Beste 3D-skrivere i 2020

Beste 3D-skrivere i 2020

Den moderne teknologiverden er mangfoldig og spennende. Fremgang skrider stadig fremover, hvert år medfører overraskelser. Til dags dato har muligheten til å selvstendig skape ekte ting allerede blitt tilgjengelig. Dette betyr ikke møysommelig manuelt arbeid, men maskinarbeid som ikke krever fysisk innsats fra brukeren. Vi snakker om 3D-skrivere.

På en gang var disse enhetene bare tilgjengelige i fabrikker. Dette var klønete og tunge maskiner som ikke kunne plasseres i en vanlig byleilighet, men over tid har enhetene blitt bedre, og nå kan alle forbrukere ta med seg hjem eller kjøpe en 3D-skriver for en liten bedrift. Disse enhetene hjelper til med å utvide horisonten, og viser at selv tilsynelatende komplekse ting kan opprettes hjemme, og ikke bare i store fabrikkbedrifter.

Hva er en 3D-skriver til?

Tidligere kunne man bare forestille seg at varen ikke ble kjøpt, men opprettet hjemme. Ønsker barnet en plastbamse? Ikke et problem! Vi starter bilen og leketøyet er klart. Ødelagt håndklehake på badet og for lat til å gå til jernvarehandelen for å få en ny? Så det er flott! Dette betyr at du ikke trenger å gå noe sted, bare sett maskinen til å lage en krok.

En 3D-skriver er en slags "tryllestav" som oppfyller ønsker på husholdnings- og produksjonsnivå. Enheten kan brukes av studenter når de lager demonstrasjonsmaterialer, arkitekter som lager modeller av bygninger, samt elektronikkingeniører. Utvalget av applikasjoner for slike enheter er stort nok. Produkter laget med en 3D-skriver er egnet for personlig bruk, underholdning, arbeid, og også egnet for bruk i næringslivet.

Prinsipp for drift

En 3d-skriver lager noen ting takket være lag som sekvensielt legges på hverandre. Enkelt sagt, først gir en personlig datamaskin informasjon om et objekt til en skriver, og at den allerede viser en tredimensjonal modell. De minste lagene av forbruksvarer er stablet oppå hverandre lag for lag til en bestemt planlagt gjenstand er oppnådd. Lagdelt utskriftsteknologi er rask og har fordelen av ingen menneskelig faktor. Dette betyr at enheten fungerer greit og eliminerer alle slags feil.

Materialer som kreves for arbeid

For å lage kvalitetsprodukter på en skriver, må du kjenne produksjonsteknologien. Ikke tro at når du først har kjøpt en maskin, vil den skrive ut selv.

Mye avhenger av kildematerialet. Følgende seks typer forbruksvarer er veldig populære.

ABS plast

Dette er det vanligste materialet. Den har en spesiell støtbestandig struktur som gjør at den tåler sterk mekanisk belastning. Dette forbruksmaterialet er overlegent mange materialer når det gjelder styrke og stivhet. Den kan brukes til presisjonsstøping, sveising eller vakuumbelegg.

Dimensjonsstabilitet på riktig nivå. Når du skriver ut gjenstander laget av ABS-plast, har de en blank overflate.

PLA plast

Denne typen forbruksvarer kan trygt tilskrives det mest økologiske materialet. Den er perfekt for 3D-utskrift. Objekter som er trykt fra PLA har utmerkede glideegenskaper, noe som betyr at de kan brukes til å lage ting som glidelagre. Dette materialet er også ideelt for å lage leker til barn. Hvorfor? Fordi det ikke er giftige stoffer i den.

PVA plast

Dette kryptiske ordet er polyvinylacetat. Enkelt sagt, det er PVA-lim. Denne typen forbruksvarer har en slik kvalitet som løselighet i vann, noe som betyr at det ikke vil være mulig å lage holdbare produkter av PVA-plast, men det kan brukes som et støttemateriale.

Fotopolymerer

Dette forbruksmaterialet kan endre form med viss eksponering for sollys. Forbruksartiklene kan være i flytende eller fast form. Elementer som er laget av fotopolymerer, kjennetegnes av misunnelsesverdig styrke, samt motstand mot vann og sol.

Metallpulver

En slik forbruksvare brukes ofte til å trykke forskjellige varer. Dens rolle vil ikke nødvendigvis spilles av metallet selv. Du kan ta kobber, aluminium, gull eller legeringer. Det brukes også til fremstilling av smykker eller smykker.

Nylon

Materialet er veldig likt ABS-plast, men mot sin bakgrunn absorberer det fuktighet mye bedre og har høy motstandsdyktighet ved høye temperaturer. Blant ulempene bør fremheves lang størkning og toksisitet. Det er andre materialer, men ovennevnte forbruksvarer er blant de mest etterspurte.

Beste 3D-skrivere for hjemmet

Fagpersoner som allerede har opplevd 3D-utskrift, vil sannsynligvis vite hvilken 3D-skriver som er best å kjøpe til hjemmebruk. I utgangspunktet er dette budsjettinnretninger med åpent design. De frigjøres delvis demontert, men gir omfattende muligheter for tilpasning og eksperimentering: I slike enheter kan du skifte gir, ekstruderdyser, arbeidsbord og firmware for kontrolleren.

Creality3D Ender-3

Denne enheten er en sensasjon i 3D-utskriftsindustrien. Shenzhen Creality 3D-merkevare gikk inn i lavprissegmentet av 3D-skrivere med CR-10-enheten, men enheten vi vurderer begeistret hele markedet. Gjennomsnittlig antall prøver som ble utgitt innen 12 måneder nådde 300 000, som er omtrent 25 000 enheter per måned.

Denne 3D-skriveren er en intuitiv enhet av høy kvalitet som fra og med 2020, i tillegg til å være en av de beste løsningene for nybegynnere, også er ideell for erfarne brukere. Brukervennlighet for nybegynnere ligger i intuitiv og rask montering, samt enkelt oppsett og stabil betjening utenom esken.

Enheten trenger ingen modifikasjoner, og erfarne brukere har funnet i den en høykvalitets, men samtidig rimelig enhet som kan brukes både som et ekstra verktøy for profesjonelt utstyr og som hovedenheten.

Gjennomsnittsprisen er 17 000 rubler.

Creality3D Ender-3 3D-skriver
Fordeler:
 • tilgjengelighet;
 • enkel montering;
 • små dimensjoner;
 • skriver perfekt ut av esken;
 • intuitiv å bruke.
Ulemper:
 • ikke funnet.

Anet a8

Denne modellen er en forbedret modifisering av sine egne forgjengere, som har blitt enda mer kjent sammenlignet med enheter fra forrige generasjon.

I denne versjonen har utviklerne forbedret basen, fullført banekalibreringen og forbedret mobilplattformen. Enheten har en automatisk kalibreringssensor og en ekstruder, som er 100% laget av metall. Denne særegne funksjonen øker den mekaniske påliteligheten til enheten og gjør det mulig å samhandle med skriveren under vanskelige forhold uten å ofre ytelsen når det gjelder ytelse.

Guiden beveges langs X-aksen av en induksjonsføler, som gjør det mulig å behandle kantene og støtene på den trykte prøven nøyaktig. For å begynne å jobbe, må du montere enheten. Den er enkel å installere og har blitt testet på fabrikken før, så det skal ikke være noe problem med den første utskriften.

Denne modellen er mye brukt i forskjellige felt.

Gjennomsnittsprisen er 18.000 rubler.

Anet A8 3D-skriver
Fordeler:
 • tilstrekkelig pris;
 • oppvarmet bord;
 • god ekstruder;
 • kan skrives ut med myk plast SDS;
 • lett å fjerne og vaske.
Ulemper:
 • lenge å samle inn.

Anycubic 4Max Pro

Denne 3D-skriveren er utstyrt med en berøringsskjerm, en filamentendesensor, fortsett utskrift (i tilfelle strømbrudd), en børste for å rengjøre dysene fra klebende plast, et luftrensningssystem, et passivt termisk kamera og et automatisk av-alternativ etter utskrift.

Sammenlignet med forrige modell selges denne samlet. Alt brukeren trenger å gjøre for å slå den på for første gang, er å pakke ut skriveren, fjerne transportbåndene og støttene, feste glødesensoren med 2 bolter fra baksiden av enheten, henge plastholderen her og fylle utstyret med materiale.

Til venstre er det en kontakt for tilkobling av en USB-kabel, en skuff for en SD-stasjon og et håndtak for transport. På høyre side er det et annet håndtak for transport, en strømledning med en PÅ / AV-knapp og et ventilasjonshull for kjøling av strømforsyningen.

På forsiden av skriveren er det en plastdør festet med 2 magneter, en diagonal berøringsskjerm og en startknapp for enheten. Det er et hull på toppen som er lukket med et spesielt gjennomsiktig plastdeksel, som gjør det enkelt å skrive ut med krympbar plast, som trenger et termisk kammer.

Gjennomsnittsprisen er 35.500 rubler.

Anycubic 4Max Pro 3D-skriver
Fordeler:
 • kompakt;
 • lukket;
 • stille;
 • ganske fort;
 • i stand til å trykke et anstendig utvalg av plast: PLA, PETG, ABS, Nylon.
Ulemper:
 • ikke veldig god blåsning av utskriftsområdet.
 • Den varme luften ventileres direkte til kontrollkortet.

Beste 3D-skrivere for medisin

3D-utskrift har blitt brukt i medisin siden 2000, da denne teknologien først ble brukt til å lage tannimplantater.

Siden den gang har bruken av 3D-utskrift til medisinske formål økt betydelig - eksperter fra hele verden forteller hvordan man bruker denne teknologien til å lage ører, skjelettdeler, luftveier, kjeveben, øyedetaljer, celler osv.

Wanhao Duplicator i3 Mini

Dette er en liten enhet som skrives ut i en lagvis retningsmetode. Som forbruksvarer kan du bruke PLA-plast og andre materialer som ikke trenger å varme opp plattformen.

Skriveren tar ikke mye nyttig plass på skrivebordet, og mangelen på oppvarming har en gunstig effekt på strømforbruket. Blant annet minimerer dette risikoen for forbrenning, slik at mindre kalibrering kan gjøres direkte i trykkprosessen. På grunn av den tilstrekkelige prispolitikken til Wanhao, kan denne enheten kjøpes av både medisinske institusjoner og nybegynnere innen tredimensjonal utskrift.

Skriveren er egnet for bruk på skoler.

Gjennomsnittsprisen er 15 500 rubler.

Wanhao Duplicator i3 Mini 3D-skriver
Fordeler:
 • prinsippet om arbeid - "fikk det, slått på det, trykk";
 • kobles lett til de syv;
 • limpinne inkludert;
 • holder prøven sikkert;
 • god utskriftskvalitet.
Ulemper:
 • ikke funnet.

Hardlight sirius

Dette er en helt ny fotopolymermodell fra den russiske produsenten med mange innovasjoner og forbedringer. Den nye versjonen av skriveren har en forbedret paret 2K-matrise, fullstendig oppdatert utseende, økt hastighet og nøyaktighet for utskrift langs XY-guider, stiv firepunktskalibrering, 72-watts laser, 3,5-tommers fargeskjerm og selvfølgelig russisk programvare.

Støtter alle grunnleggende og biokompatible typer polymermaterialer.

Gjennomsnittsprisen er 55.000 rubler.

3D-skriver HardLight Sirius
Fordeler:
 • Har en 2K LCD-skjerm og en PARALED 405nm matrise;
 • mekanikk basert på kalibrerte aksler, laget av herdet stål, gjør det mulig å oppnå et glatt belegg og ingen vibrasjoner langs Z-aksen;
 • lokalisering av høy kvalitet;
 • gjennomtenkt grensesnitt;
 • enkel kontroll.
Ulemper:
 • ikke funnet.

Beste inngangsnivå 3D-skrivere

Utskriftsprosessen til slike enheter er basert på FDM-modellering. Et filament laget av plast smelter, og deretter sprayes det i tynne lag og danner en prøve. Enheter fra et billig segment har en dyse for filamentforskyvning.

Nylig begynte man å støte på SLA DLP-modeller, som etter en tid vil være lik pris til FDM.

FlashForge Finder

Modellen er produsert i montering, derfor er den klar til bruk "ut av esken". Denne enheten vil være et utmerket valg for nybegynnere hjemme, skole, college og 3D-utskrift. Oppvarmingskomponentene til enheten er beskyttet mot kontakt, og giftfri og ECO-ren PLA brukes som forbruksvare, noe som gjør den aktuelle enheten trygg for både voksne og barn.

På grunn av det "smarte" kalibreringssystemet tar det ikke mye tid å forberede og konfigurere dingsen for arbeid.

Gjennomsnittsprisen er 31 500 rubler.

FlashForge Finder 3D-skriver
Fordeler:
 • Praktisk 3,5-tommers berøringsskjerm med nødvendige kontrollkomponenter og forhåndsvisning av 3D-modellen og utskriftsstatus i sanntid;
 • sensor for slutten av tilførselen av forbruksvarer under utskrift;
 • evnen til å jobbe via USB;
 • andre generasjon Wi-Fi trådløs kontroll;
 • ti gigabyte integrert minne.
Ulemper:
 • ikke funnet.

Creality3D Ender 3 Pro

Dette er en forbedret modifisering av selskapets tidligere 3D-skriver med FDM-teknologi. Modellen gir også en dimensjonal plattform med oppvarming, slik at brukeren får muligheten til å samhandle med forskjellige forbruksvarer, alt fra PLA og ABS, og slutter med TPU. Plattformmålene er 235x235x250 mm, noe som gjør det mulig å imøtekomme nesten alle prosjekter.

Gjennomsnittsprisen er 20 500 rubler.

Creality3D Ender 3 Pro 3D-skriver
Fordeler:
 • ekstruder MK-10 har bestått en rekke tester, noe som reduserer sannsynligheten for forurensning eller feil materiellforsyning;
 • vognens høye jevnhet ble oppnådd takket være installasjonen av moderne holdbare valser;
 • alle sporene på Y-aksen er maskinert på maskinen, noe som var i stand til å minimere mulige hull;
 • en stor mutter, praktisk talt plassert under plattformen, er ansvarlig for å kalibrere bordet;
 • Enheten har et integrert minne som gjør det mulig å samhandle med skriveren selv i tilfelle strømbrudd.
Ulemper:
 • uforståelig meny.

Beste pedagogiske 3D-skrivere

Bortsett fra å være mye brukt i små og store selskaper, så vel som i tradisjonell produksjon, blir 3D-utskriftsteknologi også en av de mest fasjonable trendene innen utdanning. Selv med grunnmodellen er det nå mulig å lage et reelt fysiologisk objekt av høy kvalitet, noe som er viktig når du trener tekniske og kreative spesialister.

Et økende antall ledere bestemmer seg for å installere enheter fra dette segmentet i utdanningsinstitusjoner.Videre gjelder det ikke bare å forbedre utstyret til informatikkundervisning, men også å forberede lærerne for å lære barn å jobbe med ikke-standardiserte materialer.

Tiertime UP mini 2 ES

Dette er en oppdatert og forbedret modell av den populære Up mini 2 3D-skriveren med forbedrede tekniske parametere og programvare. Enheten overtar fra den forrige versjonen et elegant miniatyrhus, en beholder med rom for forbruksvarer og tilleggsverktøy, samt et HEPA-filter med aktivt karbon.

Filteret reduserer effektivt innholdet av giftige elementer i luften som frigjøres under utskrift med ABS-plast.

Gjennomsnittsprisen er 50000 rubler.

Tiertime UP mini 2 ES 3D-skriver
Fordeler:
 • bestemme rekkefølgen av oppgaver;
 • kontroll ved hjelp av en berøringsskjerm;
 • forbedret kommunikasjonsfunksjonalitet - det er Wi-Fi, Ethernet og en ekstra USB-kontakt;
 • du kan bytte ut forbruksvarer under utskrift;
 • filer lagres i skyen.
Ulemper:
 • ikke funnet.

Wanhao Duplikator D9 / 500 Mark II

Dette er en av de vanligste versjonene som brukes i den globale industrien. For å sikre høy stabilitet på enheten, laget utviklerne et metallveske, som også reduserer vibrasjoner. Alt dette lar deg produsere de skarpeste modellene på denne skriveren og minimerer driftsfeil.

Gjennomsnittsprisen er 66900 rubler.

Wanhao Duplikator D9 / 500 Mark II 3D-skriver
Fordeler:
 • bæresystemet ble tatt for føringene;
 • programvaren presenteres med en intuitiv kode som er lett å forstå selv for nybegynnere;
 • enheten overopphetes ikke under drift, siden utviklerne har levert en ekstra totalvifte;
 • enheten har en monolitisk ekstruder av MK10-modifikasjonen, laget av metallplater, som gjør det mulig å samhandle med enheten i et bredt spekter av smeltetemperaturer (maksimal smeltetemperatur er 500 0FRA);
 • kompatibel med mange typer forbruksvarer;
 • innretningen passer ikke bare for profesjonelle, men også for nybegynnere.
Ulemper:
 • Motordrivere på brettet fjernes ikke, og derfor vil det i tilfelle havari ikke fungere å bytte dem uten å fjerne brettet helt og lodde.

Beste industrielle 3D-skrivere

Dette er avanserte enheter som skiller seg ut fra andres bakgrunn med økt funksjonsstabilitet, utmerket ytelse, samt et stort område, hastighet og klarhet i 3D-utskrift av elementer opp til flere mikrometer i størrelse. På slike skrivere er det mulig å lage både enkeltprosjekter og modeller i forskjellige former og størrelser.

Denne typen 3D-enhet tillater utelukkende utskrift med forbruksvarer av metall - metallpulver. Ved hjelp av slike enheter fra metallpulver er det mulig å reprodusere de mest komplekse former og teksturer, som ikke kan oppnås ved støping og andre klassiske metoder.

Kongten MBrush

Denne industrielle modellen skiller seg ut fra konkurrentene med et moderne utseende som gjør den bærbar og ergonomisk. Denne skriveren er enkel å installere, og vet også hvordan den skal synkroniseres med brukerens mobile enhet, slik at alle handlinger relatert til utskrift kan kontrolleres med en enkelt knapp.

Gjennomsnittsprisen er 13 000 rubler.

3D-skriver Kongten MBrush
Fordeler:
 • egnet for utskrift på papir;
 • lager utskrifter av høy kvalitet på papp;
 • i stand til å bruke fargemønstre på treflater;
 • skriver utmerket på plast;
 • synkroniseres med mobile enheter.
Ulemper:
 • ikke funnet.

3D Systems sPro 60 HD-HS

Et særpreg ved denne linjen av enheter er deres blokkarkitektur, som gjør det mulig å øke enhetens funksjonalitet ved å integrere spesielle systemer og pakker. De to sistnevnte inkluderer for eksempel det digitale skanningssystemet ProScan GX, TruTemp-temperatursystemet og andre teknologier, hvis bruk gjør det mulig å forbedre ytelsesparametrene til standardversjonen av enheten mer enn to ganger.og også for å minimere de tekniske forskjellene til de opprettet modellene.

Denne industrielle 3D-skriveren lar deg lage pålitelige og svært nøyaktige plastmodeller fra en omfattende liste over kompatible forbruksvarer. Systemet til denne enheten gjør at sPro kan oppgraderes til et superhastighetsproduksjonssystem for å maksimere produktivitetsparametrene.

I likhet med resten av den nyeste generasjonen av 3D-skrivere i denne serien, tilbyr dette systemet høyhastighetsforming, forbruksmateriell og den beste prosjektklarheten.

Den moderne industrielle sPro-serien er basert på den svært pålitelige og testede SLS-utskriftsteknologien, patentert av 3D Systems, og produserer derfor robuste og pålitelige plastmodeller som kan være opptil 457 mm lange.

Gjennomsnittspris - ikke oppgitt av produsenten.

3D-skriver 3D-systemer sPro 60 HD-HS
Fordeler:
 • multifunksjonalitet;
 • prøver av høy kvalitet ved utgangen;
 • rask og enkel materiell endring;
 • et bredt utvalg av forskjellige forbruksvarer som er kompatible med SLS-utskriftsteknologi;
 • det integrerte ProScan-systemet garanterer høy kvalitet på speilmodellene.
Ulemper:
 • mangel på informasjon om prisen.

TRONXY X5SA 330 PRO DIY

Denne skriveren er en forbedret versjon av X5SA-330. Hovedforskjellen mellom modellene ligger bare i nærvær av en automatisk nivåføler, som letter kalibreringsprosessen til enheten før utskrift. Av de andre forskjellene er det verdt å markere at den vanlige skjermen ble erstattet med en berøringsskjerm - mer forståelig og praktisk.

I den versjonen vi vurderer, endret vi føringene og strømforsyningsenheten med ledninger til bedre. Enhetens kropp er laget av en aluminiumsprofil som gir den bedre stabilitet. I tillegg påvirker det den endelige kvaliteten på modellen under drift positivt, spesielt under høyhastighetsutskrift. Diameteren på dysen som følger med enheten er 0,4 mm. Dysen kan skiftes. Enheten har også en oppvarmet trykkplate, som gjør det mulig å samhandle med alle viktige forbruksvarer.

Dette instrumentet er basert på FDM-teknologi.

Gjennomsnittsprisen er 35.000 rubler.

TRONXY X5SA 330 PRO DIY 3D-skriver
Fordeler:
 • touch-skjerm;
 • justering utføres i automatisk modus;
 • varmesensor;
 • pålitelig veske laget av aluminiumsprofil;
 • muligheten for å bytte ut dysen.
Ulemper:
 • ikke funnet.

Beste profesjonelle 3D-skrivere

Denne overskriften inkluderer tilleggsenheter som er designet for spesielle applikasjoner i fabrikker.

På grunn av det brede sortimentet og eksklusive egenskapene til forbruksvarer (slike modeller fungerer med plast, fotopolymerharpiks, gips, voks osv.), Er profesjonelle enheter egnet for luftfart, bilproduksjon, maskinindustri, så vel som medisinsk, smykker, vitenskapelig og design næringer.

Anykubisk foton S

I stedet for en metallkasse fikk denne modellen en plast. Dette påvirket ikke de tekniske parametrene, bortsett fra at kanskje utviklerne klarte å redusere vekten på enheten. I tillegg takket være denne avgjørelsen klarte produsenten å forbedre resten av enhetens komponenter uten å heve prislappen.

Den viktigste modifikasjonen gjelder vertikale føringer. Nå er det to av dem, noe som gjorde det mulig å redusere risikoen for vingling (dannelsen av "bølger" på de vertikale sidene av modellen). UV-lyskasteren inneholder nå 28 LED-elementer, opp fra 4 av forgjengeren. Dermed var det mulig å øke den totale LED-effekten fra 40 til 50 W.

Dette tillater brukere å jobbe med et minimum eksponeringsintervall for hvert lag, og derfor kan utskriftsprosessen gjøres raskere. Utskriftsområdet er ikke laget med en anodisert speilflate, men matt.Det ser ut til å være tull, men dette reduserer i stor grad risikoen for at modellen blir revet av.

Gjennomsnittsprisen er 32.900 rubler.

Anycubic Photon S 3D-skriver
Fordeler:
 • evnen til å jobbe frakoblet;
 • rask klargjøring av skriveren for arbeid;
 • avansert UV-blokk;
 • doble guider for Z-aksen;
 • LCD 2K bakgrunnsbelysning.
Ulemper:
 • ikke funnet.

Wanhao Duplicator 8

Dette er Wanhaos mest ettertraktede fotopolymermodell, og skiller seg ut fra konkurrentene med den beste verdien for pengene. Prinsippet for drift av skriveren er basert på LCD-teknologi med LCD-skjerm, som er ansvarlig for bakgrunnsbelysning.

Hvis vi snakker om tekniske parametere, ligner denne enheten D7, men det er en rekke signifikante forskjeller. For det første ligger forskjellen mellom enhetene i arbeidsområdet, som er mye større i modellen vi vurderer og er 192x120x180 mm.

Den enkle installasjonen av trykkplaten gjør rengjøring eller endring av filmen rask og enkel. For å gjøre dette trenger du bare å plassere badekaret over skjermen og fikse det med låsemuttere.

Det er også en stor berøringsskjerm for sanntidsjustering av utskriftsytelse. Fra den gjengitte informasjonen skal utskriftsvarighet, temperaturtilstand, antall lag, forhåndsvisning av del, harpiksnivå, kalibreringssensor, USB og Wi-Fi-indikasjon fremheves.

Det er ikke noe kamera i modellen.

Gjennomsnittsprisen er 91.900 rubler.

Wanhao Duplicator 8 3D-skriver
Fordeler:
 • enkel installasjon av trykkbadet;
 • stor berøringsskjerm;
 • høy kalibreringshastighet;
 • et lite gjennomsiktig vindu med en målestokk er anordnet på trykkplattformen, som er plassert på siden og gjør det mulig å overvåke mengden harpiks.
Ulemper:
 • ikke funnet.

Anet E10

Dette er en av de første modellene som har et stort utskriftsområde. På grunn av det faktum at enheten ikke har en massiv plateekstruder, stiger ikke driftstemperaturen over 240 grader Celsius. De øvre lagene avkjøles ved å blåse. Stangmatingen utføres i henhold til skjemaet med separat feste av trekkmekanismen og hodet.

Modellen er tilgjengelig i to farger:

 1. Svart og grønt.
 2. Svart og oransje.

Den lakoniske metallrammen kombinert med lyse farger vil appellere til mange brukere. Elektronikken er plassert i en egen systemmodul for å redusere belastningen på instrumentrammen.

Denne modellen selges som et sett som må monteres for hånd.

Gjennomsnittsprisen er 24 900 rubler.

Anet E10 3D-skriver
Fordeler:
 • utmerkede utskriftsalternativer;
 • klar kontroll via LCD berøringsskjerm;
 • muligheten til å koble til en personlig datamaskin via USB-B-port;
 • micro SD-flash-stasjon inkludert;
 • Kompatibel med alle grunnleggende forbruksvarer av plast samt HIPS.
Ulemper:
 • ikke funnet.

Konklusjon

Hva skal du se etter når du kjøper en 3D-skriver? Først og fremst må du selvfølgelig stille deg selv spørsmålet: hvilke behov denne teknikken kreves for. Hvis du er hjemme, er billige modeller passende, og hvis du er på forretningsreise, bør du ta hensyn til profesjonelt eller semi-profesjonelt utstyr. Over tid vil kjøpskostnadene absolutt lønne seg. Uansett er fantastisk 3D-utskriftsteknologi i stand til å mette livet ditt med nye lyse følelser.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet