Innhold

 1. Vanlige øyesykdommer og behandlinger
 2. Hvordan velge riktig oftalmologisk klinikk
 3. Vurdering av oftalmologiske klinikker i Ufa

Rangering av de beste oftalmologiske klinikkene i Ufa i 2020

Rangering av de beste oftalmologiske klinikkene i Ufa i 2020

Syn er en uvurderlig gave. En unik og kompleks skapelse av naturen, som gir lykke til å se skjønnheten i omverdenen, akk, er sårbar. I den moderne verden blir synshemming stadig mer vanlig.

På det helrussiske forumet "Nasjonens helse er grunnlaget for Russlands velstand" holdt i 2018, ble prognosen for veksten av sykdommen kunngjort: "50% av befolkningen som bor på planeten i 2050 vil lide av nærsynthet." Derfor er det veldig viktig å overvåke helsen til øynene og konsultere en optiker i tide. Nedenfor vil vi fortelle deg hvilken oftalmologisk klinikk som er bedre å kontakte i Ufa.

Det er interessant:

 • 500 gråtoner skiller menneskets øye;
 • øyet består av 107 millioner celler;
 • øyets iris har 256 unike egenskaper, til sammenligning - 40;
 • i løpet av ett sekund fokuserer øynene på 50 arter, og i løpet av livet mottar hjernen mer enn 24 millioner bilder av omverdenen.

Vanlige øyesykdommer og behandlinger

I følge statistikken fra Helsedepartementet for 2016-2018 oversteg antallet russere som lider av øyesykdommer 21 millioner. Verdens helseorganisasjon uttaler faktum om synshemming:

 • på grunn av brytningsfeil, det vil si astigmatisme, hyperopi og nærsynthet - 43%;
 • på grunn av grå stær - 33%;
 • på grunn av glaukom - 2%.

Menneskeheten kjemper for retten til å se og se. Den nyeste teknologien, ultramoderne utstyr, høy profesjonalitet blir satt i tjeneste for å gi hundre prosent visjon. Kirurgene tok opp laseren. Excimer laser, som et middel for å returnere synet, var resultatet av undersøkelser fra flere generasjoner av øyelege. En presis og tynn stråle påvirker øyets hornhinne forsiktig.

Hva er skleroplastikk?

Myopi som raskt utvikler seg, vokser med 1 diopter per år, på grunn av prosesser i øyebollet, stoppes av oftalmisk kirurgi for å endre det ytre skallet av øyet.

En spesiell kunstig eller biologisk substans i flytende form blir introdusert i øyet gjennom mikrohull for påfølgende størkning. Det er også mulig å innføre syntetisk silikon eller biologiske fibre i øyeeplet, som over tid vokser inn i scleraen. Hovedalderen for indikasjoner for skleroplastikk er yngre og ungdom, der det er en rask vekst av alle organer, inkludert øynene. Det er en rekke kontraindikasjoner, for eksempel - tynning av sclera. Operasjonen kan stoppe veksten av nærsynthet, men ikke kurere den.

Til tross for verdensstatistikk praktiserer ikke Europa scleroplasty-metoden.

Alt om keratokonus

Sykdom i hornhinnen i øyet, manifesterer seg i sin deformasjon, samtidig som indikatorene for intraokulært trykk opprettholdes. På grunn av brytningen av lysstråler i forskjellige vinkler, på grunn av brudd på penetrasjonspunktet, endres fokuseringen, bildet gjennomgår endringer. Pasienten klager over utydelighet, uskarphet og forvrengning.

Progressiv sykdom fører til hornhinnedekking og nedsatt syn.

Årsaker til utvikling av keratokonus:

 • genetisk disposisjon for metabolske forstyrrelser i hornhinnen, fermentopati;
 • hornhinnetraume eller en forstyrrelse i balansen mellom hornhinneenzymer på grunn av de skadelige effektene av eksterne faktorer, noe som fører til tynning av hornhinnen eller fremspring;
 • langvarig bruk av kontaktlinser;
 • allergiske sykdommer provoserer inflammatoriske mikroprosesser i øyets deler, gjæringssvikt, væskeretensjon;
 • endokrin patologi.

Den typen sykdom keratoglobus er diagnostisert med et sfærisk fremspring av hornhinnen. Fremre og bakre visninger provoseres av tilsvarende endringer på overflaten til hornhinnen. Latent - vises som et resultat av LASIK-operasjon. Akutt keratokonus manifesteres på grunn av brudd på Descemets membran når vandig humor oppdages i hornhinnen.

Den mest effektive behandlingen, sammen med medisiner, er kirurgisk.

Avhengig av teknikken skiller man tverrbinding, laserkirurgi, implantering av hornhinneringer, semiringer og keratoplastikk.

Operasjonen kan utføres for hvilken som helst grad av sykdommen, i henhold til individuelle indikasjoner.

Forebygging

Gjennom hele en hundre år gammel livsopplevelse av en person, mange metoder og midler for øyepleie, metoder for å forebygge sykdommer har blitt opprettet.

Forebygging av øyesykdommer bør læres fra barndommen:

 • begrense tiden for "kommunikasjon" med dingser;
 • lesing i godt lys;
 • ser på TV og jobber på en datamaskin i god rombelysning;
 • regelmessig spising av gulrøtter, blåbær.

Hvordan velge riktig oftalmologisk klinikk

Første valg

Hvis en innledende undersøkelse er nødvendig, hvis årsaken er uklar og det ikke er noen diagnose, er to kriterier tilstrekkelige for valg:

 1. koste;
 2. kvalitet.

Det toppmoderne utstyret til spesialiserte medisinske sentre muliggjør diagnostikk av høy kvalitet. Kostnadene ved diagnostikk og testing avhenger også av kvalifikasjoner fra leger og ansatte. På sidene kan du se prislisten og sammenligne priser.

Drift og behandling

I dette tilfellet bør du ta et valg: betalt eller ved obligatorisk medisinsk forsikring.

Kataraktbehandling ved kirurgisk inngrep utføres i regionene på et utmerket nivå. Forskjellen er følgende - å sette en betalt linse eller økonomi. Gå til en operasjon snart eller få en avtale, vent noen måneder.

En lignende tilnærming anbefales i den preoperative perioden. En sjelden klinikk gjennomfører hele spekteret av preoperativ undersøkelse som kreves for innleggelse på sykehus. Du kan gå til et legesenter og samle den nødvendige "resultatpakken" mot et gebyr. Dette vil spare deg for mye tid. Eller stopp ved OMC-undersøkelsen, men bruk flere uker på den, pluss tid i kø og "manøvrering" i henhold til timeplanene til smale spesialister. For eksempel i listen over preoperativ kataraktundersøkelse er det blant annet en tannleges konklusjon, et elektrokardiogram.

Mikrokirurgi og vitreoretinal operasjoner

Vitreoretinal kirurgi korrigerer strukturene til den bakre delen av øyet, det er også mulig å behandle patologier i det fremre segmentet gjennom ekstraksjon av glasslegemet.

Øye-mikrokirurgi - korrigering av lasersyn: nærsynthet, hyperopi, astigmatisme.

På dette stadiet er det viktig å nærme seg valget av en klinikk i henhold til kriteriene for personalets kvalifikasjoner, utstyr og sykehusforhold.

En slik kirurgisk inngrep er en ekstraordinær hendelse, dessuten ledsages den alltid av stress for kroppen.Hvis pasientens fysiske og følelsesmessige tilstand overlater mye å være ønsket, er det å foretrekke å bestille en betalt avdeling for den postoperative perioden. Dette alternativet vil øke hastigheten på rehabiliteringsperioden.

Kvalifikasjonene til kirurger og leger vises på klinikkens nettsteder. Du bør ta hensyn til erfaringen med å praktisere leger, vitenskapelige grader, vitnemål og sertifikater.

Anmeldelser. En person som har gått gjennom ubehag ved synsproblemer er i en tilstand av følelsesmessig ustabilitet, ikke bare resultatet er viktig, men også tjenesten. Holdning til pasienten, oppmerksomhet, vennlig atmosfære kjøpes ikke i henhold til prislisten, de er skapt av lederen og teamet. Du kan finne ut om den virkelige tilstanden ved å lese anmeldelser.

Vurdering av oftalmologiske klinikker i Ufa

FSBI "All-Russian Center for Eye and Plastic Surgery" fra Helsedepartementet i Russland

Innføringen av ultramoderne teknologi for vevstransplantasjon fant sted i 1973, da den første transplantasjonen av Alloplant-biomaterialet fant sted. Alloplant er et eksklusivt varemerke. Den innovative metoden ble grunnlaget for opprettelsen av en vitenskapelig institusjon av føderal betydning. Tittelen til All-Russian Center for Eye and Plastic Surgery of Roszdrav ble tildelt i 1990.

Vitenskapelig forskning innen regenerativ kirurgi, basert på vevstransplantasjon, bestemmer prioriteringsretningen. For eksperimentell utvikling er følgende opprettet og fungerer:

 • vitenskapelig avdeling for morfologi;
 • bank med mulighet for laboratoriekonservering, strålingssterilisering og lasermodellering.

Vevsbevaring, skilt inn i et laboratorium av republikansk betydning, fikk berømmelse i 1983.

Hver retning er implementert i spesialiserte avdelinger i senteret.

Kliniske aktiviteter utføres:

 • i oftalmiske kirurgiske enheter;
 • i avdelingene for otorinolaryngology;
 • i avdelingene for plastisk kirurgi.

Pasientgjenoppretting utføres i to avdelinger:

 • psykologisk;
 • nevrofysiologisk.

Alloplants egenskaper som fremmer restaurering av vev og struktur har ført til behovet for ny teknologi. Korrespondansen mellom de bioplastiske egenskapene til donorvevet og de opprinnelige, en reduksjon i immunogenisiteten til biomaterialet, fysisk og kjemisk behandling og lasermodellering bestemte samarbeidet mellom senteret og det russiske føderale Saratov Nuclear Center. Prosjekter blir implementert for å forbedre strålesteriliseringsteknologier, skape vev av hele det biokjemiske spekteret når det gjelder sammensetning, 3D-struktur og biomekaniske parametere.

Det er 95 typer Alloplant-materialer, på grunnlag av dem blir pasienter behandlet i 600 medisinske klinikker i Russland og CIS.

Vitenskapelige sentre og universiteter i Russland, sammen med senteret, forsker på introduksjonen av Alloplant-biomateriale i nye medisinområder. Farmakopunktur av Alloplant utføres i alle retninger: oftalmologi, nevrologi, endokrinologi, ØNH, reproduksjonsfunksjon, ortopedi, proteser, luftveissykdommer.

Navn på medisinsk tjenestePris, rubler
Tilpasset plast
øyeprotese
17000
Polikliniske operasjoner 1-7 grader8900-60500
Intravitriell administrering av anti VEGF (Lucentis)55000
Konservativ behandling8500

Fordeler:
 • immunhistokjemisk undersøkelse;
 • regenerativ kirurgi av et bredt spekter: plast, øyelokktumorer, oftalmisk kirurgi, skjoldbruskkjertel, tårekjertler, myke svulster i nakken;
 • behandling av medfødte patologier;
 • oftalmologisk, nevrofysiologisk diagnostikk;
 • patomorfologiske, immunhistokjemiske, elektronmikroskopiske studier;
 • vevbank med strålesterilisering og batchproduksjon av biomaterialer;
 • lysbehandling;
 • lage øyeproteser;
 • individuelle rehabiliteringsprogrammer;
 • muligheten for online kommunikasjon for å svare på pasientens spørsmål.
Ulemper:
 • Ikke funnet

Kontaktinformasjon:

450075, Russland, Republikken Bashkortostan,
Ufa, st. R. Sorge, 67/1
Faks: ☎ (347) 248-99-38
Nettsted: http://alloplant.ru E-post: center@alloplant.ru

Klinikk optimalisert

Vitreoretinal kirurgi begynte på senteret i 2011.

Femtosecond laser LensX lar deg utføre kataraktkirurgi ved å fjerne den gjennom den dannede tunnelen i hornhinnen og fjerne kapselen. Prosedyren utføres uten skalpell og har karakteristikken "en dag", da den utføres på poliklinisk basis. Effektiviteten bekreftes av synet tilbake til pasienten den første postoperative dagen. Det er ingen aldersbegrensninger.

Laserkorreksjon utføres i sentrum opptil 2000 ganger i året, noe som garanterer kvalitet, en høy prosentandel av vellykkede resultater.

Navn på medisinsk tjenestePris, rubler
Konsultasjon, diagnostisk undersøkelse895
Konsultasjon av kandidaten, doktor i medisinsk vitenskap, professor585
Kataraktkirurgifra 77800 til 178000
Fordeler:
 • muligheten for å konsultere leger med vitenskapelige grader: professorer, førsteamanuenser;
 • ikke-kontakt forskning på ultramoderne utstyr;
 • omfattende og tilleggsundersøkelse.
Ulemper:
 • Ikke

Kontaktinformasjon:

 1. Adresse: Ufa, st. 50 år av Sovjetunionen, 8. Telefon: ☎ + 7 (347) 277-60-60;
 2. Adresse: Ufa, st. Pervomayskaya, 39. Telefon: ☎ + 7 (347) 277-54-81

Nettsted: http://www.optimed-ufa.ru

Øyeklinikk "Eurooptic"

Det har vært til stede på markedet for oftalmologiske tjenester siden 2003 og fokuserer på korrigering av lasersyn. Retinal behandling utføres ved hjelp av fotokoaguleringsmetoden ved bruk av en Nidek GYC-1500 laseranordning, uten analoger i regionen.

Navn på medisinsk tjenestePris, rubler
Phacoaspiration av en gjennomsiktig linse med intraokulær linseimplantasjonfra 34000 til 92000
Korreksjon, excimer laser keratomileusis, mild nærsynthet17000
Fakoemulgering i et tidligere operert øye, glaukom, fleksibelt IOL, Russland28000
Fordeler:
 • eliminering av feil i diagnostikk, takket være kvalifikasjoner for personell og ultramoderne utstyr;
 • Lasik-teknikk, korreksjon av hyperopi, nærsynthet, astigmatisme med store avvik fra normen.
Ulemper:
 • Ikke funnet

Kontaktinformasjon:

Adresse: Ufa, st. Karl Marx, 51/2.
Telefon: ☎ 8- (347) 251-42-42,294-64-54.

Klinikk for laserøykirurgi av Dr. Kazakbayev

Mye erfaring har blitt samlet i laser koagulering av netthinnen, med dens forskjellige lidelser: dystrofi, vaskulær base, visse former for svulster. En kraftig temperaturøkning på stedet for laservirkning koagulerer vevet, danner en fusjon av netthinnen og choroiden.

Navn på medisinsk tjenestePris, rubler
Excimer laser synkorreksjonfra 10.000 til 18.000
Forebyggende laserkoagulering av netthinnen4500
Fakoemulsifisering av grå stær med multifokal linseimplantasjon70000
Operasjon av segmentimplantasjon, keratokonus (1 segment)25000
Fordeler:
 • eksamenstid på moderne utstyr 40 minutter;
 • mestring i mikrokirurgi ved bruk av LASIK-metoden.
Ulemper:
 • Ikke

Kontaktinformasjon:

Adresse: Ufa, st. Dostojevskij, 49.
Telefon: ☎ 8 (347) 273-63-72.
Nettsted: http://laserclinicufa.ru

Øyesenter for barn og voksne "RIA-Medoptik"

Klinikken har vært på markedet siden 1998 og har flere filialer i hele Russland. I 2009 vant oftalmo-senteret konkurransen for de beste medisinske institusjonene i Russland, og i 2011 vant de beste private klinikker i Russland-konkurransen.

Medisinsk tjenestePris, rubler
Nærsynthet, LASIK16950
Nærsynthet med astigmatisme, hyperopi med astigmatisme, MAGEK14600
Astigmatisme, nærsynthet med astigmatisme, hyperopi med astigmatisme, LASIK18650
Fordeler:
 • høyt servicenivå;
 • personalets kvalifikasjoner;
 • fornuftige priser.
Ulemper:
 • Ikke

Kontaktinformasjon:

Nettsted: http://riamed.ru/ E-post: ofis@riamed.ru

KlinikkprofilAdresseTelefonInformasjon
LaserkorreksjonUfa, st. M.Karima, 16☎8-(347) 273-23-73, ☎8-987-59-05-333.12.000 vellykkede operasjoner for å eliminere astigmatisme, hyperopi, nærsynthet
KataraktkirurgiUfa, st. Dostojevskij, 160☎8-(347) 228-39-51Teknologien for sømløs skjæring brukes.
Øyesenter for barn og voksneUfa, st. 50-årsjubileum 18. oktober☎8-(347) 216-40-39, ☎8-987-59-02-333Diagnostikk og behandling av retinal sykdommer, strabismus, amblyopi, nærsynthet, astigmatisme, hyperopi
Family Ophthalmology CenterUfa, st. Babushkina, 52☎8-(347)216-39-38, 
☎8-987-59-06-333.
Ekstern autorefraktometri brukes til små barn

Den virkelige livskvaliteten begynner når øynene ser, ørene hører, bena går, hjertet gleder seg. Hver dag leker med alle naturens farger, du ser mer godt rundt og bare lever lykkelig. Øynene er et speil av sjelen, og det er bare leger fra de beste oftalmologiske klinikkene som skal betro seg deres omsorg.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet