Innhold

 1. Kort om produsenten
 2. Spesifikasjoner
 3. Fordeler og ulemper med en smarttelefon
 4. Konklusjon

Smartphone gjennomgang Prestigio Grace B7 LTE

Smartphone gjennomgang Prestigio Grace B7 LTE

I 2018 ble en telefon fra Prestigio-konsernet utgitt - Prestigio Grace B7 LTE-smarttelefonen. I artikkelen vil vi vurdere egenskapene og funksjonene til denne enheten.

Kort om produsenten

Prestigio ble grunnlagt i 1990. Det er et internasjonalt selskap som tilbyr tjenester for markedsføring av IT-produkter over hele verden. Selskapet er en del av ASBIS-konsernet, som er engasjert i produksjon av digital elektronikk. Android-smarttelefoner har blitt produsert siden 2012. Smarttelefonkjeden heter MultiPhone. Den presenteres i mer enn tjue forskjellige modeller.

I tillegg til smarttelefoner, er selskapet engasjert i navigatører, tilbehør til datamaskiner, nettbrett, e-bøker og videoopptakere. Hovedkontoret ligger på Kypros i byen Limassol. Prestigio tilbyr sine kunder kvalitet til en overkommelig pris. Merket til selskapet driver salg i åtti land og har etablert seg som et av de ledende merkevarene.

Spesifikasjoner

Enhet Smarttelefon
Grafisk kunstARM Mali - T720 MP1
prosessorSoC 4 kjerner 1300 MHz
Operativsystem (OS)Android 7.0 Nougat
RAM2 GB
Innebygd minne16 GB
SIM-kort2 stykker
Boligermetall, plast
SkjermIPS, 5,7 tommer, 7201440 piksler, sensor
Kamera, frontkamera13 MP, 5MP
Vekt167 gram
NavigasjonGPS
KommunikasjonGSM 900/1800/1900 3G, 4G LTE
GrensesnittWI-Fi 802, 11n, Blutooth 4.0, USB
Batterikapasitet3000 mAh
Gjennomsnittspris 8800 rubler
Prestigio Grace B7 LTE

Utstyr

Pakken inkluderer:

 • Boksen er kompakt;
 • Lading;
 • Micro USB-kabel;
 • Film for visning;
 • Instruksjoner for bruk;
 • Garantikupong.

Design og beskrivelse

Smarttelefonen ser ut som en klassisk godteribar. Enhetens dimensjoner er 72,9 mm * 152,6 mm * 8,2 mm (B * H * T). Den produseres i gyldne, blå og svarte farger. Avrundede sidekanter gir praktisk bruk i hverdagen. 2,5 D beskyttelsesfilm er ikke riper. Vesken er tynn, men holdbar, sammenleggbar. Produksjonsmateriale - metall og plast. Skjøtene er tett montert på hverandre. Det er tre sideknapper på høyre side.

SIM-kort settes inn i sporene under bakdekselet. Det er et tredje spor for et minnekort. Hovedkameraet med LED-blits er plassert på bakpanelet i øvre høyre hjørne, det fremre på frontpanelet. Det er ingen berøringsknapper nederst på frontpanelet, de er virtuelle. Hodetelefon- og ladekontakter er på toppen. Vekten på enheten er 167 gram, optimal, den er ikke tung, men heller ikke lett. Designet kan tilskrives flaggskipstatusen. Enheten ser stilig og estetisk ut, man kan til og med si at den er dyr.

Skjerm

Smarttelefonskjerm - 5,7 tommer med en oppløsning på 720 1440 piksler. Denne oppløsningen er egnet for et klarest mulig bilde. Størrelsesforhold 18: 9 (H: W). Skjermområdet på forsiden av saken er 75,61%. Skjermen blir større for hver nye Prestigio-modell. IPS-skjermtype som lar deg se bildet i brede synsvinkler.Bildet er ikke forvrengt eller farger endres. Bildet er lyst og realistisk.

Lysstyrken kan justeres manuelt. Antall farger - 16 millioner. I den lyse solen kan du utføre alle handlinger, skjermen tilpasser seg solen, siden den har antirefleksegenskaper. Berøringsskjermen er kapasitiv med multitouch, det vil si at den gjenkjenner flere berøringer. Multi-touch er veldig populært blant forbrukerne. Du kan betjene enheten med alle de ti fingrene, noe som er praktisk og behagelig for avanserte brukere. Den automatiske rotasjonsfunksjonen er tilgjengelig på skjermen.

Jern og ytelse

Brikkesettet som er ansvarlig for alle funksjonene til Prestigio Grace B7 LTE-smarttelefonen er Media Tek MT6737-prosessoren. Prosessoren har fire kjerner med en frekvens på 1250 MHz. Sammen med to GB RAM sørger prosessoren for høy ytelse på enheten. Kjølefrekvensen på 1250 MHz overoppheter ikke smarttelefonen. ARM Mali GPU - T720 MP1 skaper optimal hastighet for visning av grafikk på skjermen. USB-kontakt for lading av Micro USB versjon 2.0. Li-Ion 3000 mAh batteri, ikke avtakbart. Mulighet for å installere et Micro SD- eller Micro SDHC-minnekort. Med slik maskinvare er det mulig å utføre oppgaver på en smarttelefon, fra lesing til moderne spill.

Kameraer

Hovedkameraet har 12,98 megapiksler og en LED-blits med en oppløsning på 4160 × 3120 piksler. Kameraet har funksjoner som burst, panoramafotografering, autofokus, grafiske merker, ansiktsgjenkjenning, valg av scene. Kameraet kan zoome inn på bildet ved hjelp av digital zoom. Kamerainnstillingene har også hvitbalanse, ISO, HDR, eksponeringskompensasjon.

Bildene er skarpe og av høy kvalitet med autofokus. Blitsen lar deg ta bilder i alle lys. For bilder er funksjonen til geotagging tilgjengelig, det vil si å binde koordinatene til stedet når du fotograferer. For mange brukere er dette en veldig nyttig og nødvendig funksjon.

Videooppløsning 1280 × 720 piksler, 0,92 Mp. Videoen støtter formatet mp4, avi, mpg4, 3gpp.

Frontkamera med en oppløsning på 2560 1920 piksler, 4,92 megapiksler. Videofilming er også mulig med frontkameraet.

Kommunikasjon og kommunikasjon

SIM-kortstørrelse - Nano SIM, den andre vil ikke fungere. Antall SIM-kort er to. Smarttelefonen støtter digital mobilkommunikasjon GSM, UMTS, LTE, GPRS, HSPA. Satellittnavigasjon er GPS og A - GPS. Rask internett vil bli levert av 4G-systemet og Wi-Fi. Bluetooth 4.0 med A2DP-støtte. Enheten ringer videosamtaler og har FM-radio. WAP- og HTML-nettlesere.

SMS-meldinger vises i form av samtaler. Høyttalertelefon er tilgjengelig. Støtter arbeid med Word- og Excel-dokumenter. Enheten kan enkelt kobles til en datamaskin. Smarttelefonen har en utvidet telefonbok, du kan legge til et ubegrenset antall kontakter.

Multimedia og programvare

 I Prestigio Grace B7 LTE-smarttelefonen er Android Google-programvareplattformen versjon 7.0 installert, som gir tilgang til forskjellige applikasjoner. Android 7.0 åpner for nye muligheter for bruk av Internett. Du kan bruke to applikasjoner samtidig, det vil si at modus for flere vinduer er tilgjengelig. Nyt en film i det ene vinduet, og chatte med venner i det andre.

For å spare tid kan du svare på en melding direkte fra varselet. Android 7.0 lar deg spare trafikk på enheten din og blokkere unødvendige varsler. Lydstøtte er AAC, AMR, FLAC, MIDI, MP3, OGG, WMA, WAV-spillere. Hodetelefonkontakt - 3,5 mm, den passer til hodetelefoner uten å bruke adaptere. Videostøtte er GPP, AVI, MP4, Xvid-spillere. Det er mulig å koble til en tredjepartsspiller.

Autonomi

Enhetens autonomi er levert av et ikke-flyttbart Li-Ion-batteri med en kapasitet på 3000 mAh. Batterikapasiteten påvirker hvor lenge enheten kan kjøre. Dette er et kraftig batteri. Hvis du reduserer batteriforbruket, vil det vare lenge. Å redusere forbruket kan oppnås ved å slå av Wi-Fi og 4G, dempe skjermen, fjerne ubrukte applikasjoner. Det er en hvilemodus i telefoninnstillingene, noe som også sparer batteristrøm betydelig.

Tilleggsfunksjoner

 • Smarttelefonen har en fingeravtrykkskanner.Ethvert apparat i det 21. århundre er oppbevaringsperson for omfattende personlig og økonomisk informasjon. Forbrukere bruker mobilbanker og virtuelle lommebøker. For å beskytte filer installerer produsenten en fingeravtrykkskanner på enheten. Å bruke skanneren som beskyttelse er veldig praktisk, siden passord og PIN-koder stadig blir glemt. Bare eieren kan få tilgang til å låse opp enheten.
 • Akselerometersensoren gjør at enheten kan forbedre spillopplevelsen i hvilken som helst posisjon, i forskjellige vinkler. Brukeren kan se en film eller spille i hvilken som helst posisjon. Smarttelefonen selv velger hvordan du skal rotere bildet for en behagelig oppfatning.
 • Diktafon for opptak av nødvendig informasjon. Evnen til å lage ditt eget lydmagasin. Du kan også spille inn talememoer og slette om nødvendig.
 • Nærhetssensor. Ved hjelp av denne sensoren gjenkjenner enheten tastaturet nærmer seg øret, skjermen dempes, og når en finger eller hånd nærmer seg, slås den på og viser gjeldende informasjon. Denne funksjonen i smarttelefonen reduserer strømforbruket og øker batterilevetiden.
 • Lyssensor. Den styrer lysstyrken på skjermen, avhengig av belysningen.
 • Demping av mikrofonen under en samtale, noe som er nødvendig for mange brukere.

Fordeler og ulemper med en smarttelefon

Fordeler:
 • Akseptabel pris;
 • Produsentfirmaet Prestigio er merket;
 • 5,7-tommers skjerm. Den største skjermen i utvalg av modeller;
 • Designet samsvarer med flaggskipet, stilig;
 • Evne til å jobbe i 4G-nettverk;
 • Flerpunktsberøring;
 • Autonomi;
 • Opptreden;
 • Kraftig 13MP kamera.
Ulemper:
 • Lite minne på 2 GB - dette er ikke nok for moderne, fasjonable spill og applikasjoner;
 • I tilfelle havari er det vanskelig å finne reservedeler, du trenger bare å bestille;
 • Noen ganger fryser det.

Konklusjon

Prestigio Grace B7 LTE er en budsjettvariant av en 4G-smarttelefon. Autonomt batteri. Den 5,7-tommers skjermen kan enkelt erstatte nettbrettet. Grei kvalitet til en overkommelig pris. Hvis du leter etter et billig og høykvalitetsalternativ med høyhastighetsinternett, er denne smarttelefonen et utmerket valg. Hvis du tar opp en smarttelefon, er du komfortabel med å holde den i hånden, du likte design og byggekvalitet, så må du ta den. Prestigio Grace B7 LTE kan beskrives som syv i ett - design, skjerm, skanner, 4G, OS og 2 SIM-kort - en utmerket løsning for å velge en budsjett-smarttelefon.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet