Innhold

 1. Om merkevaren
 2. Utseende
 3. Utstyr
 4. Karakteristisk
 5. Fordeler og ulemper

Vivo iQOO Neo 855 smarttelefon - en komplett oversikt over egenskapene

Vivo iQOO Neo 855 smarttelefon - en komplett oversikt over egenskapene

En eksklusiv smarttelefon av glass fra Vivo er på agendaen. Vi telte ærlig talt, men ved 200 repetisjoner om fenomenal ytelse og grafikk, gikk vi fortsatt tapt. La oss vitenskapelig sjekke hvilke egenskaper og fordeler med Vivo iQOO Neo 855 produsentene løy, og hvor de glemte å snakke om det viktigste!

Om merkevaren

Det er så lite informasjon i offentligheten om Vivo at tvilsomme tanker kommer ufrivillig inn i hodet mitt. Hvem skal skjule historien til det kinesiske merket og hvorfor? Videre, hvis det er en av de tre beste i landet innen trådløs telekommunikasjon.

Som det viste seg, vil det ikke være intriger og skandaler. Vivo er Oppos søster, opprettet i regi av det store BBK-selskapet. Selskapet ankom Russland for ikke mer enn to år siden, så navnet huskes fortsatt ikke av alle. Til tross for konfliktene mellom USA og Kina, offentliggjort, fortsetter Vivo å bruke amerikansk teknologi Qualcomm og ARM. For en heldig kvinne!

Imidlertid høster produsenten ikke andres laurbær; et stort antall prestasjoner blir vunnet på en ærlig måte uten forbindelser og innflytelse. For eksempel presenterte Vivo i 2012 verdens tynneste smarttelefon, og et år senere var det den første som prøvde en 2k-skjerm (husk at i 2013 var det et virkelig gjennombrudd). Nå har postene blitt redusert, men kvaliteten på de produserte produktene holder seg på samme nivå.

Utseende

Gjesten i dagens anmeldelse er ikke enkel og ikke engang gull, men glass! På fritiden kan du gjøre deg selv til en utfordring og se etter minst ett tilbakeslag eller gap i Vivo iQOO Neo 855-smarttelefonen. Den er laget i form av en monolitisk blokk som ligner formen på Iphone X (eller ikke veldig fjernt).

Som sagt er baksiden laget av herdet glass. Valget til fordel for dette dyre og langt fra lette materialet tilfører prislappen et par nuller, men også et par dristige utskrifter på kroppen. Hovedkameraet sitter fast i øvre venstre hjørne. Blant de uferdige designene til andre nye produkter, den samme Xiaomi, som synder med et enormt kamera og grove utskjæringer, er Vivo liten og sofistikert definitivt en vinner.

La oss snu telefonen. Strengt i midten er en holme av et dråpeformet frontkamera, omgitt på alle sider av en endeløs skjerm. Fingeravtrykket har flyttet dit, det reagerer overraskende raskt, om ikke umiddelbart. Men selskapet sparte på god beskyttelse, Gorilla Glass 5 prydet ikke Neo 855, så en uforsiktig bevegelse eller fall vil lett skade skjermen. Det er ikke vanskelig i det hele tatt med dimensjoner på 159,5 x 75,2 x 8,1 mm (uten etui, hvor som helst). Vekten til smarttelefonmonsteret er 198 gram. Merket overgikk normen med 20-30 gram, men la oss håpe at tyngden er skapt av kraftige mikrokretser, og ikke bare glass.

Utstyr

Smarttelefonen er pakket i en stilig boks. Selv når det er lukket, ser alt ufattelig dyrt ut (kanskje det er svart magi), selv om kostnadene for Neo 855 ikke overstiger $ 500. Inne, i tillegg til telefonen: ledning, lader, sertifikater og kuponger. Modellen er kunngjort i tre farger: svart med en rød neonstrip over kroppen, den nyfødte auroraen eller aurora borealis og lilla.Alle design, uten unntak, er bra, men Aurora på bølgen av popularitet er mye lettere å finne enn den samme lilla, og svart er ikke spesielt populært blant brukerne på grunn av den raske veksten av utskrifter.

Karakteristisk

ParametereSpesifikasjoner
SkjermStørrelse 6.38 "
FULL HD + 1080 x 2340 oppløsning
Super Amoled Matrix
Pikseltetthet 404 ppi
Kapasitiv sensor for 10 berøringer samtidig
SIM-kortTo simkort
HukommelseOperasjonelle 6 GB eller 8 GB
Ekstern 128 GB eller 64 GB, 2 56 GB
MicroSD-minnekort opptil 256 GB
prosessorQualcomm Snapdragon 8 55
Frekvens 1x2,84 GHz Kryo 485 & 3x2,42 GHz Kryo 485 & 4x1,78 GHz Kryo 485 Kjerner 8 stk.
Qualcomm Adreno 640 videoprosessor
operativsystemAndroid 9.1 (Pie)
Kommunikasjonsstandarder4G (LTE) GSM
3G (WCDMA / UMTS)
2G (KANT)
KameraerHovedkamera 12 Mp + 8 Mp, 2 Mn
Det er en blits
Autofokus er
Frontkamera 1 6MP
Ingen blits
Autofokus er
BatteriKapasitet 4 5 00 mAh
Rask lading ved 33 volt
Stationært batteri
Trådløs teknologiWi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth 5.0, A2DP, LE, aptX
NavigasjonA-GPS, GLONASS
SensorerFingeravtrykkskanneren
Akselerometer
Kompass
Nærhetssensor
Lyssensor
Gyroskop
KontakterMicro-USB-grensesnitt
Hodetelefonkontakt: 3.5
Dimensjoner159,5 x 75,2 x 8,1 mm

Skjerm

Bedømt av dimensjonene er skjermen i Vivo iQQQ Neo 855 allerede veldig stor - 6,4 tommer, med et forhold på 404 ppi. Modellen viser et bilde i en oppløsning på 1080 x 2340, spiller 4K-video enkelt. Dette er en stor fordel for en spilltelefon. Jeg gledet også merket med Super Amoled-matrisen der mange sjetonger er implementert, som vi vil snakke om mer detaljert:

 1. Redusere strømforbruket flere ganger. Matrisen er basert på organiske lysdioder. Bakgrunnsbelysningen bruker mindre strøm, og fargespekteret blir bare rikere.
 2. Dyp svart. Dette er spesielt merkbart når du ser på film, når Hollywood-natten blir grå på en billig skjerm. Det vil ikke skje med Neo 855. Det samme gjelder synsvinkelen. Det utvides betydelig og forvrenger ikke bildet selv med en sterk tilting.
 3. Alltid på skjermen. I lang tid brukte den nyttige teknologien seg ikke til Amoled-matriser på grunn av det høye energiforbruket. Nå mislykkes verken autonomi eller systemprosesser på telefonen, men viser klokkeslett og dato.
 4. Tar mindre plass. Å kvitte seg med det ekstra laget med luftpute gjorde plass til nye chips eller et godt batteri. Og om utviklerne har tenkt på dette, vil vi finne ut i delen "autonomi" ...

Hvor uten minus, selv om det er mye færre av dem. Den første er skjørhet. Skade deaktiverer raskt skjermen (spesielt i smarttelefonen vår uten ekstra beskyttelse). Den andre ulempen med supermatrisen er dens raske slitasje, etter 3 år vil de blå lysdiodene brenne ut, og skjermen må byttes ut.

Fylling

Telefonen kjører på det avanserte operativsystemet Android 9.0 (pie). Det er interessant å grave i det. Små ting som bevegelser og spådommer, energikontroll i bakgrunnen og full støtte for Google-apper, gjør det til et must for 2019 og 2020. Forfatterens skall Funtouch 9 vil utfylle det hyggelige bildet, og bevise for brukerne igjen at Vivo bryr seg om sine kunder.

Det er bemerkelsesverdig for ikke-standard Android-ikoner, i Neo 855 minner de mer om Apple. Minimalisme, klarhet og plassbesparelse i hver widget. Et betydelig pluss var valg av tema: mørkt eller lyst. Et annet ekko av Steve Jobs hjernebarn er Jovi-appen med begrenset utgave, som fungerer som skritteller og søvnteller. La oss ikke glemme spillfunksjoner som nedtelling. Nå kan du la online-spillet være i bakgrunnen og ikke være redd for at det lukkes, og alt resultatet går tapt.

Den smarte prosessoren Qualcomm Snapdragon 855+ erstattet hjertet på smarttelefonen. Octa-core brikkesettet i en mellomtelefon er et mirakel. Styrkene er fordelt på tre klynger. I den første, den kraftige Kryo 485 Gold + -kjernen, som utfører de vanskeligste oppgavene med en frekvens på opptil 2,84 GHz. I det andre er det tre kjerner med en frekvens på opptil 2,42 GHz for riktig drift av applikasjoner og et kamera. Sistnevnte tok fire kjerner for å opprettholde stabil drift av plattformen og lysprogrammene.Dermed økes ytelsen til smarttelefonen med 45%.

Ansvarlig for spill var Adreno 640-videoprosessoren. Under testene presterte Vivo iQOO Neo 855 bra selv i tunge spill, som World of Tanks, Asphalt 9 og Pubg Mobile, som er kjent for sine krav til grafikk og batterilevetid. Og vår telefon overopphetet ikke engang!

Autonomi

La oss gå tilbake til batteriet. Utviklerne brukte klokt ledig plass i smarttelefonen og installerte et 4500 mAh batteri. Under aktivt spill vil ladingen bli brukt på mindre enn en dag, men dette gjelder alle telefoner i den nye generasjonen, uten unntak. Med riktig energiforbruk uten mobilt internett og med en gjennomsnittlig lysstyrke, vil Neo 855 leve i omtrent 2 dager. I tillegg viste settet seg å bli stadig mer populært blant merkevarer, akselerert lading med 33 volt.

Kamera

Denne modellen kan ikke skryte av et godt kamera. På bakgrunn av linser som gir opptil 60 megapiksler, ser de 12 megapikslene ganske trist ut.

Hovedkameraet består av tre blokker. Hovedskjermen har f / 1,8 blenderåpning. Dens lysgjennomgang er gjennomsnittlig, og det er derfor den ofte brukes i budsjettsegmentet. Om dagen er bildene mettede. Takket være Funtouch 9-skallet vises kunstig intelligens i kameraet som justerer lysstyrken. Ulike effekter er lagt til: selektive monokrome, varme og kalde kombinasjoner, svart og hvitt, sepia. Etter etterbehandling har det blitt mye lettere å redigere fokus, skarphet, automatisk forbedre bildet og til og med endre perspektivet på rammen. AI nattmodus spilte også en viktig rolle. Hovedoppgaven er å fjerne overdreven lysstyrke på blitsen og rydde opp i støy. Bildene kommer faktisk ut semi-profesjonelle, bakgrunnen er dyp svart, forgrunnsfargene er bevart. Se for deg selv:

Det andre objektivet (vidvinkel) tok over blenderåpningen f / 2.2. Litt svakere, men det gjør en god jobb med det varme nye tilskuddet til Neo 855 - time-lapse-fotografering, som ofte brukes til panoramaer og stativopptak av himmelen. Avrunding av listen er en liten 2 megapiksel sensor som er ansvarlig for rammedybden. Selfie-kameraet tok den høyeste verdien - 16 megapiksler. Bilder i solrikt vær blir vakre, men i svak belysning endrer alt seg dramatisk, og vi vil ikke nevne nattfotografering. Men Vivo iQOO Neo 855 vil glede oss med en kort video- eller boomerang-modus, samt muligheten til å ta opp den i 4K HD-kvalitet med 60 bilder per sekund.

Vivo iQOO Neo 855

Tilleggsfunksjoner og lyd

Det trådløse headsettet er ekstremt populært blant unge mennesker, og bedrifter blir igjen tvunget til å tenke på Bluetooth. I Neo 855 er funksjonen oppdatert til den siste (femte) versjonen, så det vil ikke være noen problemer med å koble til og sammenkoble trådløse hodetelefoner. Imidlertid er 3,5 mm-kontakten fortsatt til stede.

Apropos lyd! Høyttaleren er høy nok, opp til 192 kHz. Selv om brukerne fremdeles ikke er fornøyd med det, fant mange det gjennomsnittlig i lyd. Ut fra karakteristikkene å dømme er kraften ganske nok til å høre et anrop fra et annet rom eller en vekkerklokke tidlig om morgenen.

Fordeler og ulemper

Fordeler
 • Vakkert utseende;
 • Matrise av høy kvalitet;
 • Kraftig prosessor;
 • Saken varmes ikke opp;
 • Mange nye funksjoner;
 • Forbedret redigerer i kameraet;
 • 4K HD-video;
 • Stor mengde minne;
 • Akseptabel batteriverdi.
ulemper
 • Skjøre kropp;
 • Stor vekt og dimensjoner;
 • Glatte og lett tilsmussede materialer;
 • Lite kameraverdi;
 • Det er ikke noe eget SD-spor.

Til tross for at løslatelsen skjedde i midten av oktober, vil det være bra hvis leveranser til SNG-landene vises minst seks måneder senere. Nå kan du bare finne en modell på kinesiske nettsteder eller gjennom mellommenn. Gjennomsnittsprisen for en smarttelefon er $ 295 (19 000 rubler).

Datamaskiner

Sport

skjønnhet