Innhold

 1. Hva er typisk for Realme-teknologi
 2. Opprettelseshistorie
 3. Realme 6 Pro smarttelefon
 4. Konklusjon

Realme 6 Pro Smartphone Review med viktige funksjoner

Realme 6 Pro Smartphone Review med viktige funksjoner

Asiatiske produsenter av mobilteknologi har lenge erobret globale markeder. Enheter fra Samsung, Honor, HTC, Huawei, Nokia, Xiaomi og andre selskaper selges i store mengder og er etterspurt. Modeller oppdateres kontinuerlig, konkurransen vokser. På bakgrunn av lederne dukker det opp nye selskaper som på ingen måte er dårligere enn TOPPEN. Av de nyeste merkene kan Realme bemerkes, som introduserte den nye Realme 6 Pro tidlig i mars 2020 og lanserte den i salg en uke senere. Hvor vellykket var modellen? Hva er fordelene og ulempene med Realme 6 Pro? La oss gjennomføre en detaljert gjennomgang og vurdere enhetens hovedegenskaper og tekniske evner.

Hva er typisk for Realme-teknologi

Realme-apparater selges i mange land med en rungende suksess. En stor feil ville være å betrakte Realme-smarttelefoner som neste serie av Xiaomi-teknologi.

Redmi og Realme har nesten identiske navn, er laget i Kina, men de har helt forskjellige produsenter, tekniske parametere og evner. Nyheten som studeres henger ikke etter det fremtredende merkevaren når det gjelder funksjonalitet og interne egenskaper. Realme-smarttelefoner er designet for den unge befolkningen på planeten. Utstyret er rimelig, har en stilig vakker design og utmerket ytelse. Andre karakteristiske trekk ved enhetene er: ColorOS-skall på hoved Android-systemet (ligner på OPPO smarttelefoner); stor diagonal av skjermer fra 6 tommer; lyse farger i saken med iriserende nyanser; frontkamera (laget i to versjoner - en liten dråpe eller kommer ut av kroppen).

Opprettelseshistorie

Realme, som OPPO, Vevo, OnePlus, tilhører BBK Electronics. Siden 2010 har produsenten utviklet ekte smarttelefoner og presentert dem som en serie enheter fra OPPO. Firmaet ble erklært et uavhengig merke i november 2018. Det nylig pyntede selskapet hadde sin egen logo og kunder. Seks måneder senere kom selskapet inn på det kinesiske og europeiske markedet. I løpet av et år dukket de ti første modellene med Realme-tegnet opp, de første ti millioner produktene ble solgt i 20 delstater, og nykommeren sto fast på sokkelen blant de ti største lederne i produksjonen av mobil teknologi.

Realme 6 Pro smarttelefon

En elegant modell med seks kameraer, hvorav to er frontkameraer, og den viktigste er utstyrt med et 64 Mpix-objektiv, har en innebygd høyytelsesprosessor, en Android med et fargerikt skall og et romslig batteri med hurtigladefunksjon. Kostnaden for nye varer starter på 16 000 rubler.

Ergonomi og utseende

Vektig apparat for 202 gr. har følgende dimensjoner: telefonhøyde - 163,8 mm, bredde - 75,8 mm, tykkelse - 8,9 mm. Det bakre plastdekselet tiltrekker seg med sitt blanke utseende og behagelige lyse fargeskygge med iriserende. Glass er installert på toppen av det for å beskytte det mot sprut og vann. Den blanke overflaten krever noe ekstra pleie for enheten - fingeravtrykk forblir på den når den brukes. For forsiktig lagring av enheten er det nødvendig å ta på et deksel på den umiddelbart etter kjøpet - et silikon tilbehør er allerede inkludert i settet. Rammen er også laget av plast.

På bakdekselet øverst til venstre er det en blokk med fire linser i vertikal retning, et blikk øye på lysdioder. Nederst til venstre er det et hvitt merkenavn fra produsenten. Modellen dukket opp på markedet i lyse fargerike nyanser: Lightning Blue og Lightning Orange. Nyheten har en stor skjerm, tynne rammer og en smal hake. Den horisontale fordypningen for det dobbelte kameraet er plassert i øvre venstre hjørne. Utskjæringen skyldes matrisenes egenart, som ikke tillater installering av sensorer og skannere inne. Generelt er telefonen stilig og ergonomisk.

Visningsalternativer

Smarttelefonen er designet med en stor komfortabel skjerm. Diagonal - 6,6 tommer, bruksområde - 105,2 kvadratmeter, berøring, kapasitiv, viser 16 millioner farger som standard. Rammeoppdateringsfrekvensen er 90 Hz. Matrix IPS flytende krystall med en oppløsning på 1080 x 2400 piksler og FullHD + -modus, har en tetthet på 399 ppi. Skjermformatet på skjermen er 20: 9, skjerm-til-kropp-forholdet er 84,7%. Dette forholdet gir enheten et kompakt og elegant utseende. Slike dimensjoner lar deg se filmer og videoer som på en stor TV-skjerm. Et 5. generasjons Gorilla Glass-beskyttelsesglass er installert på toppen av skjermen. Produsenten plasserte det fremre kameraøyet for to linser horisontalt i øvre venstre hjørne av skjermen.

Prosessor og operativsystem


Enheten har hovedplattformen Android 10.0 og en ekstra ColorOS 7. Sammen danner de sitt eget Realme UI-skall. Funksjonene til det nye skallet har påvirket design og funksjonalitet. Grensesnittet anses som mer praktisk, fargene er rike og ser naturlige ut. Forbedret animasjon, merkede skrivebordsbakgrunner, nye ikoner er de viktigste forbedringene av skallet. Størrelsen på ikonene endres fra mindre til større og omvendt, og formen kan bli gjennomsiktig eller avrundet. Systemet fungerer med batterisparing, fokusering og er i stand til å isolere seg fra miljøfaktorer.

Enhetens hastighet ledsages av en kraftig 8-kjerners Octa-core-prosessor, med et Qualcomm SDM7125-brikkesett fra Snapdragon 720G-klassen, på en Adreno 618 GPU med en 8 nm teknologisk prosess. Arkitekturen til kjernene er Kryo 465, 2 gull + 6 sølv: den tidligere opererer på 2,3 GHz, de andre seks på 1,8 GHz. Den kraftige prosessoren lar deg bruke smarttelefonen til moderne spill, mens enheten praktisk talt ikke varmes opp under spillet. Når du kjøper et kjent merke med slike egenskaper, må du betale ekstra for merket. Når det gjelder Realme 6 Pro, vil kjøperen spare på navnet uten å endre egenskapene. Enheten er i stand til å bla på websider og laste ned offline-applikasjoner samtidig. Operativsystemet er laget med et minimum antall linjer, fungerer på prinsippet om sømløs moro (i oversettelse "sømløs moro"). Grensesnitt, skrift, farge kan tilpasses individuelt. Spillere har tilgang til en funksjon som bevarer øyeblikket til et lagspill i tilfelle en plutselig frakobling av Internett. Spilleren bytter deretter til en uavbrutt smart nettverkstilkobling.

Minnestørrelser

På presentasjonen ble 3 varianter av enheten presentert i forholdet mellom RAM / internt minne: 6/64 GB, 6/128 GB, 8/128 GB. Et stort objektiv antar fotografering i stor størrelse Det skal være nok minne til å lagre dem. Derfor har modellen en dedikert celle for et microSDXC-minnekort. Minnet kan utvides med 256 GB.

Teknologier og nettverk brukt


Enheten bruker ett eller to Nano-SIM-kort som fungerer i dobbelt standby-modus. Gadgeten har moderne egenskaper, men fungerer ikke med 5G-teknologi. I vårt land har dette nettverket ennå ikke blitt introdusert, så vi fokuserer ikke oppmerksomheten. Resten av nettverksteknologiene 2G, 3G, 4G brukes. GSM er for bølger av mobiltelefoner, 3G HSPA og 4G LTE for internettforbindelse. Data overføres med en gjennomsnittlig HSPA-hastighet på 42,2 / 11,5 Mbps, med en maksimal LTE-A-hastighet på 300/150 Mbps.


Navigasjonssystemer brukt: GPS, med dual-band A-GPS, NavIC, GLONASS, BDS. For de som liker å lytte, er FM-radioantennene innebygd. Det vil tillate deg å distrahere deg selv på veien, lytte til musikk, nyheter, lydbok.
Enheten inneholder trådløs teknologi: Bluetooth 5.1, dual-band Wi-Fi 802.11, med et tilgangspunkt og Wi-Fi Direct.
Ved hjelp av ledninger kan du koble til via en reversibel Type-C 1.0-kontakt, standard USB 2.0, USB On-The-Go, slå på headsettet via en 3,5 mm mini-jack.

Multimedia kameraer


Hovedkamerablokken inneholder 4 linser: 64 + 12 + 8 + 2 Mpix. Hovedkamera-sensoren ble levert av Samsung. Første objektiv med 1,8 blenderåpning med bred synsvinkel og PDAF autofokus. Kameraet på 12 megapiksler har tele-modus, autofokus og 2x optisk zoom. Et tredje kamera med et ultrabredt objektiv skyter med 2,3 blenderåpning. 2 megapikselobjektivet er designet for makrofotografering. Det spesielle ved kameraene er panoramamodi, HDR-fotografering av høy kvalitet, en installert LED-blits. Utgangsvideoen er stabilisert av gyroskop-EIS, klippene kommer med dimensjoner: 2160/30, 1080 piksler med 30/60/120 bilder per sekund.

Frontkamerautskjæringen er designet for to linser: 16 + 8 MPix. Den første er med en bred, den andre er med en ultra bred synsvinkel, henholdsvis blenderåpning f / 2.1 og f / 2.2. HDR og panorama-modus er til stede. Kameraet tar opp 1080p-video med 30 bilder per sekund.

Batteri


Et ikke-flyttbart 4300 mAh batteri er innebygd. I følge produsentens annonse lader en enhet med en 30W hurtigladefunksjon gadgeten på 57-60 minutter. Ladingen utføres i henhold til VOOC 4.0-standarden (spenningen stiger ikke). I spillmodus fungerer enheten opptil 14 timer, i samtalemodus - opptil en dag.

Utstyr

Når du pakker ut den gule esken, finner du:

 • smarttelefon;
 • USB-C-kabel;
 • lader for 30 W;
 • et klipp for å installere / fjerne SIM-kort;
 • bruksanvisning og garantikort;
 • beskyttelsesveske.

Et komplett sett er en garanti for produsentens kvalitet og pålitelighet.

Tilleggsfunksjoner

Fingeravtrykkssensoren er plassert på siden. NFC-brikken for kortfrie kjøp er ikke installert. Gyroskopet stabiliserer bildet mens du beveger deg, noe som gjør det mer stabilt. Nærhetssensoren sparer batteristrøm, akselerometeret er ansvarlig for den vertikale og horisontale posisjonen til bildet på telefonskjermen. Kompasset hjelper deg med å finne det rette stedet i en ukjent by, ikke å gå deg vill i skogen og fjellet. Andre muligheter gir det smarte skallet.

Modell tekniske parametere

Funksjonens navnParametere
Bruke SIM-kort1 Nano-SIM eller Dual SIM, dobbelt standby
Antall kameraer4+2
Skjermoppløsning1080x2400 piksler
SkjermtypeIPS LCD
Skjermtypekapasitiv, multitouch, 16m
SkjermbeskyttelseGorilla Glass 5
Skjerm størrelse6,6 tommer
prosessorOcta-core, 8 kjerner (2x2,3 GHz Kryo 465 Gull + 6x1,8 GHz Kryo 465 Sølv)
BrikkesettQualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8nm)
operativsystemAndroid 10.0; Realme UI
RAM6/8 GB
Innebygd minne 64/128 GB
Minnekort og kapasitetmicroSDXC opptil 256 GB (dedikert spor)
NettverksteknologierGSM / HSPA / LTE
NavigasjonGPS, GLONAS, Dual Band A-GPS, NavIC, BDS
Trådløse grensesnittWi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot, Bluetooth 5.1, A2DP, LE
NFCikke
Batteri4300 mAh
Rask lading30W, 100% på 57 minutter
Hovedkamera64MP F / 1.8 + 12MP F / 2.5 + 8MP F / 2.3 + 2MP F / 2.4
Videoopptaksmodus 2160p / 30fps, 1080p / 30-60-120fps, gyroskop
Frontkamera16 MP f / 2,1 + 8 MP f / 2,2
Fotograferingsmodi 1080p / 30 fps video
Mikrofon og høyttalere Ja
Hodetelefonkontaktmini-jack, 3,5 mm
Tilleggsfunksjonerakselerometer, nærhetssensor, gyroskop, kompass, sidemontert fingeravtrykkssensor
RadioFM-radio
Totalmål, mm163,8 x 75,8 x 8,9
Vekt, gr202
Pris 6 / 64GB, 6 / 128GB, 8 / 128GBfra 16 tusen rubler
Realme 6 Pro
Fordeler:
 • utmerket forhold mellom kvalitet og pris;
 • fin design;
 • stilige interessante farger;
 • stor skjerm;
 • 6 kameraer med høy oppløsning;
 • bilder av høy kvalitet;
 • utstyr;
 • radioen fungerer;
 • støtte for Dolby Atmos-lyd.
Ulemper:
 • ingen NFC-brikke;
 • utseende bare egnet for unge mennesker, skolebarn og studenter.

Konklusjon

Kritikere kaller Realme spoiler-smarttelefoner. Til tross for det støtende kallenavnet, er enhetene fullpakket med produktiv maskinvare, omfattende funksjoner og kameraer av høy kvalitet.Den kinesiske gadgetprodusenten har klart å skape en utmerket balanse mellom kvalitet - ytelse - design i en modell. Realme 6 Pro vil være mer i smak av unge jenter og gutter.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet