Innhold

 1. Utstyr
 2. Utseende og hovedegenskaper
 3. konklusjoner

Samsung Galaxy J5 (2017) smarttelefon - fordeler og ulemper

Samsung Galaxy J5 (2017) smarttelefon - fordeler og ulemper

De fleste kjøpere kjøper rimelige enheter av høy kvalitet som oppfyller deres utvalgskriterier. Sammenligning av fordeler og ulemper med populære modeller, ser forbrukeren etter en passende, pålitelig modell. Hvordan velge en anstendig telefon fra sorten, hvilken modell er det bedre å kjøpe, hvilket selskap? Selvfølgelig kan du lese anmeldelser og anmeldelser av eierne eller bli kjent med alle slags rangeringer av høykvalitets og populære modeller.

Hvert år konkurrerer de beste smarttelefonprodusentene om potensielle kunders oppmerksomhet. Elektronikkgiganten Samsung var ikke noe unntak.

En attraktiv smarttelefon er mer enn bare en praktisk, pålitelig enhet. Gjennomsnittspris eller budsjett - det er det som passer de fleste moderne forbrukere. For å nå denne kundekategorien lanserte Samsung J-linjen med smarttelefoner, som den definerte som en serie med lave kostnader. Selv om hvor mye en billig telefon koster, bestemmer alle på grunnlag av deres materielle evner.

Samsung Galaxy J5 kom ut i 2017. I 2018 fortsetter han å ha sin posisjon i rangeringene av populære modeller.

Utstyr

Når du åpner esken, vil forbrukeren se:

 • telefon;
 • binders for skuffer;
 • strømadapter;
 • micro USB-kabel;
 • hodetelefoner;
 • instruksjon, reklame.

Telefonen er ikke dekket av beskyttende filmer, men rett og slett lagt i en plastpose etter størrelse. En binders er nødvendig for å åpne SIM-kortbrettene. Strømadapter med 5W og 1.5A, som ikke lover hurtiglading. Universalkabel - du kan koble til en datamaskin og til en lader. Ledningens optimale lengde er 80 cm.

Hodetelefonene er vanlige øretelefoner. De har en mikrofon og en ring / motta-knapp. Bare hvite hodetelefoner er inkludert i alle telefonfarger.

Utseende og hovedegenskaper

Følgende farger er tilgjengelige på markedet:

 • det svarte;
 • rosa;
 • gull;
 • blå.

Alle kan velge et design etter eget ønske.

Baksiden på Samsung Galaxy J5 (2017) er laget av aluminium, på sidene er det plastinnlegg. Det solide metallhuset er ikke bare behagelig å holde i hendene, men også behagelig - kameraets kikkhull stikker ikke ut og er til og med litt innfelt. Ifølge anmeldelser i hendene på J5 føles det som en monolitisk, solid enhet. Sammenlignet med den forrige modellen er fingeravtrykk mye mindre synlig her. Enheten er behagelig å holde for hender i alle størrelser.

Skjermen er beskyttet av 2,5D-glass og har et oleofobt belegg som avviser fett fra berøringsskjermen. Utskriftene på en slik skjerm akkumuleres mye mindre enn på konvensjonelle skjermer.

Ovenfor er et øretelefon, et 13 megapiksel frontkamera, sensorer og en blits i nærheten. Under skjermen er det to ikke-opplyste berøringsknapper og en mekanisk Hjem-knapp med en innebygd fingeravtrykkskanner, som brukes til å låse opp. Fingeravtrykkskanneren er laget samvittighetsfullt - gjenkjennelse er øyeblikkelig. Du kan lagre opptil 3 utskrifter.

Nedenfor er en mikrofon, mikro-USB-kontakt, hodetelefonkontakt. Til høyre - av / på-knappen og musikkhøyttalere (for aktive spillelskere er dette praktisk, siden de ikke dekkes av hånden når du snur på telefonen). Til venstre - volumkontrollknapper og 2 skuffer for SIM-kort og micro SD-kort.

Batteriet kan ikke tas ut. Saken er ikke sammenleggbar.

Overordnede dimensjoner

Med en vekt på 160 g har smarttelefonen følgende dimensjoner:

 • høyde 146,2 mm;
 • bredde 71,3 mm;
 • tykkelse 8,0 mm.

Avrundede hjørner gir for øvrig inntrykk av å være tynnere.

Skjerm

Den 5,2-tommers skjermen støtter HD-oppløsning, 1280 x 720 piksler, og er utstyrt med en egen Super AMOLED-matrise. Det var en virkelig velsignelse for videoelskere: perfekte svarte, gode synsvinkler, utmerket kontrast og bildeskarphet.

Fargene er saftige og lyse. Hvis noen finner fargemetningen sur, kan dette lett korrigeres ved å justere lysstyrken, hvis margin er opptil 500 cd / m2. Det er ikke lenger noe problem å lese i solen - innstillingene gir 4 lysmodus som løser problemet. Det er også en automatisk lysstyrkekontroll.

Et interessant tillegg er det blå filteret. Blå farge påvirker synet negativt. Belastningen øker når du bruker enheten i skumring eller mørke. Når den er koblet til GPS, vil smarttelefonen, når han vet tidspunktet for soloppgang og solnedgang, slå på dette filteret selv - dette vil beskytte øynene mot overspenning. Angi å slå på det blå filteret automatisk eller justere manuelt.

Opptreden

Samsung har gjort alt for å gjøre funksjonaliteten til programvaren nyttig. J5 kjører på Android 7.0 med et lakonisk og kompetent skall Samsung Experiens 8.1. Grensesnittet reagerer raskt, støtter våtservietter i alle retninger.

Ansvarlig for ytelsen er 8-kjerners Exynos 7 Octa 7870-prosessor, 1,6 GHz. Grafikken er på samvittigheten til Mali-T830-videobrikken. Takket være ham er videoen spilt inn i Full HD-kvalitet.

RAM 2 GB, permanent 16 GB. Under moderne forhold ønsker vi mer innebygd minne, men dette problemet løses ved å bruke et SD-kort. Operatøren rengjøres med en knapp.

Samsung Secure Folder lar deg lage en hemmelig mappe for å lagre dine personlige bilder og dokumenter. Dette er et perfekt kryptert sted, perfekt for lagring av sensitiv informasjon. Dette er tilgjengelig gjennom biometri.

Referanser for ytelse for smarttelefoner er gjennomsnittlige. J5 er ikke for kvikk, men nok til rolig bruk.

2G, 3G, LTE - smarttelefonen støtter lett alle disse nettverkene og mister ikke tilkoblingen. Utmerket nedlastings- og opplastningshastighet.

Kommunikasjonskvaliteten er upåklagelig, selv i områder med vanskelig tilgjengelig mottak. Hørbarheten er utmerket på begge sider.

Ved hjelp av GPS og GLONASS gjør gadgeten en utmerket jobb med å være navigatør. Feilradiusen er omtrent 3 meter, noe som er akseptabelt. Kommunikasjon med satellitter skjer innen 20 sekunder.

Samsung Galaxy J5 (2017) bruker to SIM-kort samtidig. Det doble sim-systemet lar deg enkelt bytte mellom kort og til og med chatte i direktemeldere fra to tall samtidig.

J5 har en innebygd FM-radio. I tillegg til naturlig Wi-Fi og Bluetooth 4.0 ble ANT + og NFC lagt til. Du kan bruke enheten din til å kjøpe med Samsung Pay.

Spill

Ved å bruke en enhet for spill viser Samsung Galaxy J5 (2017) seg med varierende suksess. Prosessoren takler grafikkoppgaver godt. Skjermen reagerer raskt på alle berøringer. Men ikke alle spill kjører med maksimale innstillinger, selv om applikasjoner med middels ytelse kjører problemfritt. Denne enheten er egnet for spill - den er praktisk å spille.

Under bruk varmes enheten opp til maksimalt 36 grader. Det er greit, men selvfølgelig vil temperaturindikatoren være mindre, siden oppvarming påvirker energiforbruket. Enheten lar deg spille ikke mer enn 5 timer på rad.

Lyd

Volumreserven er stor nok. Det viktigste er lydkvaliteten og dybden, og det er hyggelig å lytte til. På grunn av tilstedeværelsen av bare en høyttaler i enheten, vil det ikke være noen stereolydeffekt. Bassoverføring er gitt.

Lyden i hodetelefonene er av høy kvalitet, klar. Det som vil glede musikkelskere er muligheten til å koble til et mer seriøst hodesett, og ikke de enkle øreproppene som følger med settet.

Kamera

Enhver moderne smarttelefon må ha foto- og videokameraer. Dette lar deg raskt fange et morsomt øyeblikk eller ta et bilde av ønsket tekst (forelesning eller jukseark).Også bruker internettbloggere et telefonkamera for å fylle ressursen med originale bilder. For å gjøre dette trenger du et kamera som tar bilder av god kvalitet med utmerket fargegjengivelse og skarphet.

Foto

Smarttelefonen har to kameraer - bak og foran. Begge med 13 megapiksler. Hver har sin egen blits. Det er en meny for å velge bildestørrelse.

Å bruke kameraet er enkelt - grensesnittet er brukervennlig. Ytterligere fotograferingsmodi kalles av kluter. Selfieelskere vil sette pris på det fremovervendte kameraet. Det er ingen autofokus i frontkameraet, men det er mange operasjoner for å "forbedre" ansiktet, noe som er nyttig for eksempel for Instagram.

En unik funksjon - når du fotograferer, kan kameraknappen flyttes til et hvilket som helst praktisk sted. Denne funksjonen gjør prosessen mye mer praktisk - du trenger ikke å strekke deg etter lukkerknappen hvis du plutselig vil snu enheten på en ikke-standard måte.

Kameraet er ganske allsidig og lite krevende for belysning. Blenderåpning F1.9.

Eksempel på Samsung Galaxy J5 (2017):

Blitsen lar deg ta gode bilder selv i skumringen. Spørsmål: "Hvordan fotograferer man om natten?" I mørket vil også gode bilder komme ut, det viktigste er ikke å gå langt fra motivet.

Skyter raskt. Kameraet lanseres ved å dobbeltklikke på Hjem-knappen.

Video

Videoen er spilt inn i Full HD, kvaliteten er gjennomsnittlig. Lyden, selv uten støydempende mikrofon, er bra i videoen. Det er mulig å ta opp firkantede videoer på en gang, noe som krever samme Instagram.

Autonomi

Effektiviteten til smarttelefonen, uansett stikkontakt, må være på et veldig høyt nivå. Størrelsen på batterikapasiteten er ansvarlig for dette. Litiumionbatteriet til Samsung Galaxy J5 (2017) er satt til 3000 mAh. Blant motstanderne er J5 den klare favoritten når det gjelder batterilevetid. Dette hjelper også av tilstedeværelsen av en Super AMOLED-skjerm, som effektivt sparer energi.

Jeg vil at enheten skal støtte rask lading, men det tar to timer før telefonen er fulladet. Avhengig av arbeidsmengden, kan telefonen fungere i 2 dager uten å lade den. Når du spiller kontinuerlig på en smarttelefon, er energien nok i omtrent 5 timer, når du ser på en video - i 12 timer.

Innstillingsmenyen har to strømsparingsmoduser:

 • den første modusen gir elendige begrensninger på energiforbruket, som lar deg kort utvide driften av enheten;
 • den maksimale strømsparingsmodusen gir bare tilgang til grunnleggende applikasjoner og innstillinger, reduserer overføring av mobildata, begrenset driften av mobilbrikken, kutter lysstyrken på skjermen. Du kan se hvor mye applikasjoner som bruker og driftstiden i denne modusen.

konklusjoner

Samsung Galaxy J5 (2017) er en moderne, god enhet som er i stand til å ta igjen selv med nyhetene i 2018. Utmerkede materialer brukes i designet, og gir en stilig og fasjonabel design. På grunn av det smarttelefonen ikke ser billig ut og ser bra ut på bakgrunn av sine dyrere kolleger.

Samsung Galaxy J5

Kostnaden for en smarttelefon i skrivende stund er fra 12 000 rubler eller 64 000 tenge. Kanskje mange vil gi eksempler på lavere priser for noen kinesiske modeller, men Samsung er kjent for sin pålitelighet. Noen ganger er det verdt å betale for mye for "chips" med merke som gjør at du kan bruke telefonen lenge og uten problemer.

Spesiell oppmerksomhet er viet kameraet. Rask fokusering hjelper deg med å ta bilder fra dype felt. Bilder er oppnådd med høy kvalitet når som helst på dagen. Selfie-fans vil elske de fremovervendte modusene - bildene er rike og klare. Ved vidvinkelopptak kan du ta et selvportrett med venner. Det er moduser "nattopptak", "kontinuerlig opptak", "panorama". Det er en tidtaker.

Også fornøyd med utseendet til Samsung Pay. Nå trenger du ikke å ta ut lommeboken hver gang, bare ta med smarttelefonen til den betalende enheten, så blir kjøpet gjort. Fingeravtrykkgjenkjenning gjør netthandel praktisk.

Fordeler:
 • høykvalitets metallveske;
 • solid design;
 • høy autonomi;
 • fingeravtrykkskanner;
 • Super AMOLED matrise;
 • godt kamera;
 • Samsung Pay-system.
Ulemper:
 • liten mengde minne;
 • mangel på alltid på skjermen;
 • ingen Typy-C-kontakt (i stedet for en vanlig mikro-USB);
 • ikke noe hurtigladingssystem.

J5 viste seg å være balansert, hvor produsenten selvfølgelig sparte på mindre poeng. Men hovedoppgavene - kvaliteten på utførelsen, bedriftsdesign, brukervennlig grensesnitt - ble oppfylt til fulle.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet