Innhold

  1. De viktigste tekniske egenskapene til smarttelefonen
  2. Konklusjon

Realme 5s smarttelefonanmeldelse med viktige funksjoner

Realme 5s smarttelefonanmeldelse med viktige funksjoner

Mer nylig, i India, presenterte Realme sitt neste nye produkt, Realme 5s. Denne nyheten er en oppdatering av den forrige modellen Realme 5. Smarttelefonen mottok et nytt hovedkamera fra Samsung GM1. Kameraet har 48 megapiksler og god bildekvalitet. Dessuten har nyheten fått en ny farge. Selskapet klarte å lage en smarttelefon som passer både fotoelskere og vanlige brukere. Smarttelefonen har, selv om den ikke har bratte tekniske egenskaper, tilstrekkelig ytelse for alle moderne behov. Telefonen har alle moderne innovasjoner, 4 hovedkameraer og god ytelse. Og alt dette til en ganske lav kostnad.

I denne artikkelen vil vi prøve å gjennomgå Realme 5s smarttelefon mer detaljert med hovedegenskapene.

De viktigste tekniske egenskapene til smarttelefonen

ParametereSpesifikasjoner
Modell: Realme 5s
OS: Android 9.0 Pie, skall ColorOS 6
PROSESSOR: Qualcomm SDM665 Snapdragon 665
RAM: 4 GB
Lagringsminne:64 GB, 128 GB, separat microSD-kortspor
Skjerm:IPS LCD 6,5-tommers kapasitiv berøringsskjerm
Grensesnitt: Wi-Fi 802.11a / b / g / n / ac og Bluetooth 5.0, NFC
Fotomodul bak: hovedkamera - 48 MP, andre kamera 8 MP, tredje kamera 2 MP, fjerde kamera 2 MP.
Frontkamera: 13 megapiksler
Nett: 2G, 3G (HSPA +, opptil 42 Mbps), 4G.
Radio: FM-tuner
Navigasjon: GPS / GLONASS / BeiDou / Galileo,
Batteri: ikke-flyttbar, 5000 mAh.
Dimensjoner: 164,4 x 75,6 x 9,3 mm
Vekt: 198 g

Utseende

Designet på smarttelefonen er laget i standard stil for nye produkter. Det er en stor rammeløs skjerm og en modul med fire kameraer. Realme 5s er tilgjengelig i tre farger. Alle kan velge en farge etter eget ønske: blå, lilla og rød. Fargene er ikke laget i en ensformig form, men laget veldig vakkert og moderne.

Smarttelefonen er lett og sitter veldig behagelig i hånden. Du kan enkelt bruke telefonen med bare én hånd. Det forårsaker ikke ubehag ved bruk. Alt gjøres på en praktisk og praktisk måte.

På forsiden av smarttelefonen er det en 6,5-tommers skjerm dekket med beskyttelsesglass. Skjermen har minimale rammer. På toppen er det en liten ramme som inneholder høyttaleren, nærhetssensoren og frontkameraet.

Det er nøkler på sidene av enheten. På venstre side er volumtastene og på høyre er av / på-tasten. Akkurat som i den forrige modellen, er det et spor for to SIM-kort og en flash-stasjon på venstre side. Bunnen av smarttelefonen huser ladekontakten, hovedhøyttaleren, mikrofonen og hodetelefonkontakten.

Selve telefonen er laget av høykvalitets plast, behagelig å ta på. Overflaten på plasten er blank som mønsteret påføres. Bakdekselet på smarttelefonen kan ikke tas av. Baksiden av enheten inneholder hovedkamera-modulen og en fingeravtrykkskanner. Ved siden av kameramodulen er det også en LED-blits.

Generelt er Realme 5s smarttelefon laget av høy kvalitet og med et vakkert utseende. Den eneste lille ulempen ved nyheten er ladeporten.I stedet for den installerte microUSB ville det være bedre å se USB Type-C.

Realme 5s

Skjerm

Visningen av det nye elementet forblir den samme som den forrige modellen. Men dette betyr ikke at han er dårlig. Telefonen har en IPS-skjerm med god fargegjengivelse. Dens diagonal er 6,5 tommer, noe som er nok av dagens standarder. Selve skjermen er veldig lys og har store synsvinkler. Skjermen har god kvalitet og har allerede vist seg i smarttelefonen Realme 5. Skjermen har HD + oppløsning, noe som er veldig bra. Skjermen er også beskyttet av utmerket Gorilla Glass 3+ beskyttelsesglass. Enheten er veldig hyggelig og praktisk å bruke. Skjermføleren er designet for en samtidig berøring av ti fingre. For komfortabel bruk av smarttelefonen om natten er funksjonen "Nattmodus" tilgjengelig. Denne funksjonen reduserer blåstyrken. Takket være dette blir øynene mye mindre slitne.

Jern

Smarttelefonen, selv om den er ny, har standardfunksjonene for en mellomstor smarttelefon. Men ikke skriv av smarttelefonen din med en gang. Den er i stand til å kjøre alle moderne applikasjoner og spill uten problemer. Dette er takket være Snapdragon 665 firekjerners prosessor, som klokket på 2,02 GHz. Smarttelefonen er også utstyrt med en grafikkakselerator Adreno 610. Produsentene har installert 4 GB RAM, som er nok til å utføre grunnleggende tekniske prosesser. I tester viste denne pakken en ganske god ytelse. Realme 5s smarttelefon vil bli utgitt i to versjoner. Den første og billigste har et internt minne på 64 GB. Den andre varianten kommer med 128 GB lagringsplass. Etter moderne standarder er disse alternativene ikke nok for moderne brukerbehov. Det sparer imidlertid at telefonen har et spor for et flash-kort, noe som vil øke mengden minne. Smarttelefonen mottok også et standard sett med tekniske spesifikasjoner: GPS, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 og NFC. Den installerte NFC-modulen gjør smarttelefonen moderne og mer populær. Med det kan du gjøre kjøp ved ganske enkelt å holde smarttelefonen din mot leseren. Dette er veldig praktisk, siden du ikke trenger å ha med deg penger og en haug plastkort hele tiden. Nå er alt i en telefon.

Oppsummert kan vi si at produsentene har vist seg å være en ganske passende nyhet. Når det gjelder tekniske egenskaper, gir det utmerket ytelse for alle moderne behov, selv om det ikke overrasker. Smarttelefonen kan enkelt håndtere lanseringen av alle applikasjoner eller spill. Det vil være nok ytelse for forskjellige beregninger.

Autonomi

I prinsippet har smarttelefonen ingen problemer med autonom drift. Fordi den har et pålitelig og påvist 5000 mAh Li-Ion-batteri. Ved normal bruk kan telefonen fungere i opptil 5 dager uten å lade den. Hvis du ser filmer på den, vil kostnaden være nok for 16 timers kontinuerlig visning. Hvis du spiller kontinuerlig på smarttelefonen din, vil ladingen vare i 8 timer. I prinsippet er ikke autonomien til enheten med tanke på kostnadene. Det vil ta 2,5 timer å lade et helt dødt batteri.

Kameraer

Hovedinnovasjonen i denne smarttelefonen er en avansert kameramodul. Her har produsentene spart ingen utgifter og installert Samsung GM1 som hovedkamera, hvis oppløsning er så mye som 48 megapiksler. Dette er et ganske bra kamera som har bevist seg i markedet på sitt beste. Kvaliteten på bildene som er oppnådd er utmerket. Det andre kameraet i den nye 8 megapikselmodulen, hvis synsvinkel er 119 grader. Et veldig godt alternativ ble valgt av produsentene. Det tredje kameraet er en makrosensor og det er 2 megapiksler med f / 2.4 blenderåpning. Det fjerde kameraet har også 2 megapiksler, og det brukes til å vurdere dybden. Hovedkamera-modulen viste seg å være ganske kraftig og i stand til å overraske brukere med utmerkede bilder. Hastigheten på kameraet er veldig høy og vil overraske enhver bruker hyggelig. Kameraene har også autofokus og bakgrunnsbelysning. Kameraene har også mange forskjellige moduser, noe som gjør det enda morsommere å bruke.

Det fremre kameraet har også anstendig kvalitet.Det er 13 megapiksler med f / 2.0 blenderåpning. Hun tar ganske gode bilder, selv om hun ikke har autofokus.

operativsystem

Produsenter har valgt Android 9.0 Pie som operativsystem for sine nye varer. På toppen av dette operativsystemet er det proprietære ColorOs 6.0-skallet installert. Dette skallet har allerede flere forhåndsinstallerte proprietære applikasjoner som kan fjernes som unødvendige. Skallet er fargerikt og informativt. Det er ingenting spesielt overflødig i det. Her samles bare nyttige og nødvendige applikasjoner og tillegg. Skallet la også til et stort antall tilleggsinnstillinger til smarttelefonen. Operativsystemet er i god harmoni med de tekniske spesifikasjonene. Smarttelefonen starter veldig raskt. Alle viktige handlinger håndteres raskt og enkelt. Godt samspill mellom operativsystem og teknisk del.

Konklusjon

I prinsippet er Realme 5s smarttelefon nok en budsjettnyhet med gode tekniske evner. Hvis vi sammenligner det nye produktet med den forrige modellen, er det ingen globale endringer. Den eneste forskjellen er i hovedkamera-modulen, som har blitt kraftigere og høy kvalitet.

Hvis vi ser på smarttelefonen som en helhet, er dette en høykvalitets enhet med vakker design. Telefonen ligger godt i hånden og er behagelig å ta på. Enheten har alle moderne kvaliteter. Disse egenskapene inkluderer en rammeløs skjerm, en kameramodul på fire stykker. Telefonen ser attraktiv og trassig ut.

Det er ingen spesielle spørsmål angående de tekniske egenskapene. Selv om de ikke er de mektigste, er de heller ikke de svakeste. Ytelsen er nok for alle moderne behov, slik at du trygt kan kjøpe en enhet uten frykt. Fordi den enkelt kan håndtere ethvert program eller spill.

Kameraene til Realme 5s er av god kvalitet. De er i stand til å glede enhver som elsker foto- og videoopptak. Alt takket være 48MP hovedkamera fra Samsung. Bildene er rike og lyse. Fargegjengivelsen er veldig bra.

Smarttelefonen har også en stor 6,5-tommers skjerm av høy kvalitet. Den har god fargegjengivelse og synsvinkel. Selve skjermen er behagelig å ta på og støtter berøring med ti fingre. Til tross for lave kostnader har smarttelefonen en skjerm av høy kvalitet og den samme høykvalitets kameramodulen.

En interessant funksjon av smarttelefonen er tilstedeværelsen av NFC-modulen, som er designet for å lette brukernes liv. Denne modulen er designet for å betale via telefon. Nå trenger du ikke ha med deg mange plastkort og penger. Alt du trenger å gjøre er å ta smarttelefonen med deg.

Fordeler:
  • Vakkert utseende;
  • Slank kropp;
  • NFC-modul;
  • Utmerket autonomi;
  • Utmerket kameramodul;
  • Lav pris.
Ulemper:
  • Svake tekniske egenskaper;
  • Lite minne.

For å oppsummere kan vi si at Realme 5s er en anstendig smarttelefon som bør vurderes for kjøp. Smarttelefonen har mange fordeler og ganske lave kostnader.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet