Innhold

 1. Utstyr
 2. Utseende
 3. Spesifikasjoner
 4. Fordeler og ulemper med en smarttelefon
 5. Utfall

Smarttelefon HTC U11 EYEs - fordeler og ulemper

Smarttelefon HTC U11 EYEs - fordeler og ulemper

HTC, en gang et vellykket selskap som introduserte den aller første Android-smarttelefonen på markedet tilbake i 2008, har gått gjennom tøffe tider de siste årene. Men avtalen med den globale giganten Google, som kjøpte ut en del av selskapet, ga NTS en ny sjanse og muligheten til å få fotfeste i bransjen igjen. Og nå har HTC U11 EYEs-smarttelefonen, presentert 15. januar 2018, blitt en meget vellykket enhet i sin mid-priskategori. Den lettere versjonen av det forrige flaggskipet HTC U11 har både et utmerket kamera og balansert ytelse.

Utstyr

Når du kjøper en ny telefon, er det første som fanger øyet ikke bare utseendet, men også utstyret. I denne forbindelse gjorde HTC virkelig sitt beste, fordi mange moderne merker ofte sparer på komponenter og legger bare det viktigste. I esken fra enheten kan du finne nesten alle nødvendige boller, noe som frigjør den gjennomsnittlige kjøperen fra å kjøpe ekstra tilbehør. Det eneste som kanskje veldig mangler i settet er en adapter fra USB Type-C til 3,5 mm for hodetelefoner, men dette løses ved tilstedeværelse av enten en trådløs erstatning eller ved å kjøpe en ledning i en butikk. Så hva er der inne?

 • Telefon;
 • Dokumenter med garantisertifikat og instruksjoner;
 • Ladeadapter;
 • USB Type-C-ledning;
 • Binders til skuffen;
 • Gjennomsiktig plast saken;
 • Merket hodetelefoner;
 • Klut til skjermen.

HTC U11 ØYE

Utseende

Alle moderne trender blir observert i smarttelefonen. Dette er en stor, brukervennlig 18: 9-skjerm, tynne rammer og den kjente plasseringen av fingeravtrykkskanneren på baksiden. Telefonvesken er laget av glass og kommer i tre farger: svart, rød og blå. Til tross for fremstillingsmaterialet glir enheten praktisk talt ikke i hånden, men den blir veldig skitten og lett riper. Plasseringen av knapper og kontakter er stort sett standard, men med noen særegenheter.

Baksiden dekker et vanlig kamera, en blits, en rund fingeravtrykkskanner, samt HTC-logoen. Foran skjermen er det to fremovervendte kameramoduler, en høyttalergrill, nærhet og lyssensorer. Nederst er det en USB Type-C-kontakt, et hovedmikrofonhull og en høyttaler. Ovenfor er et dobbelt skuff (to nano SIM / nano SIM og SD-kort) og et annet mikrofonhull.

Volumvipperen og den rillede av / på-knappen er plassert i øvre høyre hjørne på kanten av saken. Ingen knirk, monteringen er av anstendig kvalitet. Til tross for sin ganske store størrelse, passer enheten komfortabelt i hånden på grunn av sin langstrakte form. Designet ser stilig ut og glasslokket gir enheten et flaggskiputseende. Skjønnhet er selvfølgelig fremfor alt, men for sikkerhets skyld er enheten best plassert i en sak.

Spesifikasjoner

KarakteristiskParameter
OS-versjon:Android 7.1
SkallHTC Edge Sense
DesignVanntett IP67
StyreSkjermknapper
SIM-korttypenano SIM
Antall SIM-kort2
Driftsmåte for flere SIM-kortAlternerende
Vekt185 g
Dimensjoner (BxHxT)74,99 x 157,9 x 8,5 mm
SkjermtypeSuper LCD 3, berøring
BerøringsskjermtypeMulti-touch, kapasitiv
Diagonal6 tommer
Bildestørrelse2160x1080
Piksler per tomme (PPI)402
Størrelsesforholdet18:9
Automatisk skjermrotasjondet er
Ripebestandig glassdet er
Ryggekamera12 MP (HTC UltraPixel ™ 3 med 1,4μm piksel)
Foto blitsBak, LED
Bakre funksjoner
kameraer
Autofokus, optisk stabilisering,
markørmodus
Bakre kameraåpningF / 1.7
VideoopptakJa (3GP, MP4, MKV)
Maks videooppløsning3840x2160
FrontkameraJa, 5 MP
LydMP3, AAC, WAV, WMA
KommunikasjonStandard, GSM 900/1800/1900, 3G, 4G LTE, LTE-A, VoLTE
GrensesnittWi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB, NFC
SatellittnavigasjonGPS / GLONASS / BeiDou
A-GPS-systemdet er
prosessorSnapdragon 625 MSM8976
Antall kjerner8
VideoprosessorAdreno 510
Innebygd minne64 GB
Tilgjengelig minne53 GB
RAM-størrelse4 GB
Slot for
minnekort
Ja, volum opp til 2048 GB
(kombinert med et SIM-kortspor)
Batterikapasitet3930 mAh
Snakke tid 28,8 timer
Standby-tid 446 t
LadetilkoblingstypeUSB 2.0. Type-C
HurtigladefunksjonJa, Qualcomm Quick Charge 3.0
Høyttalertelefondet er
StyreStemmeoppringing, stemmestyring
Flymodusdet er
SensorerBelysning, tilnærming, kompass,
gyroskop, fingeravtrykklesing
Lyktdet er

Skjerm og lyd

Tatt i betraktning prisen, fungerer telefonens seks-tommers skjerm bra. Fine, men ikke for mettede farger, avrundede kanter, bred synsvinkel, høy pikseltetthet per tomme. Overflaten på skjermen er beskyttet av Gorilla Glass 3. Fabrikkinnstillingene er fargespekteret kaldere, men det kan enkelt justeres for å passe dine preferanser.

Standardfargeprofilen er RGB, dessverre kan du ikke endre den. En av de viktigste fordelene med telefonen er det antireflekterende belegget på skjermen og den høye maksimale lysstyrken, noe som gjør det behagelig å bruke enheten i lyse rom og i solen. Derfor er denne enheten perfekt for visning av bilder, videoer og filmer, lesing, samt for å spille spill med fargerik grafikk.

Det er ingen spørsmål om lyden fra telefonen. Hovedhøyttaleren er høy, noen ganger hvesende og unødvendige lyder glir, men bare ved maksimalt volum. Dessverre er en av ulempene med denne enheten mangelen på stereo, noe som gjør lyden fra hovedmikrofonen litt flat. Høyttaleren er av høy kvalitet og har god volummargin. I hodetelefoner er lyden full og dyp.

Programvare

Som standard har telefonen en gammel Android 7.1 installert med et eget HTC-skall, men muligheten for egenoppdatering er gitt. Grensesnittet er enkelt og intuitivt. De rike mulighetene for å tilpasse enheten er fengslende. Enhetens kontrollknapper er plassert nederst på skjermen. De kan ikke bare byttes ut, men du kan også legge til en fjerde etter eget skjønn. Praktisk å bruke gestkontroll. De kan også endres i telefoninnstillingene. Spesielt bemerkelsesverdig er selskapets egen utvikling - Edge Sense. For å bruke den, trenger du bare å klemme bunnen av telefonen. Denne uvanlige funksjonen kan stilles til forskjellige handlinger, avhengig av kompresjonsstyrken og dine behov.

Ytelse og autonomi

Telefonen er utstyrt med ikke ny, men påvist åttekjerners prosessor Snapdragon 652. Til tross for dette fungerer smarttelefonen greit, uten å fryse. Maksimum oppvarmingstemperatur på enheten er litt over 41 grader. For hverdagsoppgaver er ytelsen dens nok. Men moderne krevende applikasjoner kjører stabilt bare i mellomstore innstillinger og under. Derfor, hvis en smarttelefon er kjøpt spesielt for aktive spill, er det likevel verdt å se nærmere på enheter med høyere ytelse, og dermed prisen.

Men med telefonens autonomi er ting bra. 3930 mAh-batteriet vil vare i nesten en dag med aktiv bruk, til tross for den imponerende diagonale og høye skjermoppløsningen.Telefonen kan vare i opptil 18 dager i standby-modus og omtrent 28 timer i samtalemodus. Under produksjonen av en video med maksimal lysstyrke vil telefonen vare i åtte timer. I spill reduseres autonomien til fire timer. Men å lade batteriet halvparten, vil det ta litt over en halvtime. Det tar nesten to timer å lade opp fullstendig. Forresten, standardladeren støtter Qualcomm Quick Charge 3.0 hurtigladeteknologi.

Kamera

En av de største fordelene med denne telefonen er kameraet. Kvaliteten på bildene til hovedmodulen er nesten på ingen måte dårligere enn flaggskipmodellene. I godt lys tar bakkameraet flotte bilder. Telefonen takler mye verre om natten, det er mye støy. Men autofokus fungerer smart selv under dårlige lysforhold. Dette skyldes at det ikke brukes flere sensorer til fokusering, men selve pikslene. Det er også verdt å merke seg at kameraet fungerer best på Googles app.

Det dynamiske området økes, mengden unødvendig støy på bildet reduseres i svakt lys, og generelt blir bildene tatt på nivået med de beste Google Pixel-smarttelefonene. Men frontkameraet takler mildt sagt middelmådig. Bilder er uskarpe, ikke detaljerte nok. Bokeh-effekten ser bra ut, men er langt fra perfekt.

I tillegg til fingeravtrykkskanneren gir telefonen også ansiktslåsing. Det fungerer ikke veldig bra, men det er stabilt. Å låse opp skjermen med lukkede øyne og i dårlig belysning vil ikke fungere.

Når det gjelder videoen, når maksimal oppløsningsoppløsning 4k. Optisk stabilisering er jevn, bildet blir vakkert. Men i dårlige lysforhold blinker bildet på videoen noen ganger og fokuset går tapt, men dette er ganske korrekt med de ekstra Pro-innstillingene, som heldigvis er nok i telefonen.

Og her er noen eksempler på bilder fra telefonens hovedkamera:

Kostnaden

Kostnaden for telefonen har falt betydelig for øyeblikket. Enheten kan kjøpes til en relativt lav pris på 20-23 tusen rubler.

Fordeler og ulemper med en smarttelefon

Fordeler:
 • Flott kamera;
 • Skjerm av høy kvalitet;
 • Høy autonomi.
Ulemper:
 • Glass kropp;
 • Mangel på en andre høyttaler;
 • Mangel på 3,5 mm jekk.

Utfall

HTC U11 EYEs er en flott kameratelefon i sin prisklasse. Hvis en lys skjerm, god bildekvalitet og høy autonomi er viktigere for deg enn høy ytelse og en solid kropp, vil denne enheten være et godt valg. Selvfølgelig, mest av alt, er mange kjøpere forvirret av den gamle prosessoren, telefonene, på grunnlag av hvilke, begynte å dukke opp i 2016. Når det er sagt, er Snapdragon 652 fortsatt ganske kvikk og konkurransedyktig, så du bør ikke bekymre deg for ytelsesproblemer.

Dermed vil denne telefonen bli en utmerket enhet for å utføre forskjellige daglige oppgaver, lansere lite krevende applikasjoner og selvfølgelig ta mange bilder og videoer.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet