Innhold

 1. Hovedtrekk ved telefonen
 2. Hvor får man kjøpt
 3. Produksjon

Samsung Galaxy J2 (2018) smarttelefon - fordeler og ulemper

Samsung Galaxy J2 (2018) smarttelefon - fordeler og ulemper

Artikkelen fokuserer på en av smarttelefonmodellene fra en kjent koreansk produsent. Enheten tilhører den populære Samsung Galaxy J-serien, som er veldig etterspurt. De positive og negative egenskapene til Samsung Galaxy J2 (2018) smarttelefon blir diskutert i detalj. Artikkelen vil hjelpe deg med å bestemme hvilken modell som er bedre å kjøpe.

Samsung Galaxy J2 (2018) smarttelefon tilhører segmentet av ikke dyre enheter. Dette er den populære og pålitelige modellen til det sørkoreanske selskapet Samsung Group. En av de beste produsentene av IT-teknologier som med rette inntar andreplassen etter Apple i flere år. Samsung fortsetter å utvikle en ganske vellykket serie av Galaxy J-serien og gleder forbrukeren med nye produkter.

Vi presenterer Samsung Galaxy J2 (2018), et mellomstore budsjettalternativ. I dette tilfellet gir det ingen mening å forvente en drapsmannens flaggskipfylling.

Hovedtrekk ved telefonen

Utstyr

Leveres i en fin liten eske. Den inneholder: en smarttelefon, en brukerhåndbok, et 24 måneders garantikort, et batteri, en elektronisk enhet for lading av batteriet, (fem volt per ampere) og en ledning med USB-kontakt (ledningslengde er standard). Det er ingen hodetelefoner inkludert. Hvilket er bedre å kjøpe, støvsuge eller universal, bestemmer brukeren.

operativsystem

Android blant operativsystemene er i stor etterspørsel, forbedres og oppdateres kontinuerlig. Har et standard grensesnitt, effektivt arbeid med applikasjoner. Smarttelefonen styres av systemet - Android 7.1.1 "Nougat". Den har en startskjerm. Mapper med ikoner er plassert på skrivebordet, du kan føle omsorgen fra Google. Installerte Microsoft Office-verktøy, det vanlige settet med programmer. Du kan bruke stemmekontroll eller søkemotor. Listen over applikasjoner er i alfabetisk rekkefølge. Denne telefonen har ikke skanning av finger eller ansikt. Låsing opp gjøres ved å sveipe fingrene nedenfra og opp eller bruke et grafisk bilde.

Levert tjeneste Samsung Cloud (skylagring) med 15 GB ledig plass. Takket være "skyen" utføres innholdsadministrasjon: muligheten til å lagre, synkronisere, gjenopprette og oppdatere. Uansett hvor brukeren er, kan han alltid bruke dataene sine.

Ved å bruke funksjonen "Beskyttet mappe" - et kryptert område i smarttelefonens minne, kan du trygt lagre bilder, dokumenter, lydfiler. Bare eieren av enheten har tilgang til innholdet.

Smarttelefonytelse

Qualcomm Snapdragon 425-prosessor har 4 kjerner, ARM Cortex-A53 (1,4 GHz). Ansvarlig for grafiske bilder er Qualcomm Adreno 308-prosessoren (0,5 GHz). Hovedminnet til smarttelefonen er 16 GB, operativminnet er 1,5 GB, det tilgjengelige minnet er 9,7 GB og muligheten til å øke minnet opp til 256 GB ved hjelp av et mikro-CD-kort. Smarttelefonens ytelse er tilstrekkelig for å ringe, kommunisere på nettverket (sosiale nettverk, direktemeldere) og søke på Internett.

Autonomi

Enheten drives av et avtakbart litium-ion (Li-ion) batteri med en kapasitet på 2600 mAh, utgangseffekten er fem volt per amp. Nok for en hel arbeidsdag i nettverket, 18 timer i telefonmodus, uavhengig av Internett-hastighet. Batteriet er fulladet i løpet av tre timer. Settet med systemprogrammer styrer strømforbruket til smarttelefonen av applikasjoner. Ved lavt batteriladning aktiveres en ekstrem modus som gjør det mulig å holde kontakten.

Utseende

Samsung Galaxy J2 (2018) regnes som en oppdatert modell av den forrige smarttelefonen Samsung J2 (2017), nesten ikke forskjellig fra forgjengerne i linjen. Kraftig klassisk design uten unødvendige bjeller og fløyter. Skjermen er helt dekket med glanset glass, knapt merkbar oleofob belegg. Kroppen på telefonen er laget av slitesterk plast (polykarbonat). Baksiden er matt og etterlater ikke fingeravtrykk.

Dekselet kan enkelt fjernes, under det er det et sted for et batteri, celler for to telefonkort og et chipminnekort. De avrundede hjørnene er kantet med en aluminiumsramme for et presentabelt utseende. Samsung-logoen er trykt på begge sider. Det er fire farger i denne serien av enheter: svart, gull, lysrosa og lyseblå. Tilstedeværelsen av variasjon i valget er alltid hyggelig. Smarttelefonmål: 143,8 x 72,3 x 8,4 mm, veier 153 g.

Kontrolltaster

Det er en mekanisk knapp under skjermen for å kontrollere smarttelefonen "hjem", til venstre og høyre for den er det berøringstaster "meny" og "tilbake", det er vanskelig å finne dem i mørket (det er ingen individuell bakgrunnsbelysning), du må stole på intuisjon. Over skjermen er det en høyttaler, sensorer og et frontkamera med blits. Av / på-knappen er på høyre side, volumkontrollen er til venstre. Mikrofonen og USB-kontakten er plassert nederst på telefonen, hodetelefonkontakten er øverst. Hovedkameraet, blitsen og høyttalertelefonen er plassert på baksiden av smarttelefonen.

Skjerm

Praktisk berøringsskjerm, skjermdiagonal lengde på fem tommer (126,4 mm). Beskjeden forstørrelse - bare 960 x 540 piksler (24 bit). Matrise-teknologien bruker organiske lysdioder (Super AMOLED) fra tynnfilmtransistorer (TFT). Dette gir:

 • Lavt strømforbruk når du viser mørk farge;
 • Rik fargeskala presentasjon;
 • Rask responstid
 • Full 180 graders synsvinkler;
 • Slank skjerm;
 • Høy kontrast 100000: 1. Naturlig svart - forblir virkelig svart på grunn av at pikslene i denne delen ikke avgir lys.

Tilstedeværelsen av Super AMOLED-matrisen gjør skjermbildene lyse og klare, og forbedrer opplevelsen av å se på medieinnhold. Skjermens lysstyrke er bare innstilt i manuell modus. Ved langvarig bruk blir ikke øynene slitne.

Skjermen er en sårbar del av en hvilken som helst telefon. Det krever en nøye holdning til seg selv; ved den minste skade, vil skjermen mislykkes, og skjermen må skiftes ut. Dette er en kostbar prosedyre, det er bedre å ta vare på sikkerheten på forhånd. Bruk film eller glass for beskyttelse.

Kameraer

I dag liker mange å ta bilder. Legg ut bilder på sosiale nettverk, få likes og kommentarer fra venner. Når du velger en telefon, er kameraets arbeid av stor interesse. Det er to av dem i smarttelefonen vår: hoved og front (foran).

Spesifikasjoner for bakkamera

Den har en oppløsning på 8 megapiksler og en LED-lommelykt (gir et mykere lys i motsetning til lyst xenon). Funksjonene til kameraet, ved hjelp av autofokus, gjør kontinuerlig fotografering, geotagging, panorama- og videoopptak. HDR-funksjonen lager et bilde med et utvidet område. Når du trykker på med en finger, fokuserer du automatisk på motivet, under portrett eller gruppefotografering, i ansiktet. Hvitbalanse og ISO-innstillinger hjelper deg med å ta bilder i alle lys: sol, skygge osv.

Prøvebilde

Slik tar kameraet bilder om natten:

Fremre kameraegenskaper

Frontkamera 5 megapiksler, ingen autofokus. Måten hun tar en selfie på, vil ikke behage med en veldig tydelig bildeskarphet.Bildet er kornete, litt uskarpt. Å ha en blits hjelper litt med å forbedre bildet. Ideell for sosiale nettverk (Skype, Viber, WhatsApp).
Smarttelefonen har en øyeblikkelig oversikt for visning av bilder. Tilstedeværelsen av bildekorrigeringsfunksjonen: pynte, forstørre øynene eller begrense ansiktet, bruk et filter.

Filming

Videofilming er mulig fra begge kameraene. Full HD-video på 1920 x 1080 piksler med hyppige tretti bilder per sekund gir betydelig bildeskarphet.

Smarttelefonkameraer skiller seg ut for enkel betjening, selv et barn kan ta bilder av høy kvalitet. Et enkelt berøringsfølsomt kontrollgrensesnitt gjør det mulig, med en liten bevegelse av fingeren, å velge det nødvendige av fem fotograferingsmodi. Den flytende lukkerknappen kan plasseres hvor som helst. Nærbilde tar klare bilder av høy kvalitet av bilder og videoer. Som et resultat av å skyte fra lang avstand, er bildet uskarpt, det er lyder.

SIM-kort

Tilstedeværelsen av to telefonkort, forskjellige mobiloperatører, med støtte for GSM og WCDMA, skaper stor bekvemmelighet for eieren av en smarttelefon. Du må vite at bare en celle merket med W (WCDMA) støtter høyhastighets Internett, og den andre er i standard kommunikasjonsmodus. SIM-kort fungerer i rekkefølge etter seriell tilkobling.

Når brukeren snakker med det første SIM-kortet, venter det andre. Du kan godta et anrop til et andre SIM-kort, men bare på vent. Det er veldig praktisk å bruke viderekoblingstjenesten. I dette tilfellet vil ikke abonnenten savne den etterlengtede samtalen eller SMS-meldingen.

Ved hjelp av to kort kan du opprette to kontoer samtidig i samme messenger.

Wi-Fi og Blutooth

Smarttelefonen husker tilkoblingshistorikken i WiFi trådløs sone. Den kobler automatisk og kobler fra, noe som bidrar til å spare penger på mobil internettrafikk.

Kan kringkaste signal for å koble til mobilt internett fra andre WIFI Hotspot-enheter eller av WIFI Direkt (WIFI P2P). For å gjøre dette må du aktivere tilgangspunktet i menyen.

 • Velg WIFI Hotspot-ikonet (tilgangspunkt);
 • Fra tilgangslisten velger du tilgangspunktnavnet (SSID) eller skriver inn smarttelefonmodellen;
 • Velg krypteringsmetoden WPA2 (AES);
 • Kom med et passord;
 • Gi samtykke til aktivering.

Finn telefonen etter navn, skriv inn passordet og koble til ønsket enhet.

Flere versjoner av Blutooth, som muliggjør rask gjenkjenning og tilkobling av enheter.

Lokalisering

Bestemmer geolokalisering ved hjelp av GPS- og GLONASS-navigasjonssystemer.

USB-kontakt

På enheten, ved hjelp av micro USB 2.0-kontakten, kan du lade batteriet, lagre dokumenter og bilder, dele WiFi.

Lyd


God lydgjengivelse. Under en samtale er abonnentens stemme tydelig hørbar. Enheten har en innebygd FM-radio. Når du lytter i hodetelefoner, er det ingen forstyrrelser, lyder høres ved maksimalt volum. Høyttaleren gjengir tydelig samtaler, musikk eller samtalens stemme.

Smarttelefonspill

Smarttelefonen har gjennomsnittlig ytelse for aktive spill. På grunn av en 4-kjerneprosessor og en liten mengde RAM oppstår det noen ganger frysing. Kompleks grafikk av spill trekker med vanskeligheter. Når prosessoren varmes opp, oppstår feil, bildet forsvinner. Ikke egnet for moderne spill.

Hvor får man kjøpt

På nettsteder i nettbutikker er det et stort utvalg av alle slags telefoner. Mye informasjonsmateriell. Detaljert artikler om nye produkter i elektronikkens verden presenteres. Det er ikke vanskelig for forbrukeren å bruke ressursen til å finne ut hvilket telefonselskap som er bedre. Mange butikker holder kampanjer, tilbyr billige populære modeller og gir gaver når de kjøper.

Hvor mye er

Ifølge vurderingen, blant høykvalitets budsjett-smarttelefoner, er J2 (2018) anerkjent som en populær modell. Den gjennomsnittlige prisen i rubler er omtrent 8 tusen. I Kasakhstan kan du kjøpe denne telefonmodellen til en pris på 32 tusen tenge, som er 6 tusen rubler.

Samsung Galaxy J2

Produksjon

Ifølge brukeranmeldelser avsløres fordelene og ulempene med den presenterte smarttelefonen:

Fordeler:
 • Rimelig pris;
 • Akkumulatorbatteri;
 • Berøringsskjerm av høy kvalitet;
 • Godt arbeid med hovedkameraet;
 • Høy lyd;
 • Muligheten til å bruke Dual SIM.
Ulemper:
 • Utilstrekkelig mengde RAM;
 • Dårlig betjening av frontkameraet på enheten.

Samsung Galaxy J2 (2018) smarttelefon er av høy kvalitet med optimal funksjonalitet, pålitelig og effektiv. Programvaren vekker selvtillit, er kvikk på applikasjoner.
Mest sannsynlig vil enheten finne sin kjøper blant voksengenerasjonen. Folk er allerede vant til utseendet til Samsung, har mestret android, stoler på et pålitelig merke.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet