Innhold

 1. De viktigste fordelene med gnagere og insektdrivende midler
 2. Hvordan velge en repeller: de viktigste egenskapene til enheten
 3. Vurdering av kvalitetsskremmere fra de beste produsentene

Rangering av de beste gnager- og insektmiddelene i 2020

Rangering av de beste gnager- og insektmiddelene i 2020

Hjemme og i hagen møter folk ofte problemet med inntrengere - insekter og gnagere. De er i stand til å ødelegge avlinger og lagre i spiskammer, ødelegge ting eller forårsake ubehag for en person. Veggedyr spiser for eksempel blod, så de etterlater mange biter over hele kroppen.

I tillegg er nesten alle skadedyr bærere av et stort antall farlige sykdommer. Derfor er det ekstremt viktig å begynne å kvitte seg med gnagere og insekter i tide. En av metodene er moderne enheter for å skremme bort mus, rotter, kakerlakker, veggedyr, maur.

Artikkelen diskuterer i detalj nyansene ved å velge produkter, hvor mye en slik enhet koster og hvilken som er bedre å kjøpe en skremmeenhet i 2020.

De viktigste fordelene med gnagere og insektdrivende midler

Disse produktene er veldig forskjellige fra andre skadedyrbekjempelsesmetoder. Alle slags giftige stoffer og mekanisk fangst av ubudne innbyggere gir ikke en langsiktig effekt. Antall gnagere og insekter avtar bare en stund. Repellers, derimot, renser hageområdet og huset helt fra skadedyr.

Dessuten er disse enhetene helt trygge for mennesker, i motsetning til etsningsmetoder. Gift må håndteres med ekstrem forsiktighet og bør ikke brukes i hjem med små barn eller dyr. Gnagere og insektmiddel kan installeres i barnehager, medisinske institusjoner og næringsmiddelindustri. De har ingen skadelige effekter på kjæledyr, så de kan jobbe i hus der katter eller hunder bor.

Hvordan velge en repeller: de viktigste egenskapene til enheten

Før du kjøper en enhet, bør du være oppmerksom på flere viktige utvalgskriterier som bestemmer produktets funksjonalitet. Du må se på prinsippet om enheten, dens kraft og andre muligheter som lar deg velge et produkt for spesifikke behov.

Driftsprinsipp

 1. Lyd. Prinsippet for drift av denne typen repeller er å påvirke skadedyr med lydbølger, som har et bredt frekvensområde. Dette fremkaller panikk hos gnagere, så de prøver å stikke av fra kilden til denne lyden, til tross for nærhet til mat og ly. Repelleren fjerner skadedyr på bare noen få dager. Så lenge enheten kjører, kommer de ikke tilbake.Ulempen med slike modeller er konstant støy fra den påslåtte enheten, så de er ikke egnet for hjemmebruk. Det er best å bruke dem til sommerhytter, boder og lagringsanlegg.
 2. Elektromagnetisk. Produktet produserer impulser som er ubehagelige for skadedyr. Disse enhetene påvirker på ingen måte elektroniske enheter i rommet, men insekter når godt selv i vegger og tak.
 3. Ultralyd. I dette tilfellet virker enheten på nivået med ultralydbølger som er utilgjengelige for menneskelig oppfatning. Dette er den største fordelen med slike enheter - de er helt stille. Imidlertid høres disse lydene perfekt av gnagere. Ultralydskrikere kan installeres i hjem og steder der det er barn (skoler, barnehager, medisinske institusjoner).
 4. Kombinert. Kombinerer ultralyd og elektromagnetisk type arbeid, noe som gir en kompleks effekt på problemet.
 5. Smaksatt. Denne typen enhet brukes kun til insekter (hovedsakelig mygg). Den er laget i form av et armbånd med en spesiell impregnering, hvis lukt skremmer blodsugende mennesker fra en person.

Bølgeutbredelsesområde

Det er tre klasser avstøtende stoffer etter slagområdet:

 1. Bærbar. De egner seg for små rom og rom opp til 100 kvadratmeter.
 2. Gjennomsnitt. Slike enheter lar deg kvitte seg med skadedyr i et område på 100 til 500 kvadratmeter.
 3. Stor og kraftig. Oftest brukes disse modellene i store bedrifter, parkeringsplasser og lagre, hvis område kan nå mer enn 1000 kvadratmeter.

Det er best å kjøpe en enhet med høyere effekt, siden alle enhetens egenskaper og effektivitet er beskrevet under ideelle forhold (et tomt rom uten møbler og med hardt gulv). I praksis er rekkevidden mye lavere, siden de utstrålte bølgene reflekteres fra eventuelle hindringer og absorberes av alle slags møbler.

Flere alternativer

Noen modeller er utstyrt med tilleggsfunksjoner som forbedrer enhetens effektivitet. Blant dem:

 1. Endringer i bølgefrekvens. Denne muligheten lar deg forhindre avhengighet i skadedyr. Ofte utvikler gnagere og insekter immunitet og tilpasser seg eventuelle negative faktorer. Imidlertid endrer enheter med skiftende signalegenskaper bølger i tilfeldig rekkefølge, og forhindrer ubudne gjester fra å tilpasse seg disse forholdene.
 2. Tilstedeværelsen av lys blinker. Med deres hjelp blir dyr blindet og skremt om natten. Sterkt blinkende forårsaker panikk og lar deg ikke raskt navigere i rommet.
 3. Sterkt lydtrykk (120 dB). Det påvirker gnagere på samme måte som lyden av en jackhammer eller en sirene påvirker en person. Siden lyden fra repelleren fungerer ved frekvenser som ikke er tilgjengelige for mennesker, forårsakes ubehag bare i skadedyr.

Bærbare og stasjonære modeller

Stationære apparater fungerer på strøm og har mer strøm enn bærbare produkter. Slike innretninger kan brukes uten menneskelig kontroll og er egnet for de fleste lokaler og institusjoner.

Bærbare avstøtningsmidler er enkle å bruke på steder der det ikke er strømforsyning, ettersom de bruker batterier. Imidlertid må de hele tiden overvåke ladetilstanden og bytte ut batteriene i tide.

Enheter for biler

Skadedyr er i stand til å komme inn ikke bare til en persons hjem, men også inn i biler og garasjer, spesielt hvis det er mat i dem. Dette problemet kan løses ved hjelp av spesielle bilinnretninger som er små i størrelse og ikke bruker mye strøm. Oftest er de laget i form av en nøkkelbrikke, og du kan lade dem ved hjelp av en billader.

Kraften til slike enheter er på ingen måte lavere enn konvensjonelle skremmere, noen av dem er i stand til å bekjempe insekter og gnagere på et område på 500 kvadratmeter.

Vurdering av kvalitetsskremmere fra de beste produsentene

Når vi leter etter måter å bli kvitt skadedyr i boligkvarterer, oppstår oftest spørsmålet: "Er repeller skadelig for mennesker?" Alle populære modeller av enheter er helt trygge for mennesker og forårsaker ikke ubehag under bruk. Rangeringen av de beste gnager- og insektmiddelene i 2020 vil tillate deg å velge billige og effektive produkter til gaten og hjemmet.

10. plass. ECOSNIPER AR-130

Enheten i det midterste prissegmentet opererer fra et 220 V-uttak og er i stand til å behandle lokaler på opptil 100 kvadratmeter. Vekten på enheten er 200 g, og effekten er 6 W. Repelleren avgir elektromagnetiske bølger ved lave frekvenser, samt ultralydbølger, noe som gjør det mulig å bekjempe insekter og gnagere på en kompleks måte. Enheten er produsert under et innenlandsk merke og er samlet i Kina.

ECOSNIPER AR-130

Fordeler:
 • allsidighet;
 • to typer støt.
Ulemper:
 • ikke egnet for store rom.

Gjennomsnittsprisen er 2.205 rubler.

9. plass. ECOSNIPER LS-927

Produsenten hevder at denne ultralydsenheten er i stand til å kvitte seg med skadedyr i 2 uker med kontinuerlig drift. Det er to høyttalere på kroppen til den stasjonære enheten, som hver dekker et område på 260 grader. Denne typen repeller er egnet for mellomstore lokaler opp til 460 kvadratmeter. Produktets vekt er 150 gr., Effekt - 1,5 W.

ECOSNIPER LS-927

Fordeler:
 • høyt lydtrykk;
 • lading fra adapteren.
Ulemper:
 • bekjemper bare små gnagere og kakerlakker.

Gjennomsnittsprisen er 2090 rubler.

8. plass. SITITEK WEITECH WK-0523

Ultralydsenheten fungerer fra strømnettet og er i stand til å eliminere insekter og mus i et område på opptil 45 kvadratmeter. Ifølge produsenten forsvinner skadedyrene i løpet av få dager. Apparatets lydtrykk er 110 dB og effekten er 0,6 W.

SITITEK WEITECH WK-0523

Fordeler:
 • rimelig;
 • universell;
 • høyt lydtrykk;
 • det er en indikator.
Ulemper:
 • lite slagområde.

Gjennomsnittsprisen er 1490 rubler.

7. plass. SITITEK WEITECH WK-0180

Repelleren fjerner alle insekter og gnagere ved hjelp av ultralyd på et område på opptil 90 kvadratmeter. Enheten bruker bare 0,8 W strøm. Enheten er også utstyrt med en grønn LED, som lager et lite nattlys ut av repellen. Produktet fungerer fra en 220 V strømforsyning med et støpsel innebygd direkte i enheten.

SITITEK WEITECH WK-0180

Fordeler:
 • LED lys;
 • allsidighet.
Ulemper:
 • lite nedslagsfelt.

Gjennomsnittsprisen er 2190 rubler.

6. plass. SITITEK WEITECH WK-0240

Denne kompakte enheten er egnet for rom opp til 60 kvadratmeter. Enheten drives av 4 batterier, som er nok til 90 dagers kontinuerlig drift. Repelleren tåler temperaturer fra -10 til +40 grader. Maksimalt lydtrykk som enheten utøver er 116 dB. Vekten på enheten er 162 g.

SITITEK WEITECH WK-0240

Fordeler:
 • rimelig pris;
 • kan brukes ved lave temperaturer;
 • høyt lydtrykk;
 • allsidighet;
Ulemper:
 • lite handlingsområde.

Gjennomsnittsprisen er 1890 rubler.

5. plass. SITITEK WEITECH WK-3523

Populariteten til modellene til denne enheten blant kjøpere skyldes høy kvalitet og stor pakke. Settet inneholder 3 skremmere samtidig, som hver fungerer på et område på opptil 45 kvadratmeter (opptil 135 totalt). Ultralydsenheter fungerer fra strømnettet og bruker bare 0,6 watt strøm. Apparatets lydtrykk er 110 dB.

SITITEK WEITECH WK-3523

Fordeler:
 • høyt lydtrykk;
 • allsidighet.
Ulemper:
 • høy pris.

Gjennomsnittsprisen er 3490 rubler.

4. plass. Pest Repeller Insect and Rodent Repeller

Denne enheten fungerer fra et stikkontakt og eliminerer skadedyr i rom opp til 200 kvadratmeter. Enheten har en effekt på 4,5 W og en vekt på 217 gram. Produktet tåler lave temperaturer ned til -30 grader. Det er spesielle indikatorer på saken som viser hvordan enheten fungerer.Enheten fungerer ved hjelp av elektromagnetiske bølger.

Pest Repeller Insect and Rodent Repeller

Fordeler:
 • lave kostnader;
 • allsidighet;
 • stort dekningsområde;
 • tåler et bredt temperaturområde.
Ulemper:
 • ikke.

Gjennomsnittsprisen er 490 rubler.

3. plass. SITITEK WEITECH WK-0600 CIX

Ultralyd repelleren har 9 programmodi, som hver påvirker en bestemt type skadedyr. Handlingsområdet er på 325 kvadratmeter. Enheten fungerer fra strømnettet. Produktet har to høyttalere og intensitetskontroller. Strømforbruket er 0,4 W og maksimal SPL er 116 dB.

SITITEK WEITECH WK-0600 CIX

Fordeler:
 • stort slagområde;
 • flere driftsmodi;
 • høyt lydtrykk;
 • endring i bølgefrekvens;
 • allsidighet.
Ulemper:
 • høy pris.

Gjennomsnittsprisen er 5690 rubler.

2. plass. ECOSNIPER UP-118

Den innenlandske produserte skremmer er en stasjonær ultralydsenhet som skaper et lydtrykk på 140 dB. Enhetens kraft er 1,5 W, vekt - 180 g. Produktet fjerner skadedyr i rom opp til 230 kvadratmeter. Det er en testmodus under hvilken lydene sendes ut som er tilgjengelige for menneskelig hørsel.

ECOSNIPER UP-118

Fordeler:
 • rimelig;
 • universell;
 • høyt lydtrykk;
 • det er en arbeidsindikator;
 • stort slagområde.
Ulemper:
 • ikke.

Gjennomsnittsprisen er 1485 rubler.

1 plass. ECOSNIPER LS-919

Et stasjonært produkt eliminerer skadedyr ved hjelp av ultralyd. Strømforbruket er 1,5W. Enheten fungerer fra en 220 V. stikkontakt. Egnet for rom med et areal på opptil 200 kvadratmeter. En spesiell indikator på repelleren indikerer en endring i de utsendte pulser. Produsenten anbefaler å bruke enheten i 2-6 uker for å oppnå synlige resultater.

ECOSNIPER LS-919

Fordeler:
 • lav pris;
 • allsidighet;
 • det er en arbeidsindikator
Ulemper:
 • ikke.

Gjennomsnittsprisen er 990 rubler.

Som du kan se, blant de populære modellene av høy kvalitet er det både budsjett enheter og enheter fra et dyrere segment. Derfor, hvilket selskap som er bedre å velge en enhet, avhenger helt av kjøperens preferanser og hans økonomiske evner.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet