Samsung Galaxy M51 smarttelefonanmeldelse med viktige funksjoner

Samsung Galaxy M51 smarttelefonanmeldelse med viktige funksjoner

Galaxy A50 ble en skikkelig bestselger i fjor. I sitt prissegment skilte smarttelefonen seg ut for tilstedeværelsen av en fingeravtrykkssensor innebygd i skjermen. Kostnaden, som utgjorde 20 000 rubler, fratok enheten direkte konkurrenter. kvaliteten var mye høyere enn prisen. Denne beslutningen hadde en betydelig innvirkning på salget, noe som førte til at telefonen kom inn i de tre beste solgte modellene i Russland blant alle kategorier, noe som er ganske rart for en enhet som ikke er flaggskip. I tillegg kom enheten over flere måneder på rad blant salgslederne. Smarttelefonen var utvilsomt den største suksessen for Samsung i 2019.

Så et stort publikum som fikk ekstremt positive inntrykk fra A50, gledet seg til neste utvikling, til tross for at de forsto at gadgeten ikke var et flaggskip, men en balansert modell relatert til det midterste segmentet. Samtidig fikk brukeren en stor skjerm av høy kvalitet, høy ytelse og en lang periode med drift. Hvis det kom noen krav, var det bare fra de som håpet å skaffe seg et flaggskip for 20 tusen rubler, men forventningene ble knust.

Til slutt ventet Samsung-fanatikere på den etterlengtede oppdateringen i møte med Samsung Galaxy A51, og da fikk Internett informasjon om den kommende utgivelsen av Samsung Galaxy M51-modellen. Det første spørsmålet som oppstår er for hvilke lag av befolkningen ble nyheten utviklet? Publikum på telefonen viste seg å være så bredt som mulig. Den passer for unge mennesker og eldre, og for mennesker som hele tiden blir overveldet av arbeid. Dette tilbudet vil være interessant for de som leter etter den beste verdien for pengene. Kostnaden for modellen er omtrent 20 tusen rubler, noe som er en ideell verdi for den delen av befolkningen som ønsker å skaffe seg en interessant multifunksjonell gadget, men som ikke vil ta risiko med B-merker. Som regel spiller produsentens berømmelse en viktig rolle i utvalget. Ukjente merker godtas ikke selv om de tilbyr et bedre produkt for en krone. Det er klart at du ikke vil ta risiko hvis det ikke er garantier for kvalitet.

Tatt i betraktning M51 i detalj, kan vi konkludere med at teknologien er langt bedre enn kinesiske smarttelefoner i samme prisklasse, men prisen kan kalles veldig lav.

Kjennetegn tabell

ParameterVerdi
KommunikasjonsstandarderGSM
3G
4G (LTE)
VoLTE
operativsystemAndroid v 10.0
KortsporSIM + SIM / microSD
SIM-korttypenano-SIM
Type skall monoblokk
Formfaktor (frontkamera)på skjermen
Hovedobjektiv (frontkamera)32 megapiksler
Blenderåpning (frontkamera)f / 2.0
HD (720p) fotografering (frontkamera)1280x720 px
Full HD (1080p) -fotografering (frontkamera)1920х1080 piksler
Hovedskjerm6.5 "
2340x1080 (19.5: 9)
411 ppi
IPS
touch-skjerm
Skjerm / kroppsforhold0.82
KommunikasjonWi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth v 5.0
Bare NFC-brikke / SM-M315F / DSN-modell /
TilkoblingsporterUSB C
mini-jack (3,5 mm)
ProsessormodellQualcomm Snapdragon
Antall prosessorkjerner8
GPUAdreno
RAM6 GB
Innebygd minne128 GB
MinnekortspormicroSD
Maksimal minnekortstørrelse512 GB
Funksjoner og evnerfingeravtrykkskanner bak
lyddemping
gyroskop
Lykt
NavigasjonaGPS
GPS-modul / Beidou /
GLONASS-støtte
digitalt kompass
Antall linser (hovedkamera)3 moduler
Hovedobjektiv 48 megapiksler
f / 1.8
26 mm
1/2.0"
Ultra bred linse8 megapiksler
f / 2.2
12 mm
123 °
1/4.0"
Hjelpelinse5 MP (for fokusering) /
HD (720p) skyting1280x720 px
Full HD (1080p) fotografering1920х1080 piksler 30 bilder per sekund
Batteritype Li-Pol
Batterikapasitet4000 mAh
Rask ladeteknologiSamsung Charge
Ladekraft15 watt
Ramme / dekkmaterialeplast / plast
Bakdekselmatt
Dimensjoner (HxBxT)162,6x77,5x8,5 mm
Samsung Galaxy M51

Ekstern design, fargevariasjon av modellen

Nå, med tanke på utformingen av hovedtallet på smarttelefoner, er det vanskelig å skille dem fra hverandre, hvis du ikke tar hensyn til merkevaren. Samsung bestemte seg for å skille enheten fra resten ved å bruke et geometrisk mønster. Dermed er panelet lett gjenkjennelig.

Det er bare tre fargevalg i Russland: rød, hvit og svart. Andre markeder, ifølge kilder, har forskjellige fargevalg.

Bakdekselet og rammen er laget av plast. I tillegg skal det bemerkes at det er en matt effekt som gjør belegget behagelig å ta på og forbedrer den visuelle oppfatningen av telefonen betydelig. Selv om plast fungerer som et materiale, er det ikke nødvendig å klage på kvaliteten. Men det er bedre å få et deksel, tk. riper vil før eller siden begynne å forbli fra kontakt med forskjellige typer overflater.

Enhetens dimensjoner, vekt og hovedfunksjonalitet

Dimensjonene og vekten til smarttelefonen viste seg å være optimal, noe som gjør at den kan være rolig i hånden. Når det gjelder ergonomi, er den ikke forskjellig fra den forrige modellen.

Fingeravtrykkssensoren er plassert på bakdekselet. Nå kan du finne mer interessante modeller til samme pris, hvor utskriften er integrert i skjermen, men for mange er ikke dette spørsmålet grunnleggende. Det er verdt å huske at dette ikke er et flaggskip, så du bør ikke forvente høyhastighetsarbeid. Svarhastigheten er omtrent et sekund. For verdien viser gadgeten gode resultater, der det ikke er noen feil.

Plassering av volumknapper, på / av-brytere, lydutganger og spor

Høyre side er utstyrt med en sammenkoblet volumknapp og en av / på-knapp. Denne løsningen er standard for Samsung, så det er ingen overraskelse. Likevel kan man finne en virkelig merkelig løsning på motsatt kant, der det er en plass for to nanoSIM-kort og et microSD-minnekort, samt en annen volumknapp. Produsenten ga ingen kommentarer til dette, så det er ikke kjent om denne nøkkelen vil ha de samme funksjonene som den analoge på den annen side, eller om den vil bli kreditert med andre funksjoner.

Høyttalerutgangen og hovedmikrofonen er plassert i bunnen og toppenden. Du kan også finne en 3,5 mm jack der. Det er bare en høyttaler, det er ikke nødvendig å klage på lyden. Likevel ville lyden vært mye bedre hvis det var to utganger. Imidlertid er det ingen klager, tk. hørbarhet er bra under forskjellige forhold.

Ekstra alternativer

Tilstedeværelsen av et støyreduserende system viste seg å være uunnværlig. Så, på offentlige steder og spesielt i klubber, reduseres mengden unødvendig støy til et minimum. Det skal bemerkes at utstyret fra Samsung takler sin oppgave perfekt, så det er ingen tvil om kvaliteten på det nye produktet.

Separat bør monteringen bemerkes, noe som viste seg å være ganske høy kvalitet. Kroppen er laget av behagelig materiale som får telefonen til å se dyrere ut enn den faktisk er. Men mangelen på fuktsikring var litt skuffende. Direkte konkurrenter har imidlertid heller ikke et slikt supplement, noe som er betryggende. Frontlampen mangler også, men her er en slik løsning forståelig: det var rett og slett ikke plass til det.

Blant andre fordeler er det verdt å merke seg følgende: mange produsenter har forlatt standard hodetelefonkontakt. Og denne beslutningen er rimelig, fordi de fleste av befolkningen nå bruker et Bluetooth-hodesett, så kontakten er rett og slett ubrukelig. Likevel har denne modellen en "jack". Dette gjør nyheten spesielt praktisk for budsjettklassen.

Skjermegenskaper

Skjermstørrelsen er 6,5 tommer, noe som kan kalles en god verdi. Det skal bemerkes at det er et frontkamera innebygd i øvre venstre hjørne. Hullet er pent og diskret, som lar deg jobbe med dingsen uten distraksjon. Midtprissegmentet skylder denne teknologien flaggskipene. Skjermen er ikke krum, helt flat, og de tynne rammene bidrar til et moderne utseende.

Skjerminnstillinger er standard. Hvis du ønsker det, kan du tilpasse dem selv, noe som i de fleste tilfeller viser seg å være en veldig nyttig funksjon.

Lysstyrken kan kalles optimal. Selv i solen kan du lese uten hindringer. Diagonalen er ideell for visning av videoer, fotografier og studering av tekstinformasjon. Smarttelefonen kan trygt kalles universell, og den store og høykvalitetsskjermen skiller den merkbart fra bakgrunnen til andre "kjedelige" enheter. I tillegg er AMOLED et betydelig pluss hvis du tar hensyn til priskategorien.

Batterikapasitet og grunnleggende parametere

Batteriet i innretningen er innebygd standard - Li-Pol, med kapasitet på 4000 mAh. Hurtiglading støttes, og en passende lader er inkludert. Det er ingen trådløs lading, men gitt kostnadene er det ikke nødvendig å klage.

I daglig bruk fungerer smarttelefonen i to dager, hvis vi tar høyde for automatisk justering av suspensjonens lysstyrke (systemet justerer uavhengig det optimale lysstyrkenivået under visse lysforhold). Her overgår skjermens tidsrom ikke 7,5 timer. Samsung utstyrte skapelsen med en god skjerm og et kraftig brikkesett, noe som tillot lang batterilevetid.

Selvfølgelig, for det meste, alt avhenger av området der telefonen brukes og applikasjonene som brukes i prosessen. Likevel er muligheten til å tømme gadgeten på bare en dag med aktiv bruk nesten helt utelukket. En full ladning tar omtrent 75-80 minutter. Følgelig får telefonen ett "pluss" til for langvarig drift.

Minnestørrelser, brikkesett og ytelsesnivå

Ytelsen er høy, grensesnittet er raskt og glatt, tredjepartsapplikasjoner krasjer ikke og reagerer raskt på kommandoer. Spesiell oppmerksomhet er rettet mot det faktum at produsenten ikke bare prøvde å spare penger, men også opprettet en fungerende pakke, som gjorde det mulig å forlenge livssyklusen til enheten betydelig uten å skade eieren.

Hvis du tror den foreløpige informasjonen, vil gadgeten presenteres i bare en konfigurasjon - 6/128 GB. Denne løsningen kan kalles optimal, fordi og hvor mye minne som er mest passende, som vil tillate deg å jobbe uten hjelp fra et minnekort, og driftshastigheten på ønsket nivå.Hvis det innebygde minnet likevel ikke er nok, kompenseres dette av tilstedeværelsen av et minnekortspor. Telefonen støtter et minnekort på opptil 512 GB. Dette er en god verdi for lavpris-smarttelefoner, men langt mer imponerende alternativer finner du nå.

Kommunikasjonsnivå

Etter å ha studert den nyeste utviklingen i selskapet nøye, kan vi konkludere med at utviklerne legger spesiell vekt på radiodelene i teknologiene deres. Navigering halter heller ikke: En kald start i byens gater tar ikke mer enn 3 sekunder, og nøyaktigheten er veldig høy.

Dermed, selv i minste detalj, avviker ikke modellen fra standardene, som snakker om utviklernes bekymring for kundene sine.

Oppløsning av hoved- og frontkameraet, grunnleggende data

Kameraets grensesnitt skiller seg ikke ut fra bakgrunnen fra tidligere modeller, så vi ble ikke overrasket her.

Frontkameraet har en oppløsning på 32 megapiksler. Det er en bokeh-effekt, et stort antall tilleggseffekter. Bilder kan kalles veldig høy kvalitet.

Tre linser på kroppen utgjør hovedkamera-modulen. Hovedkameraet har en oppløsning på 48 megapiksler. Selv om bildekvaliteten ikke er en klage, kan du fortsatt finne mer imponerende modeller nå. Men hvis vi tar hensyn til tilstedeværelsen av bare tre moduler, kan en slik oppløsning kalles ganske berettiget. Ofte har telefoner med tre kameraer lignende egenskaper. Vidvinkelmodulen har tilstrekkelig synsvinkel for å kompensere for mangel på bildekvalitet.

Når vi oppsummerer informasjonen ovenfor, kan vi trygt si: hovedkameraet er anstendig, men den fremovervendte oppløsningen viste seg å være mer enn overraskende for denne priskategorien.

Skal jeg kjøpe Samsung Galaxy M51

Oppsummere bør du vurdere mer detaljert noen av tilleggene som den nylig myntede modellen kan behage.

Det er ikke nødvendig å klage på forbindelsen, arbeid i LTE skuffet heller ikke, 4G fungerer uten forstyrrelser, noe som garanterer høy dataoverføringshastighet, i motsetning til analoger i denne priskategorien. Det er umulig å ikke nevne den sterke siden av selskapet - taleoverføring av høy kvalitet, som er på samme nivå her.

Android 10.0 brukes i utgangspunktet som programvare. De. versjon av grensesnittet med alle moderne oppdateringer, slik at du kan kalle det for det beste både når det gjelder fleksibilitet og evner uten noe samvittighetsnød.

Listen over standardapplikasjoner inkluderer en kalkulator, filbehandling, stemmeapparat og andre applikasjoner som er nødvendige for at en smarttelefon skal fungere normalt. I tillegg gledet en rekke Samsung-smarttelefoner publikum med tilgang til Bixby-skript, som tidligere bare ble brukt i flaggskip. Av denne grunn forventer fans av merket lignende resultater også her.

Direkte konkurrenter av modellen når rett og slett ikke riktig nivå, som snakker om det optimale forholdet mellom pris og kvalitet.

Fordeler:
  • Rimelig pris;
  • Stor skjerm;
  • Utmerket fremovervendt kameraoppløsning
  • Høy ytelse;
  • Siste programvareversjon;
  • Minnekortspor.
Ulemper:
  • Mangel på fuktsikring.

Så vi kan komme til den konklusjonen at å kjøpe M51 vil være en rimelig beslutning. Den eksakte utgivelsesdatoen og den endelige kostnaden er foreløpig ikke kjent, men noen kilder oppgir at prisen ikke vil overstige $ 250.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet