Innhold

 1. OPPOs historie
 2. Gjennomsnittspris for OPPO smarttelefoner
 3. Topp rangering av OPPO smarttelefoner
 4. Produksjon

Beste OPPO smarttelefoner i 2020

Beste OPPO smarttelefoner i 2020

OPPO er en av de fem største mobiltelefonprodusentene i Kina, og rangerer også åttende når det gjelder antall solgte enheter over hele verden. Produktene til merkevaren dekket mer enn tjue land, inkludert USA, Storbritannia, India, Vietnam og mange andre. OPPO er et datterselskap av det største konsernet BBC Electronics.

OPPO historie

Selskapets bursdag faller på 2001, da dette varemerket ble registrert. Fullverdig produksjon av varer begynte litt senere - i 2004.

Selskapet er geografisk lokalisert i Dongguan, Kina. Det er der 20 000 arbeidere jobber utrettelig til fordel for OPPO-fabrikken under tilsyn av 1400 ingeniører og gjør store fremskritt når de produserer over fire millioner enheter hver måned!

Selskapets suksess begynte ikke med mobiltelefoner - selskapet begynte med produksjon av DVD-spillere og Blu Ray-spillere i hovedkontoret i California. Etter å ha etablert seg godt i dette segmentet og deretter begynt å produsere smarttelefoner, har merket fått fotfeste i markedet og har fått positive anmeldelser fra amerikanske borgere.

Ved å fokusere på kvalitet og minneverdig design klarte selskapet å markedsføre produktet sitt både i Kina og i utlandet. De første utgitte MP3-spillerne så veldig dyre ut og hørtes slik ut.

Modellen som merket gikk inn i markedet for mobile enheter i 2008 ble kalt A103. Det var en enkel trykknapp-monoblokk.

Men i 2011 var det et gjennombrudd - den første FINN X903-smarttelefonen ble utgitt, og kjørte Android-operativsystemet. Det så veldig stilig ut, som en veldig kul "glidebryter" med et glidende QWERTY-tastatur, som det var veldig etterspurt på den tiden. Telefonen hadde en tre-tommers skjerm og 512 MB RAM. Nå bringer slike indikatorer et smil, men i 2011 var det flott. Leonardo DiCaprio spilte til og med en rolle i smarttelefon-reklamen, noe som utvilsomt bidro til veksten i salget.

Selskapet fra Kina sparer ikke på reklame og gjør en stor innsats for å markedsføre navnet sitt - det sponser TV-programmer i Asia, og i India deltar som sponsor i cricketmesterskapet. Siden 2015 har OPPO vært den offisielle partneren til FC Barcelona, ​​en av verdens mektigste fotballklubber.

Til sammenligning - bare for det indiske markedet, tildeles mer enn 90 millioner dollar i året til markedsføring og annonsering av merkevaren. Disse kostnadene betalte seg fullt ut - i 2015 ble mer enn 50 millioner gadgets solgt, og salgsresultatene i India økte med 300%. Salget på verdensbasis økte med 70%.

I 2013 dukket One Plus-merket opp, og skaperen av dette var Pete Lau. Tidligere var Lau visepresident for OPPO. Hvis du ser nøye etter, kan du se at begge merkene har mye til felles, så du kan trygt kalle One Plus et undermerke av OPPO.

Merket er kjent ikke bare for reklame. Takket være profesjonaliteten til ingeniører og spesialister på enhetsdesign, klarer selskapet å produsere stilige produkter med imponerende ytelse.
For eksempel var F5 den første som fikk Full HD-oppløsning på sin fem-tommers skjerm, og F7 fikk muligheten til å ta 50 megapiksler.

Det originale innebygde OS-skallet i farger gjør også OPPO-telefoner forskjellige fra konkurrentene. Det fungerer på grunnlag av Android-operativsystemet. Når det gjelder grensesnitt og funksjoner, ligner det MIUI, som Xiaomi. Brukeren vil sette pris på gestkontroll, avanserte sikkerhetsinnstillinger, personlig skytjeneste, samt enkel og brukervennlig funksjonalitet.

F7 har til og med hurtiglading, som kan fylle batteriet fra 0 til 75% på 30 minutter. I de kommende enhetene lover produsenten at det vil være mulig å lade et 2500 mAh batteri på 20 minutter ved hjelp av den nye Super Vooc-teknologien, som vil vises i F9.

Gjennomsnittspris for OPPO smarttelefoner

Kostnaden for enhetene er litt uvanlig for mobiltelefoner fra Kina. Det er bare berettiget med en god montering, kraftig "fylling" og en minneverdig design.

Prisområdet for enheter starter på 12.990 tusen rubler. Ja, ikke den billigste telefonen, men en vare av høy kvalitet vil raskt få tilbake kostnadene. Den dyreste modellen koster 29 990 rubler. Enheter av høy kvalitet kan også kjøpes for 15-17 tusen rubler.

I 2020 kan oppstillingen deles inn i tre grupper:

 • Serie F - Selfie-ekspert. Smarttelefoner er designet for høyeste kvalitet “selfie” -bilder (fra 16 000 til 22 990 rubler);
 • Serie A - rimelige "kameratelefoner" (starter ved 12 990 rubler);
 • Serie R - flaggskip (pris fra 29 990 rubler).

Den enkleste måten å finne ut den nøyaktige prisen for modellen du er interessert i, er å kontakte Yandex.Market-tjenesten - på ett sted finner du tilbud fra alle butikker i byen din og ikke bare. Det er en mulighet til å kjøpe med levering fra byer og regioner i nærheten.

Hvis det er et ønske om å kjøpe i butikker, er det bedre å først bli kjent med anmeldelser fra folk som allerede har kjøpt der. Hvis kostnaden er forskjellig, vil ikke forskjellen være for betydelig.

Det er bedre å gjøre seriøse kjøp på kjente og velprøvde steder, for i jakten på billighet kan du støte på varer av tvilsom kvalitet, og i stedet for å nyte kjøpet, så løp rundt servicesentre, fikse problemer med sammenbrudd og ødelegge humøret ditt.

Nå er det på tide å bli kjent med heltene i dagens rangering - disse er de mest populære, ifølge forbrukerne, syv smarttelefoner fra OPPO. La oss se egenskapene deres, og finne ut de positive og negative sidene.

Topp rangering av OPPO smarttelefoner

La oss gå videre til hver av posisjonene i rangeringen av de beste smarttelefonene. Det vil være 7 "deltakere" totalt, noe som betyr at vi starter fra syvende plass, og gradvis nærmer oss den første.

7. plass - OPPO R 11

Eksternt denne modellen veldig lik iPhone, designet er det samme avrundet og med myke kanter. Og grensesnittet er veldig likt IOS, noe som ikke forhindrer at det fungerer smart og stabilt under Android 7.1.

Telefonen har en Snapdragon 660-prosessor, som har vist seg å være ganske energieffektiv. For eksempel, i 20 minutter med å spille "Tanks", lades smarttelefonen ut med 8%, og dette er med tilstanden til aktivt spill ved maksimale innstillinger.

Resultatet er veldig bra med et 3000mAh batteri. Batteriet varer i en dag. På en halv time kan batteriet lades opp til 63% på 45 minutter - opptil 87%, og fra 0 til 100% vil det være mulig å lade på 1 time og 05 minutter. Det er en hurtigladefunksjon, som fungerer veldig smart. Det er ingen konfigurerbare strømforbruksmodi - bare standard.

Innebygd minne i smarttelefonen 64 GB, RAM 4 GB. Det er mulig å utvide minnet til enheten ved hjelp av et Micro SD-kort med en kapasitet på opptil 256 GB.

Det er to bakkameraer i smarttelefonen - på 20 og 16MP. En interessant funksjon er implementert som lar deg veksle mellom kameraer mens du fotograferer. Bildene er gode selv under dårlige lysforhold. Frontkamera for 20 millioner. piksler gjør jobben sin også. Video tar bilder med 30 bilder per sekund. Dessverre er det ingen optisk stabilisering.

Smarttelefonen har to separate spor for SIM-kort og en for Micro SD-kort.

Skjermen på smarttelefonen er 5,5 tommer, skjermtype AMOLED, pikseltetthet 401ppi. Blir ikke i solen.Det er ikke noe oleofob belegg på smarttelefonens skjerm, utskrifter vises raskt, men produsenten forsyner telefonen med en beskyttende film som allerede er limt på. Glasset har et beskyttende Gorilla Glass 5-belegg.

Lyden fra den eksterne høyttaleren er god, men det blir enda bedre hvis du aktiverer Real Sound-funksjonen. Hodetelefonkontakten er standard, 3,5 mm.

De tilgjengelige enhetsfargene er gull, rosa og rødt. Det er en fingeravtrykkskanner og svarer med lynets hastighet.

Kostnaden for R11 er fra 29 990 rubler.

OPPO R 11
Fordeler:
 • Stabilitet og brukervennlighet;
 • Autonomi;
 • Frontkamera;
 • God fingeravtrykkskanner.
Ulemper:
 • Ingen Type-c-port, bare USB;
 • Det er ikke noe oleofobt belegg;
 • Mangel på 7 og 8 båndfrekvenser, som er relevante for Russland;
 • Ingen optisk stabilisering
 • Ingen NFC-modul.

6. plass - OPPO A3-er

En av nyhetene på OPPO-markedet er modellen A3-er ble solgt 28. august 2018.

Skjermen er enorm her - den opptar 88,8% av det totale arealet til smarttelefonen, diagonalen er 6,2 tommer. Det er ikke noe korn i det hele tatt takket være 271PPI-pikseltettheten. Fargegjengivelsen er nydelig, den er godt synlig selv i solen. Sideforholdet er 19: 9.

Batteriet er veldig romslig - 4320 MAH. Den eksterne høyttaleren er av høy kvalitet og høy, lyden i hodetelefonene er god, kontakten er standard - 3,5 mm. Høyttaleren er også god, den lar deg høre samtalepartneren under alle forhold.

Det er ingen fingeravtrykkskanner, men ansiktsopplåsing fungerer raskt.

Frontkameraet er 8 millioner piksler, bildene er gode, det er en "bokeh" -effekt. Bakre kamera dobbelt 13 / 2MP. Det er autofokus og LED-blits, samt videoopptak.

Smarttelefonen kommer med fersk Android 8.1 ombord og det proprietære Color OS 5.1-skallet, som har mange interessante smarte funksjoner og gestkontroll. Du kan ta opp skjermen mens du spiller spill. Leker vil kjøre uten fryser bare ved minimumsinnstillinger. Som gaming-smarttelefon er det ikke ideelt, men for daglige oppgaver vil det være en utmerket følgesvenn.

Modellen er tilgjengelig i røde og lilla farger, til en pris av 12 990 rubler.

OPPO A3-er
Fordeler:
 • Autonomi;
 • Stor skjerm;
 • Praktisk å se filmer;
 • Høyttaler;
 • Det fanger nettet godt;
 • Shell Color OS 5.1.
Ulemper:
 • Ingen fingeravtrykkskanner
 • Det er ingen NFC-modul;
 • Ingen Type-c.

5. plass - OPPO F5 Youth

Smarttelefon har en stor 6-tommers skjerm med en pikseltetthet på 402PPI, noe som betyr at alt er i orden med lysstyrken og klarheten. Sideforholdet er 18: 9.

Enheten støtter dual sim-format, og kan fungere med to sim-kort samtidig. Operativsystemet som smarttelefonen leveres med, er Android 7.1. Den åttekjernede Media Tek Helio P23-prosessoren, og Mali-G71-brikken er ansvarlig for grafikken.

RAM 3 GB, og litt innebygd 32 GB. Utvidelse er tilgjengelig opptil 256 GB ved bruk av Micro SD-minnekort.

Et 3200 mAh batteri vil være nok fra morgen til kveld.

Det bakre 13 megapikselkameraet tar skarpe bilder i godt lys. De fremre 16 millioner pikslene vil hjelpe deg med selfies av høy kvalitet.
Den eksterne høyttaleren høres høyt uten irriterende hørsel. Det er en funksjon for å ta opp innkommende anrop, og hvis knappene på skjermen forstyrrer, kan de fjernes.

Modellen er tilgjengelig i to farger - svart og gull.

Kostnaden for F5 Youth starter på 15 990 rubler.

OPPO F5 Youth
Fordeler:
 • Skjerm;
 • Autonomi;
 • Opptreden;
 • Kamera;
 • Skall;
 • Ansiktslåsing.
Ulemper:
 • Det er ingen NFC;
 • Den medfølgende saken er upraktisk.

4. plass - OPPO F5 4 / 32GB

Den første smarttelefonen fra "Selfie Expert" -serien. Dette er den yngre modellen F5, som har 32 gigabyte internminne og 4 gigabyte RAM. Operativsystem Android 7, Media Tec Helio P23-prosessor, som viser resultatene av arbeidet veldig kult. Video-akseleratorbrikke Mali G71.

Spor for to SIM-kort og for micro SD trippel og kombinert. Ja, en så interessant funksjon i enheten.

Vakker, elegant design. 6-tommers skjerm, Full HD + oppløsning, 402PPI pikseltetthet. Skjermen er utstyrt med full visningsfunksjon, som lover total nedsenking og naturlige saftige farger. Skjermformatet på skjermen er 18: 9.

Frontkameraet rettferdiggjør fullt ut tittelen på en ekspert innen selfies, siden den har så mange som 20MP, og kunstig intelligens-teknologi gjenkjenner hudfarge, samt utseendet til alle i rammen. Filmer kan tas med 30 bilder per sekund.

Det bakre 16 megapikselkameraet tar bilder av høy kvalitet takket være forbedret autofokus og blits.

Hodetelefonkontakt er standard 3.5. Lyden er god, men den eksterne høyttaleren er ikke stereo, selv om den spiller høyt.

Batteriet med en kapasitet på 3200mAh bruker moderat ladningsnivået.

Fingeravtrykkskanneren er på baksiden og er en av de raskeste når det gjelder respons.

Smarttelefonen kommer med en gjennomsiktig plastdeksel for å beskytte saken.

Modellen presenteres i en metallveske i gull og svart.

Kostnaden for enheten starter på 15 990 rubler.

OPPO F5 4 / 32GB
Fordeler:
 • Selfie kamera;
 • Skjerm;
 • Smart fingeravtrykkskanner;
 • Triple kombinert kortspor;
 • Sak inkludert.
Ulemper:
 • Ingen NFC-modul;
 • Ingen Type-c.

3. plass - OPPO F5 64GB

Denne modellen til "selfie-eksperten" er allerede med en mer solid fylling. Hovedforskjellen fra den forrige modellen er i mengden RAM økt til 6 gigabyte. Den innebygde har også "vokst" til 64 GB. Med denne mengden minne kan du glemme utvidelsesfunksjonen for første gang, selv om dette alternativet er gitt - du kan øke minnet opp til 256 GB ved hjelp av et Micro SD-kort.

Resten av fyllingen av begge enhetene er helt identisk - det samme nydelige 20 MP selfie-kameraet og et høykvalitets hovedbatteri, det samme 3200 mAh batteriet, som vil bidra til å holde ut uten å lade hele dagen.

Prosessoren og videoakseleratoren er også identiske - åtte-kjerners MediaTek HelioP23 og Mali G71.

Smarttelefonen kommer med et kablet hodesett, en USB-kabel, et gjennomsiktig hardt plastveske, et klips for åpning av sporet, instruksjoner og en lader.

Kroppen er laget av metall.

Enheten er tilgjengelig i et dypt rødt hus.

Du kan kjøpe en telefon til en pris av 19 990 rubler.

OPPO F5 64GB
Fordeler:
 • Interessant kroppsfarge;
 • Smart fingeravtrykkskanner;
 • Komplett sak;
 • Skjerm;
 • Kameraer;
 • To simkort;
 • Minnekortspor.
Ulemper:
 • Ingen NFC;
 • Mangler Type-c.

2. plass - OPPO F7 64GB

F-serien er kjent for sin banebrytende teknologi i denne serien av smarttelefoner.

På toppen av skjermen er det et "smell" der det er et øretelefon, sensorer og et 20 MP frontkamera med en sensor fra Sony, imx 576.

Skjermmatrise LTPS, sideforhold 19: 9, oppløsning 1080 x 2280 piksler. Vis diagonal 6,23 tommer. Den femte generasjonen Gorilla Glass og en beskyttende film limt av produsenten til smarttelefonen rett ut av esken er ansvarlig for å beskytte skjermen.
Pikseltettheten er 405 PPI, som virkelig vil appellere til de som liker å lese bøker på en smarttelefon - teksten blir sett tydelig og tydelig.

Operativsystemet er installert Android 8.1. Det proprietære farget OS 5-skallet inneholder mange nødvendige funksjoner, for eksempel - å slå av skjermknappene hvis det ikke er behov for dem

Begge kameraene skyter bra, men fokuset i F7 er på selfie-kameraet, som det til og med er gitt et sett med augmented reality-klistremerker i innstillingene.

Innebygd minne 64 GB, RAM 4 GB. Utvidbart minne på opptil 256 GB ved bruk av microSD-kort er gitt. Ett spor som ikke er hybrid, har plass til både et minnekort og to nano-sim.

F7-kroppen er laget av plast. Dette er et pluss - smarttelefonen er lett og veier bare 158 gram.

3400 mAh-batteriet tåler en hel dag uten å lade.

F7 tilgjengelig i rødt, svart og gull.

Enheten kan kjøpes til en pris av 22.990 rubler.

OPPO F7 64GB
Fordeler:
 • Opptreden;
 • Android 8.1;
 • Selfie kamera;
 • Ikke-hybrid kortspor;
 • Rask ansiktslåsing;
 • Autonomi;
 • Mengden innebygd minne.
Ulemper:
 • Ingen NFC;
 • Ingen hendelsesindikator;
 • Ingen hurtigladefunksjon;
 • Ingen Type-c.

1. plass - OPPO A83 3 / 32GB

Ledende i rangering etter kundepreferanser - OPPO A83... Nok en mester i selfie-kunst. A83 implementerer Smart Selfie-funksjonen, som lar deg bestemme de personlige parametrene til hver bruker, for eksempel: ansiktstype, hudfarge og andre utseendefunksjoner, og på grunnlag av disse dataene gjør selfies bedre.Innebygd Face Tune oppdager mer enn to hundre poeng i brukerens ansikt, takket være hvilke selfies som blir mer detaljerte og bedre.

Frontkameraet er 8 MP, kameraets grensesnitt er veldig likt iPhone. Bilder på fronten er utmerket, modellen fokuserer på dette punktet. Hovedkameraet er 13 MP, med en blenderåpning på f / 2.2, bildene er veldig bra, det er nesten ingen støy.

A83 har en 5,7-tommers skjerm med en pikseltetthet på 282 ppi. IPS-matrise, HD + -skjerm med en oppløsning på 1440 x 720 piksler.

Enheten drives av en Media Tek Helio P23-prosessor med en Mali G71-videobrikke. Internt minne 32 GB, RAM - 3 GB. Brukeren vil ha tilgang til ca 22-23 GB internminne, og resten vil være opptatt av systemet. Slik at mangel på minne ikke forstyrrer arbeidet, er det støtte for microSD-kort opp til 256 GB.

Operativsystemet er installert Android 7.1, og det er også et proprietært skall Color OS 3.2

Det er ingen fingeravtrykkskanner i A83, det er bare å låse opp ansiktet.

Settet inneholder en beskyttende film som allerede er limt til smarttelefonskjermen. Kroppen til A83 er veldig lett og veier bare 144 gram.

Autonomi er ikke dårlig, et 3180 MAH-batteri er ansvarlig for det, brukeren skal ha nok for en dag med komfortabelt arbeid.

Det er to A83-farger å velge mellom: klassisk svart og gull.

Modellen kan kjøpes til en pris på 12.990 tusen rubler.

OPPO A83 3 / 32GB
Fordeler:
 • Komplette hodetelefoner;
 • Selfie kamera;
 • Prosessor og hastighet;
 • Praktisk grensesnitt;
 • Ekstern høyttalerlyd;
 • Batteritid.
Ulemper:
 • Ingen NFC-modul;
 • Ingen Type-c;
 • Ingen fingeravtrykkskanner.

Produksjon

Rangeringen er fullført, alle deltakerne og deres korte egenskaper presenteres. For å gjøre valget enklere, samles alle grunnleggende data i tabellen nedenfor:

ModellOPPO A83 3 / 32GBOPPO F7 64GBOPPO F5 64GBOPPO F5 4 / 32GBOPPO F5 YouthOPPO A3-erOPPO R 11
RAM 3 GB4 GB6 GB4 GB3 GB2 GB4 GB
Innebygd minne 32 GB64 GB64 GB32 GB32 GB16 GB64 GB
Skjermdiagonal5,7 tommer6,23 tommer6 tommer6 tommer6 tommer6,2 tommer5,5 tommer
Hovedkamera13 megapiksler16 megapiksler16 megapiksler16 megapiksler13 megapiksler13 / 2MP20/16 MP
Frontkamera 8 millioner piksler25 millioner piksler20 millioner piksler20 millioner piksler16 millioner piksler8 millioner piksler20 millioner piksler
Batteri3180 MACH3400 MAH3200 MAH3200 MAH3200 MAH4230 MACH3000 MAH
Vekt143 gram158 gram152 gram152 gram152 gram168 gram150 gram
Dimensjoner73,1 x 150,5 x 7,7 mm 75,3 x 156 x 7,8 mm76 x 156,5 x 7,5 mm 76 x 156,50 x 7,50 mm76 x 156,50 x 7,50 mm75,60 x 156,20 x 8,20 mm74,80 x 154,50 x 6,80 mm
Pris13 990 rubler22.990 rubler19.990 rubler17 990 rubler15 990 rubler12.990 rubler29.990 rubler

OPPO-smarttelefoner har vist seg å være sanne mestere innen "selfie", men i andre parametere er de ikke dårligere enn konkurrentene. Kraftig "fylling", stilig design og enkel kontroll - alt dette vil bli mottatt av merkevarebrukeren, og blir eier av enheten. Opprinnelig oppfattet som en "telefon for unge mennesker", har OPPO lenge funnet en følge blant kjøpere i alle aldre, har etablert seg i markedet for mobile enheter og er fylt med nye produkter til glede for fansen.

Kombinasjonen av rimelig pris og kvalitet vil bidra til å velge en pålitelig smarttelefon for eieren av et beskjedent budsjett.

Hver av modellene som er vurdert har mange positive aspekter, og de identifiserte ulempene er delvis et resultat av brukernes personlige preferanser. Tross alt, som du vet, er den ene god - den andre er ikke lykkelig og omvendt.

Hvis ingen av modellene som er vurdert i denne vurderingen er av interesse, kan du alltid gå til det offisielle OPPO-nettstedet og velge et produkt der, eller henvende deg til Yandex.market, hvis sortiment og prisklasse er rikt og i stand til å tilfredsstille enhver forbruker.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet