Innhold

 1. Google Pixel 3 Lite - fordeler og ulemper
 2. Spesifikasjoner

Google Pixel 3 Lite-smarttelefon: fordeler og ulemper

Google Pixel 3 Lite-smarttelefon: fordeler og ulemper

Giganten Google er en av de mest avanserte og kraftige motorene for fremgang i teknologiens verden. Det er vanskelig å overvurdere betydningen av dette selskapet for smarttelefonelskeren.

Takket være denne produsenten ble den mest utbredte mobilplattformen, Android, i 2005 født. Den serverer de fleste av de høyteknologiske enhetene. Det eneste merket som fremdeles prøver å markedsføre sin egen plattform, er Apple. For flere år siden var det fremdeles dingser på Windows, men de tålte ikke sterke konkurrenter på lenge. Nå prøver Nokia-merket å gjenvinne sin tidligere storhet gjennom det utviklede Android-systemet.

I tillegg regnes Google som den vanligste internettressursen for å finne informasjon. Med den beste beskyttelsen lukker søkemotoren ut farlige nettsteder umiddelbart. Og alt dette er bare en liten del i forhold til det selskapet har klart å gjøre i sin eksistens.

For omtrent to år siden bestemte selskapet seg for å gå tilbake til mobiltelefonmarkedet og introduserte Google Pixel. Det er vanskelig å si hvordan brukerne har omfavnet det nye merket. Først gikk det ikke bra i dette området på grunn av hard konkurranse fra Samsung og Apple.

To år senere klarte teknologigiganten å finne den perfekte løsningen som skulle utjevne markedet. Etter det kommer Google Pixel 3 Lite ut.

Google Pixel 3 Lite - fordeler og ulemper

Det globale merket steg raskt opp til sokkelen til universelle telefoner. Saken er at slike modeller sjelden ser ut som en solid fem. Enkelt sagt, Huawei P20 vil ikke kunne sammenligne med utseendet. Imidlertid har Google Pixel 3 Lite en merkelig sjarm. Kanskje det ligger i enkelheten, eller de grove linjene på baksiden. La oss se nærmere på dens egenskaper.

Ergonomi

Som de fleste candy bar-gadgets, er denne telefonen ganske tynn, den kan til og med støte litt på hånden din. Men dette hindrer deg ikke i å føle glede mens du bruker den i jobben. Google Pixel 3 Lite har en jevn overflate takket være kvalitetsmaterialer. Bakdekselet er laget av slitesterkt glass. Kombinasjonen av metall, plast og glass skaper en solid telefon som ikke glir på hånden din. Bakpanelet har en liten linje som deler smarttelefonen i topp og bunn. Takket være denne overgangen dannes et lite hinder som enheten vil kunne holde på hånden for.

Lett telefon, 148 gram. På grunn av denne vekten er det ingen problemer med langvarig bruk. Hånden kjennes ikke utmattet. Skjermdiagonalen er 5,5 tommer.

Hjørnene på smarttelefonen er avrundede.

Enhetens dimensjoner er håndgripelige nok når du bærer den i baklommen på buksa, noe som kan tilskrives ulempene med smarttelefonen.

Design

Det ser ut til at utviklerne av Google Pixel 3 Lite bestemte seg for å dra på ferie mens de jobbet med utseendet. Det vil si at det ikke er noe overnaturlig eller fengende i det ytre utseendet, som i resten av Pixel-linjemodellene. Foran er for tykke rammer og en forferdelig "hake der det er en høyttaler" slående. Dette ser litt rart ut, spesielt når du ser på videoer. Det er ingen monobrow, som spesiell takk for. Telefonen følger imidlertid ikke trender.Stedet for sensorer og skannere er pent, vi prøvde hardt her, i midten er det en annen høyttaler, denne gangen for samtale og indikatorer på sidene. Det blir opprettet et helt symmetrisk frontpanel.

Når det gjelder bakpanelet, er det første som ser latterlig ut telefonens fargeavgrensning. Den øvre delen skiller seg ut i fargespekter fra hoveddelen av telefonen. Hvorfor gjøre det? Hvis Google Pixel 3 Lite hadde muligheten til å skille seg godt ut fra dette, så greit. Men i virkeligheten ser alt rart ut. Selskapets logo flagrer nederst. Ovenfor er fingeravtrykkskanneren.

La oss nå se på plasseringen av kameraet. Den er plassert i øvre venstre hjørne når du ser på bakpanelet. Til høyre for det er det en støyreduksjonsføler, og bare da en blits. Det siste som ødelegger inntrykket er en enorm oransje strømknapp på siden. Det føles som om utviklerne i hemmelighet er fans av AppleWatch.

Generelt er det ganske vanskelig å gi en positiv vurdering til en slik telefon. Mange tvilsomme beslutninger kan sees både positivt og negativt.

Spesifikasjoner

I denne forbindelse har utviklerne prøvd godt. Designet ble ikke ferdig, men fyllingen for Google Pixel 3 Lite var topp-end.

ParametereSpesifikasjoner
prosessorQualcomm SDM845 Snapdragon 845
GrafikkakseleratorAdreno 630
RAM / ROMRAM - 3/4 GB ROM - 64/128 GB
Skjerm5,5 "2160x1080p P-OLED
Hovedkamera12,2 mp
Frontkamera8 mp
Batteri2915 mAh
operativsystemAndroid v 9.0
Skannere og sensorerFingeravtrykkskanner.
KommunikasjonGSM; 3G; 4G (LTE)
SIM-kort2 Nano-Sim eller 1 Nano-Sim + 1 E-SIM
KommunikasjonGPRS
KANT
Wi-Fi / Wi-Fi 802.11 ac /
Bluetooth v 5.0
aptX-støtte
USB-vert
NFC-brikke støtter DLNA

Skjerm

La oss starte med det som først og fremst bekymrer klienten - skjermen. Denne modellen har en unik P-OLED-teknologi, som kombinerer alle funksjonene til Amoled, men uten ulemper. I dårlig lys er det ingen grønnaktig rollebesetning, og fargene er fremdeles skarpe og levende.

Den enorme 5,5-tommers skjermen med 2k-oppløsning gir nydelig klarhet, høy lysstyrke, og samtidig bruker vi et minimum av batteristrøm. 2,5D berøringsglass lar deg føle deg glatt og hyggelig. Dette gir et lite inntrykk av at skjermen ikke har kant på sidene. Generelt opptar skjermen omtrent 83% av hele frontflaten.

Maskinvare del

I denne forbindelse er Google Pixel 3 Lite ikke dårlig og vil til og med kunne konkurrere med mange flaggskipmodeller. Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 med åtte kjerner (4 + 4) og en klokkefrekvens på 2,5 GHz + 1,6 GHz flyr raskt. Det slår ikke rekorder, men det holder også med de fleste gadgets. En slik prosessor er smart kombinert med Adreno 630 grafikkakseleratoren. Dette er nok til å ikke føle komplikasjoner under aktivt arbeid eller spill med maksimale innstillinger.

På grunn av parallellbruk av kjerner (4 + 4), blir telefonen sjelden varm. Når du bruker svake applikasjoner, fungerer bare fire kjerner, resten er frakoblet.

Det er ikke en dårlig avtale med ROM og RAM. Telefonen har hele 3 GB RAM, som er nok til å aktivere mange apper og vinduer uten å miste ytelsen merkbart. Dette volumet lar deg også enkelt bytte mellom arbeidsområder.

64 GB lagring (ca. 20 GB reservert for systemet) lar deg lagre en imponerende mengde bilder og sanger. Det er også en modifikasjon med parametere 4/128 GB. hver person vil kunne velge en mer lønnsom løsning for seg selv.

Kamera

Google Pixel 3 Lite er en ekte kameratelefon. Til tross for at hovedkameraet bare er utstyrt med en modul, er dette nok til å ta bilder av høy kvalitet i ethvert lys. Matrisen til hovedmodulen har 12,2 MP, med en blenderåpning på 1,8. Uansett forhold eller belysning vil bildene være av høy kvalitet, det blir ingen uskarphet. Dessuten klarte denne telefonen å kombinere funksjonene i portrettmodus, der bakgrunnen er uskarp, i en modul.Utrolig mange hjelpefiltre setter denne enheten på et velfortjent sted på listen over hederlige ledere i kameraet.

Frontkameraet er utstyrt med en 8 megapikselmodul, og med en lignende blenderåpning på 1,8. Alle funksjonene til hovedkameraet har migrert til frontkameraet. Dette gjør Google Pixel 3 Lite til en flott gave for bloggvideoentusiaster.

Hovedegenskapene er ganske standard. Begge kameraene er i stand til å skyte i FullHD med 60 bilder per sekund, i tillegg er hovedmodellen i stand til å skyte i 4K med 30 bilder per sekund, noe som er ganske bra.

Batteri

Google Pixel 3 Lite er liten, bare 2915 mAh. På grunn av ren Android kan et slikt volum imidlertid godt støtte en smarttelefon i en dag. Med hurtigladingsfunksjonen Quick Charge 4.0 er det mulig å lade dingsen fra null til 100% på 40-50 minutter. Ganske god ytelse. Batteritype - ikke flyttbar. Det er full batteribeskyttelse mot overoppheting. En universell Type-C-kontakt brukes til å lade batteriet.

Fordeler:

 • Lett telefon;
 • Glass bakpanel;
 • Imponerende minneparametere;
 • Det er privilegier fra Google-ressursen, i form av skylagring for filer;
 • Naken Android;
 • Høy kvalitet kamera;
 • Kraftig prosessor;
 • P-OLED-skjerm;
 • Avanserte muligheter med VR-teknologier;
 • Sklir ikke ut av hendene;
 • Utrolig selfie-kamera
 • Lyse farger;
 • Beskyttelse mot støv og fuktighet.

Ulemper:

 • En fingeravtrykkskanner er ikke nødvendig i en slik smarttelefon;
 • Motstridende design, spesielt bakpanelet;
 • Liten batterikapasitet;
 • Ingen variasjon av modellen med innebygd minne på 256 GB.
Google Pixel 3 Lite

Pris

Google Pixel 3 Lite er ganske dyrt, og det er derfor mange nekter å kjøpe den. Gjennomsnittlig kostnad for en innretning er 60 tusen rubler. Imponerende mye, ikke sant. For den slags penger kan du imidlertid få bedre enheter. Mest sannsynlig er fokuset for prissegmentet på toppfylling og utmerket kamera.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet