Innhold

 1. Spesifikasjoner og utstyr
 2. Valgte kriterier
 3. Oversikt over hovedegenskapene
 4. Design og ergonomi
 5. Resultater og hvor mye
 6. Sammenligning med OnePlus 5T
 7. Svar på grunnleggende spørsmål

Huawei Honor View 10 128 GB smarttelefon - fordeler og ulemper

Huawei Honor View 10 128 GB smarttelefon - fordeler og ulemper

Huawei har vært en produsent av rimelige og pålitelige smarttelefoner i mange år. I begynnelsen av 2018 presenterte hun en ny modell - Huawei Honor View 10. Denne modellen anses å være et flaggskip, som ikke bare holder på nivå med sine kolleger, men også overgår dem. Denne artikkelen vil beskrive både fordeler og ulemper med Huawei Honor View 10-smarttelefonen.

Spesifikasjoner og utstyr

Grunnleggende konfigurasjon

 • Smarttelefon;
 • Lading;
 • Ladekabel (ledningslengde 75 cm).

Spesifikasjoner

ParametereSpesifikasjoner
LauncherEMUI 8.0
operativsystemAndroid 8.0 Oreo;
prosessorKirin 970 Octa-core
Prosessorkjerner4x (Cortex-A73 2,4 GHz) + 4x (Cortex-A53 1,8 GHz)
GrafikkakseleratorMali-G72 MP12
Innebygd minne64 GB / 128 GB
RAM4 GB / 6 GB
ViseIPS-matrise, 5,99 tommer, 403 ppi, oleofob belegg
Batteri3750 mAh, litium
BeskyttelsesglassGorilla Glass 5
SIM-kort2, Nano-SIM, dobbel sim
For å utvide minnetmicroSD
USBType-C
NFC-grensesnitttilstede
Kroppsmaterialermetall
Fargeleggingsalternativergyldenhvit, rød, matt sort, blå
Data overføringWi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth versjon 4.2, A2DP, aptX HD-kodek
NavigasjonGPS, GLONASS, A-GPS, BDS
Ryggekamera16 MP / 20 MP (f / 1.8), autofokus
Videoopptak på bakkameraet4K 30 FPS;
Frontkamera 13 megapiksler (f / 2.0);
Frontkamera videoopptakFullHD 30 FPS;
Overordnede dimensjoner157 x 75 x 7 mm
Vekt172 gram;
Salgsstartdatojanuar 2018

Valgte kriterier

 • PROSESSOR;
 • OS;
 • Mengden minne
 • Kameraer;
 • Koste.

Oversikt over hovedegenskapene

Fylling

Smarttelefonen drives av en åttekjerners Kirin 970-prosessor. Kjernene er delt inn i to klynger med 4 kjerner. Den første Cortex-klyngen opererer på 2,4 GHz, og den andre på 1,8 GHz. Prosessoren er produktiv og kan levere høy ytelse i alle spill og applikasjoner. Telefonen har også en innebygd grafikkakselerator Mali G72 M12. Den taper selvfølgelig for konkurrentene, men den er fortsatt i stand til å levere en stabil FPS. Spesielt hvis dette ikke er scener med mye belastning i spill som WOD. Selv om det også passer for aktive spill.

I tillegg til prosessoren og videobrikken, har telefonen en stor nok ROM og RAM. Det er to alternativer for mengden minne. Den første er 4 GB RAM og 64 GB innebygd. Den andre er 6 GB RAM og 128 GB internminne. Hvis du trenger å øke lagringsmengden, får du et kombinert spor for microSD for dette. Men i de fleste tilfeller er 128 + 6 GB nok, selv med aktiv bruk.

Hovedfunksjonen til denne smarttelefonen er maskinlæring. Vel, eller som det nå er fasjonabelt å kalle det - kunstig intelligens. Selv om dette ikke er helt sant, er det ikke poenget. Telefonen kan gjenkjenne ansiktene til mennesker og dyr, justere skyteparametere for hver enkelt modell. Også en smarttelefon, og denne modellen kan definitivt kalles "Smart Phone", er i stand til å sortere de mottatte bildene i separate mapper, og klassifisere dem på forhånd.Det er også en fotooversettingsfunksjon, dette er når kameraet automatisk behandler bildeordene og oversetter dem, og viser oversettelsesresultatet på skjermen.

Autonomi

Enheten har et 3750 mAh litiumbatteri. Dette er en god indikator, spesielt med tanke på at de fleste smarttelefoner i dag glemmer viktigheten av batteristørrelse og i økende grad fokuserer på optimalisering. Likevel holder batteriet i 20 timer aktiv bruk eller i 2 dager med sporadisk bruk. Telefonen støtter også hurtigladeteknologi og kan lade batteriet med 50% på bare 30 minutter, noe som er et klart pluss.

Kameraer

Det vanlige 13MP frontkameraet er installert her. Ingenting spesielt kan sies om det, 13 MP er praktisk talt standarden for 2018. Bildene blir normale når de tar hensyn til støyen som Honor kjenner til i svakt lys. Men hovedkameraet er litt bedre. En dobbel fotomodul er installert på baksiden av smarttelefonen. Hovedkameraet har 16 MP og blenderåpning på f / 1.8, og hjelpekameraet har så mye som 20 (blenderåpningen er den samme).

Grensesnittet er brukervennlig og har mange funksjoner. Det er et valg av oppløsning der videoen skal spilles inn. Det er også en profesjonell modus der du manuelt kan angi forskjellige parametere. Uskarphet i bakgrunnen er også bra, spesielt fra frontkameraet. Det er mange forhåndsinnstillinger: mat, hunder, katter, biler osv. Kameraet velger automatisk parametrene for en bestemt kategori.

Her er et eksempel på et dagslysfoto:

Slik tar du et bilde med uskarphetseffekt:

Generelt tar telefonen gode bilder både om dagen og om natten. Du bør ikke forvente noen spesielle resultater. Likevel er kvaliteten på bildene ganske i samsvar med den oppgitte prisen.

Lyd

Honor View 10 har høyttalere. De er spesielt gode til å gjengi høye og mellomstore frekvenser. Lyden i hodetelefonene er også god. Det er ingen støy eller knitring ved lave frekvenser. Det er også en equalizer, som du kan tilpasse lyden for deg selv. Det er ikke mye mer å trekke frem.

Skjerm

Widescreen-skjermen fungerer på en IPS-matrise med en oppløsning på 2160 x 1080 piksler og har et sideforhold på 18: 9. Selve skjermen kan kanskje kalles en spade, størrelsen er nesten 6 tommer (5,99), og opptar skjermen så mye som 78,6%. Dette er vanskelig å tillegge fordelene med en smarttelefon, siden det er ubeleilig å bruke den med en hånd eller ha den i lommen.

Opprinnelig har skjermen en rik mettet farge. Hvis du trenger å endre skjerminnstillingene, kan du enkelt gjøre det ved å bruke manuelle telefoninnstillinger. Heldigvis er grensesnittet for å skifte nyanser praktisk - en vanlig RGB-sirkel. I solen er skjermen fortsatt skarp og lys, og det oleofobe belegget beskytter mot fingeravtrykk.

Design og ergonomi

 

Telefonen kan males i følgende farger: hvitt og gull, matt svart, rød og bedriftsblå. Karosseriet er laget av aluminium, noe som er bra med tanke på den nye trenden mot glasskropp. Generelt er designet nesten identisk med andre Honor-modeller. Baksiden er designet som standard. Bortsett fra overføring av fingeravtrykkskanneren til den fremre delen og skiftingen av kameraene til venstre. Flytting av kameraer fra senteret er også en ny, uberettiget trend, som innebærer å kopiere smarttelefoner fra Apple. Men dette er allerede markedsførernes skyld.

På høyre side er volumvelgeren og skjermlås / opplåsingsknappen.

Venstre side har et kombinasjonsbrett med to spor for nano-SIM eller microSD. Nederst er det et standardsett - USB Type-C, en 3,5 mm hodetelefon / hodetelefonkontakt, en høyttaler med en beskyttende grill og en talte mikrofon.

Ovenfor er en infrarød port og en ekstra høyttaler.

Resultater og hvor mye

Det er lite sannsynlig at telefonen kan klassifiseres som en budsjettmodell. Den gjennomsnittlige telefonprisen er $ 430 eller 28 000 rubler. På territoriet til Kasakhstan kan den kjøpes til en pris på 155352 tenge. Men denne prisen er ganske berettiget, spesielt når du vurderer tilstedeværelsen av funksjoner i form av "kunstig intelligens".

Huawei Honor View 10 128 GB

Fordeler:

 • NFC-grensesnitt;
 • Metall kropp;
 • Høy autonomi;
 • Tilstedeværelsen av maskinlæring.

Ulemper:

 • Det er ingen fuktsikring;
 • Fingeravtrykkskanner på frontpanelet;
 • De bakre kameraene stikker mye ut, noe som får telefonen til å vingle.

Smarttelefonen er ideell for både spill og se på videoer, fordelen med skjermkvaliteten og den store diagonalen lar deg gjøre dette uten problemer.

Sammenligning med OnePlus 5T

Ergonomi og design

Hvis vi sammenligner brukervennlighet versus ergonomi, kan vi skille mellom tilstedeværelsen av avrundede kanter på 5T, noe som tydeligvis hjelper med enhåndsoperasjon. Dessuten har 5T en mindre størrelse, som i kombinasjon med den matte kroppen gjør den mer praktisk å bruke. Frontkameraet til OnePlus 5T er plassert på baksiden av smarttelefonen, mens Honor view 10 har det innebygd i en mekanisk knapp på skjermen.

Fylling og autonomi

De tekniske egenskapene er mer eller mindre like. Honor View 10 har en kvikk Kirin 970 Octa-core prosessor, og OnePlus 5T utstyrt med sin direkte konkurrent - Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998. Forestillingen er stort sett den samme, selv om Kirin ligger litt foran. Adreno 540 GPU funnet i OnePlus 5T presterer bedre enn konkurrenten, Mali G72 M12.

Også Honor View 10 er foran sin motstander når det gjelder autonomi. OnePlus 5T har et mindre 3.300 mAh batteri, mens Honor V10 har et enormt 3.750 mAh batteri. Og testene bekrefter bare det ovennevnte.

Svar på grunnleggende spørsmål

Skal du kjøpe?

Dessverre er det ikke noe eksakt svar på dette spørsmålet. Valget må tas ut fra dine behov. Du bør ikke kjøpe en telefon som bare har 5 MP, hvis hovedoppgaven under drift er å ta bilder og ta opp videoer. Vel, eller ta en skjerm med lav oppløsning, hvis den ofte vil spille rollen som en e-bok.

Honor view 10 er ikke en dårlig løsning for de fleste brukere. Den har en god skjerm, en kraftig prosessor og en grafikkakselerator. Passer både for å se på videoer og for vanlig surfing på Internett. Når det gjelder kameraene, er alt også i orden. Bildene er ganske brukbare og fargerike. Autonomi er utmerket, fulladet batteri varer i 1 dag med aktiv bruk, og hvis du begrenser deg til samtaler og ikke svært krevende applikasjoner, kan telefonen vare i opptil tre dager.

Hvordan velge en smarttelefon?

Å kjøpe en smarttelefon er en veldig viktig og ansvarlig prosess. Mange, som kjøper en smarttelefon, ser utelukkende på "status" til populære modeller og tar ikke hensyn til de virkelig viktige aspektene. På grunn av dette savner de viktige detaljer som kan påvirke både ytelse og brukervennlighet ytterligere. For å unngå de fleste feil når du velger en smarttelefon, bør du være oppmerksom på følgende punkter:

 1. Vurderinger er kanskje den enkleste måten å identifisere fordeler og ulemper med en smarttelefon. Før du kjøper en gadget, må du gjøre deg kjent med ikke bare egenskapene, men også med anmeldelser om det kjøpte produktet. Da de vil hjelpe deg med å se de fleste av de eksisterende problemene med innretningen
 2. Rangeringer av smarttelefoner av høy kvalitet. Det er et stort antall rangeringer som allerede er samlet på Internett som vil hjelpe deg med å velge den beste produsenten, og som også gir deg muligheten til å velge en pålitelig telefon i mange år.
 3. Spesifikasjoner. Det er veldig viktig å velge riktig konfigurasjon som passer dine behov. Hovedparametrene som er verdt å være oppmerksom på: prosessor, videoakselerator, skjerm og matrikstype, RAM, innebygd minne.

Ved å følge de ovennevnte "reglene" kan du unngå de fleste problemene når du velger en smarttelefon.

Hvor er det lønnsomt å kjøpe?

Det er mange måter å kjøpe. Fra et banalt kjøp i en lokal butikk, til bestilling via Internett. Men hvilken er den mest fordelaktige måten?

 • Den første måten er online shopping. Det er flere fallgruver her. Hovedproblemet er at kjøperen i de fleste tilfeller bestiller en gris i en poke, fordi det noen ganger er vanskelig å fastslå selgers pålitelighet.Blant fordelene med denne metoden er den lave prisen i forhold til gjennomsnittsprisen i en lokal butikk.
 • Den andre måten å kjøpe er å kjøpe i en butikk. Kanskje det ikke er noen ulemper her. Du bør imidlertid være oppmerksom på påtrengende konsulenter som prøver å selge varene sine.
 • Den tredje måten er å kjøpe en brukt smarttelefon. Det er neppe verdt å forklare mulige risikoer. Tross alt er de fleste enhetene som er kjøpt på denne måten ofte ikke i den beste tilstanden, og det er nesten umulig å bestemme hvor lenge det fortsatt kan fungere. Av fordelene kan man skille ut prisen, som ofte kuttes med 50%.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet