Innhold

 1. Nyttårs skjønnhetsgaver til kvinner
 2. Nyttårsgaver til menn
 3. Nyttårsgaver til barn

Gaver til det nye året for skjønnhet og helse

Gaver til det nye året for skjønnhet og helse

Nyttårsferie er en tid da du kan glede dine kjære med nyttige skjønnhetsgaver fra de du vil ha, men det kan være dyrt å kjøpe selv. mytop-no.designuspro.com-teamet tilbyr deg flere førsteklasses julegaveideer for skjønnhet og helse.

Nyttårs skjønnhetsgaver til kvinner

Hudens skjønnhet og helse er kanskje den viktigste faktoren som gjør utseendet attraktivt. Ulike kremer, væsker, mousse, renseskum og mye annet kosmetikk kan hjelpe til med å nå målet. Det er veldig risikabelt å gi slike produkter i gave, da du for eksempel ikke kan gjette en kvinnes hudtype eller ikke er klar over en tendens til allergi.

Men å donere enheter som kan forbedre effekten av allerede påvist og brukt kosmetikk er ikke en dårlig idé.

Ansiktsbørster

FOREO LUNA 2 Anti-Aging Facial Massager Brush

Denne innovative enheten fjerner 99,5% av urenheter og talg, inkludert makeuprester. Ansiktsrensebørsten er laget av mild og ultrahygienisk medisinsk silikon, som sammen med en ergonomisk design motstår opphopning av bakterier. Dette gjør den 35 ganger mer hygienisk enn en ansiktsbørste med nylonbørster, som er kjent for å skade huden og forårsake kviser og kviser.

Viktig! Silikon ansiktsbørste (bust) trenger ikke byttes ut! Enkelt sagt, det er en engangsinvestering i hudhelse.

LUNA 2

FOREO LUNA 2 Ansiktsrensing

LUNA 2 Facial Brush er tilgjengelig i 4 forskjellige hudtyper (kombinasjon, fet, normal eller sensitiv), hver utstyrt med unike villi designet for spesifikke hudproblemer. Enhver av de utvalgte modellene på baksiden har en overflate for anti-aging massasje, som gjør det mulig å bruke pulser med lavere frekvens for å redusere synlige hudfeil og effektivt påvirke årsakene til aldring.

I motsetning til konvensjonell vask med hendene, gir FOREO LUNA 2 Facial Brush sammen med din vanlige eller andre rengjøringsmiddel huden et mykere, jevnere og sunnere utseende etter bare to minutters behandling. Hvordan ordne ansiktet ditt? Produsenten anbefaler å bruke børsten to ganger om dagen - morgen og kveld.

Fordeler:
 • Mulighet for å velge enhet for hudtype - 4 modeller for kombinert, fet, normal og sensitiv hud;
 • 2-i-1 børste: Silikon ansiktsrensebørste med anti-aldringsmassasjefunksjon på ryggen for å redusere tegn på aldring av huden;
 • Forbedrer absorpsjonen av hudpleieprodukter;
 • Bekjemper hudormer og hudormer;
 • Gjenoppretter den naturlige glansen i huden;
 • Enheten er lett og kompakt, du kan ta den med deg på turer og reiser;
 • USB-oppladbar, en fulladning varer 450 bruksområder;
 • Penselmaterialet er 100% vanntett, ikke-porøst og antibakterielt silikon, som ikke krever utskifting.
Ulemper:
 • Den eksepsjonelle nytten av gadgeten danner den eneste ulempen - kostnaden, som er 16.999 rubler. Et tips er å planlegge kjøpet for Black Friday-perioden, slik at du kan kjøpe enheten til en bedre pris.
FOREO LUNA Børster Videoer:

FOREO LUNA 2

Clarisonic Mia Fit kompakt daglig ansiktsbørste

Den kompakte og lette enheten passer komfortabelt i hånden. Med hjelpen er maskinvare ansiktsrensing tilgjengelig hjemme. Blant egenskapene til enheten er to hastighetsmodi, hvorav den ene er beregnet på å rense sensitiv hud i ansiktet, den andre er kraftigere. Har en innebygd timer som lar deg kontrollere at ansiktsrensing varer 1 minutt. Electric Facial Brush renser epidermis 6 ganger bedre enn håndvask.

Når det gjelder lading, er det en spesiell stasjon for dette, som også fungerer som et deksel for enheten. Ansiktsbørsten kan lades hjemme, på veien, fra hvilken som helst mobil enhet eller PC, og har en USB-kontakt.

Fordeler:
 • Ergonomisk design
 • Vanntett sak;
 • Strålingsvedlegg;
 • To måter å rengjøre;
 • En spesiell gel følger med enheten, noe som forbedrer resultatene av rengjøringsprosedyren betydelig.
Ulemper:
 • Nylonbørster kan forårsake irritasjon og kan ikke utelukke bakterieoppbygging på grunn av vanskeligheter med å skylle.

Kostnaden for enheten er 10 000 rubler.

Hvordan bruke børsten - i videoen:

Mia Fit Compact Daily av Clarisonic

Enheter for å opprettholde hudfargen

Ikke-kirurgisk ansiktsløftningsteknikk blir mer og mer populær blant salongtjenester. Men hvis du vil prøve effekten av slike prosedyrer uten å gå til spesialiserte klinikker, kommer spesielle kompakte massører og lignende enheter til unnsetning, noe som kan være en utmerket nyttårsgave.

Massasje for ansikt og kropp Gezatone "RF løfting"

Enheten er laget i Frankrike og kombinerer de to mest effektive teknikkene for å påvirke dermis - radiofrekvensløft og myostimulering. Radiofrekvensbølger, som treffer huden, danner lokal oppvarming, som stimulerer blodsirkulasjonen og lymfestrømmen, aktiverer metabolske prosesser, reaktiverer aktiviteten til blodkarene og stimulerer kollagenproduksjonen.

Myostimulering er rettet mot å styrke muskler, gjenopprette og opprettholde tonen.

Enheten kan ikke bare brukes til ansiktet, for å oppnå foryngelse av huden, bruk av massasje på kroppen vil være nyttig i prosessen med å miste vekt, siden effekten fører til utstrømning av overflødig vann fra vevet, reduksjon av kroppsfett, manifestasjoner av cellulitter.

I tillegg er det en vibrasjonsmodus og eksponering for det røde strålingsspekteret, det første forbedrer resultatet fra bruken av massasjeapparatet, det andre bidrar til produksjonen av eget kollagen og elastin.

Enheten kan bare brukes hvis det ikke er kontraindikasjoner, inkludert barndom, graviditet og amming, forskjellige hudskader eller sykdommer i akutt form, hjertepatologier.

Fordeler:
 • Maskinvare massasje hjemme;
 • Kan brukes i ansiktet og kroppen;
 • Effekten er merkbar etter en ukes bruk;
 • En god hjelper i fasen med å gå ned i vekt.
Ulemper:
 • Et bredt spekter av kontraindikasjoner.

Kostnaden for enheten er 10 000 rubler.

Video tilbakemelding om bruk av enheten:

Gezatone "RF løfting"

Råd! Når du presenterer et slikt apparat som en gave, bør du ikke fokusere på effektiviteten i å miste vekt, da dette kan føre til en ikke veldig glad reaksjon fra den som er ferdig.

NDCG-enhet for diamantskalling Peeling Pro

Denne enheten er produsert i Kina.Effekten er rettet mot å gjenopprette den funksjonelle aktiviteten og mikrostrukturen i ansiktet eller kroppen. Hans arbeid kombinerer teknologiene til diamantskalling og vakuumgjenopprettingseffekter.

Diamond peeling eller microdermabrasion er et utmerket alternativ til laser- eller kjemisk overflatebehandling. Fremgangsmåten vil ikke forårsake smertefulle opplevelser. Som et resultat vil blodsirkulasjonen forbedres, cellene blir mer effektivt mettet med oksygen og næringsstoffer. Produksjonen av ditt eget kollagen og elastin vil bli raskere. Vakuumeffekten ligger i de spesielle dysene for sliping og polering, som er spesielt valgt for det behandlede området. Effekten av vakuum fører til en forbedring av mikrosirkulasjonen i huden, reduksjon av ødem og en økning i elastisiteten.

Det anbefales å bruke enheten 2-3 ganger i uken i 2 måneder.

Enheten fungerer på et innebygd batteri.

Fordeler:
 • Etter en 4-minutters prosedyre er resultatet umiddelbart synlig;
 • Kan brukes fra 25 år;
 • Settet inneholder 4 nødvendige vedlegg, du trenger ikke kjøpe noe;
 • Tre driftsmodi;
 • En effektiv enhet for forebygging av rynker.
Ulemper:
 • Det er kontraindikasjoner som utelukker mekaniske effekter på huden;
 • Eliminerer ikke eksisterende rynker.

Kostnaden for enheten er 11 600 rubler.

Video om enheten:

NDCG-enhet for diamantskalling Peeling Pro

Nyttårsgaver til menn

Ansiktsrensing

Bildet av en moderne mann er ikke lenger alltid forbundet med brutal attraktivitet og en viss grad av uaktsomhet i bildet, for eksempel bruk av såpe, det eneste middel for hudpleie. Ugunstige miljøforhold tvinger representanter for en sterk halvdel av menneskeheten til å bruke forskjellige kosmetikkprodukter for å minimere resultatene av ytre påvirkninger. Dette er i det minste en gel for vask og en slags fuktighetskrem.

Derfor produserer produsenter av forskjellige enheter for ansiktsrensing av hardware hjemme spesielle enheter for menn. For å ikke bli forvirret i merkevarer, bør du vurdere spesielle luksusbørster for å rense ansiktshuden fra Foreo og Clarisonic.

LUNA 2 for MEN av FOREO

Hovedegenskapene til enheten for menn er de samme som beskrevet ovenfor for kvinner. Den ergonomiske enheten, laget av ikke-porøs, antibakteriell silikon, bruker det avanserte T-Sonic-systemet for å rense ansiktet og forhindre aldersrelaterte endringer. Enheten er kraftig og effektiv for å forberede huden til neste barbering.

Ansiktsbehandling for menn fra FOREO

Den mannlige versjonen av børsten for atraumatisk ansiktsrensing hjemme er laget i en enkelt farge - svart.

Fordelene med enheten er generelt lik den kvinnelige versjonen. Prisen er den samme - 16.999 rubler.

LUNA 2 for MEN av FOREO

Clarisonic Alpha Fit Men's Cleansing

Enheten, som ser ut som den for kvinner, ble laget spesielt for rengjøring av fet og tykkere hud. Ved å bruke en børste kan du fjerne svette, fett, smuss fra ansiktet og forberede huden din for barbering. Den har to hastighetsinnstillinger, den første er bare for å forberede seg på å bli kvitt stubb, og den andre - for skjeggsonen. Forresten, renser enheten effektivt til og med et tykt skjegg.

I likhet med kvinnene, kan Alpha Fit Men Cleansing lades fra forskjellige mobile enheter, noe som gjør det praktisk når du reiser.

Forresten, som i settet for den vakre halvdelen av menneskeheten, er det for menn også en spesiell fuktighetsgivende gel på sulfatfri basis, noe som forbedrer resultatet av rensing betydelig.

Kostnaden for enheten er 8900 rubler, fordelene ligner på en børste for damer.

Clarisonic Alpha Fit Men's Cleansing

En elektrisk barbermaskin er en flott gave til det nye året

Det er verdt å si at valget i dette varesegmentet er veldig bredt, du kan velge enheten i henhold til forskjellige kriterier, hvis viktigste selvfølgelig vil være kvaliteten på barberingen. Sortimentet er imidlertid slik at du med de samme tekniske parametrene kan velge en nyttårsgave til din elskede mann, basert på utformingen av enheten.La oss vurdere bare noen få modeller.

Braun 9299s serie 9

Barberhøvelen er preget av sin ergonomiske design, enkel og jevn kontroll, tilstedeværelsen av en skjerm, gir tørr og våt barbering, et rutenett brukes. Det er to barberende flytende hoder, innebygd trimmer, bevegelig barberingsenhet.

Enheten er batteridrevet og kan fungere autonomt i opptil 50 minutter. Om nødvendig kan du raskt lade enheten for en prosedyre.

I tillegg til selve den elektriske barbermaskinen, inneholder settet en reiseveske, et ladestativ, en kabel og en rengjøringsbørste.

Fordeler:
 • Vanntett sak;
 • Gummiert håndtak som forhindrer at enheten faller ut av en fuktig håndflate;
 • Ekspresslading - 5 minutter;
 • Bevegelig barberingsenhet.
Ulemper:
 • Noen brukere rapporterer ikke perfekt glatthet etter barbering.

Kostnaden er 27 990 rubler.

Videodemonstrasjon av enheten:

Braun 9299s serie 9

Philips S7720 Series 7000

Denne enheten er for de som foretrekker et roterende barberingssystem. Du kan kvitte deg med stubb med denne enheten både våt og tørr. Tre barberhoder, integrert trimmer og bevegelig barberingsenhet vil tilfredsstille selv de mest kresne mennene. Du kan bruke enheten både ved å koble til strømnettet og autonomt. I det andre tilfellet, etter full ladning, vil enheten fungere i opptil 50 minutter.

Indikatoren på håndtaket viser ladningsnivået og om bladene må byttes eller barbermaskinen rengjøres. For øvrig er alle nødvendige enheter for rengjøring og lading inkludert. Brukeren vil også motta et praktisk reisedeksel.

Fordeler:
 • Tre hoder og en bevegelig barberingsenhet;
 • Automatisk bytte av arbeidsspenning, tilgjengelig rekkevidde: 100-240V;
 • Fem minutters ladefunksjon;
 • Vanntett etui.
Ulemper:
 • Rengjøringspatron for dockingstasjon må byttes ut.

Kostnaden er 16 000 rubler.

Videodemonstrasjon av enheten:

Philips S7720 Series 7000

Nyttårsgaver til barn

Barn, de eneste av oss alle som ikke trenger å bruke noen ekstra hudpleieprodukter. Hver mor velger det minste nødvendige settet med kremer for barnet sitt individuelt.

Samtidig er det vanskelig å nekte for at det ikke er noe mer behagelig enn å høre barns latter og se et strålende smil. Og å gjøre et smil sunt kan ikke være annet enn en riktig valgt tannbørste. Det er hun som kan bli en fantastisk gave til et barn til det nye året.

Elektrisk tannbørste Philips Sonicare For Kids HX6322 / 04

Sonic børsten er laget i en lys design spesielt for barn. Utskiftbare klistremerker vil glede barna, og et ekstra vedlegg i esken vil spare litt for familiebudsjettet i fremtiden.

Børsten er utstyrt med en standard dyse, langstrakt, tennene kan rengjøres i to moduser: standard og delikat.

Det er en praktisk timer og en nyttig funksjon for å bli vant til børsten. Enheten kan synkroniseres med en smarttelefon via Bluetooth. Barnet vil kunne oppbevare penselen på et spesielt stativ, og det fungerer fra et batteri.

Fordeler:

 • Oval klassisk form på dysen;
 • Det er en vanedannende funksjon;
 • Det er en tidtaker;
 • Lyst attraktivt design;
 • Tilstedeværelsen av en ekstra dyse.
Ulemper:
 • Kan ikke brukes som babyens første børste.

Kostnaden er 3.500 rubler.
Praktisk børstetesting - i videoen:

Philips Sonicare For Kids HX6322 / 04

ISSA mikro tannbørste fra FOREO

Med en stilig svensk design i fem livlige farger, er dette den eneste elektriske børsten som kombinerer silikonhår og myke lydimpulser som passer til babyen din helt fra fødselen. Og beregnet til de fyller fem år.

Du kan velge å bruke en av to moduser. Den første er børstemodus, en skånsom rengjøringsmodus som ikke skader tannemaljen. Den andre er massasjemodus, designet for mild massasje av tannkjøttet.

Uansett hvilken modus som velges, vil babyen med denne børsten gjerne få en nyttig vane med å pusse tennene.

Fordeler:
 • Frem til fylte seks måneder, når det ikke er noen tenner ennå, vil ISSA mikro effektivt fjerne matrester, samt redusere kløe under tenner.
 • Skånsom og effektiv rengjøring takket være SONIC PULSE-teknologi (6000 pulser per minutt);
 • Supermyk silikon, som bustene er laget av;
 • Rask tørking og fravær av porene i silikon - en garanti for å forhindre aktiv reproduksjon av bakterier mellom bustene;
 • Vanntett sak;
 • Ikke avtakbart hode.
Ulemper:
 • Den høye prisen på enheten er 8499 rubler.

Penselvideo:

ISSA mikro tannbørste fra FOREO

Å velge en nyttårsgave er en plagsom virksomhet, men samtidig glede giveren. Å kjøpe en gave som ikke bare vil glede din sjelevenn eller ditt barn, men som også vil være bra for helsen, vil nok en gang bekrefte din kjærlighet og omsorg for kjære, og moderne teknologimerker vil hjelpe deg med å velge en virkelig innovativ og nyttig enhet.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet