Innhold

 1. Spesifikasjoner
 2. Alle programvarefunksjoner
 3. Poenget: fordeler og ulemper med en smarttelefon

Lenovo K6 Power-smarttelefon - fordeler og ulemper

Lenovo K6 Power-smarttelefon - fordeler og ulemper

Batterilevetid er et viktig kriterium i dag når du velger moderne smarttelefoner, ettersom de lades ut raskt nok. For å møte kundenes krav prøver leverandører å utnytte store nivåer og optimalisere programvarens ytelse. Det var i Lenovo K6 Power-telefonen at utviklerne optimaliserte systemet og installerte energieffektive komponenter som skulle forlenge batteriets levetid. Denne modellen har to alternativer: 2/16 GB og 3/32.

Spesifikasjoner

Basert på det faktum at Lenovo K6 Power-telefonen koster 16 000 rubler, har den beskjedne tekniske parametere. For eksempel RAM 2 og 3 GB, og innebygd 16 og 32 GB. Hovedkameraet er 13 megapiksler og frontkameraet er 8 megapiksler. Smarttelefonen støtter 3G- og 4G-nettverk. Med slike indikatorer kan du finne en telefon for 7-8 tusen. For å forstå hvilke parametere prisen ble dannet av, kan du evaluere dem i tabellen:

ParametereIndikatorer
operativsystemAndroid 6.0.1
Vise5 tommer
prosessorQualcomm Snapdragon 430
RAM2 og 3 GB
Innebygd minne16 og 32 GB
Batteri4000 mAh
Hovedkamera13 megapiksler
Frontkamera8 megapiksler
Vekt145 gram

Minne og ytelse

Telefonen er utstyrt med en budsjett åttekjerners prosessor "Qualcomm Snapdragon 430". For eksempel prøver konkurrentene nå å installere mer effektive prosessorer: 6xx fra Qualcomm, eller produkter fra MediaTek. Men utviklerne hos Lenovo tror at brukerne bare vil bruke grunnleggende funksjoner og ikke vil spille "tunge" spill. Som et resultat valgte vi en gjennomsnittlig prosessor når det gjelder ytelse. Likevel ble det ikke lagt merke til noen bremsing eller feil ved betjeningen av enheten.

Som allerede nevnt er RAM i enheten 2 eller 3 GB, og det innebygde minnet er 16 eller 32 GB. I tillegg kan du installere en flash-stasjon på opptil 256 GB.

Leveringsomfang og posisjonering

Settet inneholder et standardsett:

 • Et klipp for å fjerne SIM-kort;
 • Instruksjon;
 • Beskyttelsesfilm;
 • Kablet hodetelefoner;
 • Lader;
 • Selve smarttelefonen.

Design og kvalitet

Denne modellen ser ut som en vanlig smarttelefon og skiller seg ikke ut på noen måte. Utviklerne laget det med en enorm skjerm og avrundede kanter. Alt gjøres økonomisk uten ekstra tilbehør. Den blanke antennen og skanneren er behagelig for øyet. Det bakre kameralinsen strekker seg ikke utover kroppen, noe som vil glede brukerne. Enheten passer komfortabelt i hånden.

Kroppen er laget av solid aluminium. På grunn av dette glir telefonen litt i hånden. Derfor kan du ikke klare deg uten omslag. En liten feil i forsamlingen er den lette av / på-knappen, som noen ganger må trykkes hardt for å aktiveres.

Berøringsknappene er plassert under enhetsskjermen. Dessverre er berøringstastene ikke bakgrunnsbelyst, noe som er utilgivelig for mellomstore telefoner. Men LED-varsellyset gleder seg.

Forsiden av 5-tommers skjerm er omgitt av en overdimensjonert ramme.På toppen av frontpanelet er det et 8MP frontkamera. Det er også forskjellige sensorer og en høyttaler.

Bakpanelet inneholder:

 • To høyttalere;
 • LED-blits;
 • Fingeravtrykkskanneren;
 • 13MP kamera.

En mikrofon er installert i bunnen, og en 3,5 mm hodetelefonkontakt, samt microUSB 2.0, på toppen. Til venstre laget vi et hybrid-spor for nanoSIM eller nanoSIM + minnekort. Strøm- og volumknappene er plassert på høyre side.

Skjerminnstillinger

Den fem-tommers skjermen har en FullHD-utvidelse, en IPS-matrisetype, samt 441 piksler per tomme. Utstyrt med en lyssensor. I innstillingene kan du velge to typer farger, det er praktisk talt ingen forskjell mellom dem. Skjermen har en god IPS-matrise, men den er ikke bemerkelsesverdig, da den finnes på de fleste enheter som kjører Android. Nå har noen selskaper begynt å installere AMOLED-skjermer på sine mellomstore telefoner.

Teksten er godt synlig i solen. Skjermen har et godt oleofobt belegg, takket være at fingeravtrykk nesten er usynlige.

Batteri

Batterikapasiteten er 4000 milliampere timer. Dette gjør at telefonen kan jobbe 48 timer taletid eller 11 dager standbytid. Selve enheten lades på 3,5 timer. Det er ingen hurtigladefunksjon.

I omtrent 10 timer kan du se videoen på maksimalt lysstyrkenivå. Hvis du jobber med telefonen i automatisk lysstyrkekontrollmodus i 5-6 timer om dagen, vil den fungere uten å lade i opptil tre dager.

Kommunikasjonsevner

Utviklerne prøvde å gjøre enheten så budsjettmessig som mulig, men de satte en pris der egenskapene skulle være 2 ganger bedre. Denne smarttelefonen er ment for de som bryr seg om utseende, ikke parametere. Denne modellen er langt fra det beste alternativet for de som overfører store mengder informasjon på Internett.

En annen ulempe: det er ikke noe separat spor for et minnekort.

Smarttelefonen har ingen problemer med navigering, fordi den alltid viser veien riktig i overgangsmodus og i kjøremodus.

Kamera

8 megapikslers frontkamera har spesielle funksjoner: dette er en ansikts- og hudforbedringsmodus. Den nye smarte modusen, som Lenovo begynte å bruke i slutten av 2016, tillater automatisk sammensetningsdeteksjon. For eksempel, når brukeren er i ferd med å ta et bilde av et landskap, vises et elektronisk nivå automatisk på skjermen, takket være at du kan korrigere bildet.

Hovedkameraet har bare 13 MP, noe som er veldig lite for en modell til denne prisen. Som et resultat er bildene av lav kvalitet, og på skjermen på selve enheten ser de nesten uskarpe ut. I Smart-modus viser Lenovo-telefoner ofte eksponering, og kan heller ikke måle seg riktig i de mørke og lyse delene av rammen. Dette resulterer ofte i bilder som er for lyse eller for mørke.

Kameraet har gjennomsnittlig kvalitet. Feil i automatiske innstillinger kan rettes i manuell modus.

Videoen er spilt inn i FullHD-modus.

Alle programvarefunksjoner

Operativsystemet Android 6.0.1 er installert i denne enheten, og på toppen av det et spesielt skall fra Lenovo. Tidligere het den Vibe UI, men nå er den et titelløst skall og består av forskjellige programmer som endrer utseendet litt. Andre enheter fra selskapet har de samme mulighetene. Hvis du installerer 7 Android i stedet for 6 i Lenovo K6 Power-modellen, vil du ikke se noen drastiske endringer i grensesnittet.

Hovedmenyen ser ut som i Android. Skjermen inneholder:

 • Småprogram;
 • Programikoner;
 • Det er mulig å legge til stasjonære datamaskiner.

Men det er fortsatt en forskjell: selskapet har forlatt den generelle menyen, som viser en rekke unødvendige programmer som bremser systemet. Her kan du velge småprogram og sortere programmer etter mapper. Takket være en slik meny fjerner brukeren raskt å gå inn i menyen og bla gjennom "Talmud" -programmene for å finne den nødvendige. Mange Android-enheter blir forvirret om denne funksjonen.Her er alt klart og ingenting overflødig.

Brukeren kan tilpasse hvilket som helst panel etter eget ønske, og la ikonene som han jobber med kontinuerlig, deaktivere unødvendige.

I tillegg kan du velge den lynrask startmenyen med interessante alternativer:

 • Programmer;
 • Musikkspillere;
 • Liste over inkluderte programmer;
 • Kalkulator;
 • Stoppeklokke;
 • Kameraer.

Batteriindikatoren viser ladningsnivået, både som en graf og i prosent.

Det er mange skjulte alternativer i innstillingene som er unike for Lenovo. Dette viser for eksempel frekvensen til Wi-Fi-tilkoblingen som nettverket opererer i.

Kontaktene har muligheten til å angi fullskjermbilder som skal vises under en innkommende / utgående samtale.

I tillegg er det mulig å konfigurere telefonplanen. Det vil si tiden den starter og stopper.

Når telefonen er slått på, starter den automatiske dataarkiveringsfunksjonen. Det heter Lenovo ID. Denne funksjonen er valgfri, så det er ikke nødvendig å bruke den hele tiden.

Verktøyet for å håndtere batterihelsen er strømadministratoren. Den har en rekke innstillinger som kan forlenge batteriets levetid (for eksempel smart skjermsparer eller maksimal strømsparingsmodus). Dette verktøyet viser data om hvilke applikasjoner som bruker mest energi, samt hvilke komponenter som bidrar til dette. Om nødvendig kan du midlertidig eller permanent deaktivere noen funksjoner hvis de bidrar til rask bruk av ladning.

I delen "Temaer" kan du tilpasse alle grensesnittkomponentene. Hvert tema er mangfoldig, så det er mye å velge mellom.

Det er også tilgjengelig for å konfigurere scenarioene til enheten, som er utviklet av brukeren uavhengig. Dette inkluderer:

 • Endring av ringetone;
 • Slå på / av Internett-tilkoblingen;
 • Evnen til å endre modus for SIM-kort.

Du kan også bytte til skjerm- og berøringsknapper, slik du vil. Hold fingeren på skjermen for å åpne multitasking-menyen.

Safe Zone-funksjonen lar deg lagre filer og programmer i en ekstra sky. Takket være denne funksjonen er tilgang til Play Market fra en annen konto tilgjengelig.

Smart Lock lar deg låse opp telefonen din når andre enheter er i nærheten. Det er også mulig å legge til skjermlåsning ved hjelp av ansiktet eller stemmen til eieren.

Arbeide med kontakter og kalender

Alt er veldig enkelt i denne menyen. Du kan i tillegg kjøre en e-postadresse og en personlig melodi til en kontakt. I tillegg er et utvalg ekstra felt tilgjengelig. Mens du ser på en eksisterende kontakt, vises meldinger i et eget felt, samt samtalehistorikk.

Ekstra alternativ: "gule sider", som lar deg søke etter forskjellige virksomheter (kino, restauranter, barer).

Telefonen støtter funksjonen til å ta opp samtaler, som du om nødvendig kan lytte til på et passende tidspunkt. Denne funksjonen er perfekt for journalister, advokater og høytstående personer og folk som vil huske viktig informasjon for dem.

Meldinger sorteres etter følgende parametere:

 • Favoritter;
 • Kjente kontakter;
 • Ukjente tall;
 • Sortert etter tid;
 • Vis bare uleste meldinger.

For å finne ønsket nummer i telefonboken, er det nok å legge inn noen få numre eller deler av navnet i oppringingsfeltet.

Kalenderen viser hendelser, gjeldende dato og værmelding.

Interessante alternativer

Blant de ekstra alternativene fortjener følgende oppmerksomhet:

 • Explorer er en filbehandling.
 • Diktafon - lar deg spille inn samtaler.
 • Security er selskapets proprietære antivirus som samtidig analyserer applikasjoner og tester driften av programvare.
 • ShareIt - lar deg synkronisere innhold mellom forskjellige enheter (for eksempel mellom to telefoner, eller en telefon og en PC, etc.).
 • SyncIt - arkiverer anropslisten, SMS-meldinger og kontakter. Du kan angi et passord om nødvendig.

Multimedia

FM-radio kan ta opp sendinger. Kan fungere utelukkende med hodetelefoner.

Musikkspiller fra Google.

Poenget: fordeler og ulemper med en smarttelefon

Fordeler:
 • Behagelig å bruke;
 • Multifunksjonell;
 • Ultralett (145 gram);
 • Det er separate mapper med programmer;
 • Kraftig batteri;
 • Når du lytter til radio, er det mulig å ta opp sendinger;
 • Du kan ta opp telefonsamtaler.
Ulemper:
 • Høy pris;
 • Midtre kammer;
 • Varmes raskt opp;
 • Det er ikke noe separat spor for et minnekort;
 • Svak prosessor (ikke egnet for de som liker å spille “tunge spill);
 • Lett av / på-knapp (fungerer ikke alltid når den trykkes normalt).

Denne enheten ble opprettet av kinesiske utviklere i den midterste prisklassen. Hovedfordel over konkurrenter: lang batterilevetid. Skjermen er laget i Full HD-format. Det fungerer ganske bra i arbeidshverdagen. Passer for de som kommunikasjon er viktigere for enn hastighet og ytelse.

Et hybrid-spor der du kan sette inn en flash-stasjon eller et andre SIM-kort, skaper ulempe. Telefonen blir også overopphetet hvis du bruker den lenge uten avbrudd.

Lenovo K6 / K6 Power-telefoner åpner en serie smarttelefoner som var plassert i forhold til pris / kvalitet. I Russland kom bare Lenovo K6 Power i salg, noe som er mye dyrere og av lavere kvalitet enn enhetene i hele K6-serien. Enheten er ikke annerledes. Den kan bare kjøpes av en livlig fan av Lenovo, eller av noen som liker designet og ikke legger stor vekt på egenskapene.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet