Innhold

 1. Hvordan det fungerer?
 2. Hvordan bruker jeg appen?
 3. Rangering av de beste telefonene

Rangering av de beste smarttelefonene i henhold til AnTuTu for 2020

Rangering av de beste smarttelefonene i henhold til AnTuTu for 2020

AnTuTu Benchmark-appen kom på markedet i 2011 og har blitt den mest kraftfulle og populære appen for å evaluere ytelsen og kvaliteten til en smarttelefon i dag. I 8 år har applikasjonen mer enn 100 millioner brukere over hele verden.

Hvordan det fungerer?

Smarttelefonene våre har et stort antall bestanddeler og komponenter som påvirker telefonens hastighet, ytelse og muligheten til å løse visse problemer. Forskjellige tester utføres for å lære mer om dens evner. AnTuTu har blitt en av de populære applikasjonene for disse syntetiske testene.

Under testing blir parametere for systemeffekt, RAM-hastighet, 2D- og 3D-grafikkvalitet, prosessorfrekvens, internt og eksternt minne tatt i betraktning. Applikasjonen konverterer alle disse indikatorene til punkter og sammenligner denne smarttelefonen med andre modeller. Den totale smarttelefonpoengene er oppsummert fra de enkelte referanseverdiene som blir sammenlignet.

Takket være AnTuTu kan du finne ut om produsenten, operativsystemversjonen, skjermoppløsningen og installerte sensorer.

Hvordan bruker jeg appen?

Applikasjonen kan lastes ned fra Play Market eller AppStore. Programmet er helt gratis. Det anbefales å lukke alle søknader før du starter arbeidet. Du må starte testen ved å klikke på "Test" -knappen. Bekreftelsesprosessen kan ta flere minutter. Etter at testen er fullført, vil smarttelefonen motta sin egen poengsum, og modeller med en nær vurdering til den testede modellen vil også bli vist.

Det er en mulighet til å se karakteren til de 50 best testede modellene. Dette vil hjelpe deg med å ta det riktige valget når du kjøper en telefon.

For at en bestemt smarttelefonmodell skal være inkludert i vurderingen, må mer enn 1000 telefoner testes.

Det er en funksjon å sammenligne den testede telefonen med lederne av vurderingen.

Rangering av de beste telefonene

Huawei Mate 20x

I henhold til testresultatene fikk denne modellen 303917 poeng og var blant de 20 beste smarttelefonene.

Smarttelefonen ble utgitt høsten 2018. Hovedfunksjonen er en enorm 7,2-tommers skjerm med en oppløsning på 2277 * 1080 piksler. For enkelhets skyld leveres en penn som styrer mer enn 4000 typer pressing.

Det skal bemerkes at fargene på skjermen har blitt lysere, bildet forblir synlig fra alle vinkler og skjermen har et antireflekslag. Skjermen har praktisk talt ingen rammer. Kroppen på telefonen er laget av glass med en aluminiumsramme mellom panelene. I midten av bakveggen er det et tredobbelt kamera og blits. Rett under dem er det en fingeravtrykkskanner.

Smarttelefonen har 128 GB internminne og 6 GB RAM, det er mulig å supplere internminnet opptil 256 GB. 5000 mAh batteriet holder batteriet fullt, og den avanserte ladingen vil fylle på energien raskt nok. Takket være Android 9.0-operativsystemet med EMUI 9.0-skallet, samt HiSillikon Kirin 980 8-kjerneprosessor, kan applikasjoner og spill raskt lanseres.

Hovedkameraet bak har en oppløsning på 40 MP, samt to ekstra - 20 og 8 MP. De har autofokus og makromodus.Det fremre 24MP-kameraet lar deg ta flotte selfies.

Det er Wi-Fi, NFC, Bluetooth-grensesnitt. Innebygd satellittnavigasjon leveres av GPS og GLONASS.

Gjennomsnittsprisen er 42.000 rubler.

Huawei Mate 20x
Fordeler:
 • HD-kamera;
 • Rask lansering av applikasjoner;
 • Rask batterilading;
 • Stor mengde internminne.
Ulemper:
 • På grunn av sin store størrelse er det upraktisk å bruke med en hånd.

Samsung Galaxy S10e

En mindre versjon av Samsung Galaxy S10 i AnTuTu-rangering får 355322 poeng. Modellen ble solgt i februar 2019. Skjermen er 5,8 tommer, beskyttet av Gorilla Glass 5. Kroppen er laget av en metallramme og et glass. Det er fire fargevalg tilgjengelig: hvit perlemor, onyx, akvamarin og sitrongul. Å låse opp en smarttelefon kan gjøres med et fingeravtrykk, sensoren er plassert på telefonens strømknapp, i tillegg til å bruke tale og ansikt. Når du berører telefonskjermen, vises informasjon om kostnad, dato og klokkeslett, samt eventuelle varsler.

Vanntett IP68 lar deg beskytte helt mot vannet som kommer inn i smarttelefonen. Du trenger ikke å bekymre deg for ham mens du svømmer eller tar et bad.

Denne modellen har 128 GB internminne og 6 GB RAM. Det er også et spor for minneutvidelse. Betjener en smarttelefon basert på Android 9.0 Pie med One UI shell.

Det bakre kameraet er dobbelt, har en oppløsning på 16 og 12 megapiksler, laser autofokus og makrofunksjon. Frontkameraet med en oppløsning på 10MP har en synsvinkel på 80 grader og tar gode bilder og kan ta video i 4K-kvalitet.

Gjennomsnittsprisen er 35.000 rubler.

] Samsung Galaxy S10e
Fordeler:
 • Praktisk størrelse;
 • Vanntett;
 • Stort innebygd minne;
 • 4 fargevalg.
Ulemper:
 • Liten kameraoppløsning;
 • Batteriet lades raskt ut.

Samsung Galaxy S10 +

Denne smarttelefonmodellen har fått 328493 poeng hittil.

Tidligere, da nye modeller av Galaxy-linjen ble utgitt, var utmerkelsen ved “+” -modellen bare størrelsen, men ikke denne gangen. Utformingen av smarttelefonen har vært praktisk talt uendret. Fingeravtrykkskanneren flyttet fra bakveggen til telefonskjermen og ble ikke en berøringsskjerm, men en laser. De to frontkameraene passer rett inn i selve skjermen, og nå har frontpanelet ingen utskjæringer for kameraet. Fargealternativene er utvidet med tillegg av et premium hvitt og svart keramisk alternativ.

Amoled-skjermen leverer 6,4 tommer og har en oppløsning på 3040 * 1440 piksler. Antirefleksegenskapene til skjermen er forbedret. I normal modus fungerer skjermen i Full HD-oppløsning, men i spillmodus og når du ser på videoer, bytter den til en høyere oppløsning. Det kan også bli opprørt manuelt.

Den grunnleggende versjonen av smarttelefonen har 8 GB RAM og 128 GB internminne, den støtter også et ekstra minnekort opptil 512 GB. Premium-modellene har økt intern lagring til 512 GB og 1 TB, og RAM til 12 GB. Dette ble det viktigste kjennetegnet ved denne modellen.

Takket være den åtte nanometer Exynos 9820-prosessoren takler smarttelefonen enhver oppgave raskt. For første gang dukket Wi-Fi 6 opp på smarttelefoner, nå har forbindelsen til Internett blitt enda raskere med 20%. Batteriladingen varer stille en dag med telefonen når du ser på bilder, videoer og bruker forskjellige programmer. En av funksjonene var trådløs lading og muligheten til å dele ladningen din med andre Galaxy-modeller.

Den gjennomsnittlige kostnaden er 70.000 rubler.

Samsung Galaxy S10 +
Fordeler:
 • Økt minnestørrelse;
 • Mulighet for å legge til et minnekort opptil 512 GB;
 • Forbedret fargegjengivelse;
 • Forbedret fuktbeskyttelse;
 • Nettverkshastigheten har blitt raskere.
Ulemper:
 • Upraktisk knappelayout;
 • Fingeravtrykket utløses ikke umiddelbart.

Samsung Galaxy Note 10

I følge Antutu-vurderingen fikk denne smarttelefonmodellen 348840 poeng.

Salget av denne modellen begynte i august 2019. Produsenten har i denne modellen kombinert en høy effekt, en spillkonsoll og en elektronisk penn. Designet kombinerer stål og glass. Skjermstørrelsen er 6,3 tommer, noe som er litt mindre enn S10 +. Rammene er mindre og skjermen er buet.Det innskårne frontkameraet i midten ødelegger ikke utseendet i det hele tatt, men forbedrer bare fuktsikringen.

Låse opp gjøres ved ultralydsskanning av fingeravtrykket, noe som er mulig selv med våte hender, men låsehastigheten er ganske lang. Det er også ansiktslåsing, men i mørket fungerer det ikke første gang på grunn av mangel på ekstra sensorer.

Pennen har flere funksjoner sammenlignet med tidligere modeller. Nå kan den gjenkjenne mer enn 4000 grader trykk, fungerer i forskjellige vinkler og har høy tegningsnøyaktighet, i tillegg til at den kan styres av en smarttelefon på avstand.

Det er 3 bakkameraer. Hovedkameraet med en oppløsning på 12 megapiksler har optisk stabilisering og en endring i blenderåpning, og det er et 16 megapiksel ultravidvinkelobjektiv med autofokus.

Denne smarttelefonmodellen har blitt en av de produktive takket være Exynos 9825-prosessoren. Og 12 GB RAM er i stand til å utføre alle oppgaver. Internt minne er 256 og 512 GB, og et minnekort på opptil 1 TB støttes også.

Gjennomsnittsprisen er 77.000 rubler.

Samsung Galaxy Note 10
Fordeler:
 • Forbedret stylus;
 • Utmerket ytelse;
Ulemper:
 • Ikke-ergonomisk design;
 • Det er innebygd reklame;
 • Skjermen blir fort lei øynene.

Xiaomi Mi T9 Pro

Mi T9 Pro-smarttelefonen fikk 364 735 poeng på rangeringen og kom inn på topp ti. Denne modellen fra den kinesiske produsenten dukket opp på markedet tidlig i 2019.

Den 6,39-tommers skjermdesignen har et tårehakk for frontkameraet. Skjermen er beskyttet av Gorilla Glass 6.

Modellen har høy ytelse takket være det nye Qualcomm Snapdragon 855-brikkesettet. Det interne minnet er 64 og 128 GB, RAM - 6 og 8 GB. Det er ingen minnekortspor. Det er også verdt å merke seg at denne smarttelefonen har NFC, som billigere modeller ikke har, og Dual GPS, takket være hvilken plasseringen kan bestemmes mye raskere.

Det er tre hovedkameraer med oppløsninger på 48, 16 og 12MP. Hybrid og kontrast autofokus brukes. Takket være dette er Mi T9 Pro-modellen nummer tre på rangeringen av mobilfotografering.

Batteriet har en kapasitet på 3350 mAh, og takket være hurtiglading kan du lade telefonen helt på bare en time.

Gjennomsnittsprisen er 27 000 rubler.

Xiaomi Mi T9 Pro
Fordeler:
 • Flott kamera;
 • Rimelig pris;
 • Forbedret design.
Ulemper:
 • Støtter ikke minnekort.

OnePlus 7

Smarttelefonen fra det kinesiske selskapet OnePlus, utgitt i mai 2019, fikk 370111 poeng i AnTuTu-rangeringen.

Kroppen til smarttelefonen er laget av glass og metall. Har en 6,41 tommers Amoled-skjerm med 1080 * 2340 oppløsning. Det huser også et innebygd fingeravtrykk som reagerer raskere enn tidligere modeller. Finnes i to farger - rød og mørk grå.

Smarttelefonen har et operativsystem Android 9.0 Pie med et skall OxygenOS 9 og en SnapDragon 855-prosessor med 8 kjerner og en Adreno 640 videoakselerator. Takket være dette vil alle applikasjoner og videospill lett kjøre med maksimale innstillinger. Når det gjelder minne, tilbys telefonen i to versjoner: 6 GB RAM og 128 GB internminne, og 8 GB RAM og 256 GB hovedminne. Det er ikke mulig å utvide minnet med et flash-kort, det er rom for bare to SIM-kort.

Hovedkameraet bak har en oppløsning på 48MP, men uten spesielle innstillinger vil bilder fås som på et 12MP-kamera. Det ekstra kameraet har en oppløsning på 5MP, det er nødvendig for å vurdere dybden og lage en uskarp bakgrunn. Frontkameraet har en 16MP-oppløsning, og det er mulig å ta opp FullHD-video med automatisk stabilisering.

Gjennomsnittsprisen er 30 500 rubler.

OnePlus 7
Fordeler:
 • Stereolyd;
 • God ytelse;
 • Rask fingeravtrykkskanner.
Ulemper:
 • Kan ikke utvide minnet;
 • Det er ingen vidvinkelmodul på kameraet;
 • Det er ingen hendelsesindikator.

Xiaomi Redmi K20 Pro

Denne Xiaomi-modellen, som kom inn på markedet i midten av 2019, fikk 370398 poeng på rangeringen. Smarttelefonen er laget av glass og har en aluminiumsramme. Bakpanelet har en flammestruktur og er tilgjengelig i svart, blått og rødt.Den mest uvanlige designendringen for denne modellen er det uttrekkbare kameraet, som umiddelbart glir ut av kroppen.

Android 9 Pie-operativsystem med MIUI 10-skall i kombinasjon med Snapdragon 855-prosessor gir utmerket ytelse for alle applikasjoner og spill. Størrelsen på RAM er 6 og 8 GB, og det interne minnet er 64, 128 og 256 GB.

Et særtrekk ved denne modellen var utseendet til en NFC-brikke, før den bare var tilstede i flaggskip.

Smarttelefonen har 3 kameraer på baksiden. Hovedkameraet har en oppløsning på 48 megapiksler og en blenderåpning på f / 1,75. Det neste kameraet som kreves for 2x zoom har en oppløsning på 8 MP, samt et tredje vidvinkelkamera med en oppløsning på 13 MP. Det er verdt å merke seg at det ikke er noen optisk stabilisering. Frontkamera på 20 megapiksler strekker seg fra kroppen og har en beskyttende safirglass.

Gjennomsnittsprisen er 30000 rubler.

Xiaomi Redmi K20 Pro
Fordeler:
 • Fremveksten av en NFC-brikke;
 • Utmerket kameraytelse;
 • Rask lading tar 73 minutter;
 • Høy ytelse.
Ulemper:
 • Det er mange tvil om kvaliteten og holdbarheten til det uttrekkbare kameraet;
 • Kan ikke sette inn minnekort.

Asus Zenfone 6

Denne modellen får 376 671 poeng i rangeringen og tar andreplassen. Dette flaggskipet, som ble solgt i mai 2019, har en 6,4-tommers skjerm med 1080 * 2340-oppløsning. Ved første øyekast skiller designen seg ikke fra andre modeller, alle med samme glasskropp og aluminiumsramme. Men du bør være oppmerksom på bakpanelet på telefonen, det er en fotomodul som brukes som hoved- og selfie-kamera.

RAM varierer fra 6 GB til 12 GB, og hovedminnet er 64-512 GB. Det er også støtte for eksternt minne opp til 1 TB.

Batteriet til denne modellen er ganske strømkrevende - 5000 mAh. Det er en hurtigladefunksjon, smarttelefonen kan også overføre ladingen til andre enheter, men bare gjennom ledningen.

Gjennomsnittsprisen er 43.000 rubler.

Asus Zenfone 6
Fordeler:
 • Kraftig PV-modul;
 • Muligheten til å bruke et flash-kort og 2 Sim-kort samtidig;
 • Rikelig batteri.
Ulemper:
 • Ingen optisk stabilisering.

Asus ROG Phone2

Lederen for AnTuTu-vurderingen var en smarttelefon fra Asus, som fikk 396 813 poeng. Den ble utgitt i juli 2019. I henhold til egenskapene er den ment for erfarne brukere og spillelskere.

Den har 6,59 tommers Amoled-skjerm med 2340 * 1080 piksler oppløsning. Berøringsskjermsensorene har en frekvens på 240 Hz, og på grunn av dette har den en av de raskeste reaksjonene å berøre. Høyttalerne har økt volumet med 2,5 ganger i forhold til forrige modell og kan simulere flerkanalslyd.

ROG Phone2 har 12 GB RAM og 512 GB rask flash-lagring. En av funksjonene var også et kraftig 6000 mAh batteri, som kan opprettholde en batterilading i spillmodus i opptil 7 timer.

På baksiden er det to kameraer: det viktigste med en oppløsning på 48 megapiksler og en vidvinkelsensor med en oppløsning på 13 megapiksler. Frontkameraet har en oppløsning på 24 megapiksler.

For å beskytte mot overoppheting tilbys innebygde vifter, du kan også legge til en kjøler som også vil fungere som stativ.

Gjennomsnittsprisen er 52.000 rubler.

Asus ROG Phone2
Fordeler:
 • Ideell smarttelefon for spillelskere;
 • Kraftig batteri;
 • Rask respons av sensorer.
Ulemper:
 • Ekstra kjølesystem kreves.

Takket være denne vurderingen kan du raskt bestemme valget av en smarttelefon. Det er også viktig at ikke alltid en dyr modell har de beste egenskapene. På topp 10 var ikke de dyreste modellene, men når det gjelder ytelse, overgår de mange dyre smarttelefoner.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet