Innhold

 1. Tecno Mobile
 2. [box type = "note" style = "rounded"] Tecno Camon 15 [/ box]
 3. [box type = "note" style = "rounded"] Tecno Camon 15 Pro [/ box]
 4. Konklusjon

Gjennomgang av smarttelefoner TECNO Camon 15 og TECNO Camon 15 Pro

Gjennomgang av smarttelefoner TECNO Camon 15 og TECNO Camon 15 Pro

I dag tilbyr et stort antall selskaper med mobile enheter oss sine produkter. Noen av dem er på alles lepper, og noen er ikke så kjent. Og prisen på en smarttelefon avhenger av hvordan merkevaren markedsføres. I denne gjennomgangen vil vi vurdere to mobile enheter Techno Camon 15 og Tecno Camon 15 pro, som nettopp har begynt å glede oss med deres evner.

Før vi går videre til gjennomgangen, la oss bli kjent med Techno Mobile, som kan virke nytt for noen.

Tecno Mobile

For vårt land er denne kinesiske organisasjonen ny på salgsmarkedet. Den har operert i Den russiske føderasjonen siden 2018, mens den i Hong Kong har vært i drift siden 2006. Hovedstrategien til selskapet er å lage smarttelefoner med topp-end og kostbar "stuffing" til rimelige priser. Mobiltelefoner fra dette selskapet er preget av lyst design, stor skjerm diagonalt og kamera av høy kvalitet. Dessuten rapporterer brukere å bruke enheten i lang tid uten å lade.

I sfæren til budsjettmarkedet er produktene til dette selskapet preget av høy kvalitet. Utviklerne oppnår dette resultatet gjennom en rekke sjekker og tester (hvorav det er mer enn 40) av smarttelefonene sine før de slippes for salg. Tross alt kan et stort antall mangler fremmedgjøre forbrukeren.

I tilfelle problemer vil servicesenteret utføre en rask reparasjon av høy kvalitet. Slike hjelpepunkter for smarttelefoner ligger i mer enn 70 byer i landet vårt. Derfor, når du kjøper en telefon av dette merket, kan du være sikker på at noe kan gå galt med den under drift. Ethvert teknisk problem løses umiddelbart.

Som et resultat er Tecno Mobile ikke bare et annet kinesisk merke som viser oss sitt billige produkt. Det er et høyt anerkjent selskap med en imponerende track record og salg i over 60 land rundt om i verden. Takket være dette er selskapet på 10. linje i verdensrangeringen av de største merkene.

La oss nå se på smarttelefonene som er nevnt i begynnelsen av vår informasjonsartikkel.

Tecno Camon 15

I begynnelsen av dette året, nemlig i februar, kunngjorde Tecno Mobile utgivelsen av to nye produkter med et fengende navn. For at en telefon skal selges aktivt nok, trenger den ofte flere parametere som definitivt vil hekte forbrukeren.

Utseende

Denne prøven er en komplett enhet uten inntrekkbare elementer. Når det gjelder materialet, består saken av flere typer, men for det meste er den plast. Ulike metaller urenheter er til stede.

Utviklere bruker flere fargevalg i designet, for eksempel en gradering fra rosa til blå og omvendt. Men det er også et monokromatisk design av saken.

Tecno Camon 15

Kamera

En av parameterne som tiltrekker seg forbrukere er kameraer. Denne smarttelefonen har ikke ett, men så mange som 5 kameraer, inkludert den fremre.Hovedegenskapene til denne parameteren er høy bildeklarhet, med fokus på et objekt i minimum avstand fra det - to centimeter, et av kameraene er vidvinkel. Klarheten og detaljene i opptaket avhenger av antall megapiksler, uansett om det er et bilde eller en video. Hovedkameraet har 48 megapiksler. Denne modellen gjør det mulig å skyte med et tredimensjonalt bilde. Tilstedeværelsen av en blits gir høykvalitets bilder i et dårlig opplyst rom. Også når du tar bilder, kan smarttelefonen gjenkjenne ansikter og fokusere på dem.

Ofte skiller frontkameraet seg fra det viktigste i et mindre antall megapiksler, denne smarttelefonen er ikke noe unntak. I dette tilfellet har frontkameraet en verdi på 16 megapiksler i denne parameteren. Den har også muligheten til å ta opp video. Med kameraer er alt mer eller mindre klart, la oss gå videre til følgende egenskaper.

Skjerm

Modellen har en stor nok berøringsskjerm med HD + oppløsning. Det er en funksjon å rotere skjermen automatisk, så nødvendig for komfortabel visning av bilder og videoer, samt noen dokumentformater. I tillegg er skjermen utstyrt med en nærhetssensor. Essensen av arbeidet er å dempe skjermens lysstyrke når du tar smarttelefonen til øret. Denne funksjonen sparer batteristrøm.

Minne og programvare

Minnet i telefonen er heller ikke en uviktig parameter, for hvor mye informasjon som kan lagres, avhenger av volumet. Her er det 4 MB RAM, og det innebygde minnet er en størrelsesorden mer - 64 MB.

Det er ingen informasjon om den sentrale og grafiske prosessoren.

5000 mAh batterikapasitet forutsetter kontinuerlig bruk av telefonen uten lading - opptil to dager.

For all denne gleden er gjennomsnittsprisen i begynnelsen av salget 10 tusen rubler.

Tekniske spesifikasjoner

Parameter Karakteristisk
Skjerm Touch, HD + kvalitet. Diagonal - 6,55 "
Hukommelse RAM - 4 MB, innebygd - 64 MB. Det er et ekstra spor for et minnekort som ikke overstiger 256 GB.
internettet Støtter LTE, EDGE, HSDPA, HSUPA
NettverkLTE, UMTS, GSM 850,900,1800,1900
Batteri5000 mA. H
Kamera Hovedkamera: 4 stykker med blits og fokusjustering.
- 48 MP;
- 5 MP, vidvinkel, synsvinkel
- 115 grader; har en dybdesensor;
- 2 MP, makro;
Frontkamera: 16 MP. Det har ingen tilleggsparametere.
NavigasjonGPS
OperativsystemAndroid 10, HIOS V6.0.1
SensorerLås opp ved å skanne brukerens fingeravtrykk. Sensoren er plassert på baksiden av enheten.
KroppsmaterialePlast
UtstyrBruksanvisning for smarttelefon, USB-kabel, lader.

La oss gå videre til en oversikt over fordeler og ulemper ved modellen.

Fordeler:
 • attraktiv sak design;
 • gode tekniske egenskaper;
 • romslig batteri;
 • imponerende kameraytelse;
 • rimelig pris sammenlignet med kolleger fra merkevarer.
Ulemper:
 • ikke funnet.

Tecno Camon 15 Pro

Når det gjelder egenskapene, ligner smarttelefonen på en slik smarttelefon som Redmi Note 8. Selvfølgelig er smarttelefonen vi vurderer mer innovativ.

Utseende

Smarttelefonen er den samme godteribaren som den forrige prøven vi vurderer. Laget hovedsakelig av plast.

Kamera

Det mest attraktive alternativet for denne modellen er popup-frontkameraet. Og de viktigste 4 kameraene har 48, 8,8 og 2 megapiksler. De inkluderer også muligheten for vidvinkelopptak med tilgjengelig fokus. Høy kvalitet på bilder og videoer er lagt merke til. En detalj som et uttrekkbart frontkamera gjør denne modellen til en favoritt blant sine kolleger. Legg også merke til at det også er 32 megapiksler. Smarttelefonen er perfekt for de som leter etter vakre bilder av høy kvalitet, både for personlig visning og for å legge ut på forskjellige ressurser.

Skjerm

Størrelsen, 6,53 tommer diagonalt, gir behagelig bruk av telefonen når du ser på videoer og bilder. Vi bemerker også at å spille spill eller surfe på sosiale nettverk med denne modellen er mye mer behagelig. Utstyrt med en nærhetssensor.

La oss gå gjennom noen flere egenskaper som skiller denne modellen fra den forrige.

Hukommelse

RAM økes til 6 GB, og det innebygde minnet er opptil 128, noe som er to ganger høyere enn forrige utvalg. Til tross for dette er det et spor for et SD-kort, og hvis det tidligere var mulig å installere det med en kapasitet på 256 GB, nå, alt 512. Og dette øker muligheten for lagring av større mediefiler betydelig.

Batteri

Batterikapasiteten er litt mindre enn for Tecno Camon 15 - 4000 mAh. Men likevel, det vil tillate deg å bruke smarttelefonen i omtrent 2 dager. La oss se nærmere på andre tekniske parametere for enheten.

Tekniske spesifikasjoner

ParameterKarakteristisk
operativsystemAndroid 10
Skjerm6,53”
SensorSkanner et fingeravtrykk ved hjelp av en spesiell skanning på baksiden
NavigasjonGPS, A- GPS
blåtann5.0, A2DP, LE
Wi-Fi802,11 b / g / n
KroppsfargeGradering fra blå til grønn, hvit.
KroppsmaterialePlast

Gjennomsnittsprisen på modellen er 15.000 rubler.

Tecno Camon 15 Pro
Fordeler:
 • avansert frontkamera av utmerket kvalitet;
 • romslig batteri;
 • det nyeste operativsystemet;
 • utmerket pris for parametrene.
Ulemper:
 • mangel på trådløs lading.

Konklusjon

Tecno Mobile gjør det mulig for folk å kjøpe mobiltelefoner av høy kvalitet til en veldig lav kostnad. Vi har ikke alltid muligheten til å komme til en spesialforretning for å velge en smarttelefon som inneholder alt vi trenger:

 • utmerket fotokvalitet ikke bare for det bakre kameraet, men også for det fremre;
 • brukervennlig grensesnitt;
 • batterilading som lar deg bruke telefonen i lang tid;
 • attraktiv design;
 • til tross for den imponerende størrelsen på enheten, følelsen av letthet og komfort når du bruker den på grunn av det utmerkede sideforholdet på skjermen, tynn kropp og lett vekt på enheten.

Og tilstedeværelsen av de oppførte parametrene er ikke nok, det er viktig at prisen ikke treffer lommen. Det ser ut til at dette ikke var mulig før nylig. Men i februar i år ga utviklerne oss to unike eksempler på mobiltelefoner som perfekt kombinerer alt du trenger til en veldig lav pris for denne kvaliteten.

Når du tenker på å kjøpe en splitter ny smarttelefon, ikke la deg henge på en bestemt produsent, som er kjøpt av absolutt alle. Smarttelefonmarkedet står ikke stille og hver dag kommer det flere og flere tilbud som på ingen måte er dårligere enn de dyreste telefonene. Og Tecno Camon 15 og Tecno Camon Pro-telefonene er gode kandidater for at du skal bli den stolte eieren av dem.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet