Innhold

 1. Funksjoner i HTC U12 Plus-modellen
 2. Spesifikasjoner
 3. Telefonoversikt
 4. Eieranmeldelser

HTC U12 Plus (64 GB og 128 GB) smarttelefon - fordeler og ulemper

HTC U12 Plus (64 GB og 128 GB) smarttelefon - fordeler og ulemper

Moderne høykvalitets telefonmodeller vises på markedet med misunnelsesverdig bestandighet. Produsenter designer og bygger moderne maskinvare for smarttelefoner. Flaggskipmodeller for 2018 har blitt vanlige. NTS-selskapet er et av de populære merkene av mobiltelefoner. Smarttelefonmodellen HTC U12 Plus vakte oppmerksomhet lenge før den ble solgt. Denne modellen er representert av egenskaper og evner som ikke finnes i andre enheter.

Funksjoner i HTC U12 Plus-modellen

Oppdaterte kontroller og skjerm

Smarttelefonen åpner for mange muligheter for forbrukeren, for eksempel er det mer praktisk å betjene med en hånd. Edge Sense-teknologi lar smarttelefonen gjenkjenne hvilken hånd forbrukeren holder telefonen i.

Smarttelefonen har også utviklet nye versjoner av bevegelser. Interaktiv storskjermdesign lar deg dobbeltklikke for å åpne minidisplaymodus fra hver side av enheten.

Skjermen kan justeres til hvilken som helst posisjon, du kan til og med se video liggende uten å miste bildekvalitet eller lysstyrke. Nå trenger du ikke å vri på telefonen og vente til bildet finner ønsket retning.

Skjermen støtter DCI-P3 fargeromstandard, fargegrenser og fargegjengivelse.

Telefon fasetter

En ny type nøkler er opprettet, veldig følsomme for trykk. De interaktive kantene på telefonen utløses når du trykker på dem.

For å ringe til stemmeassistenten, starte ønsket program eller ta et bilde, kan du bare klikke på sidens ansikter på telefonen. Med ett klikk på kanten kan du også be om innstillingspanel, kontakter og andre telefonfunksjoner.

Smarttelefonemodus er alltid på, og med et enkelt trykk på sidefeltet kan du også ringe Amazon Alexaiii eller Google Assistant. Ved å trykke på det følsomme panelet på telefonen, kan du ikke bare utføre den nødvendige funksjonen, men gir også funksjonshemninger.

Enhver app fra Google Play kan brukes med Edge Sense 2, noe som betyr at du kan zoome, starte eller stoppe musikk og mer i en hvilken som helst app.

Ta bilder og videoer

Smarttelefonen har to tilgjengelige kameraer. Videoer og bilder har utmerket ytelse. Lyden av videoene som er tatt er imponerende. Kameraer er i stand til å tilfredsstille kravene til den mest kjipe forbrukeren. Selv en amatør kan ta bilder og videoer som en profesjonell.

For bedre fotografering i alle lys, er flaggskipet utstyrt med UltraSpeed ​​Autofocus 2 laser autofokus, som lar deg fange øyeblikk selv i bevegelse. De sofistikerte optiske og digitale zoomene vil bidra til å fokusere på fokuseringsdetaljer.

For å skyte en film av høy kvalitet er det ikke nødvendig med profesjonalitet, en smarttelefon gir bilder og lyd av høy kvalitet, enheten kan fokusere på en bestemt lyd fra hele scenen og forsterke den med Audio Boost. Lyden er spilt inn i 3D-kvalitet, dynamisk, realistisk og levende.

Forskjellen fra andre smarttelefoner er automatisk profesjonell zoom, det åpner muligheter for jevn redigering av belysning, skala og lydtilnærming.

Optisk og digital bildestabilisering gjør bildene klare og uskarpe når de er i bevegelse, og videoer kan glattes ut i sakte film i HD-kvalitet.

Effekter

For å oppnå bokeh-effekten slør HTC U12 Plus bakgrunnen på bildet, akkurat som en studioeffekt.

HDR Boost 2 reduserer støy i bilder og gjør dem klarere og mer detaljerte under forskjellige lysforhold.

AR Stickers-funksjonen tilbyr mange effekter og klistremerker, som kan brukes på bilder og videoer. Med dem kan hverdagsbilder interessant diversifiseres.

Lyd

HTC Usonic-hodetelefoner og HTC BoomSound Hi-Fi-utgavehøyttalere gir klar, høy kvalitet og kraftig lyd, samt aktiv støydemping. Hodetelefonene justeres automatisk til den eksterne lydbakgrunnen og fjerner unødvendig støy.

Arbeidshastighet

Ytelsen til HTC U12 Plus gir raske responstider og kommandokjøring. Det går raskt å bytte funksjoner og oppgaver.

I tillegg

Enheten er vanntett og støvtett.

Det er en funksjon å låse opp enheten med ansikt og fingeravtrykk - enkelt, raskt og pålitelig.

Spesifikasjoner

ParametereSpesifikasjoner
Enhetstypesmarttelefon
operativsystemAndroid 8.0
Type skall klassisk
Designvanntetting
Styreskjermknapper
SIM-korttypenano SIM
Antall SIM-kort2
Driftsmåte for flere SIM-kortalternerende
Vekt188 g
Dimensjoner73,9 x 156,6 x 9,7 mm
SKJERM
Skjermtypefarge Super LCD, berøring
Berøringsskjermtypemultitouch, kapasitiv
Stor skjerm, diagonal6 tommer
Bildestørrelse2880 x 1440
Piksler per tomme537
Størrelsesforholdet18:9
Automatisk skjermrotasjondet er
Ripebestandig glassdet er
MULTIMEDIA MULIGHETER
Bakre kamera (på bakdekselet)dobbel 12/16 MP
Foto blitsbak, LED
Bakre kamerafunksjoner autofokus, laser, optisk stabilisering, makromodus, optisk zoom 2x
Bakre kameraåpningF / 1,75
Videoopptakja (3gp, mp4, mkv)
Maks. videooppløsning3840 x 2160
Maks. bildefrekvens60 rammer / s
Frontkamera (frontpanel)ja, 8 millioner piksler
LydMP3, AAC, WAV, WMA
KOMMUNIKASJON
StandardGSM 900/1800/1900, 3G, 4G LTE, LTE-A Kat. 18, VoLTE
LTE-båndstøtte
FDD: bånd 4, 12, 17, 28, 20, 5, 8, 3, 1, 7, 32, 2, 13, 66;
TDD: bånd 39, 40, 38, 41;
GrensesnittWi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, USB, NFC
SatellittnavigasjonGPS, GLONASS, BeiDou
A-GPSdet er
DLNA-støttedet er
MINNE OG PROSESSOR
prosessorQualcomm Snapdragon 845
Antall prosessorkjerner8
Videoprosessor Adreno 630
Innebygd minne64/128 GB
RAM-størrelse6 GB
Minnekortsporja, kombinert med et SIM-kort
ERNÆRING
Batterikapasitet3500 mAh
Snakke tid23,8 timer
LadetilkoblingstypeUSB Type-C
Hurtigladefunksjonja, Qualcomm Quick Charge 3.0
ANDRE FUNKSJONER
Styre taleoppringing, stemmestyring
Flymodusdet er
Sensorer belysning, nærhet, gyroskop, kompass, fingeravtrykklesing;
Lyktdet er

Utgivelsesdato for smarttelefon - mai 2018

HTC U12 Plus (64 GB og 128 GB)

Telefonoversikt

Utseende

Når det gjelder ytre egenskaper, ligner smarttelefonen den forrige modellen HTC U11 Plus. Alle NTS-modeller har særegne funksjoner som er vanskelige å forveksle med andre smarttelefoner. De viktigste forskjellene i telefonens utseende er den presise geometrien til linjene, den langstrakte og brede skjermen, det strenge utseendet og fraværet av unødvendige elementer. Denne modellen har et strengt klassisk utseende på en smarttelefon.

Ergonomi og design

Smarttelefonen har et sideforhold på 18: 9, med dette forholdet er skjermen enkel å bruke og har en ganske moderat forlengelse. Seks tommer gir diagonalt en widescreen-skjerm. Den mobile enheten har en QHD + -kvalitetsoppløsning, med denne kvaliteten er bildet klart og nøyaktig fargegjengivelse.

Produsenter har nøye utviklet teknologiske verktøy for enkel bruk, slike verktøy inkluderer begrepet Face ID. Det lar deg blokkere og gjøre enheten tilgjengelig på grunn av ansiktsgjenkjenning; denne typen blokkering har høy grad av pålitelighet og rask gjenkjenning. Med sine dimensjoner har HTC U12 Plus den minste tykkelsen på enheten, telefonen er behagelig å bruke.

Hele arbeidsflaten utgjør 78% av flaggskipets totale areal. Enhetens kropp er laget av slitesterk og lett aluminiumslegering. Denne designen har spesiell styrke og beskyttelse, beskyttelsessystemet samsvarer med IP68 styrkesertifikat.

Smarttelefonen er tilgjengelig i tre fargealternativer: hvit, svart og rød.

Vise

Denne modellen har en Super LCD-skjerm med WQHD-oppløsning. Alt arbeidet med en så kraftig skjerm styres av den høyytende Qualcomm Snapdragon 845-prosessoren, som har en frekvens på 2,8 GHz, samt Adreno 630-grafikk.

HTC Sense grafiske skall dekker hele Android-operativsystemet. Skjermen har en ganske bred prikketetthet, 538 piksler per 1 tomme. Glasset som brukes til skjermen er utviklet av Corning, det er holdbart glass av høy kvalitet. Skjermen på modellen tilhører en av de beste løsningene på markedet, dens teknologiske data etterlater mange konkurrenter.

Pakningssett

Selve enheten er beskyttet mot faktorer som fukt og støv. Ethvert beskyttelsesveske vil også fungere for smarttelefonen. Standardsettet med settet inkluderer spesialtilpassede hodetelefoner og en lader.

Spesifikasjoner

All drift av HTC U12 Plus-telefonen er basert på RAM og tillegg. Det er separate, isolerte fra hverandre, to spor for SIM-kort. 3980 mAh-batteriet sørger for langvarig drift av mobiltelefonen uten lading. Systemeffektivitetspoengene er utmerket basert på den kraftige prosessoren og 6 GB RAM. Produsenten klarte å oppnå høy ytelse i denne telefonmodellen. Volumet på operativsystemet er 28 GB, det har plass til 23 000 musikkfiler, omtrent 800 videoer og 50 000 bilder av høy kvalitet.

For sikkerhets skyld er telefonen utstyrt med sensorer for fingeravtrykk og ansiktsgjenkjenning, samt sensorer for lys, nærhet, kompass, gyroskop og akselerometer.

Flaggskipets arbeid utvides med forskjellige frekvensbånd og nettverk av forskjellige standarder. For å jobbe med nettverket har enheten nano-sim-kort, to av dem kan installeres i en smarttelefon. De jobber med alle typer nettverk (wi-fi og mobilt internett, inkludert).

Bluetooth innebygd i smarttelefonen har versjon 5.0 LE, som er en moderne type med lavt strømforbruk. For rask og nøyaktig navigering støtter den A-GPS, Beidou, GLONASS og GPS-systemer. Geolokalisering, brukt i forskjellige applikasjoner, fungerer raskt. For praktisk og rask lading av telefonen er det også et USB-ladealternativ, mens telefonen er fulladet.

Kamera

En av de viktigste fordelene med modellen er kameraene, de er designet med tanke på de nyeste teknologiene. Utstyret er et kamerasystem som har en 8MP-modell og 12MP dobbeltkameraer på baksiden. Smarttelefonen bruker en dobbel modul med One M8-teknologi for å betjene kameraet. En slik løsning dukket opp relativt nylig, i 2016 fikk den sin endelige design.

Den doble optiske zoomen på det viktigste dobbeltkameraet sørger for nøyaktig opptak. I tillegg til dette er det en andre teleobjektiv.Den viktigste megapikslers Sony IMX3xx-sensoren tar kameraet til neste nivå og bidrar til å overgå konkurransen.

Bilder

Fra bildene tatt av HTC u12 Plus kan man bedømme om gjennomtenkte arbeidsverktøy og teknologier av høy kvalitet. Opprettelsen av et bilde blir en hyggelig, enkel prosess. Og enheten er også utstyrt med autofokus og burst-modus, og kompletterer dem med digital zoom. Å ta bilder er ledsaget av muligheten til å bruke en kraftig LED-blits, OIS og høy oppløsning.

Filming

Å ta opp videoer på telefonen ledsages av en rekke funksjoner. Selve kameraet gir videoopptak av høy kvalitet, sakte film og bruk av autofokus og stabilisering.

Frontkamera

Frontkameraet har en mindre oppløsning enn den viktigste. Den har 8 megapiksler, som har samme gjenkjenningssystem og autofokus for å forenkle opptaksmodus. Innstillingsmodus for kameraets front er praktisk og tilgjengelig, og det er lett å jobbe med den.

Lydkvalitet

Generell avspilling av musikk på en smarttelefon kan klassifiseres som allment aksepterte standarder. Enheten lar deg lytte til musikk, filmer og lydbøker over et bredt frekvensområde. Lydgjengivelsen til høyttalerne er utformet på en slik måte at du kan justere reproduksjonskvaliteten etter eget ønske.

Kommunikasjonsalternativer

Telefonen lar forbrukeren koble til forskjellige enheter, for eksempel et hodesett, noe som gjør smarttelefonen enda mer praktisk og effektiv å bruke.

Operativsystemet Android 8.0 Oreo brukes ofte av smarttelefonprodusenter, da det er allsidig og effektivt. I tillegg har systemet et proprietært skall HTC Sense 10, og støtter også Google Project Treble.

Autonomi

Batteriets kapasitet sikrer strøm og ytelse, takket være hurtiglademodus, lader smarttelefonen så raskt som mulig. Perioden med aktivt arbeid er ganske lang, smarttelefonen varer i en dag. I standby-modus varer batteriet i 2-3 dager.
I smarttelefonmarkedet er HTCs hovedkonkurrent Samsung Galaxy 9. Hvis vi vurderer de mest grunnleggende parametrene, er modellene like. Men HTC-modellen har to ganger mer internt minne og en større skjerm.

Eieranmeldelser

Mange eiere bemerker fordelene med modellen, og noen har oppdaget en rekke mangler.

Fordeler:
 • Enkle kontroller;
 • Design;
 • Gjennomsiktig kropp;
 • Lyden i de medfølgende hodetelefonene er utmerket;
 • Praktisk enhånds driftsmodus;
 • Det er en innstilling for komprimeringsmodus på sidepanelene;
 • Utmerket kameraoptikk;
 • Det er en strømsparingsmodus;
 • Behagelig å holde i hånden;
 • Det er en 2x optisk zoom;
 • Det er automatisk zoom på videoen;
 • Inkluderer hodetelefoner;
 • Bildedetaljer og blenderåpning;
 • Bildebehandling;
 • Økt bithet;
 • Smarttelefonen fungerer umiddelbart;
 • Innebygd HTC Usonic;
 • Innstilling av lydprofil;
 • Stor skjerm;
 • Bygg kvalitet;
 • Godt beskyttet mot fuktighet.
Ulemper:
 • Settet inkluderer hodetelefoner, men ingen adapter;
 • Batteriet varer i en dag;
 • Når du sparer energi på en solskinnsdag, er det vanskelig å se skjermbildet;
 • Høyt strømforbruk;
 • Skjermen blir gul til bunnen;
 • Ingen kontakt for vanlige hodetelefoner;
 • Upraktiske knapper på sidefeltet til høyre.

Den moderne smarttelefonen HTC U12 Plus har mange funksjoner designet spesielt for forbrukerens bekvemmelighet. Telefonen kan brukes til både arbeid og lek. Det åpner for store muligheter for eieren, har en utmerket kvalitet på skyting og innspilling. Smarttelefonen er utstyrt med et moderne lydsystem som overfører klar og klar lyd. Det utviklede styringssystemet kjennetegnes av rask hastighet og presis utførelse av tildelte oppgaver. HTC U12 Plus-smarttelefonen er en anstendig modell for 2018 for daglig bruk.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet