Innhold

 1. Rack enhet
 2. Topp rack produsenter
 3. Utfall

Rangering av de beste produsentene av stabilisatorstag for 2020

Rangering av de beste produsentene av stabilisatorstag for 2020
 • Postet av: Auto og Moto
 • Antall visninger: 2371
 • Lesetid: 7 minutter.

Hvert element i bilens økosystem er viktig og har en unik funksjon. Stabilisatorstagene er en del i flere deler som spiller en viktig rolle i å balansere maskinens vekt. Takket være dem er fremdriften som er skapt av kroppsvekten på fjæringen jevnt fordelt, noe som forhindrer eller minimerer rullingen av bilen, spesielt når sjåføren svinger.

Staget bærer en funksjon som ekstrahjelp til stabilisatoren. Lasten når kjøretøyet er i bevegelse er hovedsakelig rettet mot stagene, og først da til selve stabilisatoren. Det antas at stag og stabilisator kobler mellom kjøretøyets fjæring og karosseri. Hvis de første er utslitte, vil føreren umiddelbart føle en ubalanse i håndteringen av bilen, fordi vekten av kroppen i et slikt tilfelle vil være mest på fjæringen. En sjåfør uten tilstrekkelig kjøreopplevelse, hvis støttene er utslitte, risikerer å komme i ubehagelige kjøresituasjoner. Det anbefales å overvåke tilstanden til denne delen og bytte ut slitte deler hvis bilens håndtering merkbart har falt.

Rack enhet

Hovedformålet med dette elementet i innretningen til bilens kjøreutstyr er å balansere vekten av konstruksjonen som helhet og å sikre sidestyrken til karosseriet. Delen ser ut som en langstrakt stanglignende gjenstand. På markedet er det modeller med en lengde på 4-20 cm. Hengselelementer med forskjellige konfigurasjoner er innebygd i de ytre delene av stangen. Det finnes også modeller på markedet uten innebygde hengselelementer.

Stabilisatorposten innebærer mange elementer i enheten, så den kan ikke være monolitisk. Hengselkomponenten er sveiset til stanglegemet. Denne monteringsmetoden forklares av sikkerhetskravene til reservedeler. Kanten av sømmen på stangens kropp kalles vanligvis "nakken". Nakkeområdet er dårligere enn resten av kroppen, fordi metallet i dette området er mye tynnere. Mange feil i stabilisatorleddet skyldes overbelastning av "nakken". Den reduserte styrken i dette området er et gjennomtenkt teknisk trekk, for hvis "nakken" ikke brøt under overdreven belastning, ville bruddet oppstå et annet sted, hvor det er umulig å forutsi. I dette tilfellet vil det være en mulighet for at stangen vil gjennombore bunnen av bilen. Derfor fungerer det tynnere området i stativet som et avløp for plutselige brudd.

Topp rack produsenter

Febest

En produsent fra Tyskland, som har fått rykte på de russiske breddegradene som en solid produsent av reservedeler. Populariteten til Febestus forklares med den demokratiske prislappen med kvaliteten på stativene over gjennomsnittet. Selv transport av produksjonsanlegg til Kina påvirket ikke nivået på produksjonskvaliteten. Selskapet opprettholder vellykket høye standarder for produksjon av komponenter takket være det velfungerende arbeidssystemet til personell og administrasjon av selskapet.

Under navnet Febestus vil sjåføren finne stativer med forskjellige konfigurasjoner for mange bilmerker og modeller (fra japanske produsenter til innenlandske).Prisen per vareenhet vil ikke føre til tvil blant kjøperen, i tillegg gir selskapet en garanti for sine egne produkter, så sjåføren kan ikke være i tvil om kvaliteten på de kjøpte delene. I tillegg viser Febests produkter gode resultater under tøffe forhold på innenlandske veier.

Febest stativer
Fordeler:
 • Akseptabel pris;
 • Produktkvalitet;
 • Sterke resultater på russiske veier.
Ulemper:
 • Ikke funnet.

Tilbakemelding:

“Febest er mitt foretrukne merke. Stativene fra den tyske produsenten viser sikre resultater selv på veier av tvilsom kvalitet. Prisen er ikke den laveste, men kvaliteten på delene vekker selvtillit. Jeg anbefaler dette merket til de sjåførene som ikke er interessert i konstant utskifting av stativer av lav kvalitet, men som ser etter et sterkere alternativ! ”

Swag

Selskapet er kjent for det faktum at produksjonsverksteder ligger i Europa, og ikke i Kina. Swag er også engasjert i emballering av komponenter til biler. Selskapet kjennetegnes også av dynamikken: sortimentet av selskapet vokser etter hvert som etterspørselen etter visse deler i markedet vokser. Kvalitetsindikatorer er på nivået med en sterk midt, jeg later ikke til å være overlegen fra bildeler fra fabrikken.

Det bør tas i betraktning at parametrene for relativ kvalitet er relevante for utenlandsproduserte biler, hvis stabilisatorstativet plasseres i en hjemmelaget bil (for eksempel "Vaz"), vil sjåføren motta en reservedel på minst samme nivå som fabrikken. Kombinert med en akseptabel prislapp, vil Swag være en av de første alternativene for vurdering av eiere av innenlandske biler.

Swag stativer
Fordeler:
 • Tilstrekkelig pris;
 • Sterk kvalitet for innenlandske bileiere;
 • Stort utvalg av deler.
Ulemper:
 • Middelmådig alternativ for eiere av utenlandske biler.

Tilbakemelding:

“Swag-stativer er den perfekte erstatningen for originalen fra Largus. Siden sistnevntes reservedeler koster anstendig penger, kjøper jeg Swag og blir ikke skuffet over mer enn ett års bruk. Vis gode resultater på flate og lite veier. Jeg anbefaler Swag til alle som leter etter alternativer for originale reservedeler fra innenlandske biler! ”

Febi

Produsent Febi spesialiserer seg på produksjon av reservedeler til biler med overveiende tysk opprinnelse, fra Mercedes til Opel. Med et bredt utvalg av deler til biler av kjente merker, er Phoebes rykte på det russiske markedet tvetydig. Fans av dette merket hevder at Phoebes misfornøyde kjøpere er partiske mot produsenten. Det er verdt å merke seg at blandede anmeldelser følger detaljer for forskjellige formål, men ikke stabilisatorstiver. Reservedeler i denne kategorien gir ikke tvil om pris- og kvalitetsindikatorer. De tvetydige meningene om Febi forklares med ikke den beste tilpasningsevnen til komponentene for russiske veier, og i Tyskland er dette merket veldig populært.

Kvaliteten på stativene vekker ikke tvil, fordi produsenten gir en rekke sterke garantier. For det første er delproduksjonsverkstedene lokalisert i Tyskland, noe som betyr at arbeidsprosessene som utføres i dem, må oppfylle strenge europeiske krav. I tillegg til kvalitetsstandarder har Phoebes produkter en tilstrekkelig pris. Det er verdt å vurdere at Phoebe-selskapet er ganske populært i Tyskland, og dette garanterer en konstant tilstrømning av kopier fra ikke-sertifiserte produsenter. Det er nok reservedeler av ukjent opprinnelse på markedet, solgt under navnet Phoebe.

Febi stativer
Fordeler:
 • Tilstrekkelig kostnad;
 • Kvalitetsstandarder for produksjon;
 • Stort utvalg av reservedeler.
Ulemper:
 • Blandede anmeldelser.

Tilbakemelding:

“Jeg har brukt Phoebe-stativer i mer enn et år, og i løpet av den tiden har de aldri sviktet meg. Det er nok navn fra denne produsenten på markedet, dessuten er prisen rimelig. Det er verdt å vurdere at det også er nok kopier av dette merket, så jeg anbefaler å kjøpe reservedeler bare fra pålitelige selgere. Samlet sett fortjener Phoebes stativer en sterk anbefaling! ”

Optimal

Et annet merke som spesialiserer seg på reservedeler som ikke kommer fra fabrikken fra Tyskland. Optimal-merket ligner på den forrige Phoebe i tvetydigheten i produktanmeldelser, men det er verdt å merke seg at i tilfelle det første selskapet viser brukerne mer positive meninger. Når vi snakker om negative anmeldelser om Phoebe, er det verdt å merke seg at de fleste meninger er gjort urimelig, noe som ikke kan sies om Optimal. Negative anmeldelser av dette merket er begrunnet med den ikke-standardiserte policyen for optimal produksjon av reservedeler. Selskapet har 3 avdelinger (Tyskland, Polen og Kina). Hvis de to første avdelingene produserer et produkt av sterk kvalitet, viser 3. avdeling et tvetydig resultat.

I tillegg til brukernes negativitet mot kvaliteten i den kinesiske avdelingen, er det også en oppfatning at selskapet som helhet har endret spesialisering fra produsent til emballasje. Utvalget av stativer for forskjellige merker er bredt, føreren av en utenlandsk bil vil finne mange deler til en bestemt bil. Kvaliteten på stativene generelt gjenspeiles direkte i prislappen per vareenhet, det vil si en sterk midten. Fabrikkstativ av utenlandske biler er en størrelsesorden bedre enn komponenter fra Optimal. Drivere foretrekker den optimale på grunn av at disse produktene presenteres i økonomisegmentet.

Optimale stativer
Fordeler:
 • En av de mest økonomiske alternativene;
 • Stort utvalg av titler;
 • Produktemballasje.
Ulemper:
 • Merke rykte.

Tilbakemelding:

“Racks fra Optimal er et godt alternativ hvis du raskt må bytte ut ødelagte deler, men budsjettet lar deg ikke kjøpe bedre alternativer. Strut-oppførselen på veien er ikke den verste, men levetiden vekker ikke tillit. Jeg anbefaler det som en midlertidig erstatning for stativer av høy kvalitet! ”

Rts

Selskapet fra Spania er kjent i det russiske markedet for kvaliteten på produktene sine generelt, og stabilisatorstag, spesielt. Produksjonsbutikkene til selskapet ligger i Europa, hvorfra de kommer inn på hjemmemarkedet. Plasseringen av verkstedene i EU indikerer at produsenten garanterer høy kvalitet på produserte bildeler. Likevel har erfarne brukere lagt merke til at reservedelsmarkedet i Russland med så høye kvalitetsstandarder er fullt av produkter med mangler i forskjellige størrelser. Kanskje dette er på grunn av transportforholdene, men dette faktum bør tas i betraktning før du gir en klar preferanse til et merke. Når vi snakker om produktfeil, er det verdt å merke seg at metallkomponenten aldri er defekt, slik at kjøperen kan være sikker på Rts-aksjen.

Med alle mangler og mangler er det verdt å merke seg at kvaliteten på produktet fra Rts er sterk og uten tvil. I tillegg forfalskes ikke produktene av dette merket av usertifiserte produsenter, slik at kjøperen kan være trygg på å kjøpe originalen, og ikke en kopi. Det anbefales at du sjekker støvsamleren når du kjøper en vare fra Rts-merket, fordi dette er den hyppigst defekte varen. Hvis søppelsekkene er i god stand, er det mulig å kjøpe dristig rack. På Internett er det rosende anmeldelser om at Rts-stativer ofte varer lenger enn fabrikken.

Rts-stativer
Fordeler:
 • Sterk kvalitet;
 • Relativt lav prislapp;
 • Produsentens rykte.
Ulemper:
 • Det er et ekteskap.

Tilbakemelding:

“Rts lager flotte stativer som varer lenge og hardt! Jeg har brukt stativer av dette merket i mer enn 1,5 år og har aldri hatt noen klager, til tross for at de viser imponerende resultater på russiske veier! Jeg anbefaler det til alle som leter etter kvalitetsreservedeler til en fornuftig pris! ”

Fenox

Fenox-stativer er veldig populære i Russland og SNG-landene, på grunn av det faktum at produsenten opprinnelig fokuserte på innenlandske virkeligheter, og derfor er Fenox-produktet mer enn andre optimalisert for disse realitetene. I tillegg til stativene produserer selskapet mange andre bilkomponenter, men stativene har også imponerende kvalitet.Selskapets produkter er ideelt kompatible med alle biler av innenlandsk opprinnelse.

I tillegg er produksjonen av produkter fra Fenox sertifisert i samsvar med de strenge kravene i EU-standardene, noe som betyr at kvaliteten på produktene ikke vil føre til spørsmål selv for kresne bilister. Selskapet produserer komponenter ikke bare for hjemmemarkedet, men også for eksport. Antall land som samarbeider med Fenox er 50. Selskapet produserer gode komponenter også for maskiner av utenlandsk opprinnelse.

Fenox-stativer
Fordeler:
 • Perfekt kompatibilitet med innenlandske biler;
 • Høye produksjonsstandarder;
 • Stort utvalg av produkter.
Ulemper:
 • Ikke funnet.

Tilbakemelding:

“Fenox er garantist for høykvalitets stag, spesielt for russiske biler. Jeg har brukt Fenoks stativer i mer enn 3 år, for hele driftsperioden viser de gode resultater! Jeg anbefaler dette merket til alle som leter etter perfekt kompatible bildeler! ”

Mapco

En tysk produsent, en nykommer på hjemmemarkedet, som har fått et solid rykte. Kvaliteten på Mapco-produktene gjør dette merket til et av de mest foretrukne merkene for den russiske bilentusiasten. Produsenten garanterer lang levetid for stativene, selv under forhold med dårlige veier.

stativer Mapco
Fordeler:
 • Sterk produktkvalitet;
 • Produsentens omdømme;
 • Lang levetid.
Ulemper:
 • Ikke funnet.

Tilbakemelding:

“Flotte stativer fra et tysk selskap, som ikke skammer seg over å anbefale til venner! Ytelse på alle slags veier er imponerende! Jeg anbefaler disse stativene til alle som leter etter deler for langvarig bruk! ”

Utfall

Det russiske reservedelsmarkedet tilbyr kjøperen en overflod av stabilisatorstag. Tilbudet er ikke begrenset til de klassiske konfigurasjonene, det finnes også moderniserte versjoner, designet for å takle spesielt vanskelige oppgaver. Det anbefales å velge et bestemt merke basert på anmeldelser og anmeldelser på Internett, ellers risikerer sjåføren å kjøpe et produkt av tvilsom kvalitet til en oppblåst pris.

Det er generelle mønstre, basert på hvilke, sjåføren skal velge en bestemt produsent. For å redusere risikoen for å kjøpe produkter av lav kvalitet, anbefales det å ta hensyn til følgende kriterier:

 1. Rackkompatibilitet med en bestemt bil. Det hender ofte at en sjåfør kjøper en reservedel som ikke passer for en bestemt bil. Det er verdt å kontakte selgeren for råd for å forhindre en slik feil. Det er også lov å søke om hjelp på Internett.
 2. Matchende kontakter for montering av stativ og biler. Det anbefales å studere kommunikasjonen til forhåndsinstallerte reservedeler (størrelser på muttere, bolter, fester) og korrelere parametrene med den kjøpte reservedelen. Det anbefales å nøye studere parametrene ovenfor slik at du ikke trenger å returnere den kjøpte varen.
 3. Produsentens rykte. Det beste merket er det som ble valgt ved å søke gjennom personlig erfaring, men hvis det ikke er noen slik opplevelse, er det lov å stole på anmeldelser av venner eller anmeldelser på Internett.
 4. Reservedeler satt. Det anbefales å sjekke tilstedeværelsen av et garantikort, gummipakninger, forankringsenheter, festemidler og all nødvendig kommunikasjon i settet.

Valget av stabilisatorstag vil ikke være noe problem hvis sjåføren behandler det ansvarlig og følger de grunnleggende reglene for å kontrollere et bestemt navn. Ved å følge enkle regler minimerer brukeren muligheten for å kjøpe reservedeler av lav kvalitet.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet