Innhold

 1. Hovedtrekk
 2. Pris
 3. Fordeler og ulemper med Sony STH30-hodetelefoner
 4. Produksjon

In-ear hodetelefoner Sony STH-30 - fordeler og ulemper

In-ear hodetelefoner Sony STH-30 - fordeler og ulemper

Sannsynligvis er det ikke lenger en person på jorden som ikke ville forstå verdigheten av å bruke hodetelefoner, og enda mer - Hands Free. Når alt kommer til alt, ved hjelp av en kablet tilkobling eller et Bluetooth-headset, har du ikke bare råd til å lytte til musikk hvor som helst, se videoer på Twitch, men også håndtere noe av det mest presserende.

Men den viktigste fordelen med hodesettet er muligheten til å svare på en samtale uten å ta ut telefonen og uten å stoppe fra jobben, og etter at samtalen er avsluttet, og ikke i det hele tatt bekymre deg for at du trenger å slå på musikken igjen - alt vil fortsette å fungere automatisk.

Dette er in-ear hodetelefonene Sony STH-30 i bruk. Produsentens navn snakker for seg selv. Her kan man stole på omdømmet ubetinget. Hodetelefonene er kompatible med alle dingser. Nettbrett, bærbar datamaskin, datamaskin, smarttelefon blir mye nærmere med Sony STH-30 vakuumhodetelefoner. I tillegg er dette Sony-tilbehøret bygget for å tåle alle værforhold. Som angitt i instruksjonene, skal musikk spilles ikke bare i øsende regn, men også på en dybde på opptil 1 meter under vann. Vi vet egentlig ikke om det vil være noen som sjekker denne uttalelsen til den prisen som må betales for denne lille tingen.

Hovedtrekk

ParametereSpesifikasjoner
MerkenavnSony
ElementtypeIn-ear hodetelefoner med mikrofon
TilkoblingstypeLedning
Vekt, g 30
Nominell impedans18 Ohm
Frekvensrespons 20 Hz til 20 000 Hz
Akustisk designLukket
Membran diameter, mm 9,2
Følsomhet, dB 110
Ledningslengde, m 1,2
Mikrofon tilstedeværelse det er
FjernkontrolltypeTre knapper
LyddempingIkke
Volumkontroll Ja, på fjernkontrollen
Type lydemitterDynamisk
Plugg type L-formet minikontakt 3,5 mm
MikrofontypeRettstrålende
In-ear hodetelefoner Sony STH-30

Utstyr

Boksen inneholder:

 • Hodetelefoner - Sony STH30 hodesett;
 • Klesnål for feste av enheten;
 • Instruksjoner for bruk;
 • Garantikupong.

Hodetelefondesign

Byggekvaliteten og emballasjen til det lenge etablerte Sony-selskapet holdt seg på et høyt nivå.

Hodetelefoner kan kjøpes i hvitt, svart, gult, grønt, lilla og rosa.

En gullbelagt plugg til en minikontakt, 3,5 mm i diameter, L-formet, anses som mer pålitelig og mer holdbar enn en rett.

Lengden på gummirørledningen som forbinder hodetelefonene med telefonen, er 120 cm.

Fra pluggen til fjernkontrollen er ledningen selvfølgelig ganske tykk og holdbar.

Det er tre knapper på kontrollpanelet. Med disse knappene kan brukeren kontrollere blaing av spor og samtaler fra telefonen. Forutsatt at telefonen styres av Android. Mikrofonhullet er også plassert på fjernkontrollen, noe som gjør disse hodetelefonene til et attraktivt tilbehør.

Ledningene fra fjernkontrollen til hodetelefonene har forskjellige lengder. Det venstre øretelefonen henger på en kortere ledning, det høyre øretelefonen henger på en lengre.

Kanalene er merket på plasthylsen. Det er en Sony-logo på metallplaten i saken.

Den ergonomiske formen på øretelefonen er egnet for inntrengning i auricleen i alle konfigurasjoner og størrelser. Fikseringen av hodetelefonene er ganske pålitelig og forårsaker ikke ubehag.

Lyd

Hvis du leter etter hodetelefoner som du kan tilbringe mange timer med, så er Sony STH-30 bare laget for dette. Utmerkede, ergonomisk formede hodetelefoner med god lydkvalitet er akkurat det den ivrige musikkelskeren trenger.

I samsvar med designet er mikrofonen plassert ganske nær munnen, noe som gjør at du får en tilfredsstillende lydkvalitet når du snakker i telefonen, selv om brukeren er ute i vind- eller støyende trafikk. På en eller annen måte takler Sony STH-30, som et hodesett, funksjonen.

Nå om lydkvaliteten når du spiller musikk.

Naturlig lyd er spesielt viktig for streaming der seeren trenger å bli nedsenket i handlingen. En spesielt hyggelig Hi-End-bonus her - lyden fra Sony STH-30-headsettet.

Selvfølgelig vil ikke hard rock i disse hodetelefonene høres fullt ut. Det er ikke nok kraft til å vise lydens fulle amplitude. Utvalget av lydgjengivelse er ikke så bredt som det ville være nødvendig for instrumental, klassisk eller jazzmusikk.

Men danseklubbmusikk vil bli hørt på alle kanaler. Renhet og kvalitet på reproduksjon i et behagelig utvalg vil være en hyggelig bonus for kjøpet ditt.

Personlig støyreduksjon

Det er ingen støybeskyttelse i hodetelefonens design. I mellomtiden ville et par skummembraner ikke bli skadet under bruk av disse hodetelefonene, slik at deres posisjon i øreklokken var tettere. Dette er et lite preg på portrettet, men ødelegger inntrykket. Selskapet kunne til og med tenke på en så liten ting, fordi det er flere par gummiinnlegg for dråpene. Hvorfor ikke utvide funksjonene til disse hodetelefonene.

Ladning og autonomi

Hodetelefonene drives av avspillingsenheten. Hodetelefoner er ikke ment for frittstående bruk.

Ringer

Ringeknappen og mikrofonen er en del av designen av konsollen. Hodetelefoner er designet for å snakke i telefonen. Lydkvaliteten er ganske høy. Mikrofonen er plassert rett i nærheten av munnen, som beskytter den mot tilstopping av vind eller annen fremmed støy. For å fortsette å lytte til musikk på slutten av samtalen, trykk bare på knappen eller vent til abonnenten kobler fra samtalen.

Lydkontroll

Hodetelefonene styres fra fjernkontrollen. Fjernkontrollen sørger for å bla spor fremover eller bakover. Knapp for å spille av opptak og pause. Volumkontroll for avspilling er også gitt.

Pris

I det russiske markedet kan du finne disse hodetelefonene til en pris på 990 til 1490 rubler, så gjennomsnittsprisen for denne hodetelefonmodellen fra aliexpress, e-katalog, Yandex. Market, Sony store, M-video, Eldorado, CSN og andre populære markeder vil utgjøre 1290 rubler.

Fordeler og ulemper med Sony STH30 hodetelefoner

Fordeler:
 • Stil og design, samt byggekvalitet, erobrer ved første blikk;
 • Lyden er klar, romslig, som om den er naturlig;
 • Hvis vi allerede har nærmet oss auricleens form, vil ikke hodetelefonene forårsake ulempe;
 • Ledningen og pluggen er veldig pålitelig;
 • Mikrofonen innebygd i fjernkontrollen er en av de største fordelene med dette headsettet;
 • Praktisk og praktisk kontrollpanel for hodetelefoner;
 • Jeg er glad for å ha beskyttelse mot støv, og spesielt mot fuktighet.
Ulemper:
 • Det er ingen støyisolering, noe som er opprørende;
 • Ikke alle øreformer fungerer med disse hodetelefonene;
 • Øreproppens skall blir ripet og gnidd av ganske raskt;
 • Som alltid har alle kablede hodetelefoner ledninger som er trollbundet. Ikke nyheter, men opprørende;
 • Ulike kabellengder fra konsollen til hodetelefonhuset har alltid vært en tvilsom nyhet for plugger. Det er det samme med disse hodetelefonene;
 • Ikke kompatibel med alle telefonmodeller. For iPad, for eksempel, er denne modellen ikke egnet. Det er viktig å sjekke funksjonaliteten i butikken.

Produksjon

Sony STH30 in-ear hodetelefoner er et kvalitetsprodukt fra en produsent kjent for sin holdning.

Å høres behagelig enkel og beskjeden musikk i ørene dine vil trolig bli en integrert del av din daglige timeplan. I tillegg er det en mulighet til å holde hendene fri selv under en telefonsamtale, og dette er allerede et stort pluss for de som liker å chatte under en morgenjogging eller en lang tur ut av byen. I tillegg, hvis foreldre og naboer irriterer seg over musikken som kommer fra rommet ditt, og deretter blir eier av dette tilbehøret, kan du både etablere relasjoner med menneskene rundt deg og forbli en musikkelsker.

Og legg nå til denne stilige, moderne designen, muligheten til å bruke den under alle slags værforhold (!), Selv ved temperaturer under null, enestående beskyttelse mot fuktgjennomtrengning og høykvalitets materialer som hodetelefonene er laget av, og du vil få anerkjennelse blant dine venner og muligheten til alltid å være på toppen av en bølge i et enormt hav av musikk. Selv om jeg ikke tror at noen ville våge å bruke dem mens de seilte.

Ett tips - sørg for å sjekke i butikken om dette headsettet er kompatibelt med enheten som skal brukes som lydkilde. Ifølge eierne tar Sony STH-30-hodetelefonene de beste posisjonene i vurderingen av kvalitetsprodukter.

De vil ikke kunne konkurrere med øretelefoner i full størrelse med en mikrofon og et selvsikkert system med stereolyd og reproduksjon av alle spillplommer, skjerm eller om en TV som henger på veggen, men de vil omgå billige in-ear-enheter.

I gjennomgangene av populære modeller av nye dingser blir det lagt vekt på modeller som vil bli et hjelpemiddel for spill, sport eller å se på videoer. Dette er forståelig, populære modeller må ha visse funksjoner. Utvalgskriteriene for forbrukere og produsenter kan være forskjellige. Noen foretrekker USB-hodetelefoner eller hodetelefoner på øret. For noen vil den beste vennen være kinesiske budsjettlinjer med aliexpress, uansett hvor enkle og elendige de er, for de er bare. Og noen trenger elite Hands Free for en iPhone, og han vil se etter hvilket selskap produktet er bedre å velge, uten å spørre hvor mye det koster.

In-ear-hodetelefoner Sony STH-30 er utstyrt av produsenten med tilstrekkelig antall fordeler. De er beskyttet mot støv, fungerer bra selv etter å ha vært i vaskemaskinen, gjengir høykvalitets flerfarget lyd og rett og slett ligger komfortabelt i øreklokken i mange timer uten konsekvenser for høreapparatet. I tillegg vil du alltid ha hendene fri til å kjøre bil eller gjøre push-ups på idrettsplassen, og dette er ikke uviktig.

Men det faktum at dette ikke bare er gode ørepropper, men et hodesett kan faktisk bli et avgjørende argument til fordel for denne enheten.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet