Innhold

 1. Posisjonering
 2. [box type = "note" style = "rounded"] Apple iPad Mini anmeldelse (2019) [/ box]
 3. [box type = "note" style = "rounded"] Apple iPad Air 2019 anmeldelse [/ box]
 4. Kostnads- og utgivelsesdato

Apple iPad Mini og iPad Air (2019) - fordeler og ulemper

Apple iPad Mini og iPad Air (2019) - fordeler og ulemper

Uten å vente på den etablerte demonstrasjonen, planlagt til høsten, introduserte Apple en oppdatert serie med Apple iPad Mini og iPad Air (2019) tabletter, hvis fordeler og ulemper er diskutert i denne artikkelen.

Posisjonering

Apples demonstrasjoner blir som regel kjent på forhånd, og generelt har selskapet en rekke hendelser som skjer hvert år på samme tid. Men det hender også at et merke ubemerket introduserer "ferske" produkter.

For ikke så lenge siden skjedde dette - Apple introduserte en oppdatert iPad Air, og i tillegg hva fans har ventet på veldig lenge, nemlig iPad Mini. Til slutt har talsmenn for Tablet PC fått en oppdatering, og det er bra. Nedenfor er en detaljert diskusjon om hva som er nytt i enhetene og til hvilken pris de vil koste brukere.

Apple iPad Mini (2019) gjennomgang

Det ville være lurt å starte med Mini, da dette er miniprogrammet som fansen har ventet mest på.

Design

Utenfor har nyheten ikke gjennomgått noen transformasjoner og er identisk med forgjengeren. Selskapet er stolt av å være praktisk og lett, mens den er ultratynn på bare 6,1 mm. Den inneholder en fingeravtrykkssensor og støtter den proprietære blyanten.

Skjerm

Selskapet bestemte seg for ikke å endre dimensjonene på skjermen på nettbrettet, så vel som rammen rundt den. Som et resultat er nyheten utstyrt med en 7,9-tommers Retina-skjerm, hvis oppløsning er 2048 × 1536 piksler.

Det er verdt å merke seg at utmerket skarphet, solid P3 fargedekning og antirefleksoverflate er fordelene med en nettbrett, noe som gjør det mulig å bruke gadgeten selv i sterkt sollys.

Skjermen tilbyr også True Tone-teknologi med automatisk hvitbalanse med lys for ekstremt naturlige farger.

Ytelse og minne

Innvendig har den nye nettbrettmodellen gjennomgått en transformasjon, siden enheten er utstyrt med et premiummerket A12 Bionic-brikkesett, med andre ord er ytelsen til det nye produktet mer enn nok. I tillegg skiller brikken seg ut ved at den har en integrert ytelsesmodul Neural Engine.

Gjennom maskinlæring identifiserer brikken raskt mønstre, lærer oppdateringer og gjør eierens eksistens så behagelig som mulig.

I tillegg er prosessorytelsen tilstrekkelig for spill, virtual reality eller applikasjoner, spesielt for Adobe Photoshop CC. Det antas at det nye produktet fra 2019 vil være flere ganger mer produktivt enn forgjengeren. Totalt vil enheten bli utgitt i to versjoner - med 64 og 256 GB ROM.

Kameraer

Den nye modellen har ett 8-megapiksel kamera med 2,4 blenderåpning. Den lar deg ta HDR-bilder og panoramabilder opptil 43 megapiksler. Selfie-kameraet kommer i 7 megapiksler med Retina-Flash og muligheten til å ta bilder i Auto HDR og snakke på Face Time. Med utvidet virkelighet kan kameraer brukes til å designe rom eller spill.

Egenskaper:

Det er allerede sagt ovenfor at nyheten støtter den proprietære blyanten, og dette er gode nyheter.Faktum er at pennen gjør det mulig å samhandle med enheten på et helt annet nivå, i ordets mest direkte forstand - for opprettelse. Du kan tegne og skrive og multitaskere mer komfortabelt med Apple Pencil enn uten den.

I tillegg gjør nyheten det mulig å synkront bruke flere programmer, kopiere filer ved hjelp av enkle Multi-Touch-bevegelser og starte de nødvendige programmene fra Dock-panelet. Og med filer vil alle dataene dine alltid være "i nærheten".

For kontakt med miljøet har nettbrettet en trådløs tilkoblingsenhet, og i tillegg støtte for SIM-kort som nano SIM. ESIM-standarden ble også lagt til enheten, men for Russland gir dette alternativet ingen mening.

Spesifikasjoner

ParameterVerdi
Skjermdiagonal: 7,9 tommer
Oppløsning: 1536 x 2048 px
BrikkesettApple a12 bionic
RAM2 GB
rom64/256 GB
Ryggekamera8 MP med 2,4 blenderåpning
Frontkamera7 MP med 2,2 blenderåpning
OSiOS 12.1.3
Batterica 10 timers arbeid på Internett
Dimensjoner203,2 x 134,8 x 6,1 mm
Vekt300,5 g

Fordeler og ulemper

Fordeler:
 • Skjerm av høy kvalitet;
 • Innovativ brikkesett;
 • Tilstrekkelig mengde minne;
 • God batterilevetid
 • Støtte for merket blyant.
Ulemper:
 • Ikke funnet.

Apple iPad Air 2019 gjennomgang

Denne modellen er en kombinasjon av iPad Pro 2017 og de ovennevnte nye elementene. Tablet PC fikk en typisk Retina-skjerm, som er 10,5 tommer, og oppløsningen er 2224x1668 px. Det er verdt å merke seg den forbedrede skarpheten, True Tone-teknologien og det store P3-fargespekteret.

I likhet med den nevnte nyheten ble enheten utstyrt med A12 Bionic-brikkesettet, støtter den proprietære blyanten, men i tillegg får brukerne muligheten til å koble Smart Tablet-tastaturet til enheten, noe som ikke er tilfelle for Mini 2019.

Kameraer, Wi-Fi, sikkerhet gjennom fingeravtrykk, minne og alle andre parametere på nettbrettet, dupliserer absolutt de nyhetene som er diskutert ovenfor. Enkelt sagt, denne enheten er bare en forstørret modifikasjon av iPad Mini 2019 med utseendet til iPad Pro 2017.

Spesifikasjoner

ParameterVerdi
Skjermdiagonal: 10,5 tommer
Oppløsning: 1668 x 2224 px
BrikkesettApple a12 bionic
RAM2 GB
rom64/256 GB
Ryggekamera8 MP med 2,4 blenderåpning
Frontkamera7 MP med 2,2 blenderåpning
OSiOS 12.1.3
BatteriCirka 10 timer med Internett-bruk
Dimensjoner250,6 x 174,1 x 6,1 mm
Vekt464 g

Fordeler og ulemper

Fordeler:
 • Skjerm av høy kvalitet;
 • Innovativ brikkesett;
 • Tilstrekkelig mengde minne;
 • God batterilevetid
 • Støtte for merket blyant.
Ulemper:
 • Ikke funnet.

Kostnads- og utgivelsesdato

Nye modeller vil snart bli solgt i Russland til følgende pris:

 • iPad Air 2019 (64 GB versjon) - 43 tusen rubler;
 • iPad Air 2019 (256 GB versjon) - 55,5 tusen rubler;
 • iPad Mini 2019 (64 GB versjon) - 33 tusen rubler;
 • iPad Mini 2019 (256 GB versjon) - 45,5 tusen rubler;

Mer informasjon om nye produkter i videoen:

Datamaskiner

Sport

skjønnhet