Innhold

 1. Snowboardregler. Hva trenger du å vite?
 2. Freestyle i snowboard
 3. De beste freestyle-snowboardene i 2020
 4. Konklusjon.

Rangering av de beste freestyle-snowboardene i 2020 - herre og dame

Rangering av de beste freestyle-snowboardene i 2020 - herre og dame
 • Postet av: Sport, Hobby
 • Sett på: 7947
 • Lesetid: 6 minutter.

Hver person trenger å hvile. Kuponger til øyene, turistsentre i fjellet, til sanatorier som ligger ved innsjøer og ved bredden av elver, er måter å løse problemet på. Nesten hvor som helst i verden er en person i stand til å skape forhold for en god hvile, men det er mye lettere å bruke tjenestene til en turisttjeneste. Skisteder er spesielt populære og vellykkede. Ski, snowboard, frikjøring - det er en aktiv fritid for alle!

Snowboarding er en farlig sport som lar en person tilegne seg en imponerende prosentandel av adrenalin i blodet. Nå er den på samme nivå som skiene. På grunn av sitt unike konsept, som helt motsier ski, har mange mennesker gradvis gått over til snowboard.

Snowboardregler. Hva trenger du å vite?

Det skal forstås at du må kjøpe et snowboard for deg selv i spesialforretninger, der det er kompetente selgere. Hvis du ikke kjøper utstyr, kan du velge et annet salgssted.

Det er kjent at det er vanskelig for nybegynnere å velge et snowboard, så du må tenke nøye og nøye, kanskje be vennene dine om hjelp. Eller velg et av de karakteriserte snowboardene som vil bli beskrevet i denne artikkelen, og glem at du bare er en nybegynner.

Denne sporten handler om å manøvrere og balansere på et lite, glatt brett. Hele kontrollen består i at vekten er konsentrert rundt ett punkt der beina er forankret, og ikke jevnt fordelt, slik tilfellet er med ski. Snowboard krever mer styrke og ferdigheter i videre bruk, som et middel til rekreasjon.

Det er ganske vanskelig å mestre, og om noen dager, som ofte skjer med ski eller skøyter, vil du ikke kunne lære å stå på et snowboard. Det er ganske viktig, om ikke mest, er evnen til å synkronisere kroppens aktiviteter. Det vil si at når du ruller, må armene, bena, kroppen og hodet fungere i ett slag.

Når du velger et snowboard, må du ta hensyn til vekt, areal, form og materialer det ble opprettet fra. Hvis et av punktene er i tvil, er det verdt å kontakte en konsulent og forklare essensen av problemet ditt, med den obligatoriske merknaden om at han er en nybegynner.

For å lære å snowboard fullt ut, er det viktig å lære noen regler. Implementeringen av dem garanterer helse og livssikkerhet.

 1. Perfekt balanse.
 2. Stå riktig på føttene.
 3. Rette ben er farlige.
 4. Utstyr er alltid nødvendig.
 5. Følg en tydelig sporrute.
 6. Ha et kvalitets snowboard med deg.

Hvis alt er ganske enkelt med de fem første reglene, vil det være problemer med den sjette. Selv om snowboard ikke er verdens ledende sport, er det tusenvis av forskjellige typer snowboards som er egnet for forskjellige bruksforhold. Blant dem velger du den beste som passer for at alt skal mislykkes.De er ganske smalt fokuserte.

Freestyle i snowboard

Noen som elsker snowboard beveger seg fra det naturlige miljøet på fjell og høye sletter til kunstige omgivelser for å forbedre skiferdighetene sine fullt ut ved å utføre triks og hopp. I slike tilfeller er folk enda mer i fare på grunn av det faktum at de utfører utrolige stunts. Det er mye farligere, og å lære triks, svinger, hopp, salto øker sjansene for å være i sykehussengen i hele vintersesongen. Men modige mennesker slutter ikke, noe som viser seg å ikke være så lett. Det virket som om det var vanskelig å velge et brett, men når du konsulterer selgeren, begynner du å forstå at du virkelig ikke forstår noe om snowboard.

Det viser seg at det ikke bare er en detaljert distribusjon av skiutstyr, men også herre- og kvinneversjoner av snowboards. De fleste moderne snowboards er trio, det vil si den voksne menns versjon, den voksne kvinners og barnas.

Videotips for å mestre de grunnleggende elementene i freestyle:

De beste freestyle-snowboardene i 2020

Burton

Et av de beste alternativene for allsidig utendørs bruk om vinteren. Et solid brett som tåler utrolig belastning, tåler god frost og høye temperaturer godt, og er ganske glatt.

freestyle snowboard Burton
Fordeler:
 • Brettet er langt nok til å tillate litt mindre innsats for å manøvrere.
 • Tungt snowboard. Lar deg trygt holde på snøen mens du kjører.
 • Formen er litt flatt i midten og utvides i begynnelsen og slutten. På grunn av dette legger ikke belastningen i midten (kroppsvekt) for mye press på snowboardet, og skaper dermed en viss balanse.
Ulemper:
 • Prisen er for høy - $ 600.
 • Forsterket ved å øke snowboardområdet i begynnelsen og slutten, gjør Burton til en ganske tung gjenstand som lett håndterer på snø og hopp, men veldig ubehagelig når du bruker den.
 • Etter en stund vil midten synke. Dette skyldes at snowboards ikke er gjenstander som har blitt brukt i årevis. Om noen år må du kjøpe et nytt brett.

BurtonProcess 2018 freestyle board anmeldelse:

GNU

En verdig konkurrent til alternativet ovenfor. Den har en litt lik form, men litt tynnere, noe som gjør den lettere å bære. Den vakre stilen, som understrekes av den gode designen, og den høye kvaliteten på materialene gjør denne modellen av snowboards populær blant profesjonelle og amatører.

GNU freestyle snowboard
Fordeler:
 • Trener skjemaet, inkludert den interne strukturen til snowboardet. Den ble laget med høykvalitets naturlige materialer som i lang tid, opptil 5 år, vil kunne se anstendig ut mot andre nyutgitte modeller.
 • Lengden på snowboardet gjør det enkelt å manøvrere og utføre alle slags triks. Det er en liten vekting foran. Det vil si at prinsippet om en sykkel fungerer, der du bare trenger å kontrollere den fremre delen.
 • Skofestet er så enkelt som mulig. Det vil si at det ikke er behov for å velge spesielle sko.
Ulemper:
 • Prisen er $ 580, noe som er ganske dyrt for tiden.
 • Behovet for ytterligere opplæring. På grunn av det faktum at den fremre delen er tyngre, er det viktig å lære å håndtere den. Det er som å bytte til en ny bil. Det ser ut til at du kjenner prinsippet, men du må fortsatt lære litt mer.
 • Skjørhet. Selv om materialet er av høy kvalitet, er det vanskelig å tolerere ved plutselige temperaturendringer. Det vil si at et for fuktig eller tørt klima kan forkorte driftstiden med to eller til og med tre ganger.

Jones

Ikke et dårlig og bevisst valg for de fleste fristilere i snøen. Brettet kombinerer dyktig alle hovedfunksjonene til dyre snowboards, men samtidig er det 30-40% billigere. Materialet som brukes over tavlen vil ikke falme. Malingen varer lenge nok. Det har eksistert på verdensmarkedet lenger enn mange moderne merker. Hvis du har kjøpt et så godt alternativ for deg selv, vil du ikke lenger se på andre modeller.

freestyle snowboard Jones
Fordeler:
 • Litt smalere enn de andre, noe som gjør det mye enklere å administrere. Denne er viktig for freestyle.
 • Unikt design med 3D-effekt. Hvis du ikke ser nøye etter, kan det se ut som om en person ikke flyr på et brett, men på en slags tegning eller et naturlig fenomen. Dette løfter snowboarderen i øynene til andre mennesker, inkludert profesjonelle.
 • Enkel nok å betjene. Det vil være flere ganger lettere for en person å kontrollere det ved neste forsøk på å gjøre salto eller annet triks.
Ulemper:
 • Snowboardkvaliteten synker dramatisk i fuktige omgivelser. Det er ikke anbefalt å oppbevare snowboardet på steder der det er fuktig og temperaturen er rundt 0 grader.
 • Selv om materialene er av høy kvalitet, er de litt dårligere enn tidligere konkurrenter.
 • Redusert utvalg av mulige belastninger. Hvis de andre snowboardene på denne listen kan takle en person som veier opptil 80 kg, er dette alternativet lite sannsynlig.

K2

Et flott alternativ for rekreasjon og freestyle. Snowboardet har en utvidet forfot og et innsnevret ryggområde. Det er ingen egen menneskelig innsnevring i midten. Dette merket med snowboard er mer egnet for ekte fagfolk som kan gjøre utrolige triks.

freestyle snowboard K2
Fordelene med dette snowboardet:
 • Styrke. Kunne tåle tunge belastninger, hoppe fra utrolige høyder. Et stort antall brukte materialer ble brukt spesielt for å styrke, i stedet for glatthet og glid.
 • Buet front og bak. De bidrar til at mindre snø kommer på toppen av snowboardet, der beina er festet.
 • Enkel håndtering på grunn av sin unike form. Takket være den store delen foran faller det mindre snø på snowboardområdet, og den smale delen på baksiden, tvert imot, hjelper deg med å utdype litt. Dette er for smidighet og triks.
Ulemper med et slikt snowboard:
 • For nybegynnere er dette helt klart ikke det beste alternativet på grunn av de komplekse kontrollene. Skader kan ikke unngås.
 • Økt motstand mot snø. Enkelt sagt, det vil gli litt mindre enn andre modeller.
 • For lett. Igjen, for nybegynnere, må dette alternativet utsettes en måned eller to.

Lib Tech

Dette er det mest allsidige snowboardet som lett takler alle mulige problemer, belastninger, temperaturer. Minimal snømotstand gjør at du kan akselerere til utrolige hastigheter. En god kombinasjon av former og vinkler gjør at du raskt og enkelt kan lære. Stilig snowboard perfekt for freestyle ski.

Lib Tech freestyle snowboard
Fordelene med dette snowboardet:
 • Fantastisk balansering mellom områdene på brettet.
 • Skofeste av høy kvalitet, minimerer muligheten for ulykker.
 • Flott og enkel å bruke. Vekten gjør det enkelt å utføre hopp, flips og andre triks.
Ulemper med et slikt snowboard:
 • Mange fagpersoner kan fremdeles ikke finne noen feil i dette snowboardet annet enn prisen. Til tross for at det er det beste alternativet for freestyle, er prislappen på $ 600 ofte skremmende.

Aldri sommer prospektor

En ekte "Joker" i snowboardverdenen. Unikt, allsidig og enkel å bruke. Til tross for at kostnadene for dette miraklet ved snowboard overstiger $ 700, er det absolutt verdt å være oppmerksom på.

Never Summer Prospector freestyle snowboard

Et elegant valg for profesjonelle som elsker utrolig fart og kjøring. Passer for nybegynnere som tør å tråkke på brettet for første gang i livet. Den maksimalt forenklede formen er perfekt kombinert med stivhet, noe som gjør det enkelt å lære å ri. Det er et lite vibrasjonsminimeringssystem. Gummiinnsatser rundt forankringsområdet for bena reduserer kraftig rekyl og ubehag når du treffer hindringer, støt eller landinger.

Det er dumt å se etter individuelle fordeler eller ulemper ved det. Dette er et virkelig utrolig alternativ som vil tilfredsstille alle når det gjelder snowboard og freestyle på snøen.

Konklusjon.

Valget av et sted for din fremtidige hvile vil ikke bare påvirke din videre utvikling, men vil også endre din holdning til liv og helse betydelig.Hvis en person bestemmer seg for å velge freestyle snowboard for seg selv, må han gjennomgå grundig opplæring og skole. Freestyle snowboard er et utmerket valg for folk som tror de har sett alt i livet. Et riktig valgt snowboard er en garanti for positive følelser fra denne sporten.

Og til slutt, en motiverende video for å komme opp på snowboardet:

Datamaskiner

Sport

skjønnhet