforbruk. Og da var utviklerne i stand til å komme med en tilstrekkelig løsning. For å gjøre spillet morsommere bestemte de seg for å stille 90 Hz i stedet for 60 Hz. Og dette overrasket fansen positivt. Fargene er saftige og behagelige uten å bruke mye energi. Selvfølgelig forventet Xiaomi-fansen å se en 120Hz skjerm i denne spillerenheten. Men utviklerne så langt verdsetter denne ideen for fremtidige utgivelser.

Skjermoppløsningen er de vanlige 2160 × 1080 piksler, eller, som folk sier, en 2K-skjerm. Størrelsen er gjennomsnittlig for moderne topptelefoner på 6,1 tommer. Til tross for disse dimensjonene er det ganske enkelt å betjene dingsen med en hånd.

Hukommelse

Her gikk kineserne hver sin vei. Etter å ha presentert en slik telefon forsto de at i tillegg til veldig smale interne parametere, forståelig for få, er det behov for noe annet. Dermed mottok Xiaomi Black Shark Helo 6/8/10 GB RAM. Dette er noe utover. I mange telefoner nådde ikke det innebygde minnet slike indikatorer, men her hvor mye som er tildelt RAM. Den innebygde ble også håndtert ganske riktig, men uten overraskelser - 128/256 GB.

Spesifikasjoner

 ParametereSpesifikasjoner    
prosessorSnapdragon 845, Octa-core Opptil 2,8 GHz
GrafikkakseleratorAdreno 630
RAM / ROMRAM - 6/8/10 GB
ROM - 128/256 GB
Skjerm6.01` 2160x1080p AMOLED, OGS
Hovedkamera12 + 20mp
Frontkamera20mp
Batteri4000 mAh
operativsystemAndroid v 8.0
Skannere og sensorerFingeravtrykkskanner.
KommunikasjonGSM; 3G; 4G (LTE)
SIM-kort2 Nano-Sim
KommunikasjonGPRS
KANT
Wi-Fi / Wi-Fi 802.11 ac /
Bluetooth v 5.0
aptX-støtte
USB-vert

Smarttelefonfunksjoner

Spilltelefoner har alltid en hel liste med funksjoner, både i pakken og i de originale produksjonsideene. På grunn av dette er det umulig å se på Xiaomi Black Shark Helo uten å føle.

Fordeler:
 • Tilstedeværelsen av en gamepad i settet for økt bekvemmelighet under spill;
 • Det er et ekstra kjølesystem som lar deg bruke telefonen med maksimal belastning i lang tid;
 • Uovertruffen svart og grønn stil;
 • Octa-core Up-funksjon, som kan overklokke smarttelefonen din til utrolige kjernefrekvenser (opptil 2,8 GHz);
 • Virkelig imponerende verdi av minne, både internt og operativt. Takket være dette kan du glemme å bremse enheten, og alle favorittbildene og videoene dine kan enkelt plasseres på tilgjengelig lagringsplass.
 • Topp fylling;
 • Flott stereolyd.
Ulemper:
 • Siden det er et ekstra kjølesystem, kan det antas at telefonen med noen programmer vil varme opp;
 • Mens konkurrenter med RazerPhone og Asus aktivt promoterer 120Hz-skjermer, bestemte Xiaomi seg for å bremse litt ved å bare sette inn en matrise med 90Hz-støtte i telefonen;
 • Kameraer, både de viktigste og de fremste, skinner ikke av innovasjoner, så denne enheten vil ikke fungere for ivrige fans av å ta bilder av blogger på Instagram;
 • Mangel på NFC.

Telefonpris

De fleste av verdens ledere er kjent for sine unike sjetonger. Noen arkiverer fantastiske kameraer, noen er utrolige skjermer. Xiaomi har en fantastisk mellomvei. De er ergonomiske og kvikke og skyter godt. Imidlertid tar ett kriterium dem betydelig foran. Dette er prissegmentet. Det skal forstås at Xiaomi Black Shark Helo er veldig beskjeden i funksjonalitet, men den har et flaggskip. Og for alt dette krever selskapet bare 460 dollar fra kjøperen for den grunnleggende versjonen av 6/128 GB. Sammenlignet med andre er dette ikke mye. For maksimalt Xiaomi Black Shark Helo 10/256 GB ber de om $ 600. Dette er en ganske anstendig pris.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet