Innhold

 1. Utvendig design og egenskaper
 2. Plattform og minne
 3. Kameraer LG K50S
 4. Batteri og frittstående funksjoner
 5. Kommunikasjon og sensoregenskaper

LG K50S smarttelefon - fordeler og ulemper

LG K50S smarttelefon - fordeler og ulemper

Det sørkoreanske selskapet LG Electronics har ikke forlatt den store forbrukerproduksjonsscenen i det globale markedet. Fra tid til annen høres informasjon om nye produkter fra denne produsenten ut. Hvert merke har sin egen sterke sirkel av fans og tilhengere. LG-elskere venter spent på fremveksten av nye oppfinnelser, både innen husholdningsapparater og video, fotoelektronikk og selvfølgelig smarttelefoner.

Den nærmeste kunngjøringen vil være LG K50S-smarttelefonen, som blir presentert i Berlin. Noen data om egenskapene til enheten er allerede kjent og indikerer at det vil være en god mellomstor enhet med en kraftig koffert og god fylling.

Utvendig design og egenskaper

ParametereSpesifikasjoner 
Skjerm (tomme)6.5
ProsessorinnretningMediatek MT6762 Helio P22 (12 nm)
Kjerner8 kjerner
Grafisk kunstPowerVR GE8320
Operatør. system Android 9.0 (Pie)
OS-volum, GB3
Innebygd minne, GB 32
Utvidelse av minne med et flash-kortspor 1 Tb
Kamera (Mp)trippel 13/5/2
Selfie-kamera (Mp) 13
Batteri, mAh4000 (ikke-flyttbar Li-Po)
Sim-kortNano-SIM - 2 stk.
Tilkoblingsstikkontakt microUSB 2.0, USB On-The-Go
Trådløs tilkoblingWi-Fi 802.11, dual-band, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0
Dimensjoner (mm) 165,8*77,5*8,2
Vekt (g) 179
Farge Ny Aurora Black (svart), New Marokkansk Blå (blå)
Sensoregenskaperfingeravtrykk, akselerometer, gyroskop, nærhet
Kostnadenfra 12000 rubler
LG K50S smarttelefon

LG er alltid lyst, og derfor presenteres den nye smarttelefonen i to farger: klassisk svart (New Aurora Black) og lyseblå eller marokkansk blå (New Moroccan Blue).

Ingenting som var slående i den eksterne utformingen ble lagt merke til. Komfortable dimensjoner (165,8 * 77,5 * 8,2) er i harmoni med skjermdiagonalen. Rammene rundt skjermen er ikke ubehagelig. Frontkameraet tar en standard plass i tårehakket øverst på frontdekselet. Bakpanelet er bæreren av kroppsfargen. Et særegent trekk ved denne modellen vil være hovedkameraet, som består av en trio (13 Mp, 5 Mp, 2 Mp), plassert horisontalt i midten av "baksiden" av telefonen. Det er også et sted for en fingeravtrykkskanner nedenfor. Nederst er det en stor logo fra produsentens firma.

Produsenten lover økt styrke på smarttelefonkroppen (MIL-STD 810G-standard). Dette øker automatisk hans verdighet. Før du blir skadet, kan telefonen slippes mange ganger uten alvorlige konsekvenser. En slik enhet kan kjøpes trygt for barn og ungdom.

Fordeler:
 • Praktisk størrelse og vekt (179 g);
 • Det er muligheter for å velge farger;
 • Robust etui, høykvalitets monteringsmaterialer.
Ulemper:
 • Ladeport for utdatert versjon (microUSB 2.0).

Skjerm LG K50S

Vis IPS LCD kapasitiv berøring. Høy fargegjengivelse (opptil 16 millioner farger og nyanser). Diagonalen er 6,5 tommer, som er 105,5 kvm. Skjermen opptar et område på rundt 82,1% av enhetens totale kroppsstørrelse. Rammedesignet er standard: siderammene er smale, den øvre har en tårehakk for et selfie-kamera, den nedre er bredere, men dette medfører ikke visuell ulempe og skaper tvert imot en ekstra effekt av å øke skjermstørrelsen.

Det harmoniske sideforholdet på 19 til 9 er en annen fordel som lar brukeren arbeide komfortabelt med forskjellig innhold. Det vil være like praktisk å se video- og bildefiler, bare lese eller bla gjennom sidene på nettsteder.

Fordeler:
 • Stor skjerm uten brede rammer;
 • Harmonisk sideforhold;
 • Anstendig pikseloppløsning for det angitte prisnivået;
 • God fargegjengivelse og lysstyrke på bildene.
Ulemper:
 • For mellomnivået er alle skjermegenskaper på høyeste nivå, så det ble ikke funnet mangler.

Plattform og minne

Smarttelefonen er utstyrt med en Mediatek MT6762 Helio P22-prosessor, som bare er ment for mellomstore enheter. Den er produsert ved hjelp av 12 nm teknologi, som, kombinert med 3 GB RAM, er ganske nok til at standard sett med applikasjoner fungerer. Hvis vi snakker om spillparametere, er denne enheten knapt egnet for spillere, fordi den ikke bare er tung i vekt og ikke helt nye spill. Og den medfølgende PowerVR GE8320 grafikkprosessoren indikerer begrensede muligheter i denne forstand. Dette brikkesettet støtter det kunstige intelligenssystemet på et ganske primitivt nivå. Det meste som er mulig er ansiktsgjenkjenning.

Mengden minne (3 GB + 32 GB) gir visse fordeler. For de som ikke har nok internminne, er det gitt et separat utvidelsesspor (opptil 1 TB).

Fordeler:
 • Brikkesettet er produsert ved hjelp av en 12 nm prosess teknologi;
 • Standard bruksalternativer for applikasjoner er tilgjengelige;
 • Tilstrekkelig mengde RAM og innebygd minne;
 • SD-kortutvidelse har et eget spor;
 • Ekstra eksternt minne kan være opptil 1 TB.
Ulemper:
 • Begrenset spillevne;
 • Svak grafikk;
 • Primitiv kunstig intelligens.

operativsystem

Android 9.0-operativsystemet gir ekstra stabilitet og økt hastighetsytelse. I dette spesielle tilfellet forbedrer operativsystemet kvaliteten på bildefiler og øker batteriets levetid på smarttelefonen.

Desktop-meny, komfortable overganger mellom applikasjoner og i dem, forbedret varslingsinnhold og mange andre forbedringer som gjør arbeidet ditt mer praktisk og praktisk.

Fordeler:
 • Forbedringer i skjermens lysstyrkekontroll;
 • Skjermlåsemodus er oppdatert for å deaktivere biometrisk gjenkjenning på en gang;
 • Det adaptive batteriet bidrar til å øke batteristrømmen ved å spare og bruke strøm til ofte brukte applikasjoner.
Ulemper:
 • Ingen.

Kameraer LG K50S

Hovedkameraet er plassert vannrett på bakpanelet på toppen av det. Det er en harmonisk trio, der hvert "øye" utfører sin egen spesielle oppgave. 13 megapikslersensoren har en f / 2.2 blenderåpning og takler vellykket å ta standard bredformatbilder i ganske anstendig kvalitet. Sensoren på fem megapiksler utfyller perfekt funksjonene til den forrige, og hjelper med å utvide funksjonene (forbedrer zoom, klarhet og bokeh-effekt). Den tredje 2 Mp-sensoren med f / 2.4-objektivåpning er ansvarlig for dybden på bildet og avstanden til objekter i foto og video. Med innsatsen til alle tre komponentene takler det bakre kameraet godt kvaliteten på foto- og videoopptak i sterkt dagslys. I skumring og natt er kvaliteten halt. Tatt i betraktning alle de presenterte parametrene til en mellomstor smarttelefon, kan vi trygt si at kvaliteten er på et akseptabelt nivå, men langt fra ideell.

Frontkameraet er enkelt, har et klassisk arrangement i utskjæringen på oversiden av rammen over skjermen. Hun fikk et 13 megapiksel sett med en blenderåpning på f / 2.0. Disse parametrene gjør det mulig å ta bilder av tilstrekkelig kvalitet i sterkt lys. Video på 1080p og 30 bilder per sekund vil passe den lite krevende brukeren som er enig i gjennomsnittskvaliteten.

Generelt tilsvarer begge kameraers parametere en enhet på dette nivået. Du bør ikke forvente noe overnaturlig der det ikke kan være. Et akseptabelt resultat er det som skal være på nivået med den foreslåtte prisen på smarttelefonen.

Fordeler:
 • Det bakre kameraet er en kombinasjon av tre separate sensorer som sammen skaper utholdelige bilder og videoer;
 • LED-blits justerer lysstyrken på belysningen og gjør det mulig å skyte om natten;
 • Anstendig frontkameraoppløsning.
Ulemper:
 • Kvaliteten på bildene avhenger mye av belysningen;
 • Langsom fokuseringshastighet på motivet;
 • For å få forbedret bokeh, må du ty til eksterne applikasjoner.

Batteri og frittstående funksjoner

Smarttelefonen er utstyrt med et ikke-flyttbart litiumpolymerbatteri. De viktige parametrene er det store volumet (4000 mAh) og de lave selvutladningshastighetene. Autonomt arbeid i 7-8 timer i aktiv bruk. I standby-modus kan batteriet holde i flere dager. Hvis enheten bare brukes til samtaler, uten å kaste bort energi på applikasjoner og Internett, kan batterilevetiden være mer enn 20 timer.

Fordeler:
 • Batterivolum;
 • Lav selvutladning;
 • I forskjellige driftsmåter er autonomi tilstrekkelig varig.
Ulemper:
 • Ingen rask batterilading.

Kommunikasjon og sensoregenskaper

Når du bruker mobilkommunikasjon, er 2G, 3G, 4G tilgjengelige. Prioriteten til nettverkstypen kan konfigureres. Wi-Fi 802.11 WLAN-teknologi, høyhastighets dual-band med muligheten til å distribuere til tilgangspunkter. Bluetooth 5.0 reduserer strømforbruket for eksterne enheter. GPS- og NFC-funksjoner er tilgjengelige. Det er ingen kjent radio. Det er en standard 3,5 mm minijack for tilkobling av hodetelefoner. Ulempen er den utdaterte USB-porten (2.0)

Av tilgjengelige sensorer, et akselerometer (tilt- og bevegelseskontroll), en fingeravtrykkskanner (pålitelig tilleggsbeskyttelse for enheten), en nærhetssensor (ansvarlig for å slå av skjermen når smarttelefonen nærmer seg ansiktet ditt).

Fordeler:
 • Alle nettverkstyper støttes med muligheten til å konfigurere deteksjonsprioriteten;
 • Rask Wi-Fi;
 • Siste versjon av Bluetooth;
 • Det er GPS og NFC;
 • Alle viktige sensorer brukes.
Ulemper:
 • USB 2.0-port, så rask lading og dataoverføringshastigheter er ikke mulig.

LG K50S-smarttelefonen ble opprettet av produsenten som en mellomstor enhet, både når det gjelder kostnad og kraft. Han skulle ikke forvente ham mye. Men på samme tid inneholder settet alle viktige funksjoner, og alle parametrene er tilgjengelige som gjør enheten akseptabel for bruk. LG tiltrekker seg flere og flere forbrukere i det bredeste spekteret med gjennomsnittlig økonomisk kapasitet.

Vi kan trygt si at LG K50S vil bli en verdig representant for et kjent merke. Selv om den har noen ulemper, som mer enn kompenseres av prisoverkommeligheten.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet