Innhold

 1. Smarttelefon BlackBerry Key2 LE
 2. Spesifikasjoner
 3. Fordeler og ulemper med BlackBerry Key2 LE

Smarttelefonanmeldelse BlackBerry KEY2 LE

Smarttelefonanmeldelse BlackBerry KEY2 LE

BlackBerry lager ikke lenger smarttelefoner, men har lisensiert merket til de beste produsentene av populære moderne telefoner med tradisjonelle fysiske tastaturer. Brukere kan bare bestemme hvilket selskap som var best til å reprodusere gadgeten, anslå hvor mye den nødvendige modellen koster og hvilken som er bedre å kjøpe. Heldigvis er det i dag et enormt antall nettbutikker der du kan kjøpe mobiltelefoner til en god pris.

Artikkelen vil fortelle deg om BlackBerry Key2 LE, hvordan du velger en enhet, hva du skal se etter.

Smarttelefon BlackBerry Key2 LE

2018-modellen ble opprettet for brukere som ikke vil dele med favorittenheten, men følger vurderingen av mobile enheter av høy kvalitet. Gjennomsnittsprisen på BlackBerry Key2 LE er 32 000 rubler. Kostnaden for enheten kan ikke kalles billig eller budsjettmessig, men produktiv programvare av høy kvalitet i modellen vil utvilsomt bli et viktig kriterium for valg av enhet. Telefonen kjører på Android med innstillinger som sikrer sikkerheten til data og kommunikasjon, som var kjent for operativsystemet til den klassiske enheten til enheten fra BlackBerry. Enheten skiller seg imidlertid fra en vanlig BlackBerry-enhet på mange måter. Gadgeten gir bare en mulighet til å erstatte den gamle telefonen for brukere som foretrekker å ikke bytte merke.

Design

BlackBerry Key2 LE ser klassisk ut, den har standard proporsjoner til en moderne smarttelefon. Imidlertid indikerer tastaturet nederst på 4,5-tommers skjerm en ikke-standard enhet. Rammene øverst og nederst på skjermen er også ganske tykke av moderne standarder. Tredimensjonale Android-navigasjonsknapper er integrert mellom skjermen og tastaturet, og arrangementet deres virker irrasjonelt.

Kroppen på telefonen er også ikke-standard, med avrundede hjørner nederst og spisse øverst. På grunn av sin slanke kropp er Key2 LE behagelig å holde og skrive på tastaturet. Enheten har også god total ytelse. Skjermens radius lar deg enkelt dekke alle hjørner med en tommel. Men når du bruker enheten i fullskjermmodus, spesielt i spill, er ikke tommelfingerstyring veldig praktisk. Derfor er telefonen knapt egnet til aktive spill.

Teksturen på bakdekselet på BlackBerry Key2 er designet for bedre grep, men legger ikke til estetikk. Faktisk ser telefonen ganske rart ut, som et leketøy. Det er også verdt å merke seg den store BlackBerry-logoen, som glitrer i solen og tiltrekker andres oppmerksomhet.

På baksiden av kroppen er det to kameraer med dobbel LED-blits. Strøm- og volumknappene er til høyre. Det er også hjemmet til BlackBerry Convenience Key, som starter Google Assistant som standard, men kan konfigureres på nytt for rask tilgang til apper. Noen programmer tilpasses og kjøres automatisk, avhengig av hvilken type enhet som kobles til.

Enheten har et innebygd hybrid-spor for to SIM-kort. Brukeren må velge mellom en stor intern lagring og et andre SIM-kort. Bunnen av saken huser USB-Type-C-porten og høyttalergrillen. Til tross for tilstedeværelsen av to rister, blir lyden gjengitt fra bare en, den andre er plassert for symmetri.En 3,5 mm lydkontakt er integrert på toppen.

Tastatur

Hovedhøydepunktet på enheten er standard tastatur med fire linjer, som har gjennomgått en rekke endringer:

 1. Skaperne har erstattet høyre Shift-tast med en nøkkel med et symbol på ni prikker. Det heter Speed ​​Key, og lar deg bruke snarveiene på startskjermen og en av 52 tilpassbare hurtigtaster. Hver tast kan tilordnes et langt eller kort trykk. Resultatet er løst på hovedskjermen i form av snarveier. Å fjerne høyre Shift-tast er en ganske merkelig beslutning gitt ledig plass på hver side av nederste rad på tastaturet.
 2. Fingeravtrykksleseren er innebygd i mellomromstasten, som ikke lenger fungerer som en hjemmeknapp.
 3. Nyhetens tastatur er ikke lenger berøringsfølsomt. Denne funksjonen var praktisk i den forrige BlackBerry-modellen. Med hjelpen kan brukerne enkelt bla og markere informasjon uten å trykke på fysiske taster.
 4. Tastene er litt skrått og avrundet på sidene. Dette gjør at tommelen hviler naturlig på dem når du skriver. Problemet med den tidligere KeyOne-modellen var at tastene i endene av hver linje hadde skarpe kanter og var lette å fange. Key2 LE-utviklere har rettet opp denne feilen.
 5. Systemnavigasjonsknappene er plassert mellom tastaturet og skjermen. Det er stor sannsynlighet for at brukeren ved et uhell vil avslutte applikasjonen de jobber med. Når du trykker på Sym-knappen, vises også et tastatur med full berøring på skjermen, og dette alternativet kan ikke deaktiveres.

Telefonen er ikke for tung, vekten er bare 156 g, så når du skriver med to tommelen, er det lett å holde balansen. Når det gjelder bekvemmeligheten ved å skrive inn tekst, er tastaturfunksjonaliteten veldig god. Til tross for at et annet selskap jobbet med utgivelsen av enheten, går ikke den utmerkede kvaliteten på tastaturet tapt, i det minste sammenlignet med maskinvaren.

Utstyr

BlackBerry-telefoner har vært like i ytelse de siste årene, og denne modellen er ikke annerledes. Enheten har en integrert Qualcomm Snapdragon 636-prosessor, som er ganske smart, men fullstendig overgått av den kraftige Snapdragon 845. Et 3000 mAh batteri er ansvarlig for autonomien, og hurtigladefunksjonen støttes også.

Gadgeten har 4 GB RAM og 32 eller 64 GB intern lagring. Det er også mulig å utvide minnekapasiteten til 256 GB ved å kjøpe en microSD-flash-stasjon, men brukeren må ofre et andre SIM-kort.

Enheten støtter Bluetooth 5 og Wi-Fi-tilkobling. Gadgeten integrerer også NFC-, GPS- og FM-radiofunksjoner. Foruten fingeravtrykkskanneren, inneholder telefonen et magnetometer, gyroskop, Hall-sensor, nærhetssensor, omgivende lyssensor, akselerometer og kompass.

Smarttelefon BlackBerry KEY2 LE

Vise

Sideforholdet til 4,5-tommers skjerm er 3: 2. Skjermoppløsning 1080 × 1620 piksler. Pikseltettheten er 434 ppi. Telefonens skjermytelse er ikke dårlig, men vurderinger viste at fargene på det viste bildet er litt vasket ut.

Kamera

Det primære bakre kameraet er utstyrt med en 13MP-sensor, den sekundære er integrert med en 5MP-sensor. Telefonen støtter fasedeteksjons autofokus (PDAF), som er ansvarlig for skarphet og tar bilder i stående modus. Enheten tar opp 4K-video med opptil 30 bilder per sekund uten OIS. Fokuseringen på frontkameraet på 8 MP er fast, det er en bakgrunnsbelysningsfunksjon.

Innendørs eksempelfoto:

Slik tar du bilder om dagen:

Hvordan fotografere om natten:

Programvare

Key2 LE kjører på Android 8.1. Operativsystemets hurtigmeny har fått store snarveier. Tilpasning av enheter fra BlackBerry dekker en rekke funksjoner.

Med 52 hastighetstaster kan du starte applikasjoner og gå til visse seksjoner eller funksjoner, bytte til meldingsvinduet med en allerede angitt adresse eller nummeret til en bestemt person, filtrere typen postkasse.
BlackBerry Hub er ikke tett integrert i enheten. Appen integrerer e-post- og instant messenger-kontoer (inkludert BBM).Ved hjelp av tillegget kan du enkelt analysere og filtrere meldinger, samt svare ved hjelp av hurtigtaster. Det tar litt tid og tålmodighet å venne seg til funksjonene. Folk som mottar et stort antall e-poster hver dag, vil ha nytte av appen.

BlackBerry har også programmer som Kalender, Oppgaver, Kontakter og Finn enheter, og Passordholder for å lagre passord.

Sikkerhet

Populariteten til BlackBerry-telefonmodeller garanterer kvalitetssikkerhet. DTEK-appen er et sikkerhetsdashboard som gjengir standard Android-funksjoner. Den viser applikasjonstilgang og programvareversjon. DTEK overvåker bare telefonen, men utfører ikke noen av funksjonene alene.

Power Center gjør det samme for strøminnstillinger. Den viser alternativene for skjermlås og adaptiv lysstyrkekontroll, og viser også appene med mest strømforbruk.

Den blokkerende appen er mer nyttig ettersom den gir privat tilgang til fotogalleriet, fillagringssteder, nettleser og apper etter brukerens skjønn. Dataene kan låses med et sterkt brukerpassord og bruke et fingeravtrykk for å låse opp.

Privacy Shade lar deg mørke grensesnittet, bortsett fra et lite bevegelig område som styres av brukerens finger. Dette vil gjøre det vanskelig for de som liker å se på andres telefoner. Redactor er et lignende verktøy som lar deg mørke deler av skjermbilder før sending.

Utstyr

 • brukermanual;
 • et klipp for å fjerne et SIM-kort;
 • hodetelefoner;
 • USB-kabel;
 • Lader.

Spesifikasjoner

ParametereSpesifikasjoner
Dimensjoner150,3 x 71,8 x 8,4 mm
Vekt156 g
TastaturtypeQWERTY
Kroppsmaterialeraluminiumsramme, bakdeksel av plast
SkjermmaterialeGlass
SIM-kort1 SIM-kort (Nano-SIM) eller Dual SIM (Nano-SIM, dobbelt standby)
SkjermtypeIPS LCD kapasitiv berøringsskjerm, vurdert for 16M farger
Vis diagonal4,5 tommer
Vedtak1080 x 1620 piksler
Multitouch-funksjondet er
SkjermbeskyttelseCorning Gorilla Glass
operativsystemAndroid 8.1 (Oreo)
BrikkesettQualcomm SDM636 Snapdragon 636
prosessorOcta-core 1,8 GHz Kryo 260
GrafikkadapterAdreno 509
MinnekortspormicroSD, kan utvides opp til 256 GB
Innebygd minne32/64 GB
RAM4 GB
HovedkameraDual 13 MP og 5 MP med dybdesensor
HovedkamerafunksjonerDobbel LED-blits, HDR-fotografering, panoramamodus
Hovedkameravideo2160p, 30fps; 1080p, 30 fps
Frontkamera8 megapiksler
Fremre kameravideo1080p video, 30 bilder per sekund
Avspillingsformat for lydMP3, WAV
Høyttalerdet er
Lydkontakt3,5 mm
MikrofonfunksjonerAktiv støydemping
WLAN4G, LTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot
blåtann5.0, A2DP, LE, EDR
GPSJa, A-GPS, GLONASS
NFC det er
Radiodet er
USB2.0, Type-C 1.0 reversibel kontakt, USB OTG
BatteriLi-Ion 3000 mAh
Egenskaper:Fingeravtrykkskanner (foran), magnetometer, gyroskop, hall-sensor, akselerometer, nærhetssensor, omgivende lyssensor, kompass
KommunikasjonsmetoderSMS, MMS, E-post, Push Email, IM, BBM
NettleserHTML5
Andre innebygde programmerMP3 / WAV / eAAC + / FlAC-spiller

DivX / Xvid / MP4 / H.265-spiller Photo / video editor

Dokumentvisning
USB-kabellengde80 cm

Fordeler og ulemper med BlackBerry Key2 LE

Fordeler:
 • dobbelt kamera med LED-blits;
 • nyttig programvare av høy kvalitet;
 • hurtigladefunksjon;
 • lang batterilevetid;
 • fingeravtrykkskanner innebygd i mellomromstasten.
Ulemper:
 • svak prosessor;
 • hybrid-spor for SIM-kort og flash-stasjon;
 • varmer opp under belastning;
 • tastaturet er ikke berøringsfølsomt;
 • mellom skjermen og tastaturet er Android-navigasjonsknappene.

Skaperne av gadgeten prøvde å kombinere fordelene med et fysisk tastatur og en berøringsskjerm, men integrasjonen viste seg å være ganske slurvete. Selv om telefonen ikke er det beste alternativet for å se på videoer og spille spill, er skjerm- og lydytelsen tilstrekkelig for Internett-tilgang og enkel underholdning. Enheten fungerer greit, ikke noe problem.Fingeravtrykkssensor leses øyeblikkelig, Android's Trusted Face kan brukes til ansiktsgjenkjenning.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet