Innhold

 1. Hva er en Wi-Fi-ruter, og hvilke kriterier bør følges for å velge den?
 2. Viktige punkter og misforståelser
 3. Vurdering
 4. Konklusjon

Beste Wi-Fi-rutere for sterkt signal 2020

Beste Wi-Fi-rutere for sterkt signal 2020

Langt borte er dagene da et klipp av favorittbandet ditt ble lastet ned fra Internett i flere timer eller dager. Moderne Wi-Fi-rutere er raske og stille. Likevel er ting som:

 • dataoverføringshastighet;
 • parametere som kreves for å opprette en forbindelse, både på PCen og enheten og motta pakker;
 • tillatt kommunikasjonsavstand med gadgeten uten tap av signalkvalitet;
 • tilstedeværelse av kryptering og sikre sikkerhet i nettverket uten fare for hacking;
 • hvordan du kobler ruteren til en PC direkte eller bruker en trådløs tilkoblingsmetode.

begeistrer selv den lite krevende brukeren til utstyret. Denne rangeringen av de beste Wi-Fi-ruterne for et sterkt signal for 2020 vil hjelpe deg med å velge den beste ruteren.

Hva er en Wi-Fi-ruter, og hvilke kriterier bør følges for å velge den?

Ruteren inneholder mange innstillinger og parametere som ikke gir mening å vurdere, ettersom alle enheter støtter dem. Ikke alle funksjoner og funksjoner er til og med oppført på produsentens nettsted og er tilgjengelige for gjennomgang både i fysiske og nettbutikker. Men enhver forbruker bør ha litt informasjon før han kjøper. Blant disse parametrene:

Arbeidsfrekvens

Lengden på radiobølger for behandling av innkommende og utgående trafikk med videre overføring til neste enhet ved hjelp av en kablet eller kablet handlingstype. Områdene som brukes er som følger:

 • 2,4 GHz;
 • 5 GHz.

Tilkoblingsstandard

Det er mer enn 20 Wi-Fi-kommunikasjonsstandarder. De mest utbredte er 5. Her er de:

 • 802.11. Det er den eldste typen. Den er utdatert, siden den gir en maksimal dataoverføringshastighet på 11 Mbps og har en maksimal signalavstand på opptil 50 m. Fungerer med en frekvens på 2,4 GHz.
 • 802.11 a. Sammenlignet med forrige versjon er interaksjonshastigheten mellom enheter 54 Mbps. På grunn av at enhetene må operere med en frekvens på 5 gigahertz, reduseres interferensmengden betydelig. Elektronikk kan fjernes fra Wi-Fi opptil 30 meter. Til tross for at hastigheten ble økt, ble dataoverføringen samtidig redusert, og kostnadene ved å bruke teknologien økte, så den ble ikke utbredt.
 • 802,11 g. Støtter standarder som kom før den. Gir en dataoverføringshastighet på 54 Mbps. Rekkevidden returnerte til målet på 50 m, men frekvensområdet ble redusert til 24 GHz.
 • 802.11 n. Den er ikke kompatibel med andre standarder, derfor fikk den liten distribusjon, til tross for at den dukket opp for lenge siden. Den kan kringkaste i 2 bånd - 2,4 eller 5 GHz. Rekkevidden er 100 m. Gjennomstrømningen under laboratorieforhold når 480 Mbps. I praksis overgår ikke vekslingskursen 240 Mbit.
 • 802,11 acLedende blant standardene som ble brukt i alle parametere fra og med 2020. Ideelt sett når gjennomstrømningen 1,3 Gbps. Under reelle forhold utføres dataoverføring med en hastighet på opptil 600 MB. Fremveksten av MIMO-teknologi garanterer uavbrutt drift av flere enheter, siden interaksjonen med det tilkoblede utstyret går i flere datastrømmer. Driftsfrekvensen dekker området fra 5 GHz til 380 MHz. På grunn av dette har utstyret som opererer i samsvar med denne standarden en forbedret gjennomtrengningsevne, derfor fungerer det lett gjennom et betongbelegg og gips.

Tilgjengelighet av LAN, WAN, USB-kontakter

WAN-kabelen kommuniserer med Internett. LAN-ledninger brukes til å koble til et lokalt nettverk. LAN-kontaktene på ruteren er av følgende typer:

 • RJ-45 - for fiberoptisk eller Ethernet-teknologi;
 • RJ-11 - telefonlinjeporter. Mengden kan variere fra 2 til 8 stykker.

USB lar deg koble SSD-stasjoner og flash-kort til modemet, samt 3G-modemer med trådløs tilkobling.

Grensesnitt og verktøy

I tillegg til kommunikasjon kan rutere utstyres med:

 • Brannmur;
 • Verktøy for samhandling med IP-telefoni;
 • Funksjoner av arbeid med skrivere og FTP-servere.

Endring av signaloverføringsparametere og tilgang til innstillingene for tilleggsfunksjoner utføres gjennom fastvaren innebygd i ruteren. For å angi den, må du oppgi en spesiell IP eller URL på en PC eller bærbar PC, etterfulgt av et brukernavn og passord. Når dataene i nettleseren på en nettbrett, mobiltelefon, bærbar PC eller stasjonær PC åpner et grafisk skall, ruterenes kontrollpanel, der du kan overvåke gadgetens tilstand og endre egenskapene til driften. Endring av parametrene til enheten kan også utføres ved hjelp av applikasjonen, som er tilgjengelig i Play Market for en smarttelefon.

Viktige punkter og misforståelser

Bruken av rutere gir opphav til noen fakta nær sophistry. For å forstå hvor sanne de er og for å skille sannhet fra fiksjon, er det nødvendig å nevne dem. Her er litt informasjon, til tanke, støttet av fakta:

 • Dataoverføringshastigheten er begrenset av loven. Tillatt å bruke en båndbredde på 150 MB per sekund. Det er ingen beskrivelser på Internett av tilfeller der brukeren ble beslaglagt utstyr, eller han var begrenset i rettigheter og fengslet. Imidlertid, uten å ignorere denne tilstanden, er brukeren forpliktet til å være klar over hva som blir gjort ulovlig.
 • Mange av egenskapene til ruteren trenger ikke å spesifiseres, og de er fraværende selv på produsentens nettsted, siden de relaterer seg til finjustering av utstyret. Feilsøking av disse funksjonene er i de fleste tilfeller ikke nødvendig av avanserte spesialister, for ikke å nevne de menneskene hvis aktiviteter ikke er relatert til etablering av lokale nettverk.
 • Det spiller ingen rolle hvilken prosessor og hvor mye RAM som er installert i ruteren. Jo større de numeriske verdiene den interne fyllingen av ruteren kan skryte av, jo mer stabil vil enhetene som er koblet til den fungere. For innenlandske behov er dette ikke kritisk, siden flere mobiltelefoner, en bærbar datamaskin og en video-set-top-boks er koblet til en vanlig ruter med en stasjonær PC samtidig, da kan tilkoblingshastigheten under slike driftsforhold synke noe. Imidlertid, hvis tariffplanen spesifiserer en båndbredde på 30 Mbit og mer, vil ikke noe forferdelig skje med en slik belastning. Gadgets tilkoblet trådløst fungerer feilfritt. Personen som har aktivitet knyttet til legging av trådløse nettverk, eller den som er besatt av utstyrets båndbredde, trenger finjustering av utstyret;
 • Under ideelle forhold kan en budsjettruter overføre informasjon til en enhet i en avstand på opptil 300 m. På grunn av betongvegger og tilstedeværelsen av nærliggende rutere og utstyr som opererer med en frekvens på 2,4 GHz, reduseres signalets dekningsområde fra 50 til 30 m.For bruk i en leilighet, hvis du installerer Wi-Fi midt i en bolig, er dette området ganske nok.

Tilstedeværelsen av USB-porter betyr ikke at ruteren støtter 3G-modemer. Tilgjengeligheten av funksjonen må kontrolleres på nettstedet til ruteprodusenten eller kontakt selgeren når du kjøper

Vurdering

Rangeringen lar deg velge en pålitelig ruter, siden den er basert på forbrukernes mening, introduserer kort en spesifikk rutermodell og guider i priser.

14. Xiaomi Mi Wi-Fi-ruter 3G V2

3G-ruteren til det kinesiske selskapet Xiaomi har gjennomgått en fullstendig oppgradering og vil være et utmerket kjøp for hjemmet. Balansert bruk av gigabit LAN og LAN-port oppfyller brukernes behov. Hastigheten på bredbåndstilgang med fiberoptiske linjer når over 100 Mbps.

Send hundrevis av bilder under fester og middager med familien din, og hastigheten er fortsatt stabil til tross for økningen i antall tilkoblede utstyr. Ruteren har 4 eksterne flerkomponentantenner med høy forsterkning, som kan rettes hvor som helst.

Gjennom nøyaktig testing klarte utviklerne å kombinere dem i en helhetlig intern struktur, effektivt eliminere ulike former for forvrengning, forbedre signalet og øke båndbredden.

Viktig! Antenner fungerer trygt under alle forhold.

Til tross for de økende kravene fra brukere til nettverket, er hovedproblemet fortsatt i ruterenes stabilitet. 128 MB SLC-flashminne overstiger minnekapasiteten til vanlige modeller, så minnekapasiteten til 3G-ruteren til det kinesiske selskapet Xiaomi er nok til å installere mange funksjonelle plugins.

Brukeren har muligheten til å tilpasse ruteren "for seg selv", og siden tiden med "smarte dingser" har kommet, må husholdningsapparater ofte kobles til nettverket. 256 MB RAM garanterer uavbrutt tilkobling av utstyr, samt gratis tilkobling av gadgets og stabil funksjon av plugin-moduler.

Med en MT7621A-brikke med to kjerner som kjører på 880 MHz, er det enkelt, raskt og stabilt å surfe på nettet, overføre bilder og laste ned videoer. Nettverksforsinkelse holdes på et minimum, selv under online spill.

ruter Xiaomi Mi Wi-Fi Router 3G V2

Spesifikasjoner:

RAM - 256 MB;

innebygd minne - 128 MB;

maksimal hastighet - 1167 Mbps;

antenner - 4 (ikke flyttbare);

vekt - ikke spesifisert.

Fordeler:
 • best kjøp for romslige rom;
 • gigabit nettverksport;
 • flash-minnekapasitet er 128 MB;
 • 2-kjerners chip;
 • synkron tilkobling av 128 enheter.
Ulemper:
 • mangel på russisk språk;
 • krever en adapter til kontakten.

Gjennomsnittsprisen er 2400 rubler.

13.netis N4

Selges i en liten eske laget av solid papp med et fotografi av ruteren og informasjon om de tekniske parametrene. Pakken inkluderer:

 • BP;
 • instruksjon;
 • garantikupong.

Routeren er laget i en liten veske laget av plastmaterialer i svarte farger. De ytre overflatene er matte, så modellen skiller seg ut fra konkurransen med sin motstand mot smuss og fingeravtrykk. Ruteren er utviklet på grunnlag av RTL8197FN-prosessoren, hvor klokkefrekvensen er 600 MHz. Det er 64 MB RAM og 8 MB flashminne om bord. Den fungerer i to frekvensspektre:

 1. 2,4 GHz ved 300 Mbps.
 2. 5 GHz ved 867 Mbps.

3 kabelkontakter gir 100 Mbps båndbredde. Modellen støtter IPv6 og TR-069.

Under oppsettet, i det første vinduet, vil brukeren se hurtiginnstillingsmenyen. Her kan du spesifisere innstillingene for tilkobling til leverandøren, samt sikre den trådløse tilkoblingen. For de fleste oppgavene er slike parametere fullt tilstrekkelige.

Viktig! Standardspråket i ruteren er russisk.

Det er den billigste ruteren som opererer i to frekvensområder.Tilgjengeligheten, som bevist ved praksis av langvarig forskning, påvirket ikke kvaliteten på dekning og gjennomstrømning negativt. Samtidig tilbys detaljerte innstillinger, samt støtte for moderne teknologi. Alt det ovennevnte er samlet i en liten, kompakt pakke.

netis N4-ruteren

Spesifikasjoner:

RAM - 64 MB;

innebygd minne - 8 MB;

maksimal hastighet - 1167 Mbps;

antenner - 2 x 5 dBi (ikke-flyttbar);

vekt - ikke spesifisert.

Fordeler:
 • rik utstyr;
 • design;
 • hastighet;
 • dekningsområde;
 • montering pålitelighet;
 • tilgjengelighet;
 • funksjonalitet;
 • praktisk innstilling;
 • stabilitet i arbeidet.
Ulemper:
 • ganske svak effekt ved 5 GHz.

Gjennomsnittsprisen er 1300 rubler.

12. ASUS RT-AC1200RU

Dette er en moderne 2-bånds trådløs ruter. Modellen støtter 802.11ac-standarden, noe som betyr at enheten skiller seg ut fra konkurrentene med økt dataoverføringshastighet over et trådløst Wi-Fi-nettverk. På grunn av tilstedeværelsen av det proprietære AiPlayer-alternativet, spiller ruteren av eierens favorittspor via en ekstern stasjon som er koblet til USB-porten.

ASUS RT-AC1200RU-ruter

Spesifikasjoner:

RAM - 16 MB;

innebygd minne - 64 MB;

maksimal hastighet - 1167 Mbps;

antenner - 4 x 5 dBi (ikke-flyttbar);

vekt - 271 g.

Fordeler:
 • høyhastighetsoverføring av informasjon over et trådløst nettverk;
 • intuitivt ASUSWRT brukergrensesnitt for konfigurering av ruteren;
 • Bredt område med trådløs nettverksdekning gjennom 4 utendørs antenner (2 for hvert bånd);
 • sofistikerte foreldrekontrollverktøy, inkludert begrensning av tilgang til Internett etter planen;
 • proprietært Router App-program for å kontrollere ruteren ved hjelp av telefonen;
 • Dual WAN-alternativet gjør det mulig å bruke to Internett-tilkoblinger fra forskjellige leverandører samtidig.
Ulemper:
 • ikke funnet.

Gjennomsnittsprisen er 2600 rubler.

11. ZTE MF920RU

Ruteren selges i to farger:

 1. Hvit.
 2. Det svarte.

Den andre er laget av matte plastmaterialer med en "grov" overflate. De avlange ender med porter og nøkler er dekket med grå innsatser. Dimensjonene på modellen er 107x64x14,5 mm, og vekten er 100 g. Dette er en ganske liten enhet som lett passer i mellomlommen.

Basen på innretningen er ZX297520V3-prosessoren fra Wisefone. Den har 4 kjerner:

 • 2 kjerner som Cortex-A53;
 • 2 tjeneste.

Vi kunne ikke finne noen informasjon om ham på Internett, men på den annen side har det ingen betydning for den overvåkede ruteren. Mengden minne som er oppgitt av produsenten er 128 MB for både flashminne og RAM.

Under strømaktivering flimrer indikatorene flere ganger, og etter 2-3 minutter er enheten klar til bruk. Det er to grunnleggende løsninger for å koble klienter:

 1. Wi-Fi.
 2. Ledning.

I tilfelle en kabel fungerer enheten som et nettverkskort. I visse versjoner kan det være nødvendig å installere drivere skrevet direkte til ruteren i CD-ROM-emuleringsmodus.

Det er ingen forskjell i grensesnitt. Det eneste som er verdt å fokusere på er mangelen på data om kabelklienten i ruteren innstillinger grensesnitt. For mobile rutere er autonomi og hastighet viktige parametere.

Av forskjellige grunner er det nesten umulig å analysere disse egenskapene uten skjevhet. Faktum er at de påvirkes av mobiloperatøren, geolokalisering, nettverksbelastning, antall og type kunder, mengden trafikk, etc. Under testene var det ingen klager på den overvåkede ruteren. Det har vist seg å være fullt kvalitativt og forutsigbart. Tilkoblingen brøt ikke selv ved maksimal belastning.

router ZTE MF920RU

Spesifikasjoner:

RAM - 128 MB;

innebygd minne - 128 MB;

maksimal hastighet - 150 Mbps;

antenner - ikke inkludert;

vekt - 100 g.

Fordeler:
 • liten i størrelse;
 • behagelig indikasjon;
 • fungerer både via Wi-Fi og via en ledning;
 • høy ytelse i frakoblet modus;
 • integrert programvare;
 • grensesnittet er riktig russifisert;
 • praktisk og enkelt utseende;
 • tilgjengeligheten av en mobilversjon;
 • støtte for arbeid med SMS;
 • eksterne antenner kan kobles til.
Ulemper:
 • ikke funnet.

Gjennomsnittsprisen er 3.250 rubler.

10. Keenetic Viva (KN-1910)

Båndbredden er 1800 Mbps. Enheten kan fungere i 2,4 og 5 GHz-båndene, mens du velger frekvensen der forbindelsen er av høyeste kvalitet. Gadgeten er utstyrt med en innebygd torrentklient for nedlasting av filer. Faktisk er ruteren ikke en vanlig ruter, men posisjonerer seg selv som et internetsenter, og tilbyr brukeren et stort utvalg av nødvendige og unødvendige parametere som vil bli et reelt paradis for en avansert bruker og en amatør, endre utstyrskonfigurasjonen. Tilkoblingsveiviseren vil ikke la personen som står overfor feilsøkingsalternativer for første gang falle i en dumhet, siden takket være ham vil alle parametere settes i semi-automatisk modus. Enheten er preget av sin pålitelige montering og tilstedeværelsen av 4 antenner. Indikasjon på LAN-tilkoblinger, WPS og strømknapper er også til stede. Av funksjonene kan det bemerkes at ikke bare stasjoner eller en 3G-ruter kan kobles til den, men også parametrene til IP-telefoni kan justeres. Kan fungere som et poeng og har verktøy for å jobbe med en FTP-server. Prisen varierer fra 5 til 6,5 tusen rubler.

Keenetic Viva (KN-1910)
Fordeler:
 • En rekke alternativer og verktøy;
 • Signalkvalitet og rekkevidde.
Ulemper:
 • Pris.

9. TP-LINK TL-MR6400

Du bør ikke forvente noe fra modellen som kan overraske deg - det er bare en grunnleggende ruter som gjør jobben sin bra. Antall antenner varierer fra 2 innebygde til 4 hvis flere er koblet til den. Alle parameterjusteringshandlinger utføres ved hjelp av webgrensesnittet, som er tilgjengelig på hvilken som helst PC. Radien til Wi-Fi-nettverket er liten, men det er ganske nok for området til en leilighet eller et hus. Kraften til LTE-signalet, som antennene er installert for, er nok til å gi drift av flere enheter i en kontorbygning eller et lite landsted. Hvis du vil koble flere dusin enheter til den, trenger du ikke å vente på en stabil tilkobling. Ruteren opererer i 2,4 GHz-området, er utstyrt med 4 kontakter, hvorav 3 kan brukes til å koble til en LAN-kabel, den ene går for en Internett-kabel. Det er et rom for å installere et SIM-kort. For elskere av apparater med mange mindre verktøy og alternativer, vil ikke ruteren fungere, da det er veldig enkelt. Administrasjonen kan utføres ved hjelp av et program som er tilgjengelig for nedlasting i Play Market. Elementer, utstyrskontroller og overvåkingsverktøy er til stede i grensesnittet, men det kan ikke sies at noen parametere kan endres. Den estimerte prisen er 4.710 rubler.

TP-LINK TL-MR6400
Fordeler:
 • Evnen til å bruke mobiltrafikk;
 • Lett å tilpasse.
Ulemper:
 • Ingen tilleggsfunksjoner;
 • Pris;
 • Radius, Wi-Fi-handling og signalstyrke.

8. ASUS RT-AC53

Har 8 kontakter, nettverkstilkoblinger og er utstyrt med USB-porter. Grensesnittinnstillingene utgjør totalt 21 elementer med kategorier og underkategorier, noe som vil gi en uerfaren bruker litt forvirring. Likevel er den opprinnelige konfigurasjonen av ruteren enkel. Av minusene kan man peke ut store dimensjoner, men signalkvaliteten vil være ganske stabil, takket være tilstedeværelsen av 4 flyttbare antenner.

Et særegent trekk ved denne ruteren er at den lar deg ha to Internett-tilkoblinger samtidig som fungerer uavhengig av hverandre. Fungerer i to bånd 2.4 og 45. Det er slike funksjoner som tilstedeværelsen av sin egen brannmur og prioriteten til spilletrafikk, forskjellige båndbreddeinnstillinger. Pakkebehandlingshastigheten, i en avstand på 8 m, er 313 Mbps når den opererer ved 5 GHz og 132 Mbps ved 2,4 GHz. Du kan konfigurere ruteren ved hjelp av installasjonsveiviseren.Grensesnittet viser full informasjon om hvilke enheter som er koblet til ruteren og hva båndbredden er. Operasjonen av enheten utføres av en firekjerners prosessor og 256 MB RAM, noe som gjør driften veldig stabil når flere titalls enheter er tilkoblet. Prisen er i området 2,5-3 tusen rubler.

ASUS RT-AC53
Fordeler:
 • Antall justerbare parametere;
 • Signalkvalitet.
Ulemper:
 • Dimensjoner;
 • Pris.

7. HUAWEI E5573C

 

De viktigste fordelene med denne ruteren er at den er bærbar, utstyrt med et 1500 mikroampere batteri og fungerer selv når strømmen er slått av. Størrelsen overstiger ikke dimensjonene til en moderne smarttelefon. I midten er det en stor strømknapp, og på sidene er det to indikatorer, hvorav den ene viser batteriladningsnivået, og den andre - nettverksstatusen. Det er valgfritt å konfigurere ruteren - du kan sette inn et SIM-kort i den, trykk på av / på-knappen for å gå online. Imidlertid har den et webgrensesnitt som kan styres fra en PC eller ved hjelp av en mobilapplikasjon. For å vise grensesnittet på en stasjonær datamaskin, må du koble til enheter via Wi-Fi eller ved hjelp av en mikro-USB-kabel. Ruterkontrollpanelet har alle nødvendige innstillinger. Brukeren opplever ikke mangel på funksjonalitet i den. Den oppgitte båndbredden er 150 MB, men i praksis reduseres den til 100. Enheten opererer med en frekvens på 2,4 GHz. Anslått pris - 2390 rubler.

HUAWEI E5573C
Fordeler:
 • Bærbar;
 • Første oppsett er valgfritt.
Ulemper:
 • Hengende hastighet;
 • Liten batterikapasitet.

6. Xiaomi Mi Wi-Fi-ruter 4

Enheten bruker en dual-core prosessor og 4 ikke-flyttbare antenner, som gir drift av opptil 28 tilkoblede enheter samtidig. Ruteren er utstyrt med 2 LAN-porter og 1 WAN-kontakt for tilkobling til Internett. Utviklerne har nektet USB-porter. En særegenhet ved enheten er tilstedeværelsen av en trådløs forbindelse ved å trykke på en knapp og ikke bruke et passord. Ruteren opererer med 2,4 og 5 MHz frekvenser. Kroppen er ikke plast, metall, så den er ikke redd for overoppheting. Prisen varierer fra 1800 til 2800 rubler.

Xiaomi Mi Wi-Fi-ruter 4
Fordeler:
 • Tilkoblingskvalitet;
 • Båndbredde.
Ulemper:
 • Grensesnittet er på kinesisk.

5. Tenda AC6

Pakkeutveksling kan nå hastigheter på 1 Gbps. Arbeidet utføres i 2 bånd å velge mellom - 2,4 eller 5 GHz. Stor, men ser representativt ut. Utstyrt med 4 antenner, 3 LAN-porter og 1 kontakt for en Internett-kabel. Å bruke ruteren er ganske praktisk, takket være det intuitive grensesnittet og installasjonsveiviseren. Den kan brukes som et tilgangspunkt og konfigureres via en mobiltelefon ved hjelp av et program. Kontrollpanelet inneholder all nødvendig informasjon om statusen til en spesifikk parameter, diagnostikk og sikkerhetsverktøy. Den har ingen USB-porter, men det er en strømknapp og indikatorer for nettverkskabler for hver av kontaktene. Pris - ca 1700 rubler.

Tenda ac6
Fordeler:
 • Båndbredde.
Ulemper:
 • Dimensjoner.

4. TP-LINK TL-WR840N

Utstyrt med 4 LAN-porter. Har funksjonen passordløs rutertilgang takket være WPS. Den opererer med en frekvens på 2,4 GHz og gir dataoverføringshastigheter på opptil 300 Mbps i henhold til 802.11n-standarden. Har en installasjonsveiviser som gjør det mulig for enhver bruker å enkelt angi de opprinnelige parametrene til ruteren. Det vil appellere til en avansert bruker, takket være overflod av innstillinger, i manuell modus og informasjonen som er tilgjengelig i det russiskspråklige nettgrensesnittet. Lyspulver er russifisert.Antenne - ikke avtagbar. Av de deklarerte 300 Mbit overfører den under reelle forhold data med en hastighet på 18 Mbit / s på grunn av innenlandske faktorer, som i prinsippet er tilstrekkelig for at flere enheter fungerer uten fryser og feil, brudd. USB-porter - nei Anslått pris - 939 rubler.

TP-LINK TL-WR840N
Fordeler:
 • En rekke innstillinger i manuell modus;
 • Enkel å konfigurere i veivisermodus.
Ulemper:
 • Hastighetsreduksjonen kan nå 18 Mbps fra deklarerte 300.

3. Mercusys MW325R

Modellen er utstyrt med 802.11 ac-teknologi. Har 3 LAN-porter og 4 antenner. Fungerer i 5 GHz-området. Under forholdene til leiligheten har den ingen døde dekningsområder. Båndbredden er 100 Mbps. Det er ingen hull for veggmontering. Parameterinnstillingene varieres og utføres gjennom nettlesergrensesnittet. Takket være veiviseren er innstillingene enkle og halvautomatiske. Fra brukeren - det kreves et minimum av handlinger. USB-porter og brukervennlighet, som er typiske for dyre modeller, er fraværende. Signalområde - opptil 500 kvm. meter. Prisen er i området 800-850 rubler.

Mercusys MW325R
Fordeler:
 • Signalkvalitet og rekkevidde.
Ulemper:
 • Mangel på USB-porter;
 • Ingen hull for veggmontering.

2. Xiaomi Mi Wi-Fi Router 4C

Enheten styres på to måter - via en smarttelefon og via en nettleser. Det andre alternativet har en ulempe - grensesnittet er kinesisk, men det er intuitivt. Mangfoldet av variable parametere og detaljert informasjon om bruken av enheten gjør modellen til en av de mest brukte. Men dette er ikke den eneste forskjellen som gjør at ruteren skiller seg ut. Båndbredden er 100 Mbps og utføres i 2 frekvensbånd. Elektronikken er utstyrt med to avtakbare antenner. Maskinvaredelen er representert av to LAN-kontakter, som kan virke som et ganske lite antall. USB-porter - ingen. Dette er de eneste feilene i denne modellen, selv om man kan finne klager på Otzovik om manglende feste til veggene. Prisen på en ruter varierer fra 770 til 1800 rubler.

Wi-Fi-ruter Xiaomi Mi Wi-Fi-ruter 4C
Fordeler:
 • Signal kvalitet og rekkevidde;
 • Utseende;
 • Utvidet, men enkelt grensesnitt.
Ulemper:
 • 2 LAN-porter;
 • Panel, kontroll via nettleser på kinesisk.

1. D-link DIR-615 / T4

Er best basert på brukeranmeldelser. Til tross for at den ikke har USB og ikke støtter en frekvens på 5 GHz, kompenseres disse utelatelsene av driftssikkerheten, enkel konfigurasjon og signalets sammenbruddskvalitet i flere etasjer uten nedsenking av den overførte informasjonen. Ulike feil og frysninger er fraværende. I begynnelsen av driften er mangelen på indikatorer for LAN-kabler og en knapp for å slå av litt bekymret, men du blir fort vant til det. Grensesnittet har en detaljert innstilling. Ruteren er utstyrt med to antenner. Viser til budsjettsegmentet. Prisen er omtrent 1090 rubler.

D-lenke DIR-615 / T4
Fordeler:
 • Arbeidskvalitet.
Ulemper:
 • Manglende indikasjon på LAN-porter.

Konklusjon

I dag er brukeren mer interessert i budsjettelektronikkmodeller som gir kvalitetskommunikasjon og lang rekkevidde. Oppmerksomhet rettes mot signaloverføringsstandardene. Ytterligere verktøy er sekundære.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet