Innhold

 1. Gjennomgang av Samsung Galaxy Watch (42 og 46 mm)
 2. Spesifikasjoner
 3. Hvor mye er?
 4. Utfall

Samsung Galaxy Watch (42 og 46 mm) - fordeler og ulemper

Samsung Galaxy Watch (42 og 46 mm) - fordeler og ulemper

Mens andre produsenter av mobiltelefoner generelt forsømmer markedet for smartklokke og sportsklokker, fortsetter Samsung å øke fremgangen raskt i bransjen. I fjor presenterte han den populære Gear Sport-modellen, og i 2018 er tiden kommet for en nyhet i denne serien - Samsung Galaxy Watch (42 og 46 mm), hvis fordeler og ulemper er diskutert i denne artikkelen.

Det skal bemerkes at en stund før selskapet hadde en behagelig klokke under Tizen-skallet kalt Gear, og Galaxy-varemerket ble bare brukt for enheter under kontroll av Android OS. Men nå har Samsung bestemt seg for å kvitte seg med disse formalitetene.

Gjennomgang av Samsung Galaxy Watch (42 og 46 mm)

Samsung Galaxy Watch var en annen innovasjon presentert sammen med den nye Galaxy Note 9. Gadgeten erstattet den velkjente Gear 3, og som fans bemerket, skiftet den koreanske produsenten navn.

Hvordan skiller de seg fra tidligere modeller?

Utad minner klokken veldig om utstyret S3 Frontier med et rundt utseende og tenner på en roterende ramme. Gear Sport var litt tykkere og kantete i utseende, men arvet 5 ATM vannmotstand fra sistnevnte. Enkelt sagt, i teorien er enheten i stand til å motstå en dybde på 50 m. Det er verdt å merke seg at det er trygt i henhold til MIL-STD-810G-standarder, så vel som IP68.

Av de store oppdateringene - bruk av en helt ny Exynos 9110-prosessor med to kjerner med en klokkefrekvens på 1,15 GHz, laget ved hjelp av 10-nanometer-teknologi, som (ifølge utviklerne) er betydelig mer produktiv. Mengden innebygd minne er 4 GB, RAM er 768 MB.

Vi har oppdatert pulsmåleren, lagt til funksjoner for å spore menneskelig velvære. Muligheten gis for eksempel å undersøke graden av stressende tilstand. Og i det "innfødte" sportsprogrammet er det mange nye treningsøkter, inkludert styrketrening, som ifølge fansenes anmeldelser manglet veldig.

Operativsystemet spilles av OS Wearable 4-versjoner basert på Tizen. Galaxy Watch har nå en Bixby stemmeassistent. Ellers er forskjellene ubetydelige: de brukte Super AMOLED, hvis diagonal er 1,2 tommer (i 46 mm-versjonen - 1,3), den gamle oppløsningen er 360x360, det er en automatisk bakgrunnsbelysningskontroll, samt Always On Display.

Skjermen er beskyttet av Gorilla Glass DX +, designet spesielt for bærbare enheter. Det er trådløse GPS-, Wi-Fi- og Bluetooth-enheter. Fra skannere: en ny pulssensor, gyroskop, barometer og til og med et høydemåler. Batteristrømmen har blitt litt senket, nå er den 270 mAh (for eksempel hadde Gear Sport et 300 mAh batteri), men utviklerne hevder at på grunn av den innovative prosessoren holder batteriet i lang tid (4 dager). I 46 mm-versjonen er batteriet mye kraftigere - 472 mAh, som i teorien er nok for en hel uke.

Ser ut som eller design og ergonomi

Utformingen av den nye modellen ligner veldig på Gear S3 Frontier, som nevnt ovenfor. Dette skyldes en roterende ring med tenner og spor som mekaniske innretninger.Hvis du ser nærmere på, er det fortsatt en forskjell med Frontier, men generelt er det kosmetisk: tennene er nå litt mindre, og sporene har endret seg litt. Kroppen, som før, er laget av metallmaterialer og er montert integrert, fra sikkerhetssiden ble skjermen litt senket ned i kroppen.

42 mm-versjonen er veldig lik størrelse og vekt på et vanlig mekanisk armbåndsur, som ikke kan sies om 46 mm-versjonen. Svingringen er behagelig, roterer lett selv med våte hender, glir ikke. På siden kan du se to mekaniske taster: "Tilbake" og "Hjem" (hun er også ansvarlig for menyen). Dimensjonene og utseendet deres ligner på Frontier-modellen - stort, litt konveks deksel. Brukere bemerker at de er komfortable å jobbe med hansker.

Galaxy Watch vanntett, 5 minibank godkjent. I teorien gjør dette at enheten kan senkes ned til en dybde på 50 m, men i virkeligheten er alt litt vanskeligere. Ikke glem at innretningen tåler et vanntrykk på 5 atmosfærer, og i noen faktiske tilfeller kan det overstige det nominelle tallet.

For eksempel, hvis du hopper fra en høyde i vannet eller plutselig treffer vannet med hånden som klokken er på, så kan trykket i et øyeblikk overstige de samme 5 minibankene. Hvis vi snakker om en typisk applikasjon, tåler enheten lett, dusj, regn og oppvask. Brukere bemerker at svømming på 3 m dybde også er bra.

Bakdekselet er laget av plast, du kan se pulsmåleren, samt et lite hull i ATM-sensoren. Pulsscanneren oppdateres igjen med 4 fotosendere og 1 LED. Hele blokken titter litt ut fra panelet, noe som gjør at klokken kan sitte tettere på håndleddet. I tillegg, hvis teorien skal antas, bidrar dette til nøyaktigheten av overvåkingen.

Tre høyttalerhull er synlige på den ene siden, og ved siden av "Hjem" -tasten er det en talt mikrofon som fungerer døgnet rundt ved hjelp av S Voice og Bixby-assistenten.

Beltet er avtakbart. Som før ble de typiske fjærretensjonselementene brukt. I 42 mm-versjonen er beltene 20 mm brede. Det er mange varianter fra firmaet. Det er også lov å legge hvilken som helst annen stropp, det viktigste er at bredden er passende. Det er verdt å merke seg at det gule beltet ser veldig kult ut og ikke formelformet, men i kombinasjon med stilen vil virksomheten se latterlig ut. Når det gjelder materialet, er det behagelig og forårsaker ikke ubehag.

Låsen er vanlig, som på klassiske enheter. Det er verdt å merke seg at forskjellige håndstørrelser som allerede er typiske for selskapet, vil være tilgjengelige for salg.

Generelt ligner nyheten på en dyre mekanisk klokke av høy kvalitet. I tillegg har utviklerne inkludert muligheten til å aktivere lyden av pilene for maksimal likhet med konvensjonelle håndleddsenheter. Som et resultat kan påliteligheten av montering og design ikke undergraves: alt gjøres med 10 poeng.

Skjerm og kontroller

Modellen er utstyrt med en rund multitouch-skjerm, 1,3 tommer i størrelse (i 42 mm-versjonen - 1,2). Utviklerne brukte Super AMOLED, oppløsningen er 360x360px, alt beskyttet av Corning Gorilla DX + glass. Fargepaletten er tradisjonelt rik for denne typen matrikser, og skarpheten kontrolleres innen 10 parametere, men i solen økes den automatisk på grunn av lyssensoren, noe som gjør det mulig for skjermen å være lesbar. Generelt er det en glede å jobbe med denne skjermen: den er ganske stor, har utmerket oversikt og er perfekt lesbar.

For å jobbe med grensesnittet til enheten brukes både en multitouch-skjerm og en navigasjonsring rundt den. Sistnevnte gjør det mulig å ikke blokkere dataene og roterer komfortabelt. I tillegg er det to nøkler av mekanisk type på høyre side av gadgetens skall: den øverste er ansvarlig for et skritt tilbake, og hvis du holder den nede i noen sekunder, åpner den Samsung Pay. Den nederste starter i sin tur programvaremenyen og går tilbake til hovedskjermen med hjulet.Det er verdt å merke seg at det er lov å sette en øyeblikkelig handling på den ved å dobbeltklikke, for eksempel for å åpne øvelser eller tildele et varsel.

Fylling, tilkobling, konfigurasjon

Det som virkelig er nytt med dingsen er fyllingen. Enheten er utviklet på grunnlag av en dual-core Exynos 9110-prosessor med en klokkefrekvens på 1,15 GHz, laget med 10 nanometer-teknologi. RAM-kapasiteten forblir imidlertid den samme (768 MB) med 4 GB internminne. For modellen er dette nok til å garantere et smidig grensesnitt og umiddelbar applikasjonsåpning.

Av de trådløse enhetene i Galaxy Watch er det Bluetooth-versjon 4.2, Wi-Fi og en NFC-modul. Gadgeten kobles til telefoner som kjører Android OS versjon 5 eller nyere. De jobber også med iPhones der operativsystemet er minst versjon 9. I situasjonen med Android-enheter vil en person motta hundre prosent funksjonalitet, men på iPhone vil ytelsen være litt begrenset på grunn av begrensningene til "apple" -systemet. For eksempel vil en person ikke kunne motta varsler på enheten hver gang; på Android er det selvfølgelig ingen slike vanskeligheter.

For å jobbe med enheten, må du installere Galaxy Wearable-programmet på telefonen, takket være hvilken tilkobling og videre konfigurasjon utføres. I dette programmet vil en person se tilstanden til enheten: ladetilstanden, kapasiteten til RAM og ROM.

Det er også en mulighet til å sette på "ikke-innfødte" programmer og ringer fra de proprietære Samsung-appene, og i tillegg velge og justere en av de tilgjengelige ringene. Det er 13 av de sistnevnte i systemet, noen av dem er veldig like hverandre, så fans av mangfold må se etter forskjellige løsninger i Samsung-butikken.

Programmet ble også ansvarlig for å konfigurere varslene som vises på Galaxy Watch-skjermen. Dette systemet støtter alle programmer som er installert på telefonen, så eieren har muligheten til å velge hvilke varsler som skal vises og hvilke ikke.

I tillegg er det en liste over handlinger for noen av varslene på selve enheten, for eksempel er det mulig å lese og svare i Telegram-chatten, åpne Gmail, umiddelbart svare på brevet, slette eller sende det til arkivet. Generelt er det et ganske smart system som gjør det mulig å kontrollere varslene på Galaxy Watch uten å berøre telefonen.

I tillegg til de trådløse enhetene, brukes modellen takket være A-GPS / Glonass for betegnelsesformål. Dette er nødvendig for å overvåke noen av sportene, og også for navigering, hvis du installerer et "ikke-innfødt" program på gadgeten for dette formålet.

NFC i klokkefunksjonaliteten er nødvendig for Samsung Pay-betalingstjenesten, som fortsatt ikke fungerer i Ukraina, men brukere forventer at selskapet veldig snart vil rette opp denne feilen.

Den testede versjonen av klokken hadde ikke en LTE-blokk, men Galaxy Watch godtar innkommende via Bluetooth. Derfor fungerer de også som et trådløst hodesett, noe som er behagelig når du kjører, eller når du ikke kan svare på en samtale med telefonen. I tillegg bemerker brukerne at øretelefonhøyttalerne i enheten nå er mye høyere.

Grensesnitt og programvare

Klokken kjører på OS Tizen 4.0. Hele Galaxy Watch-grensesnittet er basert rundt skjermen, applikasjonsikonene i menyen er plassert i en sirkel, og widgetene er tegnet på en slik måte at de viser maksimal nødvendig informasjon basert på dimensjonene på skjermen. Det skal bemerkes at navigering gjennom grensesnittet er veldig behagelig å gjøre ved å bruke ringen rundt skjermen.

Operativsystemgrensesnittet i seg selv skiller seg praktisk talt ikke fra den forrige versjonen. Hovedskjermen i den er alltid en urskive som viser tid og annen nyttig informasjon. Hvis du sveiper mot høyre, åpnes varslingsskjermen og til venstre widgets som du kan slette og endre til andre.

Applikasjonsmenyen startes av den nederste tasten, som ligger på høyre side av enheten. I tillegg startes en meny med raske parametere, rett fra hjulet, som beveger seg fra bunnen til toppen, der energisparemodus og "Flight" -modus er aktivert, samt å låse opp og låse skjermen for svømmeperioden.Det gir også en mulighet til å konfigurere skarphet, spille musikk og starte en komplett meny med parametere.

Fra fabrikken har Galaxy Watch programmer for samtaler og SMS, redigering av kontakter, kalender, e-post og vær. I tillegg kommer klokken forhåndsinstallert med S Health-appen, som samler informasjon om antall trinn og treningsøkter. Det er lov å installere andre applikasjoner på enheten ved hjelp av Samsung Apps, der det blant annet er mange interessante klienter for brukere.

Sportsalternativer

Den innebygde akselerografen, gyroskopet, værsensoren og pulsmåleren gjør at klokken kan samle informasjon om brukerens kroppslige aktivitet og hjertefrekvens. Alle disse dataene ligger i S Health-appen, hvor den analyseres i detalj.

Galaxy Watch kan ikke bare overvåke tilbakelagt avstand, men også løpe, svømme, sykle, samt mange sportsøvelser.

Under trening samler klokken pulsdata takket være pulsmåleren. Det er ganske nøyaktig sammenlignet med lignende skannere, men er dårligere enn brystbåndet. Samtidig er det verdt å være oppmerksom på det faktum at i løpet av å kjøre den optiske skanneren måler hjertefrekvensen mer nøyaktig enn under sportsøvelser i et treningssenter eller under svømming i et basseng, siden fuktighet er et hinder.

Interessant fakta! Hvis du sovner i Galaxy Watch, vil de automatisk overvåke søvnperioden og effektiviteten, mens eieren har lov til å stille en alarm som vekker ham med lydvarsling eller vibrasjon.

Den innebygde A-GPS / Glonass-enheten gjør det mulig for enheten å overvåke avstanden som er tilbakelagt under løping eller sykling. Og for dette formålet trenger du ikke engang å bruke en telefon, for klokken indikerer geolokalisering uten den. Lanseringen av A-GPS / Glonass-enheten i denne situasjonen vil ta omtrent et halvt minutt, men i en tettbygd megalopolis kan denne perioden stige til et par minutter.

For å indikere høyden i innretningen er det gitt en sensor som fungerer på grunnlag av en værskanner, som bestemmer minibankforskjellen i forskjellige høyder.

Generelt sett, sammenlignet med tidligere modeller, har listen over sportsalternativer i det nye produktet økt, selv om det er litt. Galaxy Watch er nå utstyrt med svømmestøtte og mange varianter av treningsovervåking.

Autonomi

Trådløs lading forblir den samme. Den kobles til en strømkilde via en MicroUSB-USB-kabel. Når den er koblet til bunnen av stativet, aktiveres en LED. I tilkoblingsprosessen viser skjermen den virkelige tilstanden til batteriet og en grønn stripe rundt omkretsen.

Det som er fascinerende er at batteriet falt til 270 mAh (i 46 mm-versjonen, tvert imot, det økte), og derfor forventet de fleste brukere autonomi, som på eldre modeller. Men det viste seg at uttalelsene om forbedringen av Exynos 9110, så vel som den innovative 10 nanometer-teknologien, gir sitt. Du kan bare sette batteriet til null på en dag i løpet av de første parene du bruker gadgeten, siden du må installere alle programmene, konfigurere de små tingene og så videre.

Etter dette fungerer klokken stabilt i flere dager med maksimal lysstyrke på skjermen, aktivert Always On Display, automatisk overvåking av hjertefrekvens, stressnivå og så videre. Med en lignende belastning holdt forgjengerne seg for fullt i en dag eller to.

Spesifikasjoner

ParametereSpesifikasjoner
Skjerm1,2 tommer, 360x360, Super AMOLED, Gorilla Glass DX +
Dimensjoner45,7x41,9x12,7 mm
Vekt50g (uten stropp)
OSTizen 4.0
prosessorExynos 9110, 2 kjerner ved 1 GHz. Laget med 10 nm teknologi
RAM768 MB
Indre minne4 GB
Pulssensor ja, optisk
Kommunikasjon og kommunikasjonBluetooth, Wi-Fi, NFC, GPS, Glonass
Sikkerhet5 minibank, 50 meter, MIL-STD-810G (beskyttelse mot vibrasjon, støt og temperaturer fra -40 til +70 ° C)
I tilleggAlltid på skjermen
Batteristrøm270 mAh

Hvor mye er?

Gjennomsnittspris på Samsung Galaxy Watch 46mm:

 • I Russland - 25 000 rubler;
 • I Ukraina - 10 000 UAH.
Samsung Galaxy Watch 46mm

Gjennomsnittspris på Samsung Galaxy Watch 42mm:

 • I Russland - 26 500 rubler;
 • I Ukraina - 10.500 hryvnia.
Samsung Galaxy Watch 42mm
Fordeler:
 • Fuktbeskyttelse;
 • Beskyttelse mot forurensning;
 • Senking i vann opp til 50 m;
 • Utseende;
 • Skjerm;
 • Opptreden;
 • Mange nyttige sensorer og alternativer.
Ulemper:
 • MicroUSB-kontakt på vanlig stativ.

Utfall

Galaxy Watch er en intelligent nyhet fra Samsung, som vanligvis gjentar forgjengeren. Men sammenlignet med tidligere versjoner garanterer denne dingsen bedre autonomi, samt fullstendig beskyttelse mens du svømmer. Følgelig vil denne enheten dristig gå inn i den kommende vurderingen av gadgets av høy kvalitet fra den innovative generasjonen. Et attraktivt utseende er også viktig, samt en utmerket liste over parametere.

Det er riktig å si at dette nye produktet, i likhet med andre modeller av smarte dingser fra Samsung, vil være det mest egnede for eiere av Android-smarttelefoner som trenger slike enheter, ikke bare for trening, men også som et tillegg til telefonen.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet