Innhold

 1. Litt historie
 2. Om smarttelefoner
 3. Mer om Samsung Galaxy M 40-smarttelefonen
 4. Og til slutt

Samsung Galaxy M40 smarttelefon - fordeler og ulemper

Samsung Galaxy M40 smarttelefon - fordeler og ulemper

Dette verdensberømte sørkoreanske selskapet begynte sin historie tilbake i 1938. Det vil dreie seg om Samsung og mobilinnovasjonene, spesielt den annonserte gadgeten Samsung Galaxy M 40.

Litt historie

I begynnelsen av etableringen var selskapet engasjert i mat- og tekstilvirksomhet, forsikring og andre aktiviteter. Etter en stund begynte selskapet å engasjere seg i produksjon av elektriske varer, på begynnelsen av 70-tallet ble de første svart-hvite TV-ene utgitt, og litt senere begynte de å produsere andre husholdningsapparater. På begynnelsen av 90-tallet begynte selskapet å jobbe aktivt med produksjon av mobile enheter, med spesialisering i produksjon av flytende krystallskjerm og med suksess å innta en ledende posisjon i denne bransjen. Det er ingen hemmelighet at mobile enheter, husholdningsapparater og andre gjenstander fra denne produsenten er etterspurt, og har vunnet mange positive anmeldelser blant brukerne.

Hemmeligheten bak firmaets suksess ligger i det kontinuerlige søket etter teknologiske innovasjoner for å møte kundenes behov. Så Samsung var i stand til å forutse forbrukermarkedet ved å inngå en avtale med utvikleren av Android-plattformen, som et resultat av møysommelig arbeid, dukket det opp innovative smarttelefoner i Galaxy S og Galaxy Note-serien.

Om smarttelefoner

I januar 2019 fant presentasjonen av budsjett-serien av smarttelefoner Samsung Galaxy M. Denne serien av smarttelefoner erstattet Galaxy J-serien. Smarttelefoner i denne serien kunngjøres av selskapet som telefoner med bred kapasitet til en overkommelig pris. Kunder kan nå sjekke ut tre modeller av Galaxy M-serien.

Mer om Samsung Galaxy M 40-smarttelefonen

Det er ikke mye informasjon om Samsung Galaxy M 40, men det er fortsatt noe å lære. Det er allerede kjent at enheten har en Infinity-O skjermvisning. Den nye modellen har ikke lydkontakt, men lyden vil bli overført på grunn av vibrasjonen på smarttelefonskjermen.

Batteri

Det er viktig for folk at smarttelefonen fungerer lenge og effektivt. Derfor vil et av hovedkriteriene når du velger en smarttelefon være batterikapasiteten til smarttelefonen.

Oftere og oftere, når de slipper nye modeller av smarttelefoner, tar produsentene hensyn til kjøpernes interesser, analyserer markedet og etterspørselen. Og selvfølgelig gleder de seg med jevne mellomrom med mobile nyheter med et kraftig batteri, slike smarttelefoner kan trygt tilskrives den annonserte nyheten Samsung Galaxy M 40.

Den annonserte dingsen vil motta et batteri med en kapasitet på 3500 mAh.

Batterikapasiteten på 3500 mAh vil tillate at enheten fungerer i flere dager uten ytterligere lading. Ikke-avtakbart Li-Po batteri. USB-C-porten brukes til å lade smarttelefonen.

Skjerm

Denne smarttelefonmodellen vil ha en 6,3-tommers FullHD + -skjerm med innebygd øretelefon. Hovedtrekket i den mobile nyheten vil være fullskjermdesignen "Infinity-O". Skjermen er laget med AMOLED-teknologi. Pikseltettheten er 409 PPI. Det er et lite hull øverst på skjermen til venstre, der frontkameraet er plassert.

På nettet kan du finne mange sammenligninger og tvister som er bedre enn IPS eller AMOLED.Men teknologiens verden står ikke stille, produsenter endrer stadig noe, forbedrer matriser, prøver å bli kvitt manglene som de var i stand til å identifisere, analysere, og over tid blir ulempene ikke så merkbare og signifikante.

La oss finne ut mer detaljert

Når vi snakker om OLED (AMOLED) -teknologi, kan vi si at den er basert på miniatyr-lysdioder som er plassert på matrisen. Dioder er uavhengige og har derfor en rekke fordeler i forhold til IPS-skjermer, men ikke uten noen ulemper.

Fordeler med AMOLED-matriser:

 • nyhet innen teknologi;
 • gløden til pikslene er separat. Vises i svart, skjermen er av. Når du blander forskjellige fargenyanser, gir den økt lysstyrke;
 • dype og kontrasterende svarte på skjermer med AMOLED-teknologi;
 • nesten øyeblikkelig reaksjon;
 • størrelsen på smarttelefonen kan reduseres, siden AMOLED-matriser er tynne. Det er også mulig å lage buede og fleksible matriser, dette er ikke mulig for skjermer med IPS-teknologi;
 • lavt energiforbruk.

Minuser

 • tilstedeværelsen av blått eller PWM;
 • blekner, over tid kan skjermen på smarttelefonen få en gul fargetone og fargegjengivelsen forverres, skjermtonene blir mindre kalde.

prosessor

Qualcomm Snapdragon 675 single chip system ble utgitt i 2018 i oktober måned. Plattformen er testet av AnTuTu og resultatene er interessante.

Hovedegenskapene til brikkesettet:

 • prosessorer er egnet for mellomstore (budsjett) telefoner i 2019;
 • dette brikkesettet er mye bedre enn konkurrentene og lignende prosessorer;
 • smarttelefoner utstyrt med dette brikkesettet har først og fremst fått oppmerksomhet for tilstedeværelsen av 48 megapiksler kameraer;
 • Snapdragon 675 sentralprosessor består av åtte 64-biters kjerner;
 • prosessorminnekontrolleren er i stand til å støtte opptil 8 Gb dual-channel LPDDR4x RAM, hvor klokkefrekvensen er 1866 MHz. Stasjoner er delt inn i rask - UFS 2.1 og klassisk - eMMC 5.1. Prosessoren er i stand til å jobbe med SD-minnekort på opptil 512 Gb;
 • med hensyn til grafikk, kan vi si at i henhold til testresultatene har prosessorens høye ytelse blitt bevist, og det vil være nok for spill og applikasjoner i en smarttelefon;
 • Qualcomm Snapdragon 675 brikkesett fungerer med FullHD + skjermer opp til 2520 × 1080;
 • Qualcomm Snapdragon 675-prosessor har et integrert X12-modem som støtter 4G LTE Kategori 12 DL / Kategori 13 UL-nettverk. Hvis vi snakker om maksimal nedlastingshastighet, er den 600 Mbps, og overføringshastigheten er 150 Mbps. Også i kombinasjon med X50-modemet vil koble til 5G-nettverk;
 • navigasjonsegenskapene til prosessoren GPS + A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo er også imponerende.
 • andre teknologier, takket være Qualcomm Snapdragon 675-brikkesett, inkluderer hurtigladning 4.0+ hurtigladefunksjon, nye energibesparende teknologier, forskjellige alternativer som kan øke sikkerhetsnivået og mer.

Om ytelse

Eksperter har allerede testet mobile enheter basert på Qualcomm Snapdragon 675-prosessor, som Hisense U30 og Vivo V15 Pro-smarttelefoner. Disse to modellene fungerte bra og var bedre enn sammenlignbare mobile enheter drevet av eldre Qualcomm-prosessorer. Smarttelefoner basert på Qualcomm Snapdragon 675-plattformen ble utgitt for lenge siden, og du kan finne den på smarttelefoner fra forskjellige produsenter (kinesisk, koreansk). Følgende enheter kan skilles ut som representanter: Samsung Galaxy A60, Redmi Note 7 Pro, Meizu Note 9 og Vivo V15 Pro.

 Spesifikasjoner for Snapdragon 675Beskrivelse
1Teknologisk prosess 11 nm
2Antall kjerner8
3Klokkefrekvens2x2,0 GHz + 6t 1,7 GHz
4Arkitektur Kryo 460 СPU (Cortex - A 76 + Cortex - A 55)
5Medprosessorer: Spectra 250 ISP, Hexagon 685 DSP
6LTE-modem Cat.12 / Cat.13Adreno 615

Kamera

Kameraet er plassert på baksiden av smarttelefonhuset, det er det viktigste, tredobbelt, dets størrelse er 32 MP, f / 1,7, 0,8 mikron, PDAF, 8 MP, f / 2,2, 12 mm (ultrabred), 5 MP, f / 2,2, det er en dybdesensor. Størrelsen på selfie-kameraet på smarttelefonen er 16 MP, f / 2.0, du kan ta 30 bilder per sekund med en størrelse på 1080 r.

Lyd

Smarttelefonen har en høyttaler og er utstyrt med en aktiv støydempende funksjon ved hjelp av en spesiell mikrofon - Dolby Atmos-lyd.

Minnekort

Samsung Galaxy M 40 har et dedikert micro SD-spor - 1 TB.Den interne (innebygde) kapasiteten til flashminnekortet er 128 GB, mengden RAM er 6 GB RAM eller 64 GB og 4 GB-versjonen.

Tilstedeværelsen av et micro SD-spor vil tillate deg å utvide lagringsplassen ytterligere om nødvendig.

Ytterligere informasjon

Smarttelefonen er utstyrt med en fingeravtrykkskanner, som er plassert på baksiden av enheten, noe som skaper ekstra sikkerhet.

Denne smarttelefonen vil bruke Android 9 Pie som operativsystem. Smarttelefonen har ett grensesnitt.

Det er planlagt å gi ut denne smarttelefonmodellen i blå og svarte farger.

Innsidere sier at det vil være den første smarttelefonen i M-serien som har et hakk i skjermen for frontkameraet. Rammene rundt smarttelefonskjermen er minimale, bare den nederste er litt tykkere. Datoen for salg av smarttelefonen er 11. juni 2019.

Annonsert pris

Det er ingen informasjon om de offisielle kostnadene for smarttelefonen ennå, ifølge ryktene vil kostnadene være rundt 290-300 euro. I India vil prisen på en mobil enhet være 17 990 indiske rupi.

Og til slutt

Oppsummering og gjennomgang av kjent informasjon, kan du danne data om de tekniske egenskapene til Samsung Galaxy M 40-smarttelefonen:

 • Nettverksstandarder: 4G / LTE (B1 / 3/5/8/40/41); 3G / WCDMA (B1 / 5/8); GSM 850/900/1800/1900 MHz; to spor for SIM-kort;
 • OS: Android 9 Pie;
 • Prosessor: 2 GHz, åtte-core, Qualcomm Snapdragon 675 (SM6150);
 • Skjerm: 6,3-tommers, 2340 x 1080 piksler;
 • Hovedkamera: trippel hovedkamera: 32 MP + 5 MP + 8 MP, autofokus er aktiv, det er LED-bakgrunnsbelysning;
 • Frontkamera: 16 MP;
 • Minne: 6 GB RAM (LPDDR4), 128 GB internt (eMMC), spor for microSD-minnekort;
 • Trådløse nettverk / navigering: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth v5.0, USB 2.0 ype-C, NFC, GPS / GLONASS / Beidou / Galileo;
 • Batteri: 3500mAh;
 • Lyd: høyttaler;
 • 3,5 mm jack - nei;
 • Sensorer: smarttelefonen har fingeravtrykkskanner, akselerometer, gyroskop, nærhets- og lyssensor, elektronisk kompass og Hall-sensor;
 • LED-varsler - nei;
 • Det er ikke noe kjølesystem;
 • Farger: svart, blå.

Fordeler:
 • Trippel fotolins av hovedkameraet;
 • Prosessor og nytt operativsystem;
 • Dedikert minnekortspor;
 • To modifikasjoner med forskjellige RAM / ROM-størrelser.
Ulemper:
 • Ingen 3,5 mm jack.

Så når du velger en telefon, må du bestemme hvilke funksjoner den skal utføre i tillegg til samtaler. Når du velger en smarttelefon, studer prosessortypene og skjermen. Betjeningen av den mobile enheten avhenger av disse spesifikasjonene. En verden av teknologi og mobile enheter står ikke stille, hver dag produsenter lager nye ting, modeller blir stadig forbedret. Når du kjøper en smarttelefon, ta kontakt med selgeren, les informasjonen på internettressursene, vi håper at informasjonen i denne artikkelen også vil være nyttig, og det vil være enkelt og enkelt å velge.

 

Datamaskiner

Sport

skjønnhet