Innhold

 1. Samsung Galaxy J4 + tekniske parametere
 2. Enhetens utseende
 3. Utstyr
 4. Samsung Galaxy J4 + kostnad
 5. Hvordan velge en smarttelefon?
 6. Hvor er det lønnsomt å kjøpe et nytt produkt
 7. Brukeranmeldelser

Samsung Galaxy J4 +: fordeler og ulemper

Samsung Galaxy J4 +: fordeler og ulemper

Samsung bestemte seg nylig for å utvide sin "Galaxy J" -serie med smarttelefoner. Følgelig ble Galaxy J4 + og Galaxy J6 + kunngjort i september.

Samsung Galaxy J4 + vil foreløpig bli solgt i slutten av september-oktober 2018.Noen dager gjenstår før salgsstart, noe som betyr at for de som er interessert i denne modellen, vil vår gjennomgang av Samsung Galaxy J4 + smarttelefon være nyttig: fordeler og ulemper, tekniske egenskaper og designfunksjoner, gjennomsnittspris og mye mer.

Det er veldig lite informasjon om denne modellen på Internett for øyeblikket, du må samle den litt etter litt. Noen ganger viser informasjonen seg å være motstridende. Men vi vil prøve å gi den mest komplette og pålitelige beskrivelsen av enheten, som vil hjelpe deg å forstå om du trenger en nyhet, eller om du bør velge noen av enhetene som er til salgs.

Samsung Galaxy J4 + tekniske parametere

Populariteten til Galaxy J-linjemodellene skyldes at de er rimelige og samtidig har nesten all funksjonaliteten som er tilgjengelig i dyrere merkevaremodeller. Det er verdt å merke seg ergonomi, en hyggelig pris, et godt batteri, en skjerm med AMOLED-teknologi som gjør at du blir forelsket i, et representativt utseende.

Hva vil vente oss teknisk sett denne gangen?

Smarttelefonen vil ha dimensjoner på 161,4 * 76,9 * 7,9 mm, noe som tilsvarer en 6-tommers skjerm med en oppløsning på 1480 * 720 piksler. Skjerm - IPS LCD. Sideforholdet er 18,5: 9. Vekten på enheten er ganske liten - bare 178 gram.

Enheten vil være utstyrt med et 3300 mAh batteri. Som vanlig er batteriet ikke avtakbart.

Basen på Samsung Galaxy J4 + vil være en 4-kjerners Snapdragon 425-prosessor. Klokkehastigheten til denne prosessoren er 1,4 GHz. Åpenbart vil ytelsen til en enhet med slike indikatorer være ganske middelmådig.

GPU, Qualcomm Adreno 308 ved 500 GHz, lar også mye å være ønsket.

Enheten leveres med den nyeste versjonen av Android-operativsystemet fra og med september 2018 - 8.1 “Oreo”. Det vil bli supplert med et proprietært grensesnitt “Samsung Experience”.

Samsung Galaxy J4 + har et frontkamera for selfies og videosamtaler, med en blenderåpning på f / 2.2, 5 millioner piksler, og et hovedkamera, 13 millioner piksler, med en blenderåpning på f / 1.9. Sistnevnte suppleres med en LED-blits og autofokus. Maksimal videofrekvens er 30 bilder per sekund. Hvordan telefonen tar bilder er fortsatt et mysterium, hvordan den tar bilder om natten - enda mer. Her er et eksempel på et bilde tatt med et J4-kamera med nøyaktig samme egenskaper:

Skarpheten på bildet er god, fokusering skjer uten glipp.

Smarttelefonen vil bli tilbudt brukere i to varianter. I det første tilfellet vil enhetens RAM være 2 GB, og det interne minnet vil være 16 GB. Som vi forstår, er disse tallene i dag ikke seriøse, selv ikke for et budsjettapparat. Derfor blir det en mer "avansert" versjon - for henholdsvis 3 og 32 GB. Det er også ekstremt absurd at det ikke finnes et spor for et minnekort, det vil si at det ikke vil være mulig å utvide de beskjedne ressursene til en smarttelefon.Jeg vil tro at denne informasjonen ikke blir bekreftet, fordi det i J4 var mulig å installere et 256 GB minnekort.

Enheten støtter GPS / GLONASS, 4G LTE og Wi-Fi 802.11 og Bluetooth 4.2 standarder. Og viktigere, NFC, som lar deg foreta kontaktløse betalinger ved hjelp av smarttelefonen. Det er sant at alt ikke er så glatt her - NFC vil fungere som et alternativ, det vil si ikke i alle regioner.
Hva lyden vil være er ennå ikke klart, men det er kjent med sikkerhet at enheten er utstyrt med en klassisk 3,5 mm hodetelefonkontakt.

Et fint øyeblikk er tilstedeværelsen av dobbelt SIM - muligheten til å installere to SIM-kort som fungerer vekselvis.

Av en eller annen grunn bestemte produsenten at pengene som blir spurt om Galaxy J4 + ikke er nok til å installere en biometrisk fingerscanner. Hvordan opplåsing skal utføres er foreløpig ikke klart. Sannsynligvis fra utskriften på skjermen. Det er verdt å merke seg at forgjengeren J4 + ikke hadde denne funksjonen heller.

For enkelhets skyld presenterer vi de tekniske dataene for Samsung Galaxy J4 + smarttelefon i en oppsummeringstabell:

ParameterSpesifikasjoner Samsung Galaxy J4 + 2 / 16GB og 3 / 32GB
Fargersvart, gull, rose gull
OS Android 8.1 Oreo
Materialerglass, plast
Diagonal6 tommer
Prosessor og frekvens 4 kjerner, 1,4 MHz
Skjermoppløsning1480 * 720mm
Overordnede dimensjoner161,4 * 76,9 * 7,9 mm
Vekt178 gram
Hovedkamera13 millioner piksler
Frontkamera5 millioner piksler
SIM-kort2, arbeid vekselvis
Batterikapasitet3300 mAh
RAM2 eller 3 GB
Indre minne16 eller 32 GB
Minnekortikke støttet
Låser opp-
Utstyrdokumentasjon, lader og USB-kabel, binders
Kostnadenfra 13 000 rubler

Enhetens utseende

Det er kjent at kroppen til smarttelefonen vil være laget av plast, noe som er knyttet til modellens budsjett.

Det vil komme til det russiske markedet i tre grunnleggende farger - svart, gull og rosa gull. I følge annen informasjon vil den være svart, blå og gull.

På frontpanelet vil den kapasitive multitouch-skjermen oppta 74% av overflaten. Topp- og bunnmarginer vil være middels, sidemargene er minimale.

Utstyr

Den mest rasjonelle løsningen, uten informasjon, ville være å fokusere på forgjengeren til Samsung Galaxy J4 + - J4-smarttelefonen. Mest sannsynlig forventes ikke forskjeller i konfigurasjonen som følger med enheten.

Samsung Galaxy J4 kom med:

 • Teknisk dokumentasjon (instruksjoner og garantikort);
 • Strømforsyning og mikro-USB-kabel;
 • Klips for SIM-kortspor.

Tidligere var ikke hodetelefoner inkludert i settet, og de forventes ikke denne gangen, i det minste i vår region.

Samsung Galaxy J4 + kostnad

Et av de mest populære spørsmålene blant kjennere av merkevarer er "hvor mye koster den nye J4 +?".

Vi må irritere alle berørte litt. Dessverre er prislappene for nye varer, spesielt Samsung Galaxy J4 +, ennå ikke offisielt kunngjort. I følge noen utenlandske kilder vil kostnadene imidlertid være rundt $ 200, eller omtrent 13 000 rubler for pengene våre.

La oss minne om at den forrige modellen - Samsung Galaxy J4 2018 (komplett sett for 16 og 32 GB), kostet russiske brukere henholdsvis 9.000 og 10.000 rubler.

Samsung Galaxy J4 +

Nå har egenskapene forbedret seg noe - skjermen har økt med 0,5 tommer, batteriet har blitt kraftigere, og valutakursen har endret seg, så kostnaden er ganske berettiget.

Hvordan velge en smarttelefon?

Hvis du ennå ikke har bestemt deg for om du trenger en Samsung Galaxy J4 +, foreslår vi at du ser på dette problemet.

Merk at de beste produsentene som Samsung legger til en viss prosentandel per merke til telefonens pris. Samtidig tilbyr forskjellige kinesiske produsenter enheter med kraftigere og moderne maskinvare for de samme pengene. Det er sant at dette fremdeles er et lotteri, og det berømte apparatet fungerer rett og slett ikke eller går i stykker når du utfører en enkel oppgave.

Derfor, hvis du vurderer Samsung, stiller du sannsynligvis ikke spørsmålet "hvilket selskap som er bedre enn en smarttelefon", og velger navn, kvalitet og pålitelighet.

Til å begynne med er det verdt å bestemme for hvilket formål du kjøper enheten, og sette dine egne valgkriterier.Så for aktive spill trenger du en smart og produktiv enhet. Og det vil åpenbart ikke være J4 +, med sin svake og middelaldrende firekjerners Snapdragon 425-prosessor. Eller gjør deg klar for at alt vil kjøre veldig sakte og fryse til tider. Noen spill vil han ikke trekke i det hele tatt.

Hvis smarttelefonen er ment for en eldre person og for grunnleggende funksjoner som å ringe, er Galaxy J4 + en ideell kandidat. Den er også egnet som en andre telefon, for eksempel for å se på videoer på nettet, lytte til radio og musikk, lese bøker, navigere eller spille spill, de enkleste og enkleste. Det antas at autonomi vil være tilstrekkelig med et 3300 mAh batteri, og enheten vil ikke tømme raskt.
Generelt sett er modellen ganske svak i egenskapene, og derfor bør den bare tas i de tilfellene når du ikke planlegger å laste enheten med uutholdelige oppgaver.

Hvor er det lønnsomt å kjøpe et nytt produkt

Samsungs offisielle nettsted har foreløpig ingen informasjon om Samsung Galaxy J4 + smarttelefon. Så snart den offisielle kunngjøringen dukker opp, kan forhåndsbestilling gjøres direkte der.

For øyeblikket, i nettbutikken Samsung, sier eksperter at informasjon om modellen J4 + ikke er rapportert. Engelsktalende kilder rapporterer at smarttelefonen kommer i salg 25. september, men om dette er relevant for Russland er fortsatt vanskelig å si.

Smarttelefoner vises også 25. september og på Amazon-siden, hvorfra bestillingen også vil være mulig. Kanskje, på grunn av valutakursen, vil ikke kjøpet bli mye mer lønnsomt enn om du tok telefonen i Russland, men det er verdt å merke seg denne muligheten.

Når et aktivt salg starter, anbefaler vi å bruke Yandex.Market-tjenesten. Det vil bli presentert både priser fra offisielle butikker og nettbutikker. Deretter bør du bli ledet av rangering av butikken, og selvfølgelig av priser. Rangeringen og anmeldelser om selgeren vil hjelpe deg å forstå hvor pålitelig den er, samt unngå ubehagelige situasjoner knyttet til retur av varer på grunn av en mangel eller levering under garantien.

Brukeranmeldelser

Som du kanskje gjetter, er det ingen brukeranmeldelser på J + før kunngjøringen. Dessverre, i anmeldelsene fra bloggere, ble Samsung Galaxy J4 + heller ikke sett.

Forgjengeren, Samsung Galaxy J4, og de tidligere kjente tekniske egenskapene til den nye varen, vil imidlertid hjelpe oss å fremheve fordeler og ulemper med smarttelefonen. Ingenting har tross alt endret seg vesentlig, og vi er sikre på at prognosen vil vise seg å være mer enn riktig.

Fordeler:

 • Stilig og ergonomisk design;
 • Storskjermdiagonal vil tillate brukeren å se på videoer og lese;
 • Vakker, lys og fyldig AMOLED-skjerm, glir ikke i solen og teksten forblir lesbar;
 • Pålitelig - et merke med en historie garanterer kvalitet;
 • Praktisk - enheten er ganske tynn og langstrakt, den vil være hyggelig å holde i hånden;
 • Rimelig pris - 13 tusen rubler (men for samme beløp kan du få en telefon med bedre egenskaper uten å betale for mye for merkevaren);
 • Tilgjengelighet av 2 SIM-kort;
 • I firmwaren vil det som alltid ikke være noe unødvendig "søppel" som ikke kan fjernes.
 • Operativsystem Android siste versjon;
 • Høy autonomi, hvis du fokuserer på J4, som med lignende egenskaper hadde et mindre romslig batteri;
 • Hvis du fokuserer på J4, er lyden ganske høy og akseptabel, selv om konkurrenter i samme prissegment er bedre;
 • Det er ingen automatisk justering av lysstyrken på skjermen;
 • Oleofobisk belagt glass.

Ulemper:

 • Det bakre kameraet er ikke dobbelt, som de fleste moderne smarttelefoner;
 • Frontkameraet gir bildet av ikke veldig god kvalitet;
 • Teknisk utdatert maskinvare vil garantert føre til at enheten bokstavelig talt sakte ut av esken. I J4, med en lignende prosessor, fungerte ikke mer enn 3 applikasjoner som kjørte uten å fryse;
 • For prisen - for dyrt for de deklarerte egenskapene;
 • I motsetning til J4 vil batteriet ikke kunne fjernes, noe som betyr at det ikke vil være mulig å starte smarttelefonen med tvang på nytt i tilfelle frysing;
 • Det er ingen funksjon for "hurtigladning", før det tok opptil 6 timer å lade opp fullstendig;
 • Det er kritisk lite minne, spesielt for en moderne smarttelefon og en kjent produsent;
 • Hodetelefoner er ikke inkludert.

Samsung Galaxy J4 + og J6 + kommer i salg veldig snart. Derfor er det på tide å bestemme om du trenger den yngste av de nye produktene. For å forstå dette er det verdt å se på andre. populære Samsung-modeller, blant dem er det andre budsjettalternativer. Du kan også se rangering av kinesiske smarttelefoner av høy kvalitet som tilbyr flere alternativer for de samme pengene.

I alle fall er det opp til deg å bestemme hvilken modell som er bedre å kjøpe, og vi gjorde vårt beste for å gjøre dette valget så enkelt som mulig.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet