Innhold

 1. Bakgrunn
 2. Valgene nyanser
 3. Hovedtrekk
 4. Fordeler og ulemper
 5. Produksjon

Gjennomgang av den sammenleggbare smarttelefonen Galaxy Fold 2 med hovedegenskapene

Gjennomgang av den sammenleggbare smarttelefonen Galaxy Fold 2 med hovedegenskapene

Samsung-teknologi har mange fans over hele verden. Galaxy Fold 2 er en flip-telefon som regnes som en nyhet i gadgetmarkedet. Denne enheten er for de som er vant til å bruke ny teknologi. En gjennomgang av Galaxy Fold 2 sammenleggbar smarttelefon med hovedegenskapene vil hjelpe deg med å bestemme om du vil kjøpe denne produktive gadgeten.

Bakgrunn

For rundt 20 år siden ble ulike enheter solgt i mobiltelefonmarkedet. Innretningene varierte i egenskaper, utseende, funksjonalitet og andre parametere. Monoblokker, standardtelefoner, sidebrytere og muslingeskaller var populære da.

Da smarttelefoner dukket opp, ble markedet mer ensformig. Men hvert år slippes enheter med større skjermer. Imidlertid er mange enheter vanskelig å skille fra hverandre. Og noen dingser er veldig like. Dette er grunnen til at Samsung begynte å utvikle seg først Galaxy Foldog deretter til Galaxy Fold 2. Det er en høyteknologisk enhet med et optimalt sett med funksjoner. Selv om han fortsatt er en nykommer på markedet, vinner han allerede brukernes kjærlighet.

Valgene nyanser

De viktigste utvalgskriteriene vil hjelpe deg med å velge en kvalitetsenhet. Hva bør du være spesielt oppmerksom på? Dette gjelder følgende nyanser:

 1. Prosessoren regnes som hoveddelen av innretningen. Arbeidshastigheten avhenger av det. Takket være den kraftige prosessoren oppfyller enheten forskjellige forespørsler. Det bør også være automatiske oppdateringer som gjør enhetene praktiske og funksjonelle. Qualcomm-prosessor oppfyller de nyeste kravene.
 2. Skjermen påvirker bildekvaliteten. Det er viktig å se på teknologien for produksjonen. AMOLED-skjermen finnes i mange pålitelige enheter. Den er også innebygd i Galaxy Fold. Denne skjermen gjengir selv den minste fargegradering. Denne enheten kan brukes som erstatning for en smarttelefon. Det er praktisk å bruke det til Internett, video, bildelagring, spill, applikasjoner.
 3. Kameraet er også en viktig parameter som du bør ta hensyn til. Det er viktig at det er tydelig og detaljert i bilder og videoer. Megapiksler, moduloptikk, membran er viktig.
 4. Batterikapasiteten betyr noe. Mengden mAh påvirker varigheten av batteriet. Det må huskes at ytelse påvirker hvor mye energi som forbrukes. Galaxy-batteri gir 1 dags gjennomsnittlig arbeid. Et bærbart batteri brukes til å forlenge enhetens levetid.
 5. Det er viktig å se på minnet. Tilfeldig tilgangsminne lagrer utførte operasjoner. Den samtidige behandlingen av informasjon avhenger av størrelsen. Og det interne minnet lagrer multimediafiler, installerte applikasjoner og data.
 6. Operativsystemet er viktig i en gadget. Android er tilstede i smarttelefoner av forskjellige merker. Fordelene er tilgjengeligheten av gratis applikasjoner, praktisk synkronisering med Google-tjenester og forskjellige innstillinger.

Hver av parametrene som presenteres er viktig når du velger en smarttelefon.Det er nødvendig å velge en gadget med passende egenskaper som vil sikre praktisk drift.

Hovedtrekk

Galaxy Fold2 kommer snart fra Samsung. Ifølge rykter er dette en praktisk og pålitelig gadget med et optimalt sett med funksjoner. Denne enheten har et unikt utseende: den brettes sammen til en klassisk muslingeskall. Det er imidlertid veldig forskjellig fra en vanlig telefon.

KarakteristiskVerdi
prosessorQualcomm Snapdragon 865
SIM-korttypenano SIM
GrensesnittWi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, USB, ANT +, NFC
SkjermtypeDynamisk AMOLED, berør
LadetilkoblingstypeUSB Type-C
Hovedkamera12, 12 og 64 MP
Frontkamera10 megapiksler
LydMP3, AAC, WAV, WMA
Styretaleoppringing, stemmestyring
Hovedskjermen7,7 tommer
Ekstern skjerm6,4 tommer
StylusS penn
Galaxy Fold 2

Når du vurderer hvordan du velger en smarttelefon, tar kjøpere vanligvis hensyn til flere viktige parametere. Det er om dem som vil bli diskutert nedenfor.

Utstyr

Før du studerer enhetens egenskaper, bør du finne ut hvilket utstyr den har. I følge rykter, i tillegg til en smarttelefon, består settet av:

 • trådløse hodetelefoner;
 • utskiftbare øreputer;
 • dekker;
 • adapter for lading;
 • USB-kabel;
 • adapter;
 • klipp for å jobbe med SIM-kort.

Lengden på ledningen på enheten er praktisk nok for grunnleggende manipulasjoner i dingsen. Den kan enkelt samhandle med annet utstyr - en smarttelefon, bærbar PC eller nettbrett.

De beste produsentene gjør alltid pakken perfekt. Ved kjøpet av Galaxy Fold2 får brukerne et utvalg av tilbehør som vil være til nytte. Produsenten skal også takkes for beskyttelsesglasset som er i esken.

Parametere

Ifølge rykter er telefonens dimensjoner ganske store. Diagonalen på full skjerm er 7,7 tommer. Når den er brettet, har den et klumpete utseende. Modellen kan ikke klassifiseres som miniatyr. Men selv det har sine fordeler. Siden telefonen er tykk, passer den godt i hånden og sklir ikke. Når den brettes ut i en tablett, må den holdes med begge hender.

Hengselmekanismen fungerer stille. Enheten løsner ikke når den er brettet. Under lukking vises et spesielt klikk i dingsen. Dette betyr at halvdelene er fikset. Halvpartenes passform er løs, men dette er nødvendig for å beskytte den interne skjermen mot skader.

Utseende

Mange populære modeller har noe særegenhet som skiller dem fra andre dingser. Designet av Galaxy Fold2 regnes som en suksess. Hvis det ikke var noen overraskende nyhet i det, ville utseendet være vanlig.

Enheten har en metallramme på siden og glasspaneler foran og bak. Det er ikke noe glass under hovedskjermen, da det må være fleksibelt i bretteområdet. Den er dekket med en polymerfilm, som ligner på vanlig glass. Det er også viktig å huske at fleksibelt belegg krever nøye håndtering.

Selv om denne telefonen er pålitelig, ble den originale saken brukt for beskyttelse. Den inneholder to deler som er festet til kroppshalvdelene ved hjelp av en klebende overflate. Når den er brettet, ser den smart ut, men når den er brettet inn i en nettbrett, ser den mer ryddig ut.

Enheten fungerer tydelig ved å endre størrelse. Enheten er egnet for regelmessige samtaler og håndfri kommunikasjon. Takket være dual sim-systemet bruker enheten to nano-SIM-kort.

Vise

Skjermen på nyheten er fleksibel, har en diagonal på 7,7 tommer - hoved- og 6,4 - ekstern. Den eksterne skjermen utfører omtrent den samme funksjonen som den interne skjermen. Den er egnet for å surfe på nettet, spille spill, se på videoer. Som oftest brukes imidlertid utendørsskjermen som et ekstra element som lar deg se varsler og svare på anrop.

I dette tilfellet vil det ikke være mulig å fokusere på brukeranmeldelser, siden utgivelsen av gadgeten bare forventes. Ifølge rykter, under aktivering av den interne skjermen, er fordelene med gadgeten umiddelbart merkbar. Skarpe bilder med rike farger og høy lysstyrke vises.Utviklerne har gjort alt for å gjøre gadgeten egnet for aktive spill og se favorittfilmene dine.

Populariteten til Samsung-modeller er knyttet til tilstedeværelsen av en hvilken som helst funksjon. I Galaxy Fold 2 er den interne skjermen den største fordelen. Selv i sola og i overskyet vær viser det farger tydelig.

Ved å låse / låse opp smarttelefonskjermen kan du trygt bruke dingsen. Men mange billige telefoner mangler denne funksjonen, noe som kompliserer operasjonen.

Tekniske spesifikasjoner

Som forventet vil funksjonaliteten til den koreanske innretningen være omfattende. Videre er enheten utstyrt med avanserte tekniske parametere. Den inneholder en kraftig prosessor, en imponerende mengde minne og et perfekt programvareskall. Derfor er det smart og pålitelig.

Ytelsen til gadgeten er nesten perfekt: den kan øke eller redusere klokkefrekvensen til prosessoren, avhengig av formålet med å bruke telefonen. Smarttelefonen er utstyrt med intelligente kontroller. Den er egnet for å se på videoinnhold i lang tid, siden den har et kraftig kjølesystem. Enheten beskytter mot overoppheting og frysing.

Galaxy Fold 2 har et bedre grensesnitt enn andre telefoner fra dette merket. Denne dingsen gjør en god jobb med multitasking. På den interne skjermen er samtidig lansering av 3 ressurskrevende prosesser tillatt. Brukere kan justere området som er tildelt hver applikasjon. Det viser seg at personen selv bestemmer hva som skal komme først for ham.

Mange budsjettinnretninger har en liten mengde minne. Den interne lagringsplassen er stor nok til å laste ned applikasjonene, spillene og filene du trenger. Så det vil knapt være mangel på ledig plass.

Galaxy er ikke bare for samtaler og SMS. Fordi den drives av Qualcomm, går den jevnt og raskt i nesten en rekke applikasjoner. Selv om flere programmer er lastet inn samtidig. Under tung belastning bremser ikke enheten.

Hvis ønskelig, kan brukerne installere de ønskede applikasjonene og spillene. Det er også mulig å bruke forskjellige direktemeldere og sosiale nettverk.

Kamera

Smarttelefonen er utstyrt med et tredobbelt kamera. Fokusering av høy kvalitet lar deg ta klare bilder. Skyting kan gjøres under forskjellige forhold. Takket være tilstedeværelsen av 3 linser utføres blitsfotografering, det er HDR-modus og panoramafotografering.

Gadgeten er utstyrt med intelligent gjenkjenning av 30 typer objekter, samt automatisk deteksjon av feil. I denne forbindelse er mange brukere interessert i hvordan denne smarttelefonen tar bilder om natten. Det viser seg at kvaliteten på bildene er utmerket, selv om de er tatt i mørket. Brukere kan også spille inn videoklipp av høy kvalitet.

Dual front kamera hvordan tar det bilder? Det tar bilder av høy kvalitet på grunn av tilstedeværelsen av uskarphetsegenskaper, bokeh-effekt med rotasjon og zoom, fargepunkter. Bilder av høy kvalitet oppnås selv i skumringen. Det bakre kameraet er også veldig pålitelig. Autofokus gjør det enkelt å ta klare bilder. Et eksempel på et bilde lar deg bekrefte dette.

Stemmekontroll

Stemmestyring er en nyskapende teknologi som gjør enheten enkel å betjene. Alt dette gjør bruk av en smarttelefon effektiv. Ved hjelp av stemmen utføres forskjellige funksjoner, og det oppnås alltid et høykvalitetsresultat. Så de slår applikasjoner av og på, skriver inn tekst.

Det kreves en internettforbindelse for å koble til stemmekontroll. Aktivering av denne funksjonen er veldig enkel. Dette gjøres veldig enkelt gjennom innstillingene. Stemmekontroll er deaktivert hvis ønskelig.

SIM-kort

Moderne smarttelefoner oppdateres og blir tynnere. Og brukerne har ofte problemer med driften. Tidligere hadde SIM-kort samme størrelse på alle telefoner, men nå er alt annerledes.

Galaxy-smarttelefonen har 2 nano-SIM-kort. Det viser seg at de har mindre forskjeller fra sine forgjengere. Dette er de samme SIM-kortene, men mindre og tynnere.Produktet består nesten utelukkende av en brikke og er utstyrt med en liten kant. Men det er bedre å ikke lage et nanokart selv fra et vanlig kort. Det er best å erstatte den i en kommunikasjonssalong. Galaxy-smarttelefonen kan vekselvis fungere med 2 SIM-kort.

Nettverksfunksjoner

Enheten er utstyrt med funksjoner for trådløs dataoverføring: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0. Med denne enheten kan du betale for kjøp takket være NFC-modulen. Enheten støtter også 5G-standarden, så høyhastighets Internett er tilgjengelig for brukere.

Navigasjon av høy kvalitet tilbys ved hjelp av GPS, GLONASS, GALILEO. Gadgeten har sensorer som gyroskop, akselerometer, barometer, digitalt kompass, nærhetssensor. Autonomi sikres takket være litiumpolymerbatterier. Én kostnad lar deg bruke telefonen om dagen, hvis belastningen er moderat. Men når du spiller spill, blir batteriet utladet på 5-6 timer.

Lyd av høy kvalitet leveres takket være stereohøyttalere. Telefonen har en høyttalertelefon, så stemmen høres tydelig. Lydens skarphet lar deg lytte til musikk komfortabelt. Selv om det ikke er radio i enheten, kan enheten ta opp musikk.

blåtann

Dette er trådløs teknologi. Bluetooth-funksjonen er nødvendig for to enheter som kobler seg til hverandre og utveksler informasjon takket være radiobølger.

Begge enhetene må ha denne teknologien. Først da er datautveksling tilgjengelig. Galaxy-smarttelefonen kommer med Bluetooth 5.0, perfekt for daglig bruk.

Lader

Hvordan lader jeg Galaxy Fold 2 riktig? Det er nok å koble laderen til den, og du kan koble til strømnettet. Det anbefales å slå av alle unødvendige funksjoner, noe som forhindrer belastning. Det er best å lade smarttelefonen til 100%.

Delladning skader ikke - det er en effektiv metode for å støtte smarttelefonen din. Dyp utslipp forårsaker for tidlig slitasje.

Parametrene som presenteres, bør tas i betraktning av kjøpere når de kjøper en smarttelefon. Dette er den eneste måten å bestemme hvilken modell som er bedre å kjøpe. Det er også viktig å vurdere alle alternativene når du velger Galaxy Fold 2.

Fordeler og ulemper

Selv om Galaxy Fold 2 har mange positive kvaliteter, har den fortsatt feil. Men de er fremdeles ikke så åpenbare, så de vil ikke la kundene forlate dingsen.

Fordeler:
 • attraktiv design;
 • høy kvalitet skjerm;
 • rik teknisk utstyr;
 • pålitelige stereohøyttalere;
 • hurtiglading
Ulemper:
 • tilstedeværelsen av gjenskinn i solen;
 • tvil om kvaliteten på hengselmekanismen;
 • stor verdi.

Hvor mye koster teknikken? Gjennomsnittsprisen på enheten er 100-130 tusen rubler. Hvor er det lønnsomt å kjøpe den? Det er å foretrekke å kontakte spesialiserte jernvareforretninger. Til en pris over gjennomsnittet selges den over Internett.

Produksjon

Når du bestemmer hvilket selskap som er bedre å kjøpe en smarttelefon, bør du være oppmerksom på Samsung Galaxy Fold 2. Produsenten har tatt vare på alle elementene i gadgeten. Han har pålitelige materialer, høy ytelse, utstyr. Sannsynligvis vil en slik innretning tiltrekke seg oppmerksomheten til et stort antall mennesker.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet