Innhold

 1. Oppbevaringsregler for kunstige tenner
 2. Formål, funksjonalitet, typer og egenskaper, kriterier for valg av beholder for tannstrukturer
 3. Rangering av kvalitetsproteser for 2020
 4. Konklusjon

Rangering av de beste protesebeholderne for 2020

Rangering av de beste protesebeholderne for 2020

Ta vare på tennene når du er ung! Hvis alle mennesker fulgte dette ordtaket, ville dette tillate dem å opprettholde oral helse og livskvalitet i mange år. Dessverre innebærer mentaliteten vår, i motsetning til den amerikanske, ikke forsiktig tannpleie, som et resultat av at mange allerede i middelalderen står overfor behovet for å installere proteser for å spise fullstendig.

Å ta vare på en slik struktur er enda vanskeligere enn for munnhulen. Det bør også rengjøres minst to ganger om dagen, og fjernes og skylles under rennende vann etter hvert måltid. Dette er nødvendig for å unngå opphopning av patogener mellom tannkjøttet og apparatet, noe som kan føre til betennelse.

Bruk av tannkonstruksjoner døgnet rundt anbefales ikke, da det forårsaker ubehag og forårsaker mindre skade på tannkjøttet. For at en protese skal fungere i lang tid, må den holdes ren. For lagring av flyttbare strukturer anbefales det å bruke spesielle beholdere som gjør at de kan holdes helt rene og beskytte mot mekanisk skade og forurensning fra det ytre miljøet.

Oppbevaringsregler for kunstige tenner

Tidligere holdt mange brukere av flyttbare enheter dem i et glass vanlig vann. Dette skyldes at strukturen var laget av plastforbindelse, som forverret seg fra å tørke ut i luft.

Moderne kjeveortopediske apparater har ikke denne ulempen og krever derfor ikke konstant fuktighet. Mange brukere, etter råd fra en tannlege, bruker dem først uten å ta av, for å bli vant til det raskere. Omtrent en måned etter den første installasjonen kan du fjerne enheten over natten.

Før du lagrer den, bør du rengjøre enheten mekanisk fra matrester og andre forurensninger og skylle den i rennende vann. Hvis det antas at strukturen fjernes i en kort periode, kan du bare pakke den inn i en serviett, eller legge den i et spesielt tilfelle. Hvis det er behov for langvarig lagring, helles en spesiell væske i beholderen, som ikke bare desinfiserer enheten, men også bidrar til å bevare forbrukeregenskapene.

Noen kunstige tenner kan lagres uten væske i lang tid, det er nok bare å lukke dekselet på saken for å forhindre forurensning fra det ytre miljøet.

Hver bruker av avtakbare tenner bør huske at de ikke skal lagres i varme (på grunn av dette kan de miste sin opprinnelige form, deformere) eller klorert vann (dette gjelder hovedsakelig kermeter som blir mørkere når de samhandler med klor).

Formål, funksjonalitet, typer og egenskaper, kriterier for valg av beholder for tannstrukturer

Tannbeholdere er et tilfelle laget av komposittmaterialer (oftest polypropylen). De er designet for å utføre følgende funksjoner:

 • Desinfeksjon av protesestrukturen - en spesiell sammensetning helles i beholderen, som dreper patogene bakterier, løser matrester og smuss fra overflaten på enheten. Dette produktet er tilgjengelig i form av en spesiell væske eller et pulver (tabletter) som oppløses i vann;
 • Sikre konstruksjonens sikkerhet - på grunn av riktig plassering av enheten i saken, er den beskyttet mot utilsiktet skade. Samtidig er den lokalisert på en slik måte at det er praktisk å nå den uten å berøre løsningen.

Sammenlignet med konvensjonelle containere gir containere følgende fordeler:

 • et lokk som lukker beholderen tett, forhindrer lekkasje av desinfeksjonsløsningen, samt penetrering av forurensninger fra utsiden;
 • pålitelig fiksering av strukturen inne i containeren gir beskyttelse mot skader i tilfelle et tilfeldig fall;
 • kompakt størrelse lar deg ta containeren med deg til jobb, på tur osv .;
 • koffertene er laget av ugjennomsiktig plast, som forhindrer at innholdet i beholderen blir synlig.

Vurder hva du skal se etter når du kjøper en container for ikke å gjøre feil når du velger:

 • Produksjonsmateriale. Ifølge noen kjøpere er det viktigste utvalgskriteriet prisen på produktet. Dette er den vanligste feilen. Modeller laget av billig plastblanding har kort levetid, blir raskt ripete og utstyrt med lekk deksel. Mikrosprekker i en slik beholder er kolonisert av skadelige mikroorganismer, som deretter kommer inn i protesen.
 • Produktets form og volum. Før du velger en sak, må du prøve designet for størrelsen på containeren. Dette er nødvendig for å rasjonelt bruke desinfeksjonsvæsken (hvis protesen er betydelig mindre enn beholderen, må du bruke en større mengde løsning for å rengjøre den), og for å forhindre skade på enheten under transport (et uegnet produkt vil "dingle" i beholderen, som kan skade den).
 • Tilstedeværelsen av en maskebarriere. Mange kjøpere mener at tilstedeværelsen i saken er valgfri, men ifølge anbefalingene fra eksperter er det bedre å velge modeller med sin tilstedeværelse - det forenkler skylling av strukturen, samt prosessen med å få den. Nettverket forhindrer fingerenes kontakt med løsningen, slik at den ikke blir skitten.

Eksperter anbefaler når du kjøper for å være oppmerksom på tettheten i lokket (som vil forhindre utilsiktet søl av desinfeksjonsmidlet), samt til den flate overflaten på bunnen (saken må stå i vater og stabil slik at desinfeksjonsvæsken helt dekker tannstrukturen).

Jo lavere vekten på enheten er, jo mer praktisk er det å ta den med deg, så du bør også ta hensyn til denne parameteren.

Avhengig av funksjonskonstruksjonen skilles følgende typer containere ut:

 • Standard - representerer en container uten ekstra tilbehør. Dette er den mest populære modellen fordi det er billig i pris;
 • Med en separator - i denne modellen er det en nettbeholder som lar deg skylle og ta ut protesen uten å berøre den med hendene;
 • Med en ultralyd-rengjøringsfunksjon er det det beste alternativet for pleie av proteser, siden denne modifikasjonen lar deg rengjøre strukturen til matrester og andre forurensninger. Ultralyd fungerte også bra ved desinfisering. Graden av rengjøring av proteser lar deg nesten fullstendig kvitte seg med smuss, noe som ikke kan gjøres ved hjelp av mekanisk rengjøring. Bruk av denne typen tilfeller er kun tilgjengelig for proteser som kan fjernes helt, siden rengjøringsprosessen utføres ved hjelp av lydvibrasjoner ved forskjellige frekvenser.
 • Bakgrunnsbelyst. Passer for synshemmede, så vel som for de som skifter protese i mørket.
 • Med speil. En enhet av denne typen lar deg sette på og ta av protesen på veien, reise, steder der det er vanskelig å kontrollere riktig installasjon.

Noen kjøpere anser å kjøpe en spesiell sak som et dumt sløsing med penger og oppbevare flyttbare strukturer i et glass vann. Det er viktig å forstå at dette er en ideell grobunn for bakterier som ytterligere kan irritere og betente munnhulen.

Vurdering av kvalitetsprotesebeholdere for 2020

Curadent BDC 111

Beholderen er laget i form av en hvit rektangulær eske med en grønn / blå innsats. Egnet for tannkonstruksjoner i alle størrelser. For enkelhets skyld med skylling og fjerning, har beholderen en spesiell nettbeholder.

Alle kan bruke enheten - du må fylle den med en spesiell væske til et visst nivå, og deretter legge vann til løsningen. Den avtakbare designen kan stå i saken over natten, og i løpet av denne tiden blir den fullstendig rengjort for alt smuss.

Lokket lukkes tett, muligheten for lekkasje er utelukket. Oppbevar enheten utilgjengelig for barn.

Spesifikasjoner:

IndeksVerdi
ProdusentCuraden International AG, Sveits
Fargehvit
Overordnede dimensjoner (b * d * d)8,5 cm * 7,5 cm * 8 cm
Tilstedeværelsen av en maskeinnsatsdet er
Tilstedeværelsen av et speilikke
Ultralydrengjøringikke
Bakgrunnsbelysningikke
Rom for oppbevaring av hygieneartiklerikke
Gjennomsnittspris900 s.
Curadent BDC 111
Fordeler:
 • det er en separator;
 • universell størrelse;
 • ytelse av høy kvalitet.
Ulemper:
 • lav funksjonalitet - det er ingen bakgrunnsbelysning, et rom for hygieneartikler, et speil, muligheten for ultralydrengjøring;
 • høy pris for denne typen containere.

Mine tenner

En liten pose som lar deg bære den flyttbare designen og vaske den. Beholderen har en maskeseparator med et håndtak, designet for å skylle produktet. Kofferten er laget av myk matplast. Ikke bruk slipende stoffer for å rengjøre den. Eksperter anbefaler å bruke vannbaserte produkter som er godkjent for bruk med plast. Produktet er lett - bare 80 gram.

Dekselet beskytter de kunstige tennene hermetisk mot støv, smuss og forhindrer muligheten for søl av desinfeksjonsmiddel.

Spesifikasjoner:

IndeksVerdi
ProdusentBradex, Kina
Fargehvit svart
Overordnede dimensjoner (b * d * d)6cm * 9cm * 9,5cm
Tilstedeværelsen av en maskeinnsatsdet er
Tilstedeværelsen av et speilikke
Ultralydrengjøringikke
Bakgrunnsbelysningikke
Rom for oppbevaring av hygieneartiklerikke
Gjennomsnittspris200 s.
Tannprotesen min
Fordeler:
 • budsjettpris;
 • en rekke farger;
 • kompakt størrelse;
 • det er en maskeseparator.
Ulemper:
 • ingen speil, belysning og oppbevaringsrom for hygieneartikler.

Miradent Protho Box

Denne saken er en av de beste produsentene av oral pleieprodukter. Populariteten til modeller av denne typen skyldes tilstedeværelsen av et ekstra rom der du kan oppbevare en børste for rengjøring av protesen (inkludert i leveringssettet, utstyrt med to hoder med forskjellig hardhet), tabletter for en desinfiserende løsning og andre hygieneartikler.

Mange kjøpere anbefaler å kjøpe et slikt tilfelle på grunn av den vellykkede rengjøringsbørsten for avtakbar konstruksjon - hodet med hvite børster renser den ytre overflaten av protesen, og det svarte hodet renser det indre hulrommet. Et speil er innebygd i beholderlokket, slik at du kan installere strukturen hvor som helst. En annen fordel med enheten er tilstedeværelsen av en lås på lokket, som helt utelukker muligheten for utilsiktet søl av desinfeksjonsmidlet. Leveringssettet inneholder også instruksjoner med en beskrivelse av saken, og anbefalinger om hvordan proteser skal oppbevares riktig.

Spesifikasjoner:

IndeksVerdi
ProdusentHager & Werken, Tyskland
Fargehvit
Overordnede dimensjoner (b * d * d)9cm * 11,5cm * 4,5cm
Tilstedeværelsen av en maskeinnsatsikke
Tilstedeværelsen av et speildet er
Ultralydrengjøringikke
Bakgrunnsbelysningikke
Rom for oppbevaring av hygieneartiklerdet er
Gjennomsnittspris990 s.
Miradent Protho Box
Fordeler:
 • pålitelig låseanordning;
 • det er et rom for oppbevaring av børsten (inkludert i leveringssettet) og desinfiserende tabletter;
 • en liten pris for en enhet på dette nivået.
Ulemper:
 • det er ingen maskeseparator, noe som gjør skylling vanskelig.

StaiNo protesekasse

Den mest budsjettmessige modifikasjonen av lagringstanken for kunstige tenner. Det er et tilfelle laget av billig plast, tilgjengelig i forskjellige farger - hvit, gul, grønn, etc.

Sammenlignet med andre modifikasjoner er denne beholderen ikke vanntett og har ingen ekstra enheter. Den eneste fordelen er budsjettprisen, som gjør at den kan kastes uten angring etter at skaden har oppstått.

Spesifikasjoner:

IndeksVerdi
ProdusentLLC "StayNou" Russland
Fargehvit
Overordnede dimensjoner (b * d * d)7,8 cm * 8,3 cm * 4,5 cm
Tilstedeværelsen av en maskeinnsatsikke
Tilstedeværelsen av et speilikke
Ultralydrengjøringikke
Bakgrunnsbelysningikke
Rom for oppbevaring av hygieneartiklerikke
Gjennomsnittspris120 s.
StaiNo protesekasse
Fordeler:
 • budsjettpris;
 • tilgjengelig i forskjellige farger.
Ulemper:
 • det er ingen tetthet;
 • ikke noe ekstra tilbehør.

Bradex ultralyd

Denne modellen skiller seg fra konkurrentene ved hjelp av ultralydrensefunksjonen. Containeren er produsert av Bradex i Kina. Til tross for vurderinger fra mange kjøpere, ifølge hvilke varene fra Kina er av lav kvalitet, gir denne modellen et positivt inntrykk.

Den er laget av lett plast, som har økte styrkeegenskaper - den er motstandsdyktig mot riper og mindre mekanisk belastning.

I et slikt tilfelle utføres rengjøring ikke bare med en desinfiserende løsning, men også ved bruk av ultralydvibrasjoner ved høye frekvenser.

Rengjøringsprosessen er enkel og tilgjengelig for alle: du må helle 200 ml vann i en beholder, sette 1 tablett og senke tannstrukturen i den, hvorpå du skal slå på enheten i 10-15 minutter. Etter denne tiden mottar vi en renset protese. Oppløsningsvannet kan brukes på nytt opptil 5 ganger. Siden ultralydbølger kan komme inn på de mest utilgjengelige stedene for en børste, utføres rengjøring på høyt nivå.

Enheten kan brukes til rengjøring av smykker, der den også har bevist seg på den positive siden. Enheten krever ikke noe spesielt vedlikehold - det er nok å vaske den daglig og bytte batterier med jevne mellomrom.

Hvis du er i tvil om hvor det er bedre å kjøpe en enhet - i et russisk apotek eller bestille på AliExpress, anbefaler vi at du velger det første alternativet, siden tvilsomme besparelser på flere hundre rubler oppveies av muligheten for å motta et skadet eller lavkvalitetsprodukt og mangel på produsentens garanti.

Spesifikasjoner:

IndeksVerdi
ProdusentBradex, Kina
Fargehvit svart
Overordnede dimensjoner (b * d * d)8,1 cm * 9,2 cm * 7,7 cm
Tilstedeværelsen av en maskeinnsatsikke
Tilstedeværelsen av et speilikke
Ultralydrengjøringdet er
Bakgrunnsbelysningikke
Rom for oppbevaring av hygieneartiklerikke
Gjennomsnittspris700 RUB
Bradex ultralydprotesetaske
Fordeler:
 • kompakt størrelse og lett vekt;
 • skånsom rensing av høy kvalitet, inkludert skjulte hulrom;
 • kan brukes til å rense smykker;
 • autonomt arbeid uten referanse til strømnettet;
 • budsjettpris.
Ulemper:
 • det er ikke noe speil, rom for hygieneartikler, mesh separator.

VGT - 2000

Denne ultralydsrenseren har et bredt spekter av applikasjoner - den passer ikke bare for rengjøring av tannstrukturer, men også for vasking, polering av smykker, kirurgiske instrumenter, beholdere og ampuller og skjønnhetsutstyr.

Sammenlignet med vanlig skylling har badekaret følgende fordeler:

 • eliminerer alle mulige typer forurensning;
 • krever ikke bruk av manuelt arbeid;
 • renser steder som ikke kan vaskes for hånd.

Enheten får strøm fra et stikkontakt og bruker bare 35 watt. Ultralydbehandling foregår med en frekvens på 40 kHz. Enheten fungerer i 3 minutter og slås deretter av automatisk. Det er en innebygd timer som lar deg stille inn hvilken som helst driftstid for enheten. Beholderens kapasitet er 600 ml, på grunn av hvilke det ikke er spørsmål om plassering av strukturen. Produktets vekt er bare 890 g.

For rengjøring brukes en mild modus der produktene som skal rengjøres ikke blir skadet. Selv de skitneste varene blir fullstendig rengjort innen 10 minutter. Operasjonsprinsippet er basert på at det i prosessen med ultralydvibrasjoner dannes et stort antall bobler i væsken, som "rammer" protesen, renser den for forurensning.

Noen kjøpere er forvirret av hvor mye et bad koster, men når du kjøper, bør du huske på at dette er en profesjonell enhet som produserer høy kvalitet og rask rengjøring uten bruk av aggressive vaskemidler, så et slikt kjøp vil lønne seg på kort tid.

Spesifikasjoner:

IndeksVerdi
ProdusentGT Sonic, Kina
Fargehvit, svart (blå)
Overordnede dimensjoner (b * d * d)14cm * 20cm * 12,5cm
Tilstedeværelsen av en maskeinnsatsdet er
Tilstedeværelsen av et speilikke
Ultralydrengjøringdet er
Bakgrunnsbelysningikke
Rom for oppbevaring av hygieneartiklerikke
Gjennomsnittspris2 300 RUB
VGT - 2000
Fordeler:
 • høy grad av rensing;
 • tilstedeværelsen av en separator;
 • stor størrelse som lar deg rengjøre servise, andre hygieneprodukter;
 • det er en digital skjerm;
 • det er en offisiell produsentgaranti.
Ulemper:
 • høy pris;
 • på grunn av økt kapasitet, med daglig lagring av strukturen i badekaret, øker forbruket av desinfiserende væske.

Sanitas SUR42

Dette tyskproduserte badet er også populært blant kundene. Hvis du er i tvil om hvilken beholder for proteser som er bedre å kjøpe, anbefaler vi at du tar hensyn til dette tilfellet. Med sin kompakte størrelse er den utstyrt med en romslig beholder som ikke bare kan ta kunstige tenner, men også noen andre gjenstander - mynter, smykker, barberbare avtakbare deler osv.

En praktisk nedtellingstimer kan stilles til følgende tider: 1:30, 3:00, 4:30, 6:00, 7:30. Som regel er en økt på 3-4 minutter tilstrekkelig for å rengjøre avtakbare proteser. Rengjøring trenger ikke å gjøres daglig, du kan gjøre det en gang med noen få dager. Brettet har en ikke-avtakbar beholder i rustfritt stål; settet inneholder en plastutskiller som lar deg fjerne gjenstandene som skal rengjøres uten å berøre dem med hendene.

Enheten leveres i en merket eske, settet inneholder en instruksjon med oversikt over hovedfunksjonene til enheten og en strømledning. Lokket lukkes uten klemmer og låser, passformen er ikke for stram, så enheten er ikke egnet for transport av kunstige tenner.

Spesifikasjoner:

IndeksVerdi
ProdusentBeurer, Tyskland
Fargehvit, stål
Overordnede dimensjoner (b * d * d)19,5 cm * 20,9 cm * 12,8 cm
Tilstedeværelsen av en maskeinnsatsdet er
Tilstedeværelsen av et speilikke
Ultralydrengjøringdet er
Bakgrunnsbelysningikke
Rom for oppbevaring av hygieneartiklerikke
Gjennomsnittspris4000 RUB
Sanitas SUR42
Fordeler:
 • høy byggekvalitet;
 • rask og høy kvalitet rensing;
 • det er en innebygd tidtaker.
Ulemper:
 • høy pris;
 • ingen tetthet;
 • det er ikke noe speil;
 • skuffen kan ikke brukes til transport på grunn av tilkoblingen til strømforsyningen.

Digital ultralydsrenser CE - 5200A

En annen representant for universelle ultralydbad, som også er egnet for rengjøring av kunstige tenner. Når du velger en beholder for proteser for hvilket selskap som er bedre, blir mange styrt av prisen, og det er denne modellen som vil interessere dem.Til tross for at produktet er produsert i Kina, er utførelsen på et godt nivå og tilsvarer den oppgitte prisen.

Enheten har en kapasitet på 750 ml, med en kapasitet på 150 * 130 * 50 mm. Enheten gir elektronisk kontroll, det er 5 driftsmåter. Enhetens kraft er 50 W. Enhetens beholder er dekket med gjennomsiktig glass, slik at du kan observere dens drift under rengjøringsprosessen. Det er en avtakbar plastutskiller som lar deg få rengjort ting uten å berøre dem.

Siden gadgeten også kan brukes til å rengjøre andre gjenstander, inkludert bestikk, smykker, klokker, inneholder pakken spesielle plastmoduler for praktisk plassering i containere.

Spesifikasjoner:

IndeksVerdi
ProdusentJeken, Kina
FargeHvitblå
Overordnede dimensjoner (b * d * d)17cm * 21cm * 14,5cm
Tilstedeværelsen av en maskeinnsatsdet er
Tilstedeværelsen av et speilikke
Ultralydrengjøringdet er
Bakgrunnsbelysningikke
Rom for oppbevaring av hygieneartiklerikke
Gjennomsnittspris2900 RUB
Digital ultralydsrenser CE - 5200A
Fordeler:
 • gjennomsnittspris for en slik enhet;
 • god kapasitet på bollen;
 • kompakt størrelse;
 • det er mulig å bestille på AliExpress-nettstedet, noe som sparer et betydelig beløp.
Ulemper:
 • det er ingen tetthet;
 • utstyret er ubeleilig for transport på grunn av dets tilkobling til strømnettet og overordnede dimensjoner.

Lidan CE - 5600A

Ultralydsrenseren har stor kapasitet (væskevolum opp til 750 ml) og har 5 forhåndsprogrammerte rengjøringsprogrammer. Lokket på enheten passer tett mot kroppen, noe som reduserer støy og hindrer væskesøl. Enheten har en avgassingsfunksjon, som gjør rengjøringsprosessen mer effektiv sammenlignet med lignende modeller.

Badekaret er ganske stort, de ytre målene er 221 × 165 × 150 mm. Produktvekt uten vann - 0,97 kg. Tanken er laget av rustfritt stål, så den er ikke utsatt for rust og mekanisk skade.

I tillegg til proteser kan enheten sterilisere manikyr- og frisørverktøy, bestikk og mye mer. Leveringsomfanget inkluderer en maskeseparator og enheter for rengjøring av ikke-standardvarer - klokker, CDer osv.

Spesifikasjoner:

IndeksVerdi
ProdusentLidan, Kina
Fargehvit, oransje, stål
Overordnede dimensjoner (b * d * d)16,5 cm * 22,1 cm * 15 cm
Tilstedeværelsen av en maskeinnsatsdet er
Tilstedeværelsen av et speilikke
Ultralydrengjøringdet er
Bakgrunnsbelysningikke
Rom for oppbevaring av hygieneartiklerikke
Gjennomsnittspris2 720 s.
Lidan CE - 5600A
Fordeler:
 • rask og høy kvalitet rensing;
 • romslig tank;
 • kan brukes i husholdninger til rengjøring av husholdningsartikler;
 • uvanlig design og farger.
Ulemper:
 • store dimensjoner;
 • kan ikke brukes til å transportere kunstige tenner.

HAICAR

Den kinesiske motstykket til Miradent-saken, som utad praktisk talt ikke skiller seg fra originalen. Utstyrt med et speil og et rom for oppbevaring av hygieneartikler, samt en lås. I motsetning til originalen har den ikke noe fremspring i oppbevaringsrommet for avtakbare tenner.

Den er laget av medisinsk plast som er godkjent for bruk i tannlegen. Leveringssettet inkluderer en plastbørste, som består av to hoder med bust av ulik hardhet. Ifølge kundeanmeldelser er børsten ikke den mest vellykkede på grunn av økt stivhet, den rengjør ikke effektivt protesen.

Spesifikasjoner:

IndeksVerdi
ProdusentHAICAR, Republikken Kina
Fargehvit, blå
Overordnede dimensjoner (b * d * d)9cm * 12cm * 4cm
Tilstedeværelsen av en maskeinnsatsikke
Tilstedeværelsen av et speildet er
Ultralydrengjøringikke
Bakgrunnsbelysningikke
Rom for oppbevaring av hygieneartiklerdet er
Gjennomsnittspris500 s.
HAICAR-sak
Fordeler:
 • dingsen koster halve prisen av originalen;
 • til tross for prisen, skiller enheten seg praktisk talt ikke fra originalen;
 • den kompakte størrelsen lar deg ta saken med deg uansett hvor du går.
Ulemper:
 • lang levering.

Konklusjon

Før du kjøper etui for avtakbare tenner, bør du studere hva de er, og hvordan de skiller seg fra hverandre. Når du velger, bør du ikke la deg lede av prisen, siden den kjøpte enheten er designet for å fungere i lang tid, og må være av høy kvalitet.

Eksperter anbefaler å ta hensyn til tilstedeværelsen av ekstra enheter som vil være praktisk for brukeren. Hvis du har tenkt å ha saken med deg ofte, bør du vurdere modeller utstyrt med speil, belysning. Ultralyd rengjøringsfunksjonen er også praktisk. Hvis dingsen går på batterier, kan du ta den med deg. Dessverre er kraften til slike enheter ikke for høy, så hvis rengjøring av proteser skal gjøres hjemme, er det bedre å være oppmerksom på enhetene som fungerer fra strømnettet.

Et viktig valgkriterium er også tettheten i saken, siden lekkasje av desinfiserende væske kan skape ekstra ulemper, og inntrengning av smuss fra utsiden kan føre til betennelse i munnhulen. Vi håper artikkelen vår vil hjelpe deg med å ta det riktige valget og kjøpe en container som vil vare i mange år.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet