Innhold

 1. Vivo Y93 smarttelefon - fordeler og ulemper
 2. Spesifikasjoner
 3. Pris for smarttelefon

Vivo Y93 smarttelefon - fordeler og ulemper

Vivo Y93 smarttelefon - fordeler og ulemper

Kinesiske produsenter fortsetter å forbløffe den globale offentligheten. 1. november ble en eksklusiv smarttelefon fra Vivo Y93 utgitt. Flott design, utrolig skjerm og mangel på sidekanter - alt til en beskjeden pris.

Vivo Y93 er en god løsning for en moderne person. Den inneholder alle de moderne motetrendene i 2019, inkludert et lite øyenbryn øverst på skjermen. Selv om det ser mer ut som et kikkhull. Kineserne har prøvd og minimert utskjæringen for kameraet og berøringssensorene.

Vivo Y93 smarttelefon - fordeler og ulemper

Dessverre er det ikke nødvendig å vente på at en slik innretning kommer inn på det internasjonale markedet. Den spredte seg bare i Kina og flere andre land. Hvis det er et stort ønske om å kjøpe denne telefonen, må du kjøpe den i utlandet.

Ergonomi

Telefonen er laget av kvalitetsmaterialer. Metallrammen, plast og glass passer godt sammen. Det er ingen billig effekt. Den passer komfortabelt i hånden, sidekantene skjærer ikke inn i hånden. Rammene er for glatte til å gå glipp av under rushen. Derfor er det obligatorisk å bruke telefonen i et beskyttende etui.

Det skal bemerkes de små dimensjonene på telefonen. Vivo Y93-smarttelefonen veier bare 164 gram. Sammenlignet med andre flaggskiptelefoner er dette ikke nok. Mens du går, føles det ikke i lommen, ikke presser eller stikker ut. Du kan selvfølgelig bære den i baklommen på jeans, men det er en risiko for å glemme eksistensen og ved et uhell knuse den. Skjermen har 2,5D glass, noe som gjør det enkelt å betjene med en hånd. Sidefunksjonelle kanter (som i telefoner med 3d-glass) er fraværende. Imidlertid er de ikke nødvendig her. En tynn mobiltelefon, som gir inntrykk av å være skjør.

Design

Vivo Corporation er kjent for sitt mot i eksperimenter med designløsninger av produserte enheter. Takket være dette er telefonene deres lette å huske og skiller seg ut fra resten av teknologien. Først av alt den unike fargen på enheten. Denne modellen presenteres i tre fargevariasjoner.

Telefonene er malt på en slik måte at den ene fargen varierer øverst og en helt annen farge nederst. Dermed er det en jevn transfusjon av blomster. Den mest populære er blekrosa - lilla. Det er også en svart og blå pigmenttransfusjon. Det vil se spesielt bra ut i solen.

Kameraet er pent plassert i øvre venstre hjørne. Det er to moduler på en vertikal måte, og det er en blits under. Midt på bakdekselet er det et vakkert merkenavn.

Frontpanelet er enda mer interessant. Det første som er veldig interessant å se er et lite "kikkhull", som inneholder alle viktige sensorer for frontkameraet, en høyttaler. Det ligner en liten dråpe av et svart stoff som glir uanstrengt over skjermen. Effekten er kul, men de første dagene vil den merkbart forstyrre å se på videoer. Men da blir alt bra.

Det er ikke noe sted for en fingeravtrykkskanner, så vi kan anta at den var skjult under skjermen. I alle andre henseender ligner telefonen en vanlig berøringsskjerm for godteribarer. Skjerm-til-kropp-forholdet når 82%.Det ser ut som en rammeløs, men du kan merke bunnen og sidepanelene. Nederst, på randen, er det ingen symmetri, på grunn av det faktum at utviklerne bestemte seg for ikke å ligne konkurrenter helt. Nederst er det en ladekontakt, dessverre, en mikro-USB, og i nedre høyre hjørne (hvis du holder telefonen med frontkameraet mot deg) er det uventet en 3,5 mm-kontakt for kablede hodetelefoner. Dette er utvilsomt et pluss for Vivo Y93.

Vivo Y93 fordeler:

 • En lett smarttelefon som er praktisk i hånden;
 • Luksuriøse tekniske egenskaper, spesielt for RAM og ROM;
 • Kult frontkamera;
 • Kraftig prosessor;
 • Minneverdig design;
 • Kvalitetsmaterialer brukt i utviklingen;
 • Rike farger på skjermen;
 • Kapasitet batteri;
 • Enkel Android.

Ulemper med Vivo Y93:

 • Mangel på Type-C-kontakt, sammen med hurtigladefunksjon;
 • Hovedkameraet er dårlig;
 • Ingen NFC-brikke;
 • Det blanke panelet dekkes raskt med fingeravtrykk.

Spesifikasjoner

Ingen overraskelser fra selskapet ble forventet i denne kategorien. Nesten alle kriterier som var viktige for klienten viste seg å være på nivået med en god budsjettansatt.

Vivo y93  
ParametereSpesifikasjoner
prosessorQualcomm SDM439 Snapdragon 439
GrafikkakseleratorAdreno 505
RAM / ROM4 GB / 64 GB
Skjerm6,2 ", 1520х720 piksler
Hovedkamera13 MP + 2 MP
Frontkamera2 megapiksler
Batteri4030 mAh
operativsystemAndroid v 8.1
Skannere og sensorerFingeravtrykkskanner
KommunikasjonGSM, 3G, 4G (LTE), CDMA
SIM-kort2 SIM (nano-SIM)
KommunikasjonGPRS
KANT
Wi-Fi
Bluetooth v 4.2
USB-vert
Vivo Y93 smarttelefon

Skjerm

Vivo Y93-smarttelefonen er en ekte phablet med en 6,2-tommers stor skjerm. HD + oppløsning, som lar deg nyte vakre bilder uten å måtte ta hensyn til piksler. På grunn av denne oppløsningen, 1520 x 720, kan du enkelt se filmer og andre videoer. En spesiell funksjon er at denne størrelsen er litt nærmere widescreen 18: 9.

271 ppi per kvadrattomme. Det vil si at metning av bildet vil være på et anstendig nivå av en god budsjett smarttelefon. En vakker AMOLED-sensormodul garanterer et vakkert og saftig bilde. Alle farger ser bra ut, spesielt svart.

Man kan heller ikke unnlate å nevne at telefonen på grunn av denne typen matrise i visse vinkler gir en betydelig grønn farge. Dette kan rettes i personlige innstillinger. Glass av høy kvalitet formidler perfekt metningen fra matrisen fra Samsung, men dette påvirker batteriets levetid betydelig.

Maskinvare del

Kjernen i arbeidet er en ny prosessor for mellomstore budsjett-telefoner Qualcomm SDM439 Snapdragon 439. Den tillater uten overdrivelse å jobbe med mange komplekse programmer, inkludert operasjoner med bank og Microsoft Office. Ikke et dårlig alternativ for de som liker et ekstra minutt på jobb, når de kommer hjem. Ja, den når ikke flaggskipet 845 "Dragon", men prisen for Vivo Y93 er heller ikke $ 1100. Prosessorfrekvensen når 1,9 GHz, noe som er litt høyere enn de svake PC-ene som kontorer ofte blir bombardert med. I hjertet av arbeidet så mange som åtte kjerner. Seks er i full lengde og to er frakoblet.

Adreno 505 låser opp et ganske godt spillpotensial. Grafikredigereren kan enkelt starte selv det mest "gluttonøse" spillet, der grafikken er utrolig. Hvis du liker å spille på telefonen din mest, vil denne enheten gjøre det bra. Så mange som 4 gigabyte RAM garanterer utmerket responshastighet, drift og avspilling av andre prosesser (det vil fortsatt være gratis gigabyte). Det innebygde minnet er bare 64 gigabyte. Dessverre nektet utviklerne å lage forskjellige varianter av telefoner med forskjellige parametere for RAM og ROM. Dette er et minus, men de klarte å slå ut litt plass til et minnekortspor. Det vil si at den variable produksjonspolitikken ble bestemt på denne måten. Du bør alltid huske på mulighetene for å lage skylagring. Maksimal minnekortkapasitet er 256 GB, noe som helt sikkert vil være nok.

Kamera

I den moderne verden er det viktigere for klienten å vite om egenskapene til kameraet enn om tilstedeværelsen av et spor for et minnekort. Det spiller ingen rolle om han bruker det eller ikke.Kameraet i Vivo Y93 har en seriøs dobbel modul. Den første er utstyrt med 13 megapiksler, med et blenderåpningsforhold på 2,2. Den andre er monokrom for portrettmodus og har 2 megapiksler med 2,4 blenderåpning. Frontkameraet er litt mer beskjedent og har to megapiksler med en blenderåpning på 2.0. Fra dette kan du ta et valg om at utviklerne blir ledet av kategorien mennesker som elsker å ta selfies.

Med videoopptak er alt også ekstremt enkelt. Hovedkameraet kan skyte i FullHD med 30 bilder per sekund.

Front - har lignende egenskaper, men det er ingen mulighet for å skyte med 30 bilder per sekund.

Batteri

I denne kategorien mister de fleste flaggskip-smarttelefonene tørre. Det er kjent at utviklere må ofre batterikapasiteten for å øke funksjonaliteten. Derfor har vi en utrolig allsidig telefon, men den varer i 5-6 timer uten å lade. Vivo Y93 har et 4030 mAh Li-Pol batteri, som er nok til at gadgeten kan leve i aktiv modus fra morgen til sen kveld.

Det ikke-flyttbare batteriet tåler perfekt komplekse belastninger fra operativsystemet, åpne programmer og spillaktiviteter. Det er synd at denne telefonen ikke har plass til en Type-C-kontakt. Det vil si at hurtigladefunksjonen ikke er det. Telefonen lades fra null til 100% med en standard originalladning på 2A på to og en halv time, noe som er for mye med dagens teknologier.

Kommunikasjon og kommunikasjon

Telefonen er fullt funksjonell med to SIM-kort. Dette lar deg kombinere de beste prisene for aktiv bruk, både med samtaler og i nettverket. SIM-korttype - nano.

Tre kraftige antenner for signalmottak sikrer kommunikasjon av høy kvalitet på slettene, langt fra byer og i fjellet.

Kommunikasjonsstandarder oppfyller alle gjeldende kriterier:

 • GSM;
 • 3G;
 • 4G (LTE);
 • CDMA.

Pris for smarttelefon

Denne telefonen er et flott tillegg til den moderne livsstilen. I fremtiden er det planlagt å komme inn på det internasjonale markedet med en pris på $ 220. Dette er en god pris, og selskapet presenterer en virkelig god gadget med imponerende funksjonalitet for den. For så lave kostnader vil det være vanskelig å finne en kvalitetstelefon.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet