Beste HP bærbare datamaskiner 2020

Beste HP bærbare datamaskiner 2020

HP bærbare datamaskiner er kjent for brukere over hele verden. Linjen med bærbare datamaskiner fra dette selskapet inkluderer et stort antall dingser som utfører allsidige oppgaver avhengig av aktivitetsfeltet. Merket er det dominerende produksjonsfirmaet, og bærbare datamaskiner er ikke mye dårligere enn deres "eldre brødre" stasjonære datamaskiner når det gjelder tilgjengelig funksjonalitet.

Om merkevaren

Selskapets historie går tilbake for litt over femti år siden, da to Stanford University-søkere Bill Hewlett og David Packard ble bedre kjent og begynte å jobbe sammen. Tretti år senere, HP, et lite selskap, opprettet av ingeniører, går inn på markedet for mainframes og datamaskiner designet for å behandle store mengder informasjon.

Samtidig opprettet merket en 16-biters mini-datamaskin 2116 A. Denne gadgeten regnes fortsatt som den mest vellykkede enheten i selskapet, som ble opprettet av Bill Hewlett og David Packard. Kostnaden for enheten på den tiden, avhengig av konfigurasjonen, nådde 55 tusen dollar. Et par år senere presenterte selskapet en smart lommecomputer med et stort antall hukommelsesregister HP 35. På begynnelsen av 2000-tallet begynte merkevaren å produsere de første datamaskinene og ble på få år den viktigste for produksjonen av datamaskiner.

I dag er Hewlett-Packard den største importøren av innovative teknologier, både for sluttkunder og for produsenter av elektroniske produkter. Merket tilbyr moderne enheter for: utskrift, beregning av komplekse matematiske problemer. Og gir også service av høy kvalitet for vedlikehold av datamaskiner og kontorutstyr, oppretting og vedlikehold av dataprogrammer, markedsføring av nettsteder.

Selskapet har over 160 000 ansatte, og firmaets årlige omsetning er rundt 100 milliarder dollar. Alle kriterier indikerer at HP er et flaggskip innen informasjonsteknologi. Og også et solid merke som er verdsatt og respektert av brukere over hele kloden. Digitale produkter fra merkevaren har også bevist seg godt: spesialutstyr for utføring av serviceprogramvare, perifere enheter for informasjonsutgang, enheter for lesing og overføring av informasjon, stasjonære PC-er, filmløse kameraer, lommepersonlige datamaskiner, elektroniske databehandlingsenheter.

Enheter fra merkevaren har mange plusser, men også noen få små minus.

Fordeler:
 • stilig enhetsdesign;
 • rimelig pris for modellen;
 • et stort utvalg av produkter;
 • høykvalitets montering.
Ulemper:
 • lavt pålitelighetsnivå.

Kriterier for valg av bærbar PC

Det er mye vanskeligere å velge en mobil personlig datamaskin enn en stasjonær PC, siden enheten må være til stede med eieren og utføre alle nødvendige oppgaver. De tekniske parametrene til den bærbare datamaskinen må gis stor oppmerksomhet. Før du bestemmer deg for hvilken bærbar datamaskin du skal kjøpe, bør du finne ut hvilke oppgaver som skal tildeles enheten. Og velg deretter en passende enhet i henhold til tilgjengelige tekniske egenskaper.

Vise

For skyttere på nettet, så vel som arbeid på kontoret, er en mobil datamaskin med en skjermdiagonal på 15 til 17 tommer ganske egnet. Slike dingser kan godt erstatte en kraftig stasjonær datamaskin, siden parameterne lar deg bære viktige komponenter som ikke er dårligere enn en vanlig PC. For de brukerne som ofte reiser med en datamaskin, er en bærbar PC med en diagonal på opptil 14 tommer det beste valget.

For å forbedre kvaliteten på fargegjengivelsen bruker produsenten et spesielt belegg på skjermene:

 • blank med rike og kontrasterende farger. Imidlertid har et slikt belegg en ulempe når du arbeider utendørs under solstrålene, siden ultrafiolett lys ikke skinner, og gjenskinn vises på skjermen;
 • matt med refleksbelegg, dempende gjenskinn. Ulempen med disse skjermene er imidlertid fargen som falmer.

Batteri

Minste drift av en mobil PC fra et litium-ion elektrisk batteri er omtrent to timer. Imidlertid er det bærbare prøver som kan fungere i opptil 8 timer. Vanligvis angir produsenten driftstiden til enheten under gjennomsnittlig belastning. For de brukerne som ofte reiser med enheten, er det beste alternativet å kjøpe et sekundært batteri.

prosessor

For studier, så vel som arbeid på kontoret, ville det være et godt valg å kjøpe en bærbar datamaskin med en prosessor klokkehastighet på 1 GHz til 2 GHz. Dette antallet synkroniseringsimpulser er ganske nok til å jobbe online eller dokumenter. For ivrige spillere anbefales det imidlertid å kjøpe en enhet med en chip på 2,5 GHz eller mer. Det er verdt å huske at kraften til brikken skal være tilstrekkelig til å avsløre funksjonene til skjermkortet. Hvis det ikke samsvarer, vil prosessoren være fulladet, og det kraftigere kortet vil vente på sin tur og vil ikke starte.

Hovedkort

Elementet, som er ryggraden i konstruksjonen av en bærbar datamaskin, styrer driften av all datamaskinens funksjonalitet: brikke, skjermkort, RAM. Når du kjøper en bærbar datamaskin, vil fullstendig informasjon om hovedkortmodellen hjelpe deg med valg av nødvendige drivere som vil starte enheten.

HDD

Bærbare stasjoner er tilgjengelige i solid state og magnetiske stasjoner. Og for hastigheten på stasjonen er i svaret: hurtigminne for lagring av data; multimedia digitale kontakter og trådløse eksterne enheter, rotasjonshastighet på harddiskfatet, sekundære alternativer. Avhengig av kapasiteten på stasjonen - HDD, vil prisen på en bærbar datamaskin også variere.

Operativ

Hvis du vil kjøre omfattende applikasjoner og ressurskrevende grafikkskyttere, bør du velge en bærbar datamaskin med mye minne. For studier og arbeid på kontoret kreves ikke mye minne for å lagre og overføre midlertidige filer. Så for eksempel:

 • fra 1 gigabyte - arbeider på kontoret, studerer, besøker nettsteder, søker etter informasjon på nettverket;
 • fra 2 gigabyte - ikke tunge spill med lave innstillinger med enkle grafikkbrikker;
 • fra 4 gigabyte - skyttere med middels innstillinger og god grafikk;
 • fra 8 gigabyte - kraftige moderne spill, ressurskrevende grafikk, fungerer med alle programmer.

Skjermkort

Valget av dette elementet vil påvirke den generelle ytelsen til den bærbare datamaskinen. Klassifiseringen og potensialet avgjør denne eller den bærbare datamaskinmodellen til en bestemt type: kontor eller multimedia. Det er to typer video sjetonger:

 • innebygd, lav kostnad og lavt strømforbruk på grunn av redusert ytelse. Hvis en bærbar datamaskin brukes til studier eller kontor, vil et integrert skjermkort være det beste alternativet;
 • diskret, som er en kraftig videokjerne. Deres opprinnelige minnekapasitet er 500 megabyte og går opp til 3 gigabyte. Større kart vil huske mer grafikk. Og en ressurskrevende skytter vil ha et tydeligere bilde. Derfor, for spill-bærbare datamaskiner, må volumet på videobrikken være minst 1 gigabyte.

Lydkort

Et lydkort innebygd i en bærbar PC tilfredsstiller ofte ikke brukeren med lyd av høy kvalitet. Og i enkle modeller av en bærbar PC, trenger du ikke engang å stole på den normale utgangen fra et lydsignal.

Derfor, hvis du trenger å få lyd av høy kvalitet, er en ekstern lydbrikke koblet til den bærbare datamaskinen via en minijack. Den utsettes ikke for elektrisk forstyrrelse og utvider funksjonene til den bærbare datamaskinen. Et slikt lydkort utmerker seg ved en enkel volumkontroll ved hjelp av knappene på kroppen. For bærbare bærbare datamaskiner med lav effekt tar et eksternt lydkort byrden av prosessoren.

Styre

For å gjøre den bærbare datamaskinen mer kompakt, preges tastaturet av ikke-standard tastestørrelser og plassering. Derfor må du ta hensyn til plasseringen av nøklene før du kjøper, siden noen av dem kanskje ikke ligger i det hele tatt der de vanligvis er innebygd i en stasjonær PC.

Den bærbare datamaskinen styres, både ved hjelp av en musemanipulator og en berøringsplate som styrer markøren på skjermen, som er en analog av en mus. Kommandoer legges inn ved å berøre berøringsflaten. Når du kjøper en manipulator til en bærbar datamaskin, bør du bare kjøpe den med et USB-grensesnitt. De mest budsjettvennlige er trådløse datamus som opererer på et radiogrensesnitt. Det er også Bluetooth- og Wi-Fi-tastaturer, men prisen på enhetene er mye høyere.

Trådløse standarder

Før du kjøper en bærbar PC, bør du spørre om tilgjengeligheten av trådløse Wi-Fi- og Bluetooth-moduler. Samtidig er trådløs LAN-teknologi wi-fi til stede i hver bærbare datamaskin. Men ikke alle bærbare datamaskiner har en Bluetooth-modul. Svært ofte sparer produsenter ganske enkelt budsjettet og integrerer ikke denne modulen i enhetene sine. Nylig har imidlertid dette dataoverføringsalternativet ikke vært veldig populært blant brukere som bruker wi-fi og usb mer.

Kontakter på bærbar PC

Når du velger en bærbar PC, bør du også være oppmerksom på tilstedeværelsen og antallet serielle grensesnitt - USB for tilkobling, samt en integrert enhet som er designet for å lese minnekort på en bærbar datamaskin. Vær oppmerksom på tilstedeværelsen av HDMI-kontakten for tilkobling av digitale og LCD-skjermer og TV-er.

Beskrivelse og egenskaper for populære bærbare HP bærbare datamaskiner

Hewlett Packard strever for å dekke all markedssegmentering med sine produkter. Derfor er det ganske enkelt å velge en billig bærbar PC for studier eller bare surfe på Internett.

HP 15-bw590ur

En god lett bærbar datamaskin basert på AMD E-Series-brikken, hvis hovedmål er å utføre kontoroppgaver og surfe på Internett uten masse maskinvare for ressurskrevende spill. Har en lys, stilig skjerm på 15 x 15,9 tommer, samt 4 gigabyte RAM. Det integrerte grafiske delsystemet gjør det mulig å se videoer med et bilde av god kvalitet.HDD-disken gir brukeren 500 megabyte minne for lagring av informasjon. Den har en innebygd enhet for å lese informasjon fra optiske plater, og er også forskjellig i autonomi i gjennomsnittsmodus opptil 3,5 timer. Gjennomsnittspris: fra 15 500 rubler.

HP 15-bw590ur
Fordeler:
 • Full HD-skjerm;
 • mye for pengene;
 • stilig design;
 • lang batterilevetid.
Ulemper:
 • svak prosessor og skjermkort;
 • lett tilsmusset trekk.

HP 15-bw590ur har følgende spesifikasjoner:

KomponenterParametere
vise15 x 15,9 tommer
Vedtak1920 x 1080 piksler
prosessor og frekvensDobbeltkjerne 1500 megahertz
HDDHDD-500 megabyte
RAM4 gigabyte
vekt2 kg 100 g
grafikkortIntegrert AMD Radeon
autonomi3, 5 til 10 timer

HP Stream 14-ax007ur

En ergonomisk, stilig 14 '' tynn bærbar PC. Enheten hjelper deg med å alltid være koblet til enhver reise, og bytte mellom arbeid og kommunikasjon, da den er utstyrt med en kraftig Wi-Fi-antenne. Gadgeten har en LED-bakgrunnsbelyst på en blank skjerm, og etter lading av batteriet fungerer den bærbare datamaskinen kontinuerlig i opptil elleve timer. Denne mobile bærbare datamaskinen er mye mindre enn "brødrene", og veier bare halvannet kilo. Enheten har litt redusert funksjonalitet, og kameraet tar ikke bilder av høy kvalitet. Gjennomsnittspris: fra 16 500 rubler.

HP Stream 14-ax007ur
Fordeler:
 • budsjettpris;
 • kompakthet;
 • stilig design;
 • høy kvalitet skjerm.
Ulemper:
 • liten mengde minne;
 • dårlig byggekvalitet;
 • mangel på diskettstasjon.

HP Stream 14-ax007ur har spesifikasjoner:

KomponenterParametere
vise14 tommer
Vedtak1366 x 768 piksler
prosessor og frekvensCeleron N3060 dual-core 1600 megahertz
HDDSolid state-stasjon SSD-32 megabyte
RAM2 gigabyte
vekt1 kg 440 g
grafikkort SMA - Intel HD 400
autonomi2 til 11 timer

HP 255 G6

Den mest solgte personlige bærbare datamaskinen i budsjettsegmentet. Har et alternativ for å undertrykke omgivende støy og tastaturlyd. Ved hjelp av RJ-45- og VGA-minikontakter kobles den lett til alle eksterne enheter, og overfører raskt informasjon mens du beholder sikkerhetskopier. Enheten har et pent og pent utseende, samt en full HD-skjerm av god kvalitet. Har en kraftig kraftig prosessor som kan håndtere den mest komplekse grafikken. Det bærbare batteriet gjør at enheten kan jobbe opptil 6 timer uten å bremse. Det vil imidlertid ikke være mulig å spille tunge spill på enheten. Han takler kontoroppgaver og åpner 6-7 nettsteder samtidig. Gjennomsnittspris: fra 17 500 rubler.

HP 255 G6
Fordeler:
 • budsjettpris;
 • ergonomisk tastatur;
 • høykvalitetsarbeid med innebygde programmer;
 • godt utseende.
Ulemper:
 • lav produktivitet;
 • ikke en veletablert matrise.

HP 255 G6 har tekniske spesifikasjoner:

KomponenterParametere
vise15,6 tommer
Vedtak1366 x 768 piksler
prosessor og frekvensAMD Dual Core E2 @ 1500MHz
HDDHDD-500 megabyte
RAM4 gigabyte
vekt1 kg 860 g
grafikkortIntegrert AMD Radeon
autonomiTil klokka 10

HP Stream x360 11-aa008ur

En budsjett bærbar konvertibel bærbar PC som er et godt alternativ for å surfe på Internett og studere. Unik 4-modus konstruksjon og vakker stilig design. Utstyrt med en berøringsskjerm på 11,6 tommer, med et klart og fyldig bilde. Den mobile bærbare enheten er nyttig for enhver reise, og takket være 360 ​​graders rotasjon kan enheten enkelt plasseres i hvilken som helst posisjon. Den bærbare datamaskinen har et rillet deksel. Takket være dette glir ikke enheten ut av hendene dine. Berøringsplaten ser ut som en stor knapp, og det er også en volum-rocker, som ikke er en vanlig funksjon i bærbare datamaskiner. Gjennomsnittspris: fra 18 500 rubler.

HP Stream x360 11-aa008ur
Fordeler:
 • kompakthet;
 • attraktivt utseende;
 • touch-skjerm;
 • unik transformator enhet;
 • lang batterilevetid.
Ulemper:
 • innebygd batteri;
 • vanskeligheter med å velge en musemanipulator.

HP Stream x360 11-aa008ur har følgende spesifikasjoner:

Beskrivelse og egenskaper for populære HP bærbare datamaskiner opp til 35.000 rubler

Det er et stort utvalg av HP bærbare datamaskiner.Du kan velge en populær modell for college-klasser og gjennomføre online spillkamper i spill på mellomstore innstillinger i området 20.000-35.000 tusen rubler.

HP 15-bs048ur

En lett, stilig bærbar datamaskin som er rimelig, stille og matt. Den har en grov overflate som ikke etterlater fingeravtrykk. Når programmet starter, avkjøles CPU-innbrenningen innen en halv time, og den lades veldig raskt fra strømnettet. Skiller seg i veldig kraftig maskinvare og montering av høy kvalitet. Det er støtte for nettverk for komfortabel internettbruk, et jevnt tastatur og en kraftig prosessor som enkelt utfører enkle oppgaver og til og med lar deg spille spill i middels innstillinger. Gjennomsnittspris: fra 24 000 rubler.

HP 15-bs048ur
Fordeler:
 • lett vekt;
 • FullHd matt skjerm;
 • tilstedeværelse av HDMI-kontakt;
 • stille arbeid;
 • utvide RAM opp til 32 GB.
Ulemper:
 • mangel på DVD-stasjon;
 • upraktisk styreflate;
 • frysing av programmer på grunn av lav ytelse.

HP 15-bs048ur kjennetegnes av tekniske egenskaper:

KomponenterParametere
vise15 x 15,9 tommer
Vedtak1366 x 768 piksler
prosessor og frekvensQuad-core Pentium 1600 megahertz
HDDHDD - 500 gigabyte
RAM4 gigabyte
vekt2 kg 100 g
grafikkortAMD Radeon 520
autonomiTil klokka 12

HP 17-bs007ur

En pålitelig og funksjonell gadget som løser enhver arbeidsoppgave. Ultrabook med en blank skjerm og en dual-core prosessor vil sikre pålitelighet, stabilitet og pålitelighet til noen av de mest komplekse programmene. Utmerket skjermoppløsning, som gir brukeren lyse saftige bilder, samt et veldig praktisk tastatur for å skrive.

Takket være den store skjermen er den egnet for å se på film: gode synsvinkler og ingen skyggelegging. Volumet på harddisken og RAM er ganske nok til arbeid, og selve enheten fungerer veldig stille og blir ikke veldig varm. I mellomstore omgivelser er det ganske bra å spille den populære World of Tanks.

Gjennomsnittspris: fra 26 000 rubler.

HP 17-bs007ur
Fordeler:
 • lett vekt;
 • god ytelse;
 • lavt energiforbruk;
 • rimelig pris.
Ulemper:
 • feil samsvar mellom tastaturet og dimensjonene til den bærbare datamaskinen

HP 17-bs007ur har spesifikasjoner:

KomponenterParametere
viseFra 17 tommer
Vedtak1600 x 900 piksler
prosessor og frekvensCeleron 1600 megahertz
HDDHDD - 500 gigabyte
RAM4 gigabyte
vekt2 kg 710 g
grafikkortIntel HD Graphics 400
autonomiTil klokka 12

HP 250 G6 1XN81EA

En bærbar personlig datamaskin som integrerer Intel-teknologier, og som også er i stand til å fullføre alle presserende oppgaver på farten. Med RJ-45- og VGA-kontakter gir den høyhastighetsforbindelse til eksterne enheter. Lett og stille gadget som holder batteriet opptil 12 timer. Kvaliteten på matrisen tilsvarer klassen til enheten, og harddiskens drift er ikke hørbar i det hele tatt. Sekundære SSD-er med kapasitet på opptil 500 gigabyte reduserer systemets oppstartstid og gir rask tilgang til dokumenter, mens kjølesystemet ikke gir brukeren ubehag. Gjennomsnittspris: fra 34.000 rubler.

HP 250 G6 1XN81EA
Fordeler:
 • små dimensjoner;
 • tilstrekkelig skjermoppløsning
 • lang batterilevetid.
Ulemper:
 • mangel på HDD-alternativ.

HP 250 G6 1XN81EA har spesifikasjoner:

KomponenterParametere
vise15,6 tommer
Vedtak1920 x 1080 piksler
prosessor og frekvensIntel Core i3 6006U Quad Core @ 20.000MHz
HDDHDD - 500 gigabyte
RAM4 gigabyte
vekt1 kg 860 g
grafikkortAMD Radeon
autonomiTil klokka 10

Gjennomgang og spesifikasjoner for populære HP premium bærbare datamaskiner

Når du velger en bærbar PC, hender det ofte at modeller med de samme tekniske parametrene avviker betydelig i pris. HP premium-utstyr er laget med den nyeste teknologien og materialer av høyeste kvalitet for å gi brukerne opplevelser som overgår forventningene. Ali-Express globale markedsplass gir kundene muligheten til å kjøpe førsteklasses HP bærbare datamaskiner til den beste prisen.

HP ProBook 430 G5

En elegant og komfortabel bærbar PC med håndverk av høy kvalitet.Den ultratynne firekjerners bærbare datamaskinen har opplyste taster og rask 512 GB SD-lagring. Gadgeten har godt potensiale for behandling av bilde- og videoinnhold. Med kontinuerlig avspilling av filmer varer den bærbare datamaskinen i omtrent 11,5 timer på en enkelt lading. Takket være Turbo Boost-alternativet, er ytelsen til den bærbare datamaskinen i daglig bruk egnet for ikke bare kontoroppgaver og nettsurfing, men også multimediaunderholdning og spill i middels innstillinger. Gjennomsnittspris: fra 47 000 rubler.

HP ProBook 430 G5
Fordeler:
 • opptreden;
 • evnen til å samle minne;
 • lang batterilevetid;
 • ergonomisk pekeplate.
Ulemper:
 • lyser på skjermen.
  HP ProBook 430 G5 har tekniske spesifikasjoner:
KomponenterParametere
vise13 x 13,9 tommer
Vedtak1920 x 1080 piksler
prosessor og frekvensFirekjerners Core i5 1600 megahertz
HDDSSD Solid State Drive - opptil 128 gigabyte
RAM8 gigabyte
vekt1 kg 490 g
grafikkortIntegrert Intel UHD Graphics 620
autonomiOpptil 13 timer

HP Pavilion x360 14-ba109ur

Kompakt og stilig mobil bærbar datamaskintransformator, som har en god berøringsskjerm, ips-matrise av høy kvalitet og en fingeravtrykkskanner. 360-graders rotasjonsvinkel på den bærbare datamaskinen lar deg velge en behagelig stilling for arbeid eller skyttere. Audio Boost leverer lydkvalitet uten sidestykke med høyttalere og en høyytelsesprosessor som enkelt kan håndtere mange oppgaver og levere fantastiske multimediaopplevelser. Praktisk bakgrunnsbelyst tastatur og berøringsskjerm som du kan tegne med en penn eller bare med fingeren. Gjennomsnittspris: fra 60.000 rubler.

HP Pavilion x360 14-ba109ur
Fordeler:
 • stilig design;
 • kompakthet;
 • fingeravtrykkskanner;
 • tilstedeværelsen av en penn;
 • god arbeidshastighet;
 • ergonomisk tastatur;
 • transformasjon til fire posisjoner.
Ulemper:
 • i noen tilfeller nedgang når du starter ressurskrevende applikasjoner.

HP Pavilion x360 14-ba109ur har tekniske spesifikasjoner:

KomponenterProsessor og frekvens
vise14 tommer
Vedtak1920 x 1080 tommer
prosessor og frekvensIntel Core i5 8250U Quad Core 1600MHz
HDDSSD solid state-stasjon - opptil 256 gigabyte
RAM6 gigabyte
vekt1 kg 630 g
grafikkortIntel UHD-grafikk
autonomiOpptil 9 timer

HP ZBook 17 F0V51EA

En kraftig premium-enhet med riktig tilbehør. Skiller seg ut i lydløs drift, blir ikke varm under spill selv ved høye innstillinger. Flott byggekvalitet og en fin matt skjerm. Ytelsen til den bærbare datamaskinen er i stand til å tilfredsstille behovene til de mest krevende brukerne. Stor FHD LED-bakgrunnsbelyst skjerm og slitesterkt aluminiumshus. Gjennomsnittspris: fra 115 000 rubler.

HP ZBook 17 F0V51EA
Fordeler:
 • høy ytelse;
 • høykvalitets montering;
 • stilig design.
Ulemper:
 • høy pris.

HP ZBook 17 F0V51EA har følgende spesifikasjoner:

KomponenterParametere
vise17,3 tommer
Vedtak1600 x 900 piksler
prosessor og frekvensOcta-core Core i7-4700MQ @ 2400 megahertz
HDDSATA-500
RAM4 gigabyte
vekt3 kg 400 g
grafikkortNVIDIA Quadro K610M
autonomiTil klokka 10

Personlige bærbare datamaskiner fra HP er pålitelige enheter som brukes av forbrukere over hele verden. Og hver modell av HP notebook-serien utfører sine oppgaver, med fokus på brukerens aktivitetsfelt.

Hvilken HP bærbar PC likte du?

Datamaskiner

Sport

skjønnhet