Innhold

 1. Koenzym Q10: hva er det og hva er det til?
 2. Hva du skal se etter når du velger
 3. De beste russiske stoffene
 4. De beste importerte produktene
 5. Konklusjon

Rangering av de beste koenzymer Q10 for 2020

Rangering av de beste koenzymer Q10 for 2020

Mangel på koenzym Q10 i kroppen fører til en reduksjon i energiproduksjon, forstyrrelser i kardiovaskulær, endokrine og immunforsvar, forverring av blod, hud, hår og negler. Mottak av spesielle komplekser vil bidra til å forhindre ubehagelige og farlige prosesser. Rangeringen presenterer de beste koenzymer, som ble valgt basert på positive pasientanmeldelser.

Koenzym Q10: hva er det og hva er det til?

Koenzym Q10, også kjent som ubiquinon og koenzym Q, er en gruppe kjemiske forbindelser som finnes i mitokondriene i kroppens celler. De tar del i biokjemiske prosesser.

Det er bevist at en gruppe koenzymer reduserer dødeligheten hos pasienter med hjerte- og karsykdommer og øker deres fysiske ytelse. I tillegg reduserer inntak av ubiquinon løpet av Parkinsons og Alzheimers sykdommer, forhindrer utvikling av onkologi og diabetes, forbedrer hjernens og muskelfibers funksjon, lindrer hodepine og migrene. Det vil bidra til å gjenopprette eller øke fruktbarheten hos menn og kvinner, beskytte lungene, slimhinner, fornye celler, stimulere kollagenproduksjon, styrke immunforsvaret og ha en antioksidant effekt.

Hva du skal se etter når du velger

Hva er inkludert

Siden ubiquinon er løselig i fett, må preparatet inneholde oljer. De vil ikke bare hjelpe til med assimilering, men vil også ha en forbedret effekt av hovedstoffet. Et godt tillegg vil også være tilstedeværelsen av kalsium, vitaminer: E, C. De vil styrke koenzymets styrke og antioksidantegenskaper, og vil også ha en vasodilaterende og antikoagulerende effekt.

Slipp skjema

Brukervennlighet, biotilgjengelighet og tid for assimilering av ubiquinon avhenger av frigjøringsformen. Det beste nivået av biotilgjengelighet vises med preparater i form av injeksjonsløsninger og kapsler. Ulempen med løsninger er behovet for intramuskulær administrering. Kapsler er derimot veldig praktiske å bruke: de er små, uten en uttalt lukt og etterlater ikke ettersmak. Den største komforten i å ta er levert av myke tabletter. De kan tygges for en fruktig smak.

Dosering

Den mest populære dosen av det aktive stoffet, ubiquinon, kan variere fra 20 til 100 mg. Den optimale mengden koenzym vil avhenge av ønsket effekt. Derfor er det viktig å konsultere legen din før du kjøper et kosttilskudd.

De beste russiske stoffene

Koenzym Q10 Cardio

I 15 år har RealCaps utviklet og solgt medisinsk kosmetikk, biologiske tilsetningsstoffer og matprodukter på sine egne produksjonsanlegg i Moskva-regionen og Rostov-regionen. For øyeblikket er det mer enn 40 varer, som hver er laget av råvarer av høy kvalitet i henhold til en unik oppskrift utviklet av en forskningsgruppe. Under produksjonen blir hvert trinn nøye overvåket.

Det russiskproduserte Coenzyme Q10 Cardio-tilskudd inneholder 33 mg ubiquinon i hver kapsel.Den har en kraftig kardiobeskyttende, antiarytmisk og membranstabiliserende effekt, som beskytter kroppen mot hyppige angrep av angina pectoris, og som sikrer normal funksjon av hjertemuskelceller og støtter aktiviteten til enzymer. Sammensetningen inneholder vitamin E, som har en uttalt antioksidant effekt. Det forbedrer blodtilstanden og øker elastisiteten i blodårene, forhindrer dannelsen av blodpropp, og senker også blodtrykket.

Kosttilskudd inneholder første kaldpresset linolje. Det gir kraftig beskyttelse mot vaskulær og hjertesykdom på grunn av at det er en kilde til flerumettede fettsyrer. I tillegg forbedrer oljen biotilgjengeligheten til koenzymet. Forbrukere rapporterer også forbedret hud, hår og negler med koenzymtilskudd. Og det er mange positive anmeldelser om bedre ytelse og mindre tretthet under fysisk anstrengelse. Kostnaden for en pakke med 30 kapsler er 343 rubler. Behandlingsregimet er som følger: i en måned 1-2 kapsler per dag med måltider.

Koenzym Q10 Cardio
Fordeler:
 • Lav pris;
 • Høy fordøyelighet
 • Kompleks handling;
 • Holdbarhet - 2 år;
 • Tilstedeværelsen av vitamin E og linolje.
Ulemper:
 • Ikke egnet for gravide;
 • Ingredienser kan forårsake allergi.

Koenzym Q10 Evalar

Selskapet "Evalar" er engasjert i produksjon og salg av medisiner og kosmetikk basert på urteingredienser. Produktene har høy kvalitet og maksimal biologisk aktivitet. Den overholder internasjonale ISO- og GMP-standarder. En del av råvarene som inngår i sammensetningen dyrkes i økologisk rene territorier i Altai, en del kjøpes i europeiske land. Alle produksjonsprosesser overvåkes nøye.

Coenzyme Q10 Evalar er tilgjengelig i kapsler på 30 per pakke. De inkluderer japanskproduserte råvarer - ubiquinon (100 mg i en kapsel), flytende lecitin, glyserin, gelatin og kokosnøttolje. Alle komponenter har en styrkende effekt på hele kroppen, og spesielt på hjertemuskelen. Kokosolje normaliserer i sin tur blodsirkulasjonen og senker kolesterolet. Inntaket av denne unike antioksidanten hjelper også til å forynge huden, noe som gjør den mer elastisk og glatt. I tillegg vil kosttilskudd bidra til å redusere bivirkningene av å ta betydelig statiner... Denne medisinen kan lagres i opptil to år. Administrasjonsforløpet er enkelt - i en måned må du ta 1 kapsel per dag. Det skal bemerkes at individuelle komponenter i dette produktet kan forårsake allergiske reaksjoner. I gjennomsnitt er prisen for dette produktet 914 rubler.

Koenzym Q10 Evalar
Fordeler:
 • Kan tas av ungdommer fra 14 år;
 • Optimal holdbarhet;
 • Selges på ethvert apotek;
 • Komponenter av høy kvalitet;
 • Et bredt spekter av handlinger på kroppen.
Ulemper:
 • Høy pris.

Koenzym Q10 Bli første koenzym Q10

Fram til 2018 var det innenlandske tullet "Vær først" veldig populært takket være produksjonen av originale shakers og flasker for idrettsutøvere. I 2018 utvidet merket sin produktlinje med bioaktive tilsetningsstoffer, adaptogener og aminosyrer. Legemidlene ble umiddelbart populære blant både profesjonelle idrettsutøvere og personer som levde en sunn livsstil. De har høy kvalitet og effektivitet, noe som skyldes deres overholdelse av ISO- og HACCP-standarder, samt samarbeid med metodologen Dmitry Yakovina.

Be First Coenzyme Q10 er tilgjengelig i softgeler, som hver inneholder 60 mg Coenzyme Q10, samt soyabønneolje, vann og matfarger. Soyabønneolje forbedrer absorpsjon og assimilering av koenzymet. Å ta dette kosttilskuddet styrker det kardiovaskulære systemet, øker immuniteten, akselererer behandlingen av fett, øker vevets evne til å regenerere og fyller dem med energi, og reduserer også den negative effekten av frie radikaler. Tillegget skal tas 1 kapsel per dag i en måned. Soyallergi er en kontraindikasjon. Gjennomsnittsprisen for en pakke med 60 kapsler er 560 rubler.

Merk! Legemidlet bør ikke tas av barn under 18 år, siden fargestoffene som inngår i sammensetningen kan ha en negativ effekt på deres aktivitet og oppmerksomhet.

Koenzym Q10 Bli første koenzym Q10
Fordeler:
 • Budsjettpris;
 • Mange nyttige egenskaper for menneskekroppen;
 • Få bivirkninger;
 • Langvarig bruk (etter en pause);
 • Høy absorpsjonshastighet.
Ulemper:
 • Kan ikke brukes av gravide kvinner.

De beste importerte produktene

Doppelherz aktivakoenzym q10

Det tyske selskapet "Doppelherz" produserer medisiner basert på medisinske og urte råvarer. Takket være den originale formuleringen er produktene svært effektive. De produseres på moderne utstyr i henhold til GMP-standarden. Garantien for sikkerhet er trinnvis kontroll under produksjon og klinisk testing av det ferdige produktet i våre egne laboratorier.

Kosttilskuddet "Doppelherz aktivt koenzym q10" er tilgjengelig i kapselform, som inneholder 30 mg koenzym. Å ta det vil bidra til å eliminere de skadelige effektene av frie radikaler, normalisere blodtrykket og styrke det kardiovaskulære og immunforsvaret. Legemidlet styrker negleplaten, gjenoppretter hårstrukturen, glatter huden og forbedrer fargen, takket være tilstedeværelsen av fiskeolje, vitamin E og selen i sammensetningen. Det vil fornye, gjenopprette kroppen og bremse aldringsprosessen. I tillegg har verktøyet vist seg som et tilsetningsstoff til kostholdet til idrettsutøvere. Påføringsplanen for dette kosttilskuddet er som følger: i 2 måneder, 1 kapsel per dag. En kontraindikasjon er intoleranse mot komponentene som utgjør sammensetningen. I gjennomsnitt er prisen for en pakke med produktet 594 rubler.

Doppelherz aktivakoenzym q10
Fordeler:
 • Kan tas av personer fra 14 år;
 • Holdbarhet - 3 år;
 • Gjennomsnittlig kostnad;
 • Kompleks innvirkning;
 • Glutenfri.
Ulemper:
 • Ikke egnet for gravide kvinner.

Koenzym Q10 Ultimate Nutrition Koenzym Q10

Fordelen med det amerikanske selskapet "Ultimate Nutrition" er dens omfattende erfaring. Siden slutten av 70-tallet har det produsert fettforbrennere, aminosyrer, protein- og karbonpulver og annen sportsernæring. De produserte produktene kjennetegnes av tilgjengelighet, høy kvalitet og sikkerhet.

Ultimate Nutrition Coenzyme Q10 leveres i form av kapsler (30 stk), som hver inneholder en økt dose av et koenzym laget i Japan - 100 mg. Den inneholder også dikalsiumfosfat, som øker absorpsjonsnivået og gir kroppen den nødvendige mengden kalsium og fosfor. Den bruker stearinsyre, cellulose og gelatin som hjelpekomponenter.

Handlingen til dette kosttilskuddet er rettet mot å tilføre oksygen og gi energi til celler og muskler under intens fysisk anstrengelse. Det normaliserer stoffskiftet, styrker hjertemuskelen og blodkarene, forbedrer immuniteten, beskytter nervesystemet. Vurderingen skriver at verktøyet gjør en utmerket jobb med å bremse aldersrelaterte endringer. Ta Ultimate Nutrition Coenzyme Q10 1 gang med et måltid. I gjennomsnitt er prisene 790 rubler per pakke.

Koenzym Q10 Ultimate Nutrition Koenzym Q10
Fordeler:
 • Holdbarhet - 3 år;
 • Optimal dose ubiquinon;
 • Høy effektivitet;
 • Utmerket kvalitet.
Ulemper:
 • Ikke egnet for barn under 18 år.

Koenzym Q10 Maxler Koenzym Q10

Det amerikanske merket Maxler produserer og markedsfører ernæring og kosttilskudd for sport. Produktene deres er svært populære ikke bare i USA, men også i de fleste europeiske land. Dette skyldes det høye kvalitetsnivået, samsvar med GMP- og IFS-standarder, samt bruk av bare naturlige råvarer og smaker.

Betyr "Maxler Coenzyme Q10" er egnet for sportsfans og de som fører en aktiv livsstil. Mottaket vil øke utholdenheten, eliminere rask utmattelse og gi vev og celler energi under fysisk aktivitet. I tillegg kan kosttilskudd brukes til å opprettholde fuktighetsnivået og elastisiteten i ansiktshuden.Det balanserer hormoner og det endokrine systemet, styrker immunforsvaret, blodårene og hjertet. Verktøyet vil også ha en uttalt antioksidanteffekt og hjelpe i kampen mot kroppsfett.

Dette tillegget kommer i pilleform. Den gjennomsnittlige kostnaden per bank, der det er 90 av dem, er 1.085 rubler. I sammensetningen av 2 aktive stoffer: koenzym fra japanske produsenter med en høy dose på 100 mg, og dikalsiumfosfat, som inneholder mye fosfor og kalsium, har et høyt absorpsjonsnivå. Ta ubiquinone 1 kapsel daglig, helst om morgenen eller ettermiddagen. Varigheten av kurset er 2 måneder. Etter en pause på 7-10 dager kan den gjentas.

Koenzym Q10 Maxler Koenzym Q10
Fordeler:
 • Rask fordøyelighet;
 • Høy effektivitet;
 • Valuta for pengene;
 • Praktisk mottaksordning;
 • Kvalitetsråvarer.
Ulemper:
 • Ikke funnet.

Koenzym Q10 vplab CoQ10

Det britiske merket VPlab, registrert i 2006, spesialiserer seg på utvikling og salg av kosttilskudd og ernæring for sport. De er designet for både profesjonelle idrettsutøvere og de som fører en aktiv livsstil. Selskapet har produksjonsanlegg i Europa og USA. De produserte varene er laget av høykvalitets råvarer ved hjelp av det nyeste utstyret. I produksjonsprosessen er hvert trinn strengt kontrollert. Alle produktene overholder GMP, ISO og USP kvalitetsstandarder.

Indikasjoner for bruk av kosttilskudd "Coenzyme Q10 vplab CoQ10" er høyt blodtrykk, risikoen for hjerteinfarkt og koronar hjertesykdom, lav immunitet. Det vil bidra til å forhindre utvikling av aterosklerose, oksidasjon av kolesterol og øke energinivået i vevet til idrettsutøvere under tung fysisk anstrengelse. Ifølge kjøpere opprettholder dette verktøyet perfekt kroppens totale tone etter 40 år og fremmer dens foryngelse. Pakken, med en gjennomsnittspris på 640 rubler, inneholder 30 kapsler, som hver inneholder 100 mg ubiquinon, soyaolje for bedre absorpsjon og biotilgjengelighet, glyserin, sorbitol, gelatin, lecithin (soya) og fargestoffer. Det er nødvendig å ta tilskuddet en gang om dagen.

Koenzym Q10 vplab CoQ10
Fordeler:
 • Holdbarhet - 2 år;
 • Rask fordøyelighet;
 • Høy prosentandel av biotilgjengelighet;
 • Kompleks handling;
 • Gjennomsnittspris.
Ulemper:
 • Ikke egnet for barn under 18 år.

Solgar koenzym q10

Det amerikanske farmasøytiske selskapet "Solgar" er en pioner innen produksjon av multivitaminer fra naturlige råvarer. For produksjonen brukes bare komponenter av høy kvalitet og moderne utstyr. Fordelen med Solgar-produkter er 100% naturlige ingredienser og nøyaktigheten av informasjonen som er angitt på emballasjen.

Kosttilskuddet "Solgar coenzym q10" er tilgjengelig i kapselform, som inneholder 30 mg ubiquinon. Det forbedrer funksjonen til det kardiovaskulære systemet, øker effektiviteten, reduserer tretthet under intens fysisk anstrengelse, beskytter mot skadelige effekter av frie radikaler på kroppen og bekjemper kronisk utmattelsessyndrom. Kosttilskudd reduserer antall bivirkninger etter bruk av statiner, forbedrer hudfarge og elastisitet, forhindrer aterosklerose, arteriell hypertensjon, og øker også kroppens forsvar. For å øke absorpsjonen av hovedstoffet, brukes riskliolje her, og paprika brukes som fargestoff. Den inneholder også gelatin, glyserin, soyalecitin og titandioksid. Du må ta tillegget en gang om dagen med måltider. I gjennomsnitt er prisen for en boks 1270 rubler.

Solgar koenzym q10
Fordeler:
 • Liten kapselstørrelse;
 • GMP-sertifisering;
 • Helt naturlig sammensetning;
 • Holdbarheten er 3 år.
Ulemper:
 • Ikke egnet for gravide kvinner.
 • Høy pris.

Konklusjon

Å ta koenzymer vil bidra til å forhindre mange sykdommer, forbedre løpet av allerede ervervede sykdommer. I tillegg vil tilsetningsstoffet ha en gunstig effekt på tilstanden til hud, hår og negler.Gjennomgangen presenterte de beste verktøyene som oppfyller de grunnleggende kravene når det gjelder sikkerhet, effektivitet og allsidighet. De kan bestilles online i en nettbutikk eller kjøpes på apotek i byen din. Vær sunn!

Datamaskiner

Sport

skjønnhet