Innhold

  1. ASUS ZenFone 4 Max ZC520KL 16Gb
  2. Utfall

ASUS ZenFone 4 Max ZC520KL 16Gb smarttelefon - fordeler og ulemper

ASUS ZenFone 4 Max ZC520KL 16Gb smarttelefon - fordeler og ulemper

Asus ZenFone Max 4 (ZC520KL) er en kompakt, praktisk og budsjett smarttelefon. Denne gadgeten er en lett modifisering av den populære Max 4 (ZC554KL) -modellen med en 5,5-tommers skjerm, Full HD-oppløsning, Qualcomms Snapdragon 425-prosessor og et kapasitivt batteri på 5000 mAh. Denne artikkelen beskriver fordeler og ulemper med ASUS ZenFone 4 Max ZC520KL 16Gb smarttelefon.

ASUS ZenFone 4 Max ZC520KL 16Gb

På grunn av det store batteriet og den imponerende skjermen, enhetenZC554KL kan ikke klassifiseres som kompakt, fordi tykkelsen er mer enn 8 mm, og vekten er 186 g. Selskapet bestemte seg for å gjøre en lett modifisering av smarttelefonen med en 5,2-tommers skjerm og et 4100 mAh batteri.

Alternativer og funksjoner

Telefonen kommer i en pakket og fargerik eske som inneholder en lader, microUSB-kabel, USB OTG-kabel og en pakke med dokumenter inkludert garantikort. Det er verdt å merke seg at det i noen konfigurasjoner ikke er noen binders for å jobbe med skuffer på et SIM-kort og flash-kort. Strømadapteren oppfyller de deklarerte egenskapene (5V / 2A).

Ledningens lengde er 91 cm, tykkelsen er 3,58 mm, den viser seg perfekt fra siden av å jobbe med strøm. Som en hyggelig overraskelse la den beste produsenten til en OTG USB-adapter i pakken. Hvis du tar telefonen i svart, vil brukeren bli overrasket over at bakpanelet er mørkeblått. På grunn av denne spesifisiteten i design er smarttelefonen tydelig synlig blant grå og monotone enheter.

Foran, nederst, er det en fingeravtrykkskanner med metallstriper. Til venstre for skanneren er det en berøringsknapp "Tilbake", og på høyre side er det en universalnøkkel som utfører 3 mål samtidig. Hvis du klikker på den en gang, aktiveres oppgavebehandling to ganger - det siste lanserte programmet. Og hvis du holder nede knappen, vil flervindu-modus slås på.

I henhold til brukeranmeldelser liker ikke alle Back-tasten til venstre. Berøringsknappene har ikke bakgrunnsbelysning, og det antireflekterende belegget på tastene forbedrer bare problemet delvis fordi de blir synlige i solen.

Øverst på skjermen er lys- og zoom-sensorer, et frontvendt kamera med blits og en høyttaler. På venstre side er det et spor for SIM-kort og et mikrofonhull som brukes til å fjerne støy. Brukerne får muligheten til å installere to SIM-kort og et flash-kort samtidig.

Hvis du trykker på saken med fingrene, høres det en sterk knirk til venstre, som lover å skyve plastmaterialer. Samlet sett er byggekvaliteten solid. På høyre side er av / på- og volumtastene. På toppen er det bare et 3,5-jack for tilkobling av et hodesett.

Nederst, i midten, er det et microUSB-spor, på høyre side - en høyttaler, til venstre - en mikrofon. Smarttelefonprogramvaren reagerer ikke på å tappe nær venstre kant. På den annen side er det et bakre kamera med to blokker: reflekterende kanter og blits.

Panelet er laget av plast, men ved første øyekast virker det metallisk. Fingeravtrykk forblir på den blanke overflaten, men det er ikke utsatt for riper. Brukeren får muligheten til å deaktivere LED-lampen, som kreves for varsler, men som ikke kan konfigureres.

LED-lampen lyser rødt hvis batteriladingen er svak, eller hvis smarttelefonen har aktivert Internett-modus.Grønt betyr at personen savnet noe, for eksempel SMS. I dette tilfellet vil indikatoren bare være synlig i nærheten. LED-en vil begynne å varsle brukeren hvert 2. sekund, og deretter slukke. Hvis SMS kommer når skjermen er låst, vil LED-lampen blinke i litt mindre enn 4 minutter.

Hvis du låser opp og låser enheten igjen, stopper ikke flimringen på ytterligere 8 minutter. Dette gjør det mulig å spare batteriladingen, men produsenten tok ikke hensyn til øyeblikket for deaktivering av den røde indikatoren, hvis ladningen praktisk talt er null. I en situasjon der smarttelefonen har satt seg helt ned, vil den lyse grønt.

Lyd og skjerm

ASUS (ZC520KL) er utstyrt med en IPS LCD-skjerm med en oppløsning på 1280x720 px, en diagonal på 5,2 tommer og en pikselmetning på 282. Hovedforskjellen mellom en smarttelefon med ZC554KL-modifikasjonen ligger i skjermen. Det skiller seg ikke bare i diagonal og selvfølgelig i pikselmetning, men også i skarphet, kontrast og konfigurasjon.

Når det gjelder fysiske egenskaper, er dette en vanlig trendvisning med beskyttende glass, en god oleofob overflate, et polariserende lag der det ikke er noe luftlag mellom matrisen og glasset. Sensorlaget reagerer på de ønskede bevegelsene, og støtter også 10 berøringer, som er tillatt å gjøre samtidig. Blant manglene merker brukerne dårlig følsomhet i hanskene. Med økte lyskilder fungerer skjermen fint. Metningen på 567 cd / m2 (inkludert polariseringslaget) er ganske nok til å ikke bare se videoer, men også jobbe med innhold så praktisk som mulig. Bildet falmer praktisk talt ikke.

Kontrasten er ganske typisk for en IPS-type matrise, den er 990: 1. Dette er ikke veldig liten verdi, men smarttelefonen har ingenting å skryte av. Tydelig svart kan bare sees når skjermen er deaktivert. I gjennomsnitt er paletten 2,65, noe som er betydelig utenfor det typiske omfanget. Dette skyldes at skjermfunksjonaliteten fungerer uvanlig i lyse nyanser. Samtidig er fargetemperaturen veldig typisk og varierer innen sju tusen K med en standard på seks og en halv. Det er umulig å kalle fargeoverføringen for kald, siden disse parametrene er nær de virkelige.

I gjennomsnitt er DeltaE Color Checker, som inneholder en fullstendig liste over farger og mange gråtoner, 6,35, så avviket fra standarden er veldig imponerende. Naturligvis er fargene ikke kalde her, men klarheten i fargegjengivelsen er ubetydelig.

Når det gjelder lyden, er alt bra her. Det er en minijack for å koble til forskjellige hodesett uten adapter. Det skal bemerkes at styrken på skalaen er tilstrekkelig til å nyte musikk eller radio i minibusser og så videre. Den eksterne høyttaleren er også ganske høy, noe som gjør det nesten umulig å gå glipp av en samtale, samtalekvaliteten er utmerket.

Ytelse og fylling

Når det gjelder maskinvare, ligner smarttelefonen på den eldre "broren". Basen på telefonen er en 4-kjerners ARM Cortex-A53-prosessor Snapdragon 425 fra Qualcomm, med klokkehastighet på 1,4 GHz. Grafikkakselerator - Adreno 308, klokkefrekvens - 400 MHz, laget med 28 nanometer teknologi. Dette er en veldig populær metode i en billig linje, som finnes blant enheter priset fra 5 til 15 tusen rubler.

Modifikasjonen bruker enten 2 eller 3 GB RAM. Den samme mengden minne brukes i ZC554KL. Selvfølgelig er en smarttelefon ikke egnet for aktive spill, men den er smart i lette applikasjoner. Enkelt sagt, hvis det er mye 3D-effekter i spillet, bør du ikke installere det.

Telefonen er ganske effektiv i håndteringen av typiske oppgaver. Selvfølgelig åpnes ikke tunge programmer alltid raskt, og animasjonen henger litt, men når man tar i betraktning det faktum hvor mye enheten koster, vil det være partisk å betrakte dette som en ulempe. Det er ikke mye ROM i dingsen - 16 GB. Men det er en stor fordel å bruke 2 SIM-kort og microSD samtidig, som til og med noen flaggskip ikke kan skryte av.

Kommunikasjon og kommunikasjon

Det tredobbelte SIM-kortsporet av typen "Nano" og flash-stasjonen ble nevnt ovenfor, selskapet gikk ikke lenger.Det er ikke to integrerte radioenheter her, så du må bare bruke ett kort når du kommuniserer eller jobber på Internett. Det er verdt å merke seg at begge kontaktene støtter 4G.

Det er LTE versjon 4 - maksimal mottakshastighet - 150 Mbit / s, overføring - 50. Alle frekvenser som er nødvendige for normal drift av enheten i Russland er der. Det er Bluetooth 4.1-versjon og Wi-Fi, men det er ingen infrarød port og NFC-enhet. Men GPS-navigasjonsenheten er integrert, som fungerer perfekt.

Kamera

Enheten var utstyrt med en dobbel kameraenhet, laget med en lignende teknologi fra den eldre "broren". Det første kameraet er utstyrt med optikk med ekstremt vid utsikt (900) og blenderforhold på 2,0, samt en sensor med en oppløsning på 13 MP. Det er fasedeteksjon autofokus. Den andre er 5 MP, synsvinkelen er enda større (1200), er det ingen autofokus.

Hvordan tar hovedkameraet bilder? - med den høyeste oppløsningen i 4: 3-formatet tar hjelpeapparatet bilder i forholdet 16: 9, men oppløsningen er bare 2 MP.

Kameragrensesnittet har knapt endret seg sammenlignet med forrige generasjon ASUS mobile enheter. Det er forresten en veldig behagelig modus for profesjonelle med en virtuell horisont, som gjør det mulig å tilpasse et stort antall fotograferingsmodi.

Kameraet på enheten viser ingen nye produkter. Normale detaljer og farger som ser bra ut på dagtid med hovedkameraet blir "dekket" av dårlig dynamisk rekkevidde og ustabil nattdrift. Blokken er egentlig ikke nok stabilisert optikk. Eksperter anbefaler å bruke kameraet bare under normale lysforhold.

Autonomi

Det viktigste i enhver vurdering av høykvalitets enheter som krever økt driftstid for sitt eget "hjernebarn" er dets autonomi. Den populære modellen var utstyrt med et litiumionbatteri med en kapasitet på 4100 mAh. I kombinasjon med en ganske liten skjerm og absolutt lite krevende maskinvare fra Qualcomm, venter fans som ser etter den beste modellen å kjøpe fra ASUS på de kunngjørte tre dagene.

Men akk, den kompakte telefonen er til og med dårligere enn sin "bror", noe som er merkbar, spesielt hvis du bruker en smarttelefon til spill, og generelt bruker den aktivt. Selvfølgelig, under tunge belastninger, kan du være sikker på at batteriet ikke svikter deg, men det fungerte ikke ut av segmentet "telefoner med evig lading".

Enheten er ikke optimalisert nok. For eksempel "spiser" operativsystemet ladningen betydelig selv i standby-modus (ca. 15%). Generelt er dette bare spesifikkheten til programvaren, så fans bør håpe på en oppdatert firmware med eliminering av disse ulempene.

Under testing, hvor HD-videoer ble spilt, ble alle mulige funksjoner aktivert, i tillegg til at maksimal skjermlysstyrke fungerte gadgeten i 10 timer, noe som er en veldig imponerende parameter.

Enheten er utstyrt med en adapter fra microUSB til vanlig USB, takket være det er mulig å lade forskjellige dingser. For eksempel telefoner med små batterier eller elektroniske sigaretter eller til og med kompaktkameraer.

Gjennomsnittsprisen er 9000 rubler.

Fordeler:
  • Design;
  • Evnen til å lade forskjellige dingser;
  • Varighet av arbeidet;
  • Gode ​​kameraer for prisen.
Ulemper:
  • Svak ytelse;
  • Mangel på NFC-blokk;
  • Dårlig optimalisert skjerm.

Utfall

4 Max (ZC520KL) er en lett og kompakt modifisering av den "holdbare" enheten fra den ferske ZenFone-serien. Den har et stort antall mindre ulemper, men etterlater en behagelig følelse. Produsenten bestemte seg for å merke noen parametere for enheten, spesielt autonomi for arbeid og kamera. I tillegg er nøkkelpublikummet unge mennesker som ofte bruker sosiale medier. nettverk og legge ut bilder. I denne forbindelse oppfylles de grunnleggende kravene til innretningen på riktig nivå. Men enheten vil ikke være et godt valg for folk som liker harde spill.

På baksiden, bruker noen brukere også den utilstrekkelige mengden ROM, siden det meste er opptatt av programvare og proprietært grensesnitt, noe som kan føre til at du bruker et flash-kort.Til tross for dette, kombineres resten av egenskapene perfekt med hverandre og fungerer bra. Det er også en fin design og ikke en kompakt kropp.

Som de fleste andre Asus-modeller oppdateres programvaren systematisk, og derfor vil noen feil bli rettet etter utgivelsen av en ny firmwareversjon. Hvis vi snakker om spesialisering, materialer og egenskaper, er det praktisk talt ingen lignende analoger for denne enheten.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet