Innhold

 1. Hva er måtene å fargelegge på
 2. Typer filmer for biler
 3. Valgte kriterier
 4. Positive og negative sider ved tilstedeværelsen av fargetone
 5. Hvordan feste lokket selv
 6. Rangering av de beste produsentene av fargefilmer for biler i 2020
 7. Konklusjon

Rangering av de beste produsentene av fargefilmer for biler i 2020

Rangering av de beste produsentene av fargefilmer for biler i 2020
 • Postet av: Auto og Moto
 • Antall visninger: 948
 • Lesetid: 10 minutter.

Hva er en fargetone? Lette filtre påført bilglass for å endre farge og overføring. Behovet avhenger direkte av hvor en person bor. Men selv i nord kan solen skinne sterkt, om enn i kort tid. Hovedfunksjonen til vindusfilmer er solbeskyttelse. Det er så mange populære modeller at det er vanskelig å bestemme hvilket produkt som er bedre å kjøpe.

Hva er måtene å fargelegge på

Fremgang står ikke stille, og de beste produsentene gjør sitt beste for å få en person til å føle seg mer komfortabel uansett hvor han er: på ferie, hjemme, på kontoret, i bilen. Det er for tiden fire typer glassfarging brukt utenfor produksjonsanleggene:

 1. Klistremerke med farget fargetone. Det tilhører kategorien billig, er tilgjengelig i forskjellige fargevariasjoner, har en optimal båndbredde. Spørsmålet om hvor du kan kjøpe er ikke verdt det. Den kan kjøpes i et hvilket som helst spesialuttak eller bestilles online i en nettbutikk. Sistnevnte alternativ vil koste litt mindre, men det er ingen garanti for å få en falsk kvalitet av lav kvalitet. Ingen spesielle forhold er nødvendig for farging. Hovedulempene: forvrengning av virkeligheten, uklarhet, tap av farge, mekanisk skade kan forekomme.
 2. Avtakbar toning. Den kommer i form av en silikonfilm eller plastpanel, som er enkel å installere og demontere om nødvendig.
 3. Elektronisk. Et system designet for å justere ønsket glass tone ved å påføre et ekstra lag. Fremgangsmåten er kostbar når det gjelder pris, men den har ingen lik effektivitet.
 4. Spray et tynt lag av metall eller polymer på vindusflaten. Tilbyr tilstedeværelse av spesialutstyr. Det regnes som pålitelig, holdbart, motstandsdyktig mot mekanisk skade.

Typer filmer for biler

Formålet med filmene er annerledes. Hva er de? Hvis vi fokuserer på formålet med bruken, er de delt inn i:

 • støtsikker;
 • dekorative;
 • beskyttelse mot solen.

Produsenter produserer åtte typer bilfarger, en oversikt over hovedegenskapene som er gitt i sammenligningstabellen:

AlternativerBeskrivelse
AthermalHar en spesiell komposisjon. Visuelt gjennomsiktig, men skyggen endres når sollyset treffer den. Det takler godt med ultrafiolett lys, frontlys, gjenskinn, overflødig varme. Populære modeller er produsert i samsvar med GOST. Ifølge kjøpere er den mest effektive representanten av denne typen "kameleon" eller lilla belegg. Hvilket selskap som er bedre, avhenger av bilistens preferanser.
Med overgangenHovedfunksjonen er muligheten til å bevege seg fra en malt tilstand til en metallisert tilstand. Ekspertenes anbefalinger koker ned til følgende: utmerket beskyttelse mot den lyse middagsolen. Ubehag kan oppstå om kvelden og morgenen.
MetallisertTrelags modell med: aluminium, beskyttende og farget lag. Beskytter perfekt mot de negative effektene av ultrafiolett stråling, pålitelig, falmer praktisk talt ikke. Det er inkludert i vurderingen av kvalitetsvarer, men metallfargen er ikke til alles smak.
evighetDet er et ytre metallbelegg, ligner visuelt et speil. Andelen lysoverføring er 70, som regnes som den beste indikatoren blant stipendiater. Den største ulempen er at på Russlands territorium, for tilstedeværelsen av et slikt belegg i en bil, kan du få en bot, så det er bedre å ikke gjøre feil når du velger og velger et annet beskyttende materiale.
KarbonHovedfunksjonen er grafittforstøvning. Skiller seg ut i den beste midlertidige og beskyttende ytelsen. Men gjennomsnittsprisen er utenfor skalaen.
SpatternayaDesignet for å redusere lysoverføring. Forutsetter ionisk avsetning av metall og andre stoffer, inkludert støtbestandige, på polymerlaget. Forskjeller i holdbarhet og utmerket funksjonalitet. De er inkludert i TOPPEN av det presentable i utseende. Det er ingen budsjettmessige.
FargetPolymer med et introdusert fargestoff. Bilfilmer er klassifisert som enkle og rimelige. Hovedfordeler: ikke overfør radiobølger, ikke skap blending. Deres levetid er ikke så lang som vi ønsker. I tillegg vises brente områder over tid.
EnergisparingVanlig gjennomsiktig materie som absorberer sollys og sterkt lys. Betraktet som en nyhet. Hvis du finner ut hvor mye det koster, kan du vurdere andre alternativer for lignende produkter. Ifølge brukeranmeldelser beskytter den perfekt synet mot UV, og lindrer belastningen på øynene.

Valgte kriterier

Det er veldig mange varianter av bilfilmer. De varierer i parametere, sammensetning, nyanse, størrelse, konfigurasjon, pris, opprinnelsesland. Det bør tas i betraktning at polymerer ikke bare er svarte. For tuning kan du kjøpe en rød, brun, gul, grønn overflate, med overgang fra svart til metallisk, speilet eller med en "kameleon" -effekt.

Toning sparer ikke bare for sterkt sollys, støv, blendende frontlykter på biler som nærmer seg, men forhindrer også nysgjerrige observatører fra å tenke på interiøret i kabinen. Samtidig er sikten fra innsiden fortsatt optimal.

Hvis du ikke kan bestemme hvordan du skal velge riktig modell, kan du studere klassifiseringene av kvalitetsprodukter, søke råd fra en spesialist. Hva bør du være spesielt oppmerksom på? På kvaliteten på materialet, holdbarhet, motstand mot mekanisk skade, komfort under bruk.

De mest kjente verdensmerkene - Armolan og Luxman, produserer premiumprodukter. Det er enkelt å installere, ingen forvrengning. Produsenter bruker fargestoffer av høy kvalitet og to-nivå beskyttelse mot mekanisk skade i sin produksjon.

Et billigere alternativ, men ikke mindre kvalitet, er et produkt produsert av det koreanske selskapet Kylon. Skiller seg i rimelig pris og god ytelse.

Positive og negative sider ved tilstedeværelsen av fargetone

Farget belegg kan nå finnes på nesten alle biler, da dets tilstedeværelse lover mange fordeler, som inkluderer:

 1. Bevaring av interiøret fra utbrenthet.
 2. Lyse nattlys fra møtende biler gjør ikke føreren blind.
 3. Mangel på oppvarming av kupeen i den varme perioden.
 4. Knusefaste modeller hjelper til med å forhindre skader på passasjerer i en nødsituasjon på veien.
 5. Du kan ikke se hva som skjer inne i bilen.
 6. Utmerket synlighet fra utsiden.
 7. Komplisert inntrengning i hytta til inntrengere.
 8. Forbedre utseendet på bilen.
 9. Beskyttelse mot mekanisk skade.
 10. Ultrafiolett absorpsjon.
 11. Hindrer folk i å avlytte inne i bilen.

Produktene er imidlertid ikke uten ulemper som det er verdt å nevne:

 1. Unnlatelse av å overholde statlige standarder for produksjon av belegg, kan dens dårlige kvalitet føre til ulykker med skadelige konsekvenser.
 2. Manglende samsvar med standarder i frigjøring av varer kan føre til at bøter utstedes av trafikkpolitimenn.
 3. For mørk versjon får øynene til å spenne hele tiden.

Hvordan feste lokket selv

Det er flere måter å fargelegge et vindu på. Du kan vende deg til tjenestene til profesjonelle på en bensinstasjon. Det vil koste mye penger. Eller du kan prøve å gjøre det selv hjemme. For å jobbe med et selvklebende belegg trenger du følgende sett med ting:

 • det faktiske materialet til en viss opptak;
 • plastspatel for utjevning;
 • vindusvasker;
 • såpe eller sjampo;
 • sprøyte;
 • tørr kluter eller myk klaff (ikke luftig);
 • kontorkniv eller vanlig barberblad;
 • hårføner;
 • varmt rent vann.

Den trinnvise instruksjonen ser slik ut:

 1. Den foreløpige forberedelsen er som følger: bilen vaskes grundig og rengjøres, glasset tørkes av med en spesiell løsning, glassforseglingene fjernes fra dørene.
 2. Glassene sprayes med såpevann.
 3. Materialet blir kuttet til de nødvendige parametrene, og etterlater noen centimeter rundt kantene som en margin.
 4. Det beskyttende laget skrelles av.
 5. Den klebende siden sprayes med såpevann. Det er nødvendig å vente i 10 - 20 minutter til limlaget nøytraliserer.
 6. Etter å ha sprayet glasset fra innsiden med såpevann, fest materialet på det og installer det riktig.
 7. Bruk en slikkepott og glatt fargen forsiktig ut, og fjern blant annet den gjenværende såpeløsningen.
 8. Tørk alt godt av servietter.
 9. De overskytende kantene kuttes av og trekker seg tilbake 2 mm fra kanten.
 10. Tørk belegget med en hårføner.
 11. Ikke bruk bilen på flere dager.

Rangering av de beste produsentene av fargefilmer for biler i 2020

Rimeligste varer

MTF Premium 10% Charcol (0,5m x 3m)

Det koreanske selskapet har lansert produksjonen av billige, men høykvalitets produkter. Brukes til alle typer kjøretøy. Det gjør det mulig å forbedre maskinens ytelse, øke sikkerheten og komforten på turen. Fremmer en positiv endring i utseendet på bilen. Takket være materialet blir glasset knustesikkert, noe som øker sikkerheten til mennesker i hytta i tilfelle nødsituasjoner på veiene. Samtidig er innsiden av bilen fullstendig beskyttet mot ultrafiolett stråling.

Produsenten forbedrer kontinuerlig sine produkter og lanserer moderne nyheter med en unik design på markedet. Noen modeller har en slikkepott. For tiden tilbyr spesialforretninger kundene to produktalternativer: 0,5 x 3 m og 0,75 x 3 m.

Gjennomsnittlig kostnad er 499 rubler per kvm.

fargetone MTF Premium 10% Charcol (0,5m x 3m)
Fordeler:
 • motstand mot riper;
 • utmerket vedheft;
 • behagelig nyanse ("trekull");
 • beskytter mot sterk sol, varmestråling og ultrafiolett stråling;
 • holder seg kjølig i ekstrem varme;
 • tilstedeværelsen av en økt lysrefleksjonskoeffisient;
 • forhindrer at overflater mister sitt opprinnelige utseende;
 • enkel å installere;
 • undertrykker gjenskinn effektivt;
 • bidrar til å skape kos, komfort og en privat atmosfære inni;
 • øker effektiviteten til klimaanlegget og klimakontrollen;
 • motstand mot ekstreme temperaturer;
 • har anti-ripeegenskaper;
 • økt slagfasthet og sikkerhet i tilfelle trafikkulykker;
 • produsenten gir kvalitetsgaranti i 7 år.
Ulemper:
 • ikke installert.

Uendelig 15%

Produsenten av produktet garanterer driften i en femårsperiode. Hovedfunksjonen er at det er et ytre metallisert lag som visuelt ligner et speil.Toning gir føreren et perfekt syn på alt som skjer utenfor bilen. Folk i bilen ser praktisk talt ikke den påførte fargen.

Avhengig av volumet på de kjøpte varene, varierer prisen: i 3 m må du betale 489 rubler per 1 løpende meter, fra 7 m - 481 rubler, fra 11 m - 474 rubler.

fargetone Infinity 15%
Fordeler:
 • brukervennlighet;
 • komfort;
 • kvalitet;
 • utmerket sikt uten forvrengning;
 • lang levetid;
 • motstand mot mekanisk skade;
 • pålitelighet;
 • slagfasthet;
 • utmerket kombinasjon av pris og kvalitet.
Ulemper:
 • ikke identifisert.

Sølv R 15

Produktene selges i ruller. Gjennomsnittlig kostnad er 349 rubler per meter. Jo større ordren er, desto mer sannsynlig er det at du får en betydelig rabatt. Blokkerer ultrafiolette stråler nesten 100 prosent, beskytter mot infrarød stråling så mye som mulig, har et antiripelag. Sølvfarge med metallisert belegg.

fargefilm Silver R 15
Fordeler:
 • allsidighet;
 • utmerket varmereflekterende effekt;
 • utbrenthetsbeskyttelse;
 • skape en privat atmosfære;
 • forhindrer interiøret i å bli overopphetet;
 • tåler betydelige temperaturfall;
 • brukervennlighet;
 • kvalitet;
 • varighet;
 • speileffekt.
Ulemper:
 • fraværende.

Solkontroll

Det indiske selskapet Garware Polyester Ltd har erobret markedet ved å produsere produkter av høy kvalitet til rimelige priser. Denne fargingen er veldig populær blant bileiere over hele verden. Det lar deg ikke anstrenge øynene når du reiser om natten, når frontlysene til møtende biler er blendende, så vel som i varmt vær med en sterk sol. Takket være denne fargingen føler både sjåføren og passasjerene seg komfortable og koselige inne i kabinen.

Produktet selges til en pris på 600 rubler per meter. Butikker gir ofte et rabatt system.

fargetone film Sun Control
Fordeler:
 • varighet;
 • pålitelighet;
 • lang levetid;
 • gjør reisen behagelig;
 • ikke la interiøret falme;
 • bredt utvalg av farger;
 • full beskyttelse mot ultrafiolett stråling;
 • har et beskyttende lag mot mekanisk skade;
 • har en støtdempende effekt;
 • i stand til å redusere støy;
 • fantastisk kombinasjon av pris og kvalitet;
 • miljøvennlighet;
 • sikkerhet.
Ulemper:
 • ikke identifisert.

Produkter fra det midterste prissegmentet

MTF Film Original Premium 5% Charcol (0,75m x 3m)

Det koreanske selskapet prøver ikke å skuffe fansen og fyller markedet med eksepsjonelt høykvalitets produkter som passer for biler av noe merke. Den er i stand til å forlenge levetiden til bilen, forbedre dens eksterne data og gjøre passasjerens tur behagelig. Takket være det trenger ikke ultrafiolett stråling og det sterke lyset fra frontlysene til biler som beveger seg mot dem, inn i hytta, glasset blir knustesikkert, noe som forhindrer kroppsskader i tilfelle en ulykke. Produktet blir kontinuerlig oppgradert og forbedret for å forbedre ytelsen.

Gjennomsnittsprisen er 680 rubler per løpemeter.

fargetone MTF Film Original Premium 5% Charcol (0,75 mx 3 m)
Fordeler:
 • overfører praktisk talt ikke UV-stråler;
 • miljøvennlig;
 • sikker;
 • pålitelig;
 • lett å feste;
 • gjør glass knustefast;
 • universell;
 • vakker farge;
 • høykvalitets beskyttelse mot innvendig fading;
 • hjelper med å undertrykke gjenskinn;
 • tåler skarpe temperaturendringer;
 • lang levetid;
 • garantiperioden er 7 år.
Ulemper:
 • ikke installert.

Spectrum Purple IR 60%

Tilgjengelig i lilla eller fiolett. Tilstedeværelsen av et antiripelag bidrar til å utelukke mekanisk skade og forverring av maskinens utseende. Blokkerer nesten penetrasjonen av infrarøde og ultrafiolette stråler. Produsenten har gitt et system med rabatter avhengig av volumet på de kjøpte varene.

I gjennomsnitt kan du kjøpe til en pris av 598 rubler per meter.

fargefilm Spectrum Purple IR 60%
Fordeler:
 • tilstedeværelsen av et nano-keramisk belegg ved athermal farging;
 • gir en mulighet til å beskytte salongen mot sterkt sollys;
 • svekker ikke synligheten;
 • lang levetid;
 • pålitelig;
 • høy kvalitet;
 • enkel å påføre;
 • usynlig for øynene;
 • utmerket kombinasjon av pris og kvalitet.
Ulemper:
 • fraværende.

SHG XAIR 75 BL

Den sørkoreanske produsenten Shadow Guard har strukket seg langt for å gjøre kundene fornøyde med sine produkter. Finnes i to farger: blå og grå. Det er veldig populært blant bilister på grunn av tilstedeværelsen av et anti-ripelag og nesten 100% absorpsjon av ultrafiolette stråler.

Den gjennomsnittlige kostnaden er 899 rubler.

fargefilm SHG XAIR 75 BL
Fordeler:
 • tilstedeværelse av nano-keramisk belegg;
 • tillater ikke de lyse solstrålene å trenge inn i det indre, noe som gjør det bleknet;
 • oppfyller kravene i verdensstandarder;
 • forsinker UV og infrarød stråling;
 • varighet;
 • komfort;
 • brukervennlighet;
 • sikkerhet.
Ulemper:
 • ikke identifisert.

12 Mil (antiskli)

Vinylbelegg av anstendig kvalitet og høy holdbarhet, 12 mil tykk, 0,363 kg vekt, gjennomsiktig farge, selges i ruller. Tilhører kategorien støtsikker. Hovedforskjellen: høye lim, mekaniske, anti-slipende og optiske egenskaper. Kunne forhindre at lovbrytere trer inn i hytta. Det mister praktisk talt ikke sine opprinnelige egenskaper, selv om glasset er ødelagt.

Gjennomsnittsprisen er 949 rubler.

fargetone 12 Mil (anti-slip)
Fordeler:
 • eliminerer skade fra granatsplinter;
 • minimerer muligheten for hooligans som kommer inn i salongen;
 • støtsikker;
 • universell;
 • effektiv;
 • skaper ikke gjenskinn;
 • utmerket synlighet;
 • forhindre penetrasjon av ultrafiolett stråling;
 • forbedrer utseendet på bilen.
Ulemper:
 • ikke identifisert.

SHG Premium XP 80 BL

Tilhører kategorien athermiske filmer. Shadow Guard-merket er kjent for kvalitetsprodukter med lang levetid. Produktet selges i ruller på 30 m. Hovedegenskaper:

 • den maksimale blokkeringshastigheten for ultrafiolett stråling er 99%;
 • farge - gjennomsiktig;
 • tilstedeværelsen av et antiripelag - ja;
 • webbredde - 152 cm;
 • belegg - nano - keramikk.

Gjennomsnittsprisen er 879 rubler. Produsenten kan gi rabatt på produkter som er gjenstand for kjøp av en betydelig batch.

fargetone SHG Premium XP 80 BL
Fordeler:
 • lar ikke interiøret falme;
 • beskytter mot UV- og IR-stråling;
 • betydelige temperaturfall falles opp;
 • komfortabel;
 • forvrenger ikke virkeligheten;
 • usynlig for øynene;
 • forhindrer interiøret i å bli overopphetet;
 • lett å bruke.
Ulemper:
 • ikke installert.

Global

Merket er kjent for alle bilister i USA og utover. Helt i begynnelsen ble det antatt at produktet utelukkende skulle brukes av forbrukere i det amerikanske og kanadiske markedet. Men på kort tid dukket han opp i butikkhyllene i Europa og Russland og fant raskt sin beundrer. Det regnes for tiden som det mest lovende produktet i rangeringen av kvalitetsprodukter i denne kategorien. En spesiell teknologi med lukket syklus brukes i produksjonen, som gjør det mulig å redusere tiden for filmfremstilling, og dermed redusere kostnadene.

I spesialforretninger kan fargemateriell kjøpes til en pris på 700 rubler per meter. Rabatter er tilgjengelige for store volumer.

fargetone film Global
Fordeler:
 • høy kvalitet håndverk;
 • bruk av moderne teknologi i produksjonen;
 • pålitelighet;
 • effektivitet;
 • kvalitetsfaktor;
 • lang levetid;
 • sikkerhet;
 • opprettholder utmerket synlighet;
 • beskytter mot å lytte og titte inni hytta;
 • høy refleksjonshastighet for varme;
 • forhindrer utseendet på bilen fra negative endringer under påvirkning av sterkt sollys;
 • rimelig pris;
 • det er et antiripelag.
Ulemper:
 • varene til det amerikanske merket kan ikke alltid bli funnet i hyllene til innenlandske markeder.

San tek

Det regnes som den anerkjente verdensledende innen produksjon av fargede filmer for biler i alle klasser. Amerikansk firma Commonwealth Laninating & Coating, Inc. i lang tid og fruktbart fylle markedet med høykvalitetsfilmer for glass. Produksjonsanleggene til dette selskapet er utstyrt med moderne høyteknologisk utstyr. Å ha vår egen fabrikk gjør det mulig å utføre kvalitetskontroll og holde gjennomsnittskostnadene for produkter på et optimalt nivå for å gjøre dem konkurransedyktige i verdensmarkedet.

Produktene kan kjøpes på spesialforretninger eller bestilles via nettbutikken. I gjennomsnitt må du betale 650 rubler for en løpemeter. Som regel trenger man ikke å forholde seg til forfalskninger.

fargefilm San Tek
Fordeler:
 • har en stabil farge og jevn bleking;
 • skaper utmerket synlighet;
 • skiller seg fra sine kolleger i mykhet og tykkelse (det er minimalt);
 • gjenspeiler nesten helt ultrafiolette stråler;
 • tillater ikke infrarød stråling å trenge inn i kabinen;
 • optimal kombinasjon av pris og kvalitet;
 • lett å bruke;
 • du kan kjøpe hvilket som helst volum;
 • mangel på gjenskinn;
 • øynene blir ikke slitne;
 • varighet;
 • allsidighet;
 • komfort og sikkerhet for passasjerer og sjåfør.
Ulemper:
 • sjelden levert til det russiske markedet;
 • tilstedeværelsen av sterk liming av limet kompliserer litt limingsprosessen.

Premium produkter

Armolan

En førsteklasses bil krever betydelige kostnader og bare innstilling av høy kvalitet. Det verdensberømte amerikanske selskapet produserer fargefilm for de mest kjipe og omhyggelige bileierne. Hva er produsenten kjent for? Først av alt den strengeste kvalitetskontrollen. Dette påvirker holdbarheten, påliteligheten og sikkerheten til produktene. Selskapet har lansert et bredt spekter av produkter, alt fra budsjettalternativer til luksusserier. Variasjonen i farger er imponerende.

Gjennomsnittsprisen på premiumfilm er 1700 rubler per 1 meter.

fargetone Armolan
Fordeler:
 • absorpsjon av ultrafiolett stråling når 100%;
 • gir utmerket sikt, uten gjenskinn og forvrengning;
 • tillater ikke tilskuere å se på hytta;
 • holder bilen varm om vinteren og kjølig om sommeren;
 • det er en støtdempende effekt;
 • i tilfelle en ulykke lar det ikke glasset smuldre ned i små fragmenter, og forhindrer kutt på passasjerene;
 • lang levetid;
 • sikkerhet;
 • miljøvennlighet;
 • høy kvalitet;
 • brukervennlighet;
 • ingen negative effekter på øynene.
Ulemper:
 • ikke alle har råd til gjennomsnittskostnaden;
 • det vises sjelden i hyllene til russiske butikker.

LLumar

Hvis du nøye studerer TOPPEN av verdens beste produsenter av denne produktkategorien, så er det amerikanske selskapet CPFilms Inc. har en ledende posisjon. Det produserer utelukkende elitealternativer for krevende kunder, så dette produktet er ikke veldig populært blant vanlige borgere.

Forhandlerne tilbyr å kjøpe filmen til en pris av 2200 rubler per meter.

LLumar fargetone
Fordeler:
 • indikatoren for beskyttelse mot inntrenging av ultrafiolette stråler er 100 prosent;
 • et bredt spekter av produkter: filmer med magnetronforstøvning, metallisert, malt og andre typer;
 • utelukkende organiske fargestoffer brukes i fremstillingen;
 • lang levetid;
 • tillater ikke bilforhandleren å brenne ut;
 • skaper komfort og kos under reisen;
 • interiøret overopphetes ikke og overkjøles ikke;
 • tåler betydelige temperaturfall;
 • pålitelighet;
 • perfekt sikt fra kupeen;
 • miljøvennlighet;
 • sikkerhet.
Ulemper:
 • overpriset;
 • et lite utvalg av farger.

Solar gard

Det amerikanske selskapet har lansert produksjonen av en flerlags farget film, som inneholder elastisk polyester og et lim som ikke er redd for betydelig trykk. Hovedtrekket er konstant kontroll over kvaliteten på det produserte toningsmaterialet. Bruk av høyteknologisk utstyr bidrar til å sikre pålitelighet, sikkerhet og lang levetid.

Gjennomsnittsprisen er 1500 rubler per 1 løpemeter.

Solar Gard fargefilm
Fordeler:
 • allsidighet;
 • effektivitet;
 • skaper komfort inne i bilen;
 • utmerket synlighet;
 • et stort utvalg av nyanser;
 • enkelt og enkelt å fjerne fra glassflaten;
 • varighet;
 • bruk av innovative teknologier i produksjonen;
 • forhindrer at UV- og IR-stråler kommer inn i interiøret.
Ulemper:
 • med konstant eksponering for direkte sollys, kan det begynne å falme;
 • for betydelig pris for en person med gjennomsnittsinntekt.

Konklusjon

Fargetone har lenge sluttet å være en luksusvare. Den brukes på glasset med luksusbiler og innenlandske lavprisbiler. Mange sjåfører innså at det ikke bare gjør det mulig å reise komfortabelt når som helst på dagen og i all slags vær over lange avstander, uten skade på nervesystemet og synsorganene, men hjelper også ofte til å unngå å komme i trafikkulykker. Det er bare verdt å velge et produkt nøye, basert på kvalitetskarakteristikker. Huske! Dette er først og fremst din sikkerhet!

Datamaskiner

Sport

skjønnhet