Innhold

 1. Sammenlign FreeBuds med AirPods
 2. Hvor mye er?
 3. Spesifikasjoner
 4. Hvilket selskap er bedre eller 3 grunner til å bytte AirPods til FreeBuds
 5. Konklusjon

Huawei FreeBuds eller Apple AirPods trådløse hodetelefoner?

Huawei FreeBuds eller Apple AirPods trådløse hodetelefoner?

AirPods trådløse hodesett fra den beste produsenten Apple ble utgitt høsten 2016. Inntil den dagen hadde hun egentlig ingen rivaler. Det var populære modeller som høres bedre ut eller gir mer funksjonalitet, men de nådde ikke Apple-headsettet.Den har utmerket batterilevetid og kompakthet, pluss en ganske naturlig lyd og en praktisk oppbevaringsboks. Men, basert på nylige hendelser, har iPad-headsettet til slutt en verdig rival. Denne artikkelen vil hjelpe brukerne med å bestemme seg for spørsmålet: "Hvilket er bedre å kjøpe trådløse hodetelefoner - Huawei FreeBuds eller Apple AirPods?"

Sammenlign FreeBuds med AirPods

Etter hvert har navnet Huawei blitt et merke som oppfattes på et lignende nivå med slike giganter i mobilindustrien som Apple og Samsung. Med enkle ord er Huawei et varemerke i klasse A, siden populariteten til modellene til gadgets fra dette selskapet praktisk talt ikke skiller seg fra de ovennevnte merkene.

Et av de klare bevisene for at Huawei har blitt et kategori “A” -merke er forbrukernes tillit til det. Faktum er at alle de nye produktene produsert av selskapet er kjøpt uavhengig av meningene som er angitt i anmeldelsene. I tillegg har mange enheter regelmessig ledende posisjoner i rangeringen av kvalitetsenheter.

I tillegg “eksploderer” selskapets enheter salgsnivået fra de første dagene. Det var i år dette skjedde med de populære FreeBuds, som vil bli diskutert nedenfor. Allerede før utgivelsen av noen anmeldelser, «tok de av» i implementeringen. Og dette til tross for at hodetelefonene ikke hører til budsjettsegmentet når det gjelder pris.

AirPods-pakke

 • Hodetelefoner;
 • Oppbevarings- og ladetaske;
 • Lynledning;
 • Ledelse.

FreeBuds-pakke

 • Hodesett i ladeboksen;
 • USB type C-ledning;
 • Silikonplugger av forskjellige størrelser;
 • Dokumenter.

Design og ergonomi

Før utviklerne opprettet utseendet til hodesettet fra Huawei, ble målet mest sannsynlig kunngjort: "å gjøre det som Apple-organisasjonen, men bedre." Og fra siden av utseende og ergonomi gjorde de det med et smell. Ved første øyekast virker hodesettet som en futuristisk analog av Apple-ørepropper.

Formen er litt lik, men litt mer intrikat og dynamisk, det er et svart fargevalg. Ladetasken er helt annerledes, ikke så praktisk som AirPods, men betydelig mindre sammenlignet med Samsungs Gear Icon X. For eksempel, hvis det er et ønske, er det fullt mulig å bære det i en liten lomme med jeans.

Sammenlignet med iPhone-hodesettet er det viktigste og kraftige aspektet ved Android-hodetelefoner lydisolasjon. Hvis du velger størrelsen på pluggene for hvert øre (4 sett med dyser følger med i pakken) og prøver å rotere øreproppen for å få en tett passform i øregangen, er det garantert surroundlyd med rik bass. Forresten, alt er bra med HF- og MF-serien.

Det skal bemerkes at FreeBuds-headsettet er behagelig og ikke legger press på øret, så det er mye mer behagelig å bruke dem i lang tid for å lytte til musikk enn AirPods. Men de vil ikke bli like iøynefallende som sistnevnte, for ørepropper som passer tett til øret, er dette faktisk urealistisk.

Styre

Det er praktisk talt ingen forskjeller i ledelsen. Dobbeltklikk på høyre øretelefon spiller eller stopper lyd til venstre - aktiverer stemmeassistenten. Forresten, Siri, Googles assistent og til og med Alice fungerer like bra.

Under en innkommende samtale kan du svare på eller avslutte samtalen med samme dobbelttrykk. Responsen på tapas utføres uten problemer, så vel som øyeblikket headsettet fjernes fra øret. På dette tidspunktet stopper avspillingen.

Lyd

For Bluetooth-hodetelefoner med mikrofon er lyden i FreeBuds god, men sammenligningen av utmerket komprimert lyd for streaming (Apple Music-tjenester) med det kodede "tapsfrie" FLAC-formatet førte ikke til noe. Hodesettet fra Huawei støtter ikke de smarteste kodeker som aptX eller LDAC. Generelt sett er det ikke sannsynlig at musikkfans, uansett dette, vil glede seg over denne typen hodesett.

Forbindelse

FreeBuds på Android-systemet har ingen problemer med å koble til en smarttelefon. Kontinuiteten i forbindelsen er også utmerket - den "stammer" bare et øyeblikk når du spiller musikk, for det meste bare et par ganger på få timer, noe som er utrolig verdi for et Bluetooth-headset, i tillegg til å være helt trådløst. Sammenlignet med AirPods skjer slike "lags" oftere der.

Autonomi

Med varigheten til det nye produktet fra Huawei, er alt bra. Etter et par timer med å koble ladesaken med headsettet i den til laderen, er det ganske realistisk å håpe på omtrent 8-9 timers uavbrutt drift. Kraften til de små batteriene som er montert i ørepluggene varer i omtrent 3 timer (men omtrent 20 minutter før slutten av denne tidsperioden begynner systematiske lydvarsler å bli sendt ut, og minner om at det er på tide å lade hodetelefonene).

Saken, ifølge produsenten, er i stand til å lade headsettet et par ganger til, men som praksis viser, er den siste delen av lading i et heltidsintervall (3 timer) ikke nok, bare i to og en halv. Perioden med autonomi er forresten hvor høyt man skal lytte til musikk, samt kvaliteten på forbindelsen.

Godkjent kjøretid er 5 timer per ørepropp. På grunn av ladesaken er en arbeidsdag garantert. Det er et hurtigladealternativ når det er etter 15 minutter. i tilfelle kan headsettet brukes i 3 timers avspilling, noe som er ideelt for både spill og sport.

Fordeler og ulemper med AirPods

Fordeler
 • Fullt intuitiv tilkobling til Apple-enheter;
 • God autonomi, hurtigladealternativ;
 • Klar og tett lyd;
 • Utrolig naturlig stemmekvalitet;
 • Enkel kontroll, arbeid med en stemmeassistent (for eksempel "Stopp musikkavspilling" -kommandoen stopper gjeldende lydfil i ethvert program);
 • Enkel bruk av hodesettet og lademodulen (til og med et barn vil forstå alt);
 • Ingen problemer med kommunikasjon, aktivitet på dagtid og dupliserte forbindelser;
 • Til tross for mangel på spesialbeskyttelse mot svette, kan headsettet brukes til å løpe, siden de ikke har noen ledning, de klamrer seg ikke, de er komfortable å ha på seg lenge.

ulemper
 • Etter tilkobling (for Android-telefon) viser skjermen ikke ladingsnivået til headsettet nøyaktig, noe som krever tilkobling på nytt;
 • Hvis du bruker AirPods på forskjellige dingser fra "apple" -firmaet, kan den lille hodetelefonindikatoren, som vanligvis er plassert i enhetens varslingslinje, forsvinne etter at du har kommet tilbake til jobb med iPhone.
 • I ferd med å koble til iPhone høres alle signaler fra dingsen i øreproppene. For eksempel, hvis du skriver SMS, vil du høre nøkkelsett, men volumnivået kan reduseres;
 • Hvis du åpner saken uten hodesettet inne, viser ikke displayet ladinginformasjon for selve saken.
 • Hodesettet kan ikke brukes med flere enheter samtidig, så brukeren må velge om det vil være en iPhone eller TV.

FreeBuds fordeler og ulemper

Fordeler
 • Bygg kvalitet;
 • Fasjonabelt utseende;
 • Utmerket lydisolasjon;
 • God tilførsel av arbeidstid;
 • Berøringskontroll av stemmeassistenter;
 • Stopp avspilling automatisk når den trekkes ut av øret.

ulemper
 • Upraktisk sak;
 • Hørbarhet av lav kvalitet i aktivert "Headset" -modus;
 • Støtter ikke LDAC eller aptX.

Hvor mye er?

Gjennomsnittsprisen på AirPods er 12 000 rubler.

Apple AirPods

Gjennomsnittspris på FreeBuds - 10 000 rubler

Huawei FreeBuds

Spesifikasjoner

ParameterAirPodsFreeBuds
ForbindelseLyn, Bluetoothblåtann
Frekvensområde20 Hz - 20 kHz20 Hz - 20 kHz
Kontrolltypeberøring, stemmesensorisk
LaderSpesiell sak med lynkontaktspesialveske med USB-type "C"

Hvilket selskap er bedre eller 3 grunner til å bytte AirPods til FreeBuds

For det første har enheten øreputer laget av gummimaterialer, og derfor høres ikke fremmede lyder. Nesten alle eiere av Ear eller AirPods klaget over at det ikke er noen støyavbrudd - hodetelefonene dempes i T-banen eller andre overfylte steder.

For det andre har Huawei-headsettet overgått Apple når det gjelder vannmotstand ved å utstyre FreeBuds med IPX4-teknologi, noe som gjør det mulig å ha dem i regn.

For det tredje vil headsettet koste 150 euro i europeiske land, men det celestiale imperiet har gledet innenlandske forbrukere med en billig kostnad på 10 tusen rubler.

Huawei FreeBuds eller Apple AirPods?

Konklusjon

FreeBuds-hodesettet bør uansett anbefales som en analog av AirPods til brukere som trenger perfekt isolasjon fra uvanlig støy, lette og samtidig utsøkte ørepropper av trådløs type uten mistenkelige sportschips. Mest sannsynlig vil headsettet først og fremst være et utmerket valg for eiere av enheter på Android-plattformen.

Men det nytter ikke å gi Apple-eiere råd om det nye produktet, for uansett når det gjelder komforten ved tilkoblingen, har AirPods fortsatt en ledende posisjon. I tillegg er varigheten av arbeidet deres, i det minste på Apple-gadgets, høyere.

Datamaskiner

Sport

skjønnhet