Innhold

 1. Selfie-boom. Historie.
 2. Vurdering av smarttelefoner til den rimeligste prisen 2019
 3. Gjennomsnittlig pris på smarttelefoner
 4. Rangering av de beste premium selfie-smarttelefonene

Beste selfie-smarttelefoner med et godt frontkamera i 2019

Beste selfie-smarttelefoner med et godt frontkamera i 2019

Merk følgende! En mer oppdatert rangering av de beste selfie-smarttelefonene som er populære i 2020 er her.

Selfie-boom. Historie.

De første mobiltelefonene dukket opp i gratis bruk relativt nylig - for bare femten år siden. På den tiden var oppfinnelsen av mobilkommunikasjon og tilgangen til den for alle deler av befolkningen et reelt teknisk gjennombrudd.

Mobiltelefonindustrien har utviklet seg raskt. Fra et "bærbart middel for samtaler og SMS" begynte enheten å bli en fullverdig mini-datamaskin, og fikk flere og flere nye funksjoner og muligheter. Og nå dukket det opp et kamera på telefonene. Enkelt, primitivt, men det var praktisk: i stedet for to enheter kunne man ha på seg en. De første kameraene var veldig svake og ganske formelle. Først forstod få formålet med telefonen og gjorde en hjelpeløs gest om at det var mye bedre å bære kameraer.

Men kameraer begynte også å forbedre seg raskt, og med fremveksten av smarttelefoner ble de tosidige. Det vil si at for "selfies" (bokstavelig talt - å fotografere deg selv) nå kan du ikke gjøre kompliserte vendinger med en mobiltelefon og ikke se etter et stort speil (spesielt, beklager, på offentlige steder), men med en knappebryter til frontkamera-modus og enkelt ta et bilde av deg selv i ønsket vinkel - når alt kommer til alt, i denne modusen, kan en person umiddelbart se hva slags bilde som vil vise seg.

Selfiefanatisme har bokstavelig talt feid den moderne verden. Våre foreldre og besteforeldre kan bare misunne hvor enkelt det nå er å få feilfrie bilder uten å tilbringe timer i mørkerommet, uten å gjøre komplekse manipulasjoner med løsemiddelutviklere. Chick - og du er ferdig! Imidlertid kommer enhver bekvemmelighet med sine egne negative konsekvenser. Og nå kan en rekke representanter for brukere av sosiale nettverk se dusinvis av nye "bilder" som "Jeg våknet", "Jeg spiser frokost", "Jeg skal på jobb" osv. Hver dag. Psykologer snakker i slike tilfeller om noen avvik, men faktum er fortsatt: det er nok selvfans.

Selv om en person ikke er en fan av å stadig fange seg selv, tar han fremdeles noen selfies eller bilder av viktige øyeblikk. Interessante begivenheter, møte venner, ulykker.

Alt dette antyder at et godt frontkamera på smarttelefoner er i stor etterspørsel i disse dager. Hvem skal se på uskarpe, mørke bilder og små piksler med lav kvalitet når bransjen har gått veldig langt i denne retningen?

Så selfieelskere står overfor et vanskelig valg. På den ene siden er et godt kamera veldig ønskelig i en telefon, på den annen side kreves en god ytelse av mange andre funksjoner fra telefonen.Selvfølgelig kan du ikke utgjøre det valgte valget og bare kjøpe en veldig dyr, sofistikert og fasjonabel modell (tusen for 60 rubler). Mest sannsynlig er kameraet der også på sitt beste. Men har alle muligheten til å gjøre et slikt anskaffelse? Derfor er den økonomiske siden en ganske sterk begrensende faktor i denne saken.

Så hvilken å kjøpe i ditt tilfelle? Vurder kriteriene for å velge en telefon med et godt selfie-kamera.

Merkelig nok er en god kameraoppløsning (de samme megapikslene) ikke en garanti for gode bilder. Høy oppløsning oppnås kanskje ikke på bekostning av økt bildekvalitet. Og på grunn av strekk i lengde og bredde. Som du kan forestille deg, forbedrer ikke denne handlingen bilder i det hele tatt.

For å vurdere kvaliteten på bildene, må du se på kvaliteten på bildene. Med mine egne øyne. Imidlertid har mange brukere i dag gjort dette for deg og før deg, hvorav mange er profesjonelle innen dette feltet. Derfor vil vurderingen av smarttelefoner med gode kameraer, presentert nedenfor, i stor grad lette livet ditt.

Til prisen av smarttelefoner (heretter med smarttelefoner vil vi absolutt bety "med et godt kamera", fordi dette er parameteren vi er interessert i) er:

 • lav priskategori;
 • middelpriskategori;
 • priskategori "premium".

Vurdering av smarttelefoner til den rimeligste prisen 2019

BQ BQS-5050 Strike Selfie

BQ BQS-5050 Strike Selfie

Et veldig, veldig budsjettalternativ for en god smarttelefon for selfies. Den lave prisen skyldes den ærlig svake fyllingen. Imidlertid er det en fingeravtrykkskanner. Frontkameraet her har et stort objektiv og sin egen blits. Bildene er selvfølgelig ikke de som kan tas med profesjonelle selvtelefoner, men for deres pris er de veldig gode.

Oppløsning: hoved - 13 megapiksler, frontal - 13 megapiksler.

Ekstra funksjoner: fingeravtrykkskanner, frontkamerablits.

Gjennomsnittspris: 5700 rubler.

Fordeler:
 • veldig lav pris med god bildekvalitet;
 • det fremre kameraet har blits.
Ulemper:
 • svak fylling som ikke vil trekke tunge applikasjoner, enn si spill.

Detaljert videoanmeldelse av modellen:

LG klasse H650E

LG klasse H650E

For sin veldig beskjedne pris og behersket utseende ser smarttelefonen veldig elegant ut, og innsiden er av høy kvalitet. Metallkropp, buet glass (Gorilla Glass-belegg), god ytelsesplattform, 4G-støtte. Frontkamera - 8 megapiksler (hoved - 13).

Bilder er veldig enkle å retusjere ved hjelp av glidebryteren ved siden av lukkerknappen. Du kan se hvordan det retusjerte bildet vil se ut før du faktisk skyter. Fotik tillater kontroll av bevegelser - du kan programmere en reaksjon på visse tegn (for eksempel knytte en knyttneve) - og du vil få en serie bilder samtidig. Kommandoer og bevegelser gjenkjennes av telefonen i en avstand på opptil 1,5 meter.

Denne telefonen har et lite romslig batteri.

Oppløsning: normal - 13 megapiksler, foran - 8 megapiksler.

Ekstra funksjoner: gestkontroll, retusjering, ansiktskorreksjon.

Gjennomsnittspris: 10 000 rubler.

Fordeler:
 • virkelig god bildekvalitet;
 • mulighet for foreløpig bildekorrigering;
 • høyhastighets ytelse;
 • intervallopptaksmodus;
 • rimelig pris for en slik modell. En utmerket kombinasjon av "pris-kvalitet".
Ulemper:
 • batteriet kan ikke tas ut, og generelt varer ikke ladingen lenge;
 • bare ett SIM-kort;
 • det er ingen blits for frontkameraet. Bare selve skjermen kan lyse. Å skyte med frontkameraet i mørket er ubrukelig.

Flere detaljer om fordelene og ulempene med en smarttelefon i videoen:

Samsung Galaxy J7 (2016) SM-J710F

Samsung Galaxy J7 (2016) SM-J710F

Dette mangeårige og allerede veletablerte merket med husholdningsapparater produserer utmerkede smarttelefoner til en overkommelig pris. I denne modellen har frontkameraet sin egen blits, som umiddelbart skiller det skarpt fra modeller som ikke er skjerpet for gode selfies. Fjernkontroll, retusjering.

Vidvinkelobjektivet lar deg ta veldig interessante og uvanlige bilder (når du kommer nær et hvilket som helst objekt, gjør det det stort, og alt annet - lite). Telefonen har en metallkropp, et stort minne Super Amoled-skjermbilde og en intern kraftig plattform.Et spesialdesignet batteri lar deg holde en ladning i ganske lang tid.

Oppløsning: normal - 13 megapiksler, frontal - 5 megapiksler.

Gjennomsnittspris: 15 000 rubler.

Fordeler:
 • pålitelighet av arbeidet, "ingen feil";
 • romslig batteri, avtakbart;
 • blink på fronten;
 • et pålitelig merke som har bevist seg i markedet.
Ulemper:
 • ingen lyssensor;
 • ingen stemmekontroll.

En detaljert oversikt over egenskapene til smarttelefonen - i videoen:

ASUS ZenFone Selfie ZD551KL

ASUS ZenFone Selfie ZD551KL

I denne modellen er det lagt vekt på frontkameraet, som har samme høye oppløsning som det vanlige. Vi skrev ovenfor at oppløsningen ikke direkte påvirker kvaliteten på bildene. I denne smarttelefonen er frontkameraet imidlertid utstyrt med blant annet en dobbel LED-blits og autofokus.

Fotoenheten har også muligheten for forskjellige retusjer, som lar deg glatte ut støyen på bildet på grunn av dårlig vær. En smarttelefon kan med rette kalles en selfietelefon (det vil si en smarttelefon skjerpet direkte for "selfies"), siden den lar deg ta bilder av utmerket kvalitet av denne typen. Lys design av modellen, lys skjerm, lyse bilder. Ganske kraftig plattform.

Oppløsning: normal - 13 megapiksler, foran - 13 megapiksler.

Gjennomsnittspris: 10 500 rubler. Stor verdi for denne kvaliteten.

Smarttelefon i aksjon - i videoklippet:

Fordeler:
 • veldig kraftig frontvendt kamera med mange nyttige funksjoner for flotte bilder (retusjering, autofokus, dual-LED-blits);
 • god pris for denne kvaliteten;
 • det er spor for ekstra minnekort;
 • batteriet kan tas ut.
Ulemper:
 • noen ganger litt buggy når du ringer eller skriver fra tastaturet, men sjelden;
 • det er ingen stemmekontroll.

Sony Xperia L1

Sony Xperia L1

Et annet veletablert merke produserer spesielt gode smarttelefoner - denne budsjettmodellen med et godt frontkamera. En kraftig plattform (selv om brukerne noterer seg utilstrekkelig kraft for tunge applikasjoner), er en 4-kjerneprosessor generelt en veldig kraftig fylling som gir hastighet, nøyaktighet og uavbrutt drift.

Frontkameraet suppleres med autofokus og LED-blits. Vidvinkelobjektiv, videostabilisering (for hobbyister). Minnekort kan settes inn separat.

Oppløsning: normal - 13 megapiksler, foran - 5,5 megapiksler.

Gjennomsnittspris: 12 800 rubler.

Smartphone video gjennomgang:

Fordeler:
 • høyhastighets ytelse, kraftig prosessor;
 • det er tilleggsfunksjoner for et frontkamera og en blits;
 • batteriet lades raskt fra bunnen av.
Ulemper:
 • ikke den beste fotografiske enheten. Men for den gitte prisen, veldig bra;
 • håndterer ikke moderne spill (mangler kraft);
 • maksimal mengde internminne er 13 GB, ikke alle har nok.
Hvilken budsjettelefon liker du?

Gjennomsnittlig pris på smarttelefoner

ZTE Blade S7

ZTE Blade S7

I denne modellen er oppløsningen til front- og hovedkameraene den samme, og begge har en LED-blits, autofokussystemer (fase for fronten og rask laser for hovedstrømmen). Selfie-kameraet (frontkameraet) reagerer på bevegelser: et smil eller en "V" -form. Du kan sette fokus selv, det er panoramemodus, HDR, automatisk retusjering.

Frontend kan brukes til å låse opp telefonen, noe som er veldig praktisk og uvanlig - en spesiell netthinneskanner og Sky Eye-applikasjonen lar ingen komme inn i telefonen din. Dette er ikke alltid praktisk i svakt lys (her kan applikasjonen krasje), pluss at prosedyren er ganske treg. Men hvis sikkerheten kommer først, kan du tåle disse mindre ulempene. Veldig kraftig fylling som lar deg trekke til og med store moderne spill.

Oppløsning: normal - 13 megapiksler, foran - 13 megapiksler.

Tilleggsfunksjoner: LED blinker på begge fotoenhetene, autofokus, smil, gest og stemmekontroll, retusjering, opptaksmodus, retina-skannetilgang.

Smartphone-oversiktsvideo:

Gjennomsnittspris: 17 800 rubler.

Fordeler:
 • høy plattform makt;
 • høyhastighets ytelse, mislykkes ikke;
 • mange funksjoner i fotomodulen;
 • tilgang til retinal skanning.
Ulemper:
 • ikke-flyttbart og ikke veldig romslig batteri (i spill setter ladningen seg raskt);
 • hovedkameraet er ikke like sterkt;
 • SIM- og minnekortspor kombinert.

Lenovo Vibe S1

Lenovo Vibe S1

Og her er det to frontkameraer. Nei, det handler ikke om å ta to bilder på en gang. Hver sammenkoblet med hverandre oppfyller en bestemt rolle, og sammen gir denne duoen bilder av høy kvalitet. Det viktigste frontkameraet utfører direkte fotografering, og den ekstra gjenkjenner dybden på scenen og justerer innstillingene til den viktigste.

Hovedkameraet har en bakgrunnsbelyst sensor - en enhet som lar deg mest mulig formidle nyanser og belysning på et bilde, og autofokus med fasedeteksjon overvåker nøye detaljens klarhet, og unngår uskarphet. Tandemet til kameraer kan være noe annerledes. For eksempel kan du ta et portrett av helten til en selfie, og uskarpe resten av bildet eller til og med sette et slags bilde i bakgrunnen. Kameraet har en tidtaker. Gest og stemmekontroll.

Oppløsning: normal - 13 megapiksler, foran - 8 megapiksler.

Ekstra funksjoner: to frontkameraer med forskjellige moduser, autofokus, gestkontroll, selfietelefon, klarhet og lysstyring.

Gjennomsnittspris: 11 000 rubler.

Fordeler:
 • veldig lav pris med slik kvalitet og antall funksjoner;
 • det legges vekt på fronten, representert av to moduler;
 • ferdige bakgrunner for selfies.
Ulemper:
 • batteri med liten kapasitet og ikke-flyttbar;
 • glatt kropp - du må kjøpe et deksel;
 • lav autonomi;
 • et minnekortspor kombineres med det andre sim-kortet.

Lær mer om egenskapene til Lenovo Vibe S1-smarttelefonen:

HTC Desire Eye

HTC-Desire-Eye

Denne modellen, merkelig nok for verden av telefoner, ble skjerpet spesielt for selfies. Selv om kameraet på ingen måte er den viktigste delen av smarttelefoner, er denne regelen brutt her - elskere av å ta selfies kan glede seg. God oppløsning, Full HD-skjermoppløsning, dobbeltoneblits, slik at du kan ta utmerkede bilder selv i mørket. Stemmestyring, fuktsikring, kraftig fylling.

Oppløsning: normal - 13 megapiksler, foran - 13 megapiksler.

Ekstra enheter: to-tone blits, stemmestyring.

Gjennomsnittspris: 15 500 rubler.

Fordeler:
 • telefonen er i utgangspunktet designet spesielt for selfies;
 • god skjerm;
 • vanntett;
 • høy ytelse.
Ulemper:
 • betydelig pris;
 • ikke nok RAM.

Om styrker og svakheter ved modellen i videoen:

Rangering av de beste premium selfie-smarttelefonene

Sony Xperia X

Sony Xperia X

En annen modell av det berømte selskapet, med mye flere muligheter enn budsjettalternativet. Kraftige kameraer: det viktigste er utstyrt med prediktiv autofokus, som til og med kan forutsi motivets bevegelse og fokusere på forhånd ved det fremtidige oppholdet. Selfies foran kameraet er utmerket under alle forhold og i alle lys.

Telefonen er utstyrt med en fingeravtrykkskanner fra eieren, som forhindrer uautorisert tilgang i nesten 100% av tilfellene. Siktelsen holder lenge. Resten av telefonen kan utstyres med en plattform, en høyhastighets 4-kjerneprosessor. Stilig, i en metallramme, med en haug med beskyttelse mot skader, vil denne smarttelefonen ikke bare bli en utmerket selfie, men også en pålitelig følgesvenn i mange år, selv om prisen er ærlig overpriset.

Oppløsning: normal - 23 megapiksler, foran - 13 megapiksler.

Ekstra enheter: prediktiv autofokus, LED-blits, fingeravtrykkskanner, optisk bildestabilisering.

Gjennomsnittspris: 22 000 rubler.

Fordeler:
 • frontkamera av veldig høy kvalitet og oppløsning;
 • muligheten til å ta bilder av høy kvalitet i hvilken som helst belysning;
 • pålitelig og holdbar modell.
Ulemper:
 • for høy pris for en slik telefon;
 • det er ingen vannbeskyttelse.

Smartphone video gjennomgang:

LG G6

LG G6

En ekte flaggskip-smarttelefon.Her ble det dobbelte kameraet installert på det viktigste, men det fremre var utstyrt med vidvinkeloptikk. Det ser ut til at den fremre kameraoppløsningen på 5 megapiksler er veldig liten for en slik telefon. Husk imidlertid at du må se på kvaliteten på bildene, og ikke på oppløsningen til kameraet. Men kvaliteten er bare på sitt beste.

Vidvinkeloptikk, praktisk talt ingen fat eller forvrengning, skarphet og fokuskontroll. Kombinert med utrolig kraftig fylling, i stand til å trekke de mest moderne applikasjoner og tunge spill uten bremser, gir denne modellen hundre poeng foran mange av sine brødre.

Oppløsning: normal - 13 megapiksler, frontal - 5 megapiksler.

Ekstra enheter: vidvinkeloptikk, klarhetskontroll, dobbel hovedfotomodul.

Gjennomsnittspris: 51.000 rubler.

Fordeler:
 • veldig kraftig fylling som lar deg trekke applikasjoner og spill lynraskt;
 • gode PV-moduler - både hoved og front. Utmerket bildekvalitet;
 • USB-kontakt;
 • veldig høy skjermoppløsning.
Ulemper:
 • tross alt den lave oppløsningen til frontkameraet. Mer kunne blitt gjort for en telefon på dette nivået og denne prisen;
 • veldig høy pris.

Fordeler og ulemper med en smarttelefon er beskrevet i videoen:

Google-piksel

Google-piksel

Telefonen, som først og fremst ikke er rettet mot skyting, viser likevel veldig gode resultater i dette området. Nøyaktig fargegjengivelse, utjevning av korn og grovhet, ganske høy oppløsning, mange smarte opptaksfunksjoner - alt dette gir poeng til en allerede kul smarttelefon. Fotikken overgår selv fotikken på den velkjente Samsung Galaxy S8. Det er sant at det ikke er frontblits. Slik er paradoksene: med en overflod av kamerafunksjonalitet er det ingen frontblits.

Oppløsning: normal - 12,3 megapiksler, foran - 8 megapiksler.

Ekstra funksjoner: Autofokus, serieopptak, retusjering, ansiktsgjenkjenning, gestkontroll, LDAF-sensor, HDR, HDR +, lav dybdeskarphet - uskarphet, modus for lite lys, tidtaker, fotosfære, smilkontroll, trykkfokus, stemmestyring, digital videostabilisering.

Gjennomsnittspris: 39 000 rubler.

Fordeler:
 • et stort antall funksjoner, inkludert for kameraet: bildene kommer utmerket;
 • stor batterikapasitet, enorm RAM, rask lading.
Ulemper:
 • høy pris, men i dette tilfellet er det fullt berettiget;
 • ingen støtte for trådløs lading;
 • det er ingen blits foran. Dette blir imidlertid oppveid av en smart modus for lite lys.

Tilbakemelding om bruk av en Google Pixel-smarttelefon:

Det er bedre å elske, verne, verne og ta bilder av deg selv, bevisst med godt utstyr. Se for deg skuffelsen over et virkelig godt skudd tatt med et dårlig kamera. Hele inntrykket vil ødelegge. Som du kan se, kan en smarttelefon med et godt selfie-kamera bli funnet både til en veldig lav pris og til en ublu pris. Alle kan finne det han trenger.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet